-
Ο Γκάνταλφ ίσως προτιμούσε τις πολυθρόνες του Karoq από τις καρέκλες του pol.. sry του t-roc ήθελα να πω..
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ο Γκάνταλφ ίσως προτιμούσε τις πολυθρόνες του Karoq από τις καρέκλες του pol.. sry του t-roc ήθελα να πω..Επιπλέον, στα καθίσματα του Karoq δεν υπάρχει τελικά η ρύθμιση οσφυϊκής υποστήριξης (λάθος η αρχική πληροφορία της Skoda μου είπε ο πωλητής), ενώ στο T-Roc είναι στάνταρ στη μεσαία έκδοση (advance). Ωστόσο και στα δύο αυτοκίνητα η άνεση των καθισμάτων είναι άριστη.
-
Ο χρήστης autobianchi έγραψε:
Αν πας σε βενζινη θα πρότεινα να δεις kadjar στα 22 φουλ και grandland x αν πεφτει με προσφορα στα 22.
Troc υστερει σε χωρους και πορτ-μπαγκάζ σε σχεση με karoq, με ακριβοτερα σέρβις αλλα με μικροτερο μηκος , καλυτερη μεταπωλητικη αξια, καλυτερα αποτελεσματα στο euroncap και πιθανον ελαφρώς καλυτερη καταναλωσηΣτο Grandland X η προσφορά είναι μόνο για κάποια ετοιμοπαράδοτα diesel, αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα πάντως όχι για την έκδοση που ήθελα. Το Kadjar δυστυχώς αδικείται από τον ακατανόητα μακρύ εμπρόσθιο πρόβολο που δεν 'ανεβαίνει' ιδιαίτερα (αρκεί να δει κανείς το σχέδιο προφίλ του αυτοκινήτου), οπότε βρίσκει στην απότομη ράμπα της πυλωτής μου πριν ανεβούν οι ρόδες ή στο δρόμο αν μπει με την όπισθεν. Τα Karoq και T-Roc περνούν τη δοκιμασία σχεδόν οριακά (τα Qashqai, Vitara, S-Cross, όχι!)
Απορία. Αν το kadjar τα qq vitara s-cross έχουν πρόβλημα ως suv με τη ράμπα σου, τώρα τι χρήση της κάνεις;
-
Ψημενος για τροκ εισαι μην το σκεφτεσαι.. κανε την επεκταση εγγυησης δυο ετη στα 400 ευρω..
Απο την αλλη αν σου ειναι οκ οι χωροι υπαρχουν πολλα ακομα στην κατηγορια b suv που μπορεις να δεις -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απορία. Αν το kadjar τα qq vitara s-cross έχουν πρόβλημα ως suv με τη ράμπα σου, τώρα τι χρήση της κάνεις;
+1
Μετά το moose test, η πυλωτή του autobianchi
Πλακίτσα κάνω μην στραβώσει κανείς...
Συμφωνώ και με riverael1, ψημένος φαίνεσαι ήδη - πιο πολύ θα μπερδευτείς εδω μέσα με τον καθένα να σου λέει το μακρύ και το κοντό του... follow your heart που έλεγε και η παλιά διαφήμιση -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απορία. Αν το kadjar τα qq vitara s-cross έχουν πρόβλημα ως suv με τη ράμπα σου, τώρα τι χρήση της κάνεις;Καμία! Η Corolla δεν μπήκε ποτέ στη πυλωτή. Ο συνδυασμός της ράμπας με το χαμήλωμα της ασφάλτου προς το πεζοδρόμιο θα επιτρέψουν μόνο σε ψηλά αυτοκίνητα με κοντούς πρόβολους να εισέλθουν. Αν θέλετε μπορώ να καθιερώσω το τεστ για κάθε νέο SUV!
Όσο για το αυτοκίνητο για το οποίο ”ψήνομαι', ο μεγάλος έρωτας ήταν ...το Ateca! Η προβληματική τιμολόγηση που απαγόρευε κάποια βασικά έξτρα και η αρκετά σφιχτή ανάρτηση με έστρεψαν στο εξαιρετικό Karoq όταν λανσαρίστηκε. Κι αν τελικά επικρατεί το T-Roc είναι γιατί 1) είναι πανέμορφο (περί ορέξεως βέβαια...) 2) η οδήγησή του μου άρεσε πολύ 3) θα κινείται καθημερινά στην πόλη οπότε οι μικρότερες διαστάσεις/κατανάλωση θα μετράνε, και 4) τριμελής οικογένεια. Θα μπορούσα να τα γράψω και με αντίστροφη σειρά.
Για την επέκταση εγγύησης, τη θεωρώ κι εγώ απαραίτητη. -
Τέσπα εύχομαι να σου πάνε όλα όπως τα θέλεις με την επιλογή σου. Σημασία έχει να αρέσει σε εσένα!
-
Ο χρήστης autobianchi έγραψε:
Καμία! Η Corolla δεν μπήκε ποτέ στη πυλωτή. Ο συνδυασμός της ράμπας με το χαμήλωμα της ασφάλτου προς το πεζοδρόμιο θα επιτρέψουν μόνο σε ψηλά αυτοκίνητα με κοντούς πρόβολους να εισέλθουν. Αν θέλετε μπορώ να καθιερώσω το τεστ για κάθε νέο SUV!
Όσο για το αυτοκίνητο για το οποίο ”ψήνομαι', ο μεγάλος έρωτας ήταν ...το Ateca! Η προβληματική τιμολόγηση που απαγόρευε κάποια βασικά έξτρα και η αρκετά σφιχτή ανάρτηση με έστρεψαν στο εξαιρετικό Karoq όταν λανσαρίστηκε. Κι αν τελικά επικρατεί το T-Roc είναι γιατί 1) είναι πανέμορφο (περί ορέξεως βέβαια...) 2) η οδήγησή του μου άρεσε πολύ 3) θα κινείται καθημερινά στην πόλη οπότε οι μικρότερες διαστάσεις/κατανάλωση θα μετράνε, και 4) τριμελής οικογένεια. Θα μπορούσα να τα γράψω και με αντίστροφη σειρά.
