για την ιστορία τελικά παρήγγειλα το stonic 1.6 diesel 115hp με το πακετάκι ADAS και μεταλικό χρώμα στα 22.000 με τέλη κυκλοφορίας κτλ όλα μέσα
από άποψη τιμής πιστεύω είναι απλά οκ, δε προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, είναι όμορφο, προσφέρει ότι και ο ανταγωνισμός από άποψη ανέσεων και τεχνολογιών με κυριότερο θετικό την αξιοπιστία της εταιρείας και τα 7 χόνια εγγύηση που ήταν ο μεγαλύτερος λόγος που επέλεξα kia
το μεγαλύτερο φάουλ όπως ανέφερα και παραπάνω είναι οι χρόνοι αναμονής για το προαιρετικό πακέτο ADAS το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει στο βασικό πακέτο κατά την άποψη μου ή τουλάχιστον να μην υπάρχει επίσημη αναμονή 6 μηνών
όταν θέλει κάποιος αμάξι και του λένε οκ, θα πρέπει να περιμένεις 6 μήνες πιστεύουν οτι υπάρχει ένας ο οποίος θα περιμένει τόσο καιρό? να πεις ότι το αμάξι είναι υπερκαύλα να σου πω οκ θα περιμένεις, για το stonic όμως απλά πας σε άλλη επιλογή
εμένα μου είπαν ότι κατά 90% θα το έχω στο 3μηνο 4μηνο για αυτό και προχώρησα, αν και πάλι θεωρώ ότι και αυτοί οι χρόνοι είναι μεγάλοι
το πιο άσχημο δε είναι ότι προσπαθούσαν σε όποια αντιπροσωπεία Kia μίλησα να με πείσουν ότι το πακετάκι ADAS δεν είναι και τόσο σημαντικό και ότι το πιο σημαντικό είναι να έχουμε το μυαλό μας στην οδήγηση κτλ
ότι να ναι
αμάξι του 2020 αξίας 20.000 ευρώ και άνω χωρίς 5 αστέρια απλά απορρίπτεται