-
#omologia_gallochrepou
#mono_vitara -
Είδες όσοι δεν τσέοι να σπάνε τα αμάξια τους και να τα περνάνε στα έξοδα της εταιρείας σκέφτονται λογικά...
-
@gatoz said in Citroen C3 Aircross 2018:
#omologia_gallochrepou
#mono_vitaraΘαψα λέει στο μεταξύ, που ο δρόμος είναι έτσι τώρα ε; Ωραία η συντήρηση.
-
τον ειχες δει πριν?
-
Όχι, αλλά αν ο υποψήφιος δήμαρχος λέει αυτό ως συντήρηση, δεν είμαι αισιόδοξος για το έργο του.
-
Παιδιά είναι πολύ ωραίο το s cross. Μου αρέσει πάρα πολύ.
-
@antonakis said in Citroen C3 Aircross 2018:
Όχι, αλλά αν ο υποψήφιος δήμαρχος λέει αυτό ως συντήρηση, δεν είμαι αισιόδοξος για το έργο του.
ηταν τρατζικ
και χαλαει πολυ ευκολα
ειδικα σε 3-4 σημειαπου να δοκιμασεις να πας απο τον πιο συντομο μεν αλλα ζορικο 'παλιο' που κατεβαινει θαψα χωρις να περασεις απο τσιλαρο αλλα απο κατι στανες
-
ηταν τρατζικ
και χαλαει πολυ ευκολα
ειδικα σε 3-4 σημειαΑπό τη μια θέλουμε απομονωμένες ψαγμενες παραλίες, από την άλλη να μη πειράζουμε τη φύση, από την άλλη να πηγαίνουμε άνετα και χωρίς ιδρώτα μέχρι το κύμα... Τεσπά.
-
ηταν τρατζικ
και χαλαει πολυ ευκολα
ειδικα σε 3-4 σημειαΑπό τη μια θέλουμε απομονωμένες ψαγμενες παραλίες, από την άλλη να μη πειράζουμε τη φύση, από την άλλη να πηγαίνουμε άνετα και χωρίς ιδρώτα μέχρι το κύμα... Τεσπά.
καλυτερα να μεινει σκατα ο δρομος, βασικα να χειροτερεψει οσο γινεται
αν πας καλοκαιρι θα καταλαβεις το γιατι
-
@lap said in Citroen C3 Aircross 2018:
Παιδιά είναι πολύ ωραίο το s cross. Μου αρέσει πάρα πολύ.
Κι εμένα μου αρέσει, το πίσω μέρος μόνο με χαλάει.
-
#omologia_gallochrepou
#mono_vitaraΘαψα λέει στο μεταξύ, που ο δρόμος είναι έτσι τώρα ε; Ωραία η συντήρηση.
ωραίο αυτοκίνητο
-
Να γίνει βατός δρόμος για όλους και για τις αρχές.
-
Τώρα είναι highway λέμε για Θαψα.
Παλιά μόνο κάτι κατσίκια κατεβαίνανε κάτω.
4 κουνες σοβαρές ...
Αν δεν θέλετε να σπάσετε το αμάξι πηγαίνετε κ Μετόχι. Κ μετα θα φάτε κ καλά στην ταβέρνα του Βράκα...όσοι δεν έχετε πάει θα με θυμηθείτε.
Αρκεί να μην έχει ΒΒΑ άνεμο.Πήγε καλά το scross?
-
Μετόχι πήγα πέρσι. Τσίλαρο πήγα πριν 35 χρόνια με το Πόνυ που είχα τότε. Θαψά δεν έχω πάει ποτέ. Δεν τρελαίνομαι.
Προτιμώ τον ναυτικό όμιλο στην Παραλία με εύκολο παρκάρισμα, μπαίνεις βγαίνεις από τις σκαλίτσες στο τσιμέντο, δεν λερώνεσαι στην άμμο και έχεις και την καντίνα δίπλα...Α και με τα 6άρια μελτέμια είναι τέλεια...
-
Άρα την Εύβοια την "ξέρω" ήδη καλύτερα από εσένα
-
@mastoras78 said in Citroen C3 Aircross 2018:
Άρα την Εύβοια την "ξέρω" ήδη καλύτερα από εσένα
Είσαι νέος. Εγώ την γύριζα πριν 3 πυρκαγιές
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2018:
Μετόχι πήγα πέρσι. Τσίλαρο πήγα πριν 35 χρόνια με το Πόνυ που είχα τότε. Θαψά δεν έχω πάει ποτέ. Δεν τρελαίνομαι.
Προτιμώ τον ναυτικό όμιλο στην Παραλία με εύκολο παρκάρισμα, μπαίνεις βγαίνεις από τις σκαλίτσες στο τσιμέντο, δεν λερώνεσαι στην άμμο και έχεις και την καντίνα δίπλα...Α και με τα 6άρια μελτέμια είναι τέλεια...
αστα αυτα.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ -
Δεν έχω λεφτά για επισκευές αυτοκινήτων όπως εσύ με το Βιτάρα και βέβαια δεν έχω εταιρεία να περνάω και τα έξοδα των επισκευών
-
Δεν έχω λεφτά για επισκευές αυτοκινήτων όπως εσύ με το Βιτάρα και βέβαια δεν έχω εταιρεία να περνάω και τα έξοδα των επισκευών
πολυ θα ηθελα να ερθεις να ψαξεις να βρεις εστω και ενα τιμολογιο ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ βιταρα
εστω ενα
εγω θα σου δωσω μπονους τις στοιβες με τις εντολες επισκευης των αχρηστων γαλλικων που φορτωθηκα -
πολυ θα ηθελα να ερθεις να ψαξεις να βρεις εστω και ενα τιμολογιο ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ βιταρα
εστω ενα
εγω θα σου δωσω μπονους τις στοιβες με τις εντολες επισκευης των αχρηστων γαλλικων που φορτωθηκαΔηλαδή τις κάνεις με μαύρα ?
Citroen C3 Aircross 2018