-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σε εμένα αναφέρεσαι; Αν ναι δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς (προφανώς ειρωνικά...)Ψύχραιμα! Αναφέρεται προφανώς στον από πάνω σου, αλλά δεν έχει κάνει quote.
-
Αφού ακόμα και μετά από σχεδόν 300 ποστ δεν μπορώ ακόμα να κάνω quote. Στα 1000 ίσως ανοίξει το δικαίωμα.
Για τον iwstl πήγαινε όντως. -
Ok το είδα τώρα που πήγαινε...
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα δεν έχετε μάθει ότι εδώ στην Σαλονίκη πρώτα παίρνουμε τα αυτοκίνητα και τις πινακίδες τις παίρνουμε μετα από 10-20 μέρες?
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Αφού ακόμα και μετά από σχεδόν 300 ποστ δεν μπορώ ακόμα να κάνω quote. Στα 1000 ίσως ανοίξει το δικαίωμα.
Για τον iwstl πήγαινε όντως.Στο 150 νομίζω σου δίνει το δικαίωμα.
-
iwsitl απο ότι μου εξήγησαν το νιώθεις περισσότερο σε χαμηλές στροφές σε συνθήκες κίνησης. Το αμάξι νομίζω οτι για τα χρήματά του είναι απο τα καλύτερα που κυκλοφορούν, πάντα σύμφωνα με άρθρα και παρουσιάσεις. Σαν εναλλακτική για μένα θα έβαζα το Ateca, αλλά έχει ίδιο κινητήρα και με extra βγαίνει πιο ακριβό. Δεν μένω Ελλάδα, επομένως δεν ξέρω τις τιμές σε εσάς. Εδώ πάντως το style είναι 2.500e πιο ακριβό από το full extra qq αλλά η οδήγηση και η αίσθηση για μένα είναι πολύ καλύτερη στο Karoq. Οσον αφορά το vfm αν βάλεις πολλά extra ίσως μετά μπορείς να κοιτάξεις για audi, volvo και bmw, αλλά και πάλι νομίζω οι τιμές ξεφεύγουν. Eχεις να μου προτείνεις κάποια σημαντικά, χρήσιμα extra;
-
Ναι αλλά θα πάρεις πιο premium, χωρίς εξοπλισμό. Αξίζει;; Κατά τη γνώμη μου όχι.
Ένα καλά εξοπλισμένο Karoq αξίζει τα λεφτά του. Δεν ξέρουμε βέβαια σε ποια χώρα είσαι και τι εξοπλισμό έχει η style έκδοση εκεί. Εδώ οι εκδόσεις είναι πολύ φτωχές λόγο φορολογίας.@dettol. 300 έχω και τίποτα.
-
Συμφωνώ απόλυτα. H style σε εμάς δίνει αρκετά πιστεύω. Τα extra που σκέφτομαι είναι varioflex καθίσματα και να αυξήσω την εγγύηση γιατί δίνουν μόνο 2 χρόνια (το μόνο αρνητικό για μένα).
-
Εεεμ fidelio όλα τα καινούργια αμάξια είναι χωρίς πινακίδες μεταλλικές, βάλαμε ενα Α4 με το νούμερο και έχω αριθμό πρωτοκόλλου. Αν φανταστώ οτι είναι σαλονικιωτικη πατέντα...
Ξέρω τα πάντα για το kangaroo, παρακολουθώ στενά το θέμα εδώ και μήνες. Σε εμένα απλώς δεν το κάνει, το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να κρατας ψηλά τις στροφές σε ανηφόρες και στροφές αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Προσπαθώ να το προκαλέσω και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να σβήσει η μηχανή σε ανηφόρες από σταση για να δω τα όρια της πρώτης.
Όσο για τις εναλλακτικές, ανεξαρτήτως χρημάτων, διάλεξα το Karoq σαν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μου που ήταν με σειρά: διαστάσεις, χώροι, ασφάλεια, ποιότητα κύλισης, βοηθηματα, οδηγοκεντρικο. Κυριότερος ανταγωνιστής ήταν το XC40 αλλά απλά το Karoq με βόλευε καλύτερα. Το ξέρω οτι ακούγεται ιεροσυλία αλλά τι να κάνω;
Σε style έβαλα clima, αισθητήρες, κάμερα, εξτρα αερόσακοι, varioflex, family pack με σκουρα τζάμια, adaptive cruise control, αισθητήρες βροχής/φωτος, LED, καθρέπτες. Από αυτά περισσότερο εκτιμώ τα υπέροχα αυτοματα LED φώτα και τους αισθητήρες. Άχρηστη είναι η κάμερα και οι καθρέπτες αλλά ήταν πακέτο με το acc. Μην βάλεις ακριβό infotainment, το απλό είναι καλύτερο γιατί έχει κουμπιά και το navi της skoda είναι μετριο.
-
Και όμως είναι Σαλονικιώτικο πατέντα.....
