-
Εμεινει το πολο (2018 1.0 115hp dsg) της συζυγου απο μπαταρια. Φωναξαμε ανθρωπο, ηρθε με scooter, την αλλαξε ολα καλα. Το μονο προβλημα ειναι οτι βγαζει error ο αισθητηρας πιεσης ελαστικων. Δεν εχει το "κανονικο" tpms, αλλα αυτο που δουλευει μεσω του abs. Οταν παμε να κανουμε set tyre pressure απο το menu, μας βγαζει "function not available".
Απο τοτε το αυτοκινητο εχει κανει καμμια 10αρια χιλιομετρα.Ιδεες κανεις;
-
Καλησπέρα
Μου εδωσαν ως προσωρινό (λόγω της κλοπης) απο AVIS ενα Polo αυτοματο (ειναι νεο με 1500χμ)
Πως μπορω να καταλαβω ποιο κινητήρα εχει και με ποσα αλογα ?
Στην αδεια εχει P1:999 P2: 70
άρα 1000αρι με 95PS (70KW) άλογα ?
-
ναι μαλλον το βρηκα
-
@k-m said in Νέο VW Polo:
ναι μαλλον το βρηκα
Είναι με τα 95 άλογα! Νομίζω μόνο αυτή η έκδοση βγαίνει πλέον! Το είχα σε Ibiza με τον ίδιο κινητήρα! Σβέλτο και οικονομικό σε κατανάλωση
-
Στις διαστάσεις είναι ακριβώς ίδιο με τη ΖΧ που είχαμε όταν ήμουν πιτσιρίκος και μεγαλύτερο από golf 3.
Άλλο ένα παράδειγμα b hatch που μεγάλωσε αρκετά. -
@atari70 said in Νέο VW Polo:
@k-m said in Νέο VW Polo:
ναι μαλλον το βρηκα
Είναι με τα 95 άλογα! Νομίζω μόνο αυτή η έκδοση βγαίνει πλέον! Το είχα σε Ibiza με τον ίδιο κινητήρα! Σβέλτο και οικονομικό σε κατανάλωση
Οντως! Κριμα και ηταν τοσο καλος κινητηρας ο 118 ιππων. Τσαμπα το δωσαμε το πολακι μας τελικα, συλλεκτικο ειναι. Επρεπε να το ειχα δωσει πιιο υψηλα
-
@dettol said in Νέο VW Polo:
Οντως! Κριμα και ηταν τοσο καλος κινητηρας ο 118 ιππων.
110 ή 115, 118 δεν βγαίνει!
-
@fanis75 said in Νέο VW Polo:
θυμαμαι ενα ψιλοακυρο νουμερο. 110 σιγουρα δεν ηταν, αλλα ουτε 115. Θυμαμαι να μου ειχαν πει 116; 118; κατι τετοιο. Μοντελο 2018 dsg
-
Είχε βάλει φίλτρο - εξάτμιση
-
θυμαμαι ενα ψιλοακυρο νουμερο. 110 σιγουρα δεν ηταν, αλλα ουτε 115. Θυμαμαι να μου ειχαν πει 116; 118; κατι τετοιο. Μοντελο 2018 dsg
110 και 115 ήταν τότε και το 115 έγινε 116 (...) πριν μερικά χρόνια για λόγους marketing μάλλον (85 kW λένε και πριν και μετά).
Νέο VW Polo