-
Ο χρήστης troc13 έγραψε:
... όπου είχαμε συμφωνήσει δώρο συναγερμό , ο οποίος δεν μπήκε ποτέ ...Καλοτάξιδο και να το χαρείτε.
Ερώτηση. Δεν είχαν βάλει στο χαρτί παραγγελίας τον συναγερμό σαν δώρο;
Μου κάνει εντύπωση που δεν τον έβαλαν. -
Καλοτάξιδο λοιπόν...
περιμένω κι εγώ το δικό μου λευκό 1.5 exp. με extra sport pack ...θα υπάρχει τουλάχιστον κάποιος στην αρχή για ανταλλαγή απόψεων και ερωτήσεις/απαντήσεις εκατέρωθεν....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ερώτηση. Δεν είχαν βάλει στο χαρτί παραγγελίας τον συναγερμό σαν δώρο;Με πρόλαβες
-
Ο χρήστης troc13 έγραψε:
Ευχαριστω για τις ευχές .
Παραγγελία έκανα από καρεντα μαρούσι , εξτρα πάνω έχει το sport pack (καθισματα με λιγο δερμα , κοκκινες δαγκανες φρενων , μαυρη επενδυση οροφης, πισω τζαμια φιμε ) , δεν το επελεξα εγω , αλλα στην αναζήτηση μου ήταν το μόνο διαθέσιμο 1500 (από Τρίκαλα σκέψου είμαι) . Υπηρχε μάλλον άλλο ένα πορτοκαλι , το δικό μου ειναι grey indium . Το βιταρα το εκανα τεστ ντραιβ ναι , ωραιο αμαξι σαν κινητηρας και ομορφο εξωτερικα . Εσωτερικά όμως είναι σαν αμαξι δεκαετιας . Οταν τυχαια ,ενώ πήγαινα να δω το karoq , μπήκα μέσα σε t-roc χαζεψα . Το ταμπλό μου αρέσει πάρα πολύ , ειδικά οθόνη και ψηφιακό καντράν . Μπορεί όντως κάποια πλαστικά να είναι σκληρά ,όπως λένε , αλλά εμένα δν με εχει ενοχλήση προς το παρόν . Το εσωτερικό μου φαίνεται αρκετά όμορφο και πρακτικό σε χώρους . Ετσι κάπως κατέληξα εκεί .Το αυτόματο το ήθελες;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης troc13 έγραψε:
Καλημέρα σας ,
προχθες παρελαβα το t-roc 1.5 experience αυτοματο και δυστυχως από την καρέντα γιατί ήταν το μόνο διαθέσιμο 1.5 που εβρισκα . Λεω δυστυχώς από καρέντα γτ η εξυπηρέτηση τους ήταν μέτρια και ήταν αναξιόπιστοι και στην συμφωνία , όπου είχαμε συμφωνήσει δώρο συναγερμό , ο οποίος δεν μπήκε ποτέ .
Ως προς το αμάξι τώρα, αν και είναι σε διαδικασία στρωσίματος είμαι πολύ ικανοποιημένος . Τα ηλεκτρονικά όλα δουλεύουν άψογα και είναι εύκολα στην χρήση και στην κατανόηση . Το κιβώτιο ταχυτήτων πολύ καλό και γρήγορο, δν καταλαβαίνεις πότε αλλάζει ταχύτητες αν δεν έχεις το νου σου . Η οδηγική συμπεριφορά και η δύναμη του αυτοκινητου φαίνονται πολύ καλα αν και δεν έχω πάει πάνω από 3.000 στροφές . Προς το παρόν έχω κάνει 400χιλιόμετρα , οπότε δεν έχω ακόμα πλήρη εικόνα . Πριν δω το T-roc , η σκέψη μου για νέο αυτοκίνητο ήταν το suzuki vitara , προς το παρόν και ελπίζω και πάντα να μην μετανιώσω για την επιλογή , αν και ανεβήκαμε λίγο οικονομικά .Καλοταξιδο και καλορίζικο να είναι!!!
-
Μπήκε και ο 1.6. Diesel στον κατάλογο 21900 στη βασική 8.6 0-100!!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Μπήκε και ο 1.6. Diesel στον κατάλογο 21900 στη βασική 8.6 0-100!!Αν το 8,6 αφορά το χρόνο στο 0-100 του 1.6 TDi, κάποιο λάθος έχει γίνει. Ούτε σε αυτό ούτε σε κανένα παράλληλο σύμπαν ο 1.6 TDi στο T-Roc δεν μπορεί να πιάσει αυτό το χρόνο!
-
Και όμως έτσι αναφέρει το pdf στο site τους! Και εχουν το 2.0 TDI πιο αργο στα 8,7 sec!