Δεν θυμάστε πριν καποια χρόνια που δεν είχε γίνει ο διαγωνισμός για τις πινακίδες και μοίραζαν πινακίδες Κομοτηνής και Βόλου? Και εγώ το 16 κυκλοφορούσα και να δεκαήμερο με χαρτί και με ρητή απαγόρευση εξόδου από τον νόμο μέχρι να πάρω τις μεταλλικές.... -
Εμένα το ambition 1.5 TSI dsg με ηλιοροφή και LED μόνο μου το έφτασαν 32.000
ΛΤΠΦ 21.200 -
Δυστυχώς τώρα έχει πάρει 2500 Ε πάνω στην τιμή και το κάνει εντελώς ασύμφορο στην κατηγορία του. Κρίμα γιατί πραγματικά αξίζει το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Εμένα το ambition 1.5 TSI dsg με ηλιοροφή και LED μόνο μου το έφτασαν 32.000
ΛΤΠΦ 21.200Ημουν πολυ περιεργος πως ανεβηκε τοσο η τιμη στην περιπτωση σου και εκατσα και το εφτιαξα στον configurator. Το 'προβλημα' ειναι οτι με την ηλιοροφη (που ηδη κοστιζει 922 ευρω προ φορων) πανε πακετο [Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, αναδιπλούμενοι & θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φωτισμό επιβίβασης και αυτόματη σκίαση (PW3)] 161 ευρω
και [AUTO LIGHT ASSIST με αισθητήρες βροχής και φωτός (PWG)] 347 ευρω. Αυτα τα δυο, που ισως δεν τα θελεις, σου ανεβαζουν την πραγματικη τιμη γυρω στα 800κατοσταρικα.
Δυστυχως αυτες ειναι οι χαζομαρες του vag που καποια πραγματα στο κοτσαρει μαζι με αλλα, θες δεν θες. Επισης ενα θεμα με το karoq ειναι (αν βλεπω καλα τον configurator) οτι στα led εχεις επιλογη μονο τα 'ακριβα', ενω στο tiguan σου δινει και τα led basic που ειναι πιο φτηνα -
Σκεφτόμουν να έβγαζα το DSG μήπως πέσει η τιμή κάτω απο 20Κ αλλά η κυρία στην καρεντα βαριόταν τη ζωή της....
Υπάρχει καμιά αντιπροσωπεια της προκοπής άραγε? -
Σφακιανάκης-Μακρής
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σκεφτόμουν να έβγαζα το DSG μήπως πέσει η τιμή κάτω απο 20Κ αλλά η κυρία στην καρεντα βαριόταν τη ζωή της....
Υπάρχει καμιά αντιπροσωπεια της προκοπής άραγε?απο καρεντα, ουτε απ'εξω να μην περνας
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
απο καρεντα, ουτε απ'εξω να μην περνας
-
πηγα στις καρεντα skoda και vw. Η vw ηταν οκ. Ο πωλητης τα εκανε σκ@τα στην τιμολογηση και η εκπτωση που εδιναν ηταν της πλακας, αλλα τουλαχιστον ηταν αξιοπρεπεστατοι στη συμπεριφορα τους. Στην skoda δυο φορες πηγα και τις δυο απαραδεκτοι στην συμπεριφερα τους. Ισως η γειτνιαση με την audi τους σηκωνε την μυτη στα υψη
Στην καρεντα audi δεν εχω παει και ετσι δεν εχω εικονα. -
Ο χρήστης iwsitl έγραψε:
Εεεμ fidelio όλα τα καινούργια αμάξια είναι χωρίς πινακίδες μεταλλικές, βάλαμε ενα Α4 με το νούμερο και έχω αριθμό πρωτοκόλλου. Αν φανταστώ οτι είναι σαλονικιωτικη πατέντα...Ξέρω τα πάντα για το kangaroo, παρακολουθώ στενά το θέμα εδώ και μήνες. Σε εμένα απλώς δεν το κάνει, το μόνο αρνητικό είναι οτι πρέπει να κρατας ψηλά τις στροφές σε ανηφόρες και στροφές αλλά δεν είναι κάτι τραγικό. Προσπαθώ να το προκαλέσω και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να σβήσει η μηχανή σε ανηφόρες από σταση για να δω τα όρια της πρώτης.
Όσο για τις εναλλακτικές, ανεξαρτήτως χρημάτων, διάλεξα το Karoq σαν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες μου που ήταν με σειρά: διαστάσεις, χώροι, ασφάλεια, ποιότητα κύλισης, βοηθηματα, οδηγοκεντρικο. Κυριότερος ανταγωνιστής ήταν το XC40 αλλά απλά το Karoq με βόλευε καλύτερα. Το ξέρω οτι ακούγεται ιεροσυλία αλλά τι να κάνω;
Σε style έβαλα clima, αισθητήρες, κάμερα, εξτρα αερόσακοι, varioflex, family pack με σκουρα τζάμια, adaptive cruise control, αισθητήρες βροχής/φωτος, LED, καθρέπτες. Από αυτά περισσότερο εκτιμώ τα υπέροχα αυτοματα LED φώτα και τους αισθητήρες. Άχρηστη είναι η κάμερα και οι καθρέπτες αλλά ήταν πακέτο με το acc. Μην βάλεις ακριβό infotainment, το απλό είναι καλύτερο γιατί έχει κουμπιά και το navi της skoda είναι μετριο.
Καλά η σταιλ δεν έχει το κλίμα στάνταρ; Ξέραμε ότι η αμπισιον έχει δεν έχει κλίμα το έβγαλαν και από την επόμενη;
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λάθος μου, εννοούσα style. H ambition είχε αισθητικές αναβαθμίσεις που δεν τις χρειαζόμουν.
Πάντως δε καταλαβαίνω τι χρειάζεστε πριν τον αντιπρόσωπο για να βγάλετε τιμή. Ο configurator είναι εξαιρετικός και βγάζει σωστά τις χρεώσεις.
Skoda Karoq