Για την επέκταση εγγύησης, τη θεωρώ κι εγώ απαραίτητη.Καλοριζικο το t roc!!!
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Toyota C-HR 1.2T – VW T-Roc 1.0 TSI: Μy style rocks
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... tyle-rocks
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ε οχι και style το toyota! Το ενα εξωτερικα φωναζει με κανανε spaceship like για να τραβαω τα βλεμματα το αλλο εχει ενα συγχρονο νεανικο σχεδιασμο.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα πλαστικά του troc τα προσέξατε? Εγώ τα βρήκα απαραδεκτα!
Επίσης τον 1000αρι που εκανα τεστ τον βρηκα λιγο αδιάφορο. -
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ε οχι και style το toyota! Το ενα εξωτερικα φωναζει με κανανε spaceship like για να τραβαω τα βλεμματα το αλλο εχει ενα συγχρονο νεανικο σχεδιασμο.Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000 για το πρώτο μέρος της πρότασης, +1 για το δεύτερο.
-
ε ναι και μάλιστα πολύ style το toyota. Μπορεί να έχει θέματα πρακτικότητας, αλλά το style είναι δεδομένο. Το t- roc είναι όμορφο, αλλά και το toyota ναι έχει style και μάλιστα πολύ ξεχωριστό...
-
Φυσικά και είναι στιλάτο. Στο 30'' το βλέπουμε και σε διαστημικές αποστολές.
Youtube Video -
Ο χρήστης elplat έγραψε:
ε ναι και μάλιστα πολύ style το toyota. Μπορεί να έχει θέματα πρακτικότητας, αλλά το style είναι δεδομένο. Το t- roc είναι όμορφο, αλλά και το toyota ναι έχει style και μάλιστα πολύ ξεχωριστό...+1
-
74Kmh max, όπως και το Arona, μόνο που το T-Roc εμφανίζει στο όριο μια πιο ασφαλή υποστροφική συμπεριφορά, ενώ το πιο 'σπορ' (?) Arona, έχει πιο παιχνιδιάρικη ουρά και πιο απότομες αντιδράσεις.
-
Λογικά το t-roc στην έκδοση με τον 2λιτρο TSI θα είναι πιο σφιχτά στημένο από το Arona γι'αυτό και οι διαφορετικές αντιδράσεις.
Και σίγουρα το Arona έχει λιγότερο παρεμβατικό esp όπως φαίνεται το οποίο όμως δυσκολεύει του χειρισμούς για τον μέσο οδηγό.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και λίγες μέρες έχω πλέον τη χαρά να οδηγώ το T-Roc! Έκδοση advance (μεσαία και ιδιαίτερα πλούσια εξοπλισμένη), 1.0 TSI. Ήμουν τυχερός και υπήρχε ένα ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο ακριβώς έτσι όπως το ήθελα! Το λευκό (pure white) του πάει τρέλα και τα εξτρά του (αντιθερμικά φιμέ πίσω και κάμερα οπισθοπορείας) το συμπληρώνουν έξοχα για τη χρήση που θα έχει. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι η απρόσμενα εύκολη και πολύ ευέλικτη κίνηση στην πόλη και η τρομερή ησυχία του και ποιότητα κύλισης στον ανοιχτό δρόμο. Εδώ οι κατασκευαστές έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά... Το εσωτερικό του μου αρέσει πολύ, δείχνει πολύ ποιοτικό και προσεγμένο, ενώ έχω ξεχάσει τελείως τα πολυσυζητημένα σκληρά πλαστικά του ταμπλό. Προς το παρόν ακολουθώ τις οδηγίες του κατασκευαστή για το στρώσιμο (1500 km ήπιας οδήγησης με σταδιακό 'άνοιγμα' μετά τα 1000), όποτε δεν ασχολούμαι με ροπές και ρεπρίζ. Από το τεστ drive όμως ξέρω ότι αν θελήσεις πάει σ φ α ί ρ α και με εξαιρετικά κρατήματα, πολύ πάνω από την οδήγηση που θα του κάνω εγώ. Είχα την ατυχία και τύχη, ο πωλητής που οδήγησε στο πρώτο τεστ drive να ασχολείται με αυτοκίνητα των 300+ ίππων, οπότε 'τα είδα όλα' και μου έφυγε κάθε δισταγμός για τον 1.0 TSI. Ο κινητήρας πιστεύω ότι θα κινήσει ανάλογα και το ελαφρώς βαρύτερο SKODA Karoq (η άλλη μεγάλη αγάπη του διαστήματος που προηγήθηκε). Μένει βέβαια το σημαντικότερο, να αποδειχτεί αξιόπιστος στο χρόνο, αλλά προετοιμάζω και τον εαυτό μου να δεχτεί ότι σαν τον Toyota 1.4 vvti που είχε η Corolla G6 που αποχωρίστηκα μετά από 18 χρόνια, δεν θα είναι... Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος και το νέο αυτοκίνητο έχει έρθει 'γάντι' στο γούστο μου και στις ανάγκες της οικογένειας.
-
Καλοριζικο, να το χαρεις!
Ο ξαδερφος golf σε χαιρετα [emoji14]Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο ! Πολύ ωραίο είναι, ποιοτικό και όπως λες και συ μακάρι να βγει και αξιόπιστο στο χρονο
Sent from my iPhone using Tapatalk
VW T-Roc