Αξίζει να αναφέρουμε οτι μάλλον αποκαλύπτουν το αληθινό μέγεθος του χωρου αποσκευών στο αρχείο αυτο, 415 λίτρα για το προσθιοκινητο με τον ημιάκαμπτο και 362 λίτρα για το τετρακίνητο. Και τα δύο με ρεζέρβα ανάγκης. 30 λίτρα λιγότερο από αυτα οου έλεγαν στο λανσάρισμα!
Αυτο αποδεικνύει πόσο ψέμα ηταν οι αρχικές δηλώσεις για 445 λίτρα. Βλέποντάς το πότε δεν πειστηκα και προσπαθούσα να καταλάβω γιατί το πορτμπαγκαζ δεν μου φαίνεται όσο μεγαλο διαφημίζουν. Μας εχουν φλομωσει στο ψέμα με αυτό το μοντέλο.
-
Ότι και να λέει το site για το 0-100 σε 8,6 είναι απλώς λάθος! Φαντάσου ότι ένα Rapid Spaceback, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο αεροδυναμικό, με τον ίδιο 1.6 TDi έχει 0-100 σε 9,9 δευτερόλεπτα...
-
Και το tiguan το διαφήμιζαν με 615 και τελικά έχει 420.. Κλασικό marketing vw.. Για το 0-100 ίσως ειναι σωστο λόγω αλλαγής μέτρησης ή είναι τυχαίο..λάθος..
-
Διαβάζω για προβλήματα με την 1η ταχύτητα σε χαμηλές στροφές .Σε κάποιους σβήνει ενώ σε άλλους χοροπηδάει...
Περίεργο... -
Θα ερθει ο tdi με τα νέα λογισμικά παραποιησης εκπομπών ρύπων άραγε?
Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Θα ερθει ο tdi με τα νέα λογισμικά παραποιησης εκπομπών ρύπων άραγε?Στάλθηκε από το SM-T315 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαχαχαχαχα
Ωραίος!!!!Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Για το 0-100 ίσως ειναι σωστο λόγω αλλαγής μέτρησης ή είναι τυχαίο..λάθος..Μου αρέσει η πίστη σου στη VW...
Θα σου δώσω λποιπόν κι ένα τελευταίο στοιχείο: το T-Roc με τον χιλιάρη TSi και την ίδια ιπποδύναμη με τον 1.6 TDi η VW του δίνει 10,1 δευτερόλεπτα στο 0-100!Αν και μετά από αυτό συνεχίζεις να πιστεύεις ότι το 8,6 είναι εφικτό, σηκώνω ψηλά τα χέρια.
Y.Γ.: Τζ'αμπα την κάνουμε την κουβέντα! Μόλις μπήκα στο site της Volkswagen.gr και το σχετικό pdf δίνει 10,9 στο 0-100 για το 1.6 TDi. Λογικό και αναμενόμενο...
https://www.volkswagen.gr/el/models/t-r ... ue.display -
Συγνώμη αλλά μια χαρά τα δείχνει η VW.
10.9 αναφέρει στο on line προσπέκτους.Μήπως ήταν κάποιο λάθος και το διόρθωσαν;
-
Καλησπέρα,
σήμερα ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο έφτασε (λευκό t roc exp. 1.5lt , sport pack) και μου ζητήθηκε προκειμένου για τον εκτελωνισμό να εξοφλήσω. Μου φάνηκε περίεργο και εν τέλει συμφωνήσαμε να μεταφέρω ένα σημαντικό ποσό αύριο (πρπ τα 4/5 συμπεριλαμβανόμενης και της προκαταβολής των 2.000) και από αύριο σε 15 εργάσιμες αναμένεται να το έχω. Κάτι με τρώει βέβαια, γιατί εγώ δυστυχώς δεν προπληρώνομαι για να δουλέψω, αλλά δουλεύω και προσεύχομαι με την ολοκλήρωση των εργασιών να πάρω και το συμφωνημένο ποσό (πράγμα που σπάνια συμβαίνει και μετά τρέχω να παρακαλάω τηλεφωνικά). Είχα την αίσθηση ότι μια λογική σειρά θα ήταν....προκαταβολή - άφιξη - εκτελωνισμός - μεταφορά στην αντιπροσωπεία - κλήση για ένα τσεκάρισμα και απο εμένα - εξόφληση - πινακίδες κλπ - παράδοση....Τέλος πάντων...ας είναι.....νομίζετε οτι μπορώ/πρέπει να ζητήσω αύριο κάτι ως αποδεικτικό; π.χ αριθμό πλαισίου;....κάτι άλλο; ......να ανησυχώ πολύ;.... -
Ο χρήστης chrszchs έγραψε:
Καλησπέρα,
σήμερα ενημερώθηκα ότι το αυτοκίνητο έφτασε (λευκό t roc exp. 1.5lt , sport pack) και μου ζητήθηκε προκειμένου για τον εκτελωνισμό να εξοφλήσω. Μου φάνηκε περίεργο και εν τέλει συμφωνήσαμε να μεταφέρω ένα σημαντικό ποσό αύριο (πρπ τα 4/5 συμπεριλαμβανόμενης και της προκαταβολής των 2.000) και από αύριο σε 15 εργάσιμες αναμένεται να το έχω. Κάτι με τρώει βέβαια, γιατί εγώ δυστυχώς δεν προπληρώνομαι για να δουλέψω, αλλά δουλεύω και προσεύχομαι με την ολοκλήρωση των εργασιών να πάρω και το συμφωνημένο ποσό (πράγμα που σπάνια συμβαίνει και μετά τρέχω να παρακαλάω τηλεφωνικά). Είχα την αίσθηση ότι μια λογική σειρά θα ήταν....προκαταβολή - άφιξη - εκτελωνισμός - μεταφορά στην αντιπροσωπεία - κλήση για ένα τσεκάρισμα και απο εμένα - εξόφληση - πινακίδες κλπ - παράδοση....Τέλος πάντων...ας είναι.....νομίζετε οτι μπορώ/πρέπει να ζητήσω αύριο κάτι ως αποδεικτικό; π.χ αριθμό πλαισίου;....κάτι άλλο; ......να ανησυχώ πολύ;....Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται κάπως τρομακτικό αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, όλα είναι καταγεγραμμένα και μέσω τραπεζών κλπ. Με το καλό να παραλάβεις!! Ενημέρωσε μας
-
Μετά από το νήμα με το θέμα του εκτελωνισμού του Karoq, τώρα έχουμε κρούσμα και στην 'μαμά' VW. Παλιότερα, είχε αναφερθεί κρούσμα και για Ford.
Υπάρχει θέμα με την ρευστότητα των εισαγωγέων;
Κατά τα άλλα, βγαίνουμε από τα μνημόνια...
-
- Η πιο συνηθισμένη πρακτική είναι αυτή, δηλαδή το αυτοκίνητο να εξοφλείται πριν τον εκτελωνισμό.
- Για να στο εκτελωνίσουν χωρίς να το εξοφλήσεις, πρέπει να συμβαίνουν τουλάχιστον τα 2 παρακάτω:
α) να έχει ρευστότητα ο έμπορος (όχι ο εισαγωγέας), πράγμα πολύ σπάνιο, ειδικά στις ημέρες μας. Εάν όχι, να έχει μεγάλη πίστωση ο έμπορος από τον εισαγωγέα.
β) Να σε εμπιστεύεται ο έμπορος.
Και εμένα με το Kuga μου είχαν ζητήσει να εξοφλήσω μετά τον εκτελωνισμό αλλά πρίν παραλάβω, ώστε να βγεί η άδεια στο όνομά μου. Τελικά (λόγω ανταλλαγής που δεν έγινε) εξόφλησα την ημέρα που παρέλαβα (η άδεια είχε βγει 1 εβδομάδα νωρίτερα) όλο το ποσό (μόνο την προκαταβολή είχα δώσει μέχρι τότε).
Στην BMW, πάντα εξοφλούσα την ημέρα της παραλαβής και προκαταβολή δεν είχα δώσει ποτέ πάνω από €300. Αλλά εκεί και με γνώριζαν και ο έμπορος είχε τεράστια ρευστότητα αλλά και πίστωση από την BMW Hellas.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Η πιο συνηθισμένη πρακτική είναι αυτή, δηλαδή το αυτοκίνητο να εξοφλείται πριν τον εκτελωνισμό.
- Για να στο εκτελωνίσουν χωρίς να το εξοφλήσεις, πρέπει να συμβαίνουν τουλάχιστον τα 2 παρακάτω:
α) να έχει ρευστότητα ο έμπορος (όχι ο εισαγωγέας), πράγμα πολύ σπάνιο, ειδικά στις ημέρες μας. Εάν όχι, να έχει μεγάλη πίστωση ο έμπορος από τον εισαγωγέα.
β) Να σε εμπιστεύεται ο έμπορος.
Και εμένα με το Kuga μου είχαν ζητήσει να εξοφλήσω μετά τον εκτελωνισμό αλλά πρίν παραλάβω, ώστε να βγεί η άδεια στο όνομά μου. Τελικά (λόγω ανταλλαγής που δεν έγινε) εξόφλησα την ημέρα που παρέλαβα (η άδεια είχε βγει 1 εβδομάδα νωρίτερα) όλο το ποσό (μόνο την προκαταβολή είχα δώσει μέχρι τότε).
Στην BMW, πάντα εξοφλούσα την ημέρα της παραλαβής και προκαταβολή δεν είχα δώσει ποτέ πάνω από €300. Αλλά εκεί και με γνώριζαν και ο έμπορος είχε τεράστια ρευστότητα αλλά και πίστωση από την BMW Hellas.
Από περιέργεια, γιατί δεν έγινε η ανταλλαγή που αναφέρεις πιο πάνω;
VW T-Roc