-
Μη κοιτας και πολυ μοντελο.. Κοιτα να βρεις ενα απο λιγα ΕΛΛΗΝΙΚΑ μεταχειρισμενα diesel ασχετως σηματος. C4 diesel μπορεις να βρεις ελληνικη σ αυτα τα χρηματα ,η οποια δεν ειναι μαουνα για τη γυναικα και εχει το πορτμπαγκαζ που ζητας. Αξιοπιστη εχει αποδειχθει και το λεω βασει των οσων γραφουν οι κατοχοι στο αντιστοιχο club της μαρκας. Αλλα ξαναλεω κοιτα να βρεις ελληνικο αμαξι απο ιδιωτη!
-
καλημέρα σας, επανέρχομαι στο θέμα μιας και ακόμα δεν βρέθηκε κάτι που να ταιριάζει στα όσα είχαμε πει.
Επιπλέον έχω αρχίσει και κοιτάω και βενζίνη (με σκοπό μελλοντικά να γυρίσει σε υγραέριο) καθώς και την δυνατότητα να μειώσουμε το μπάτζετ.
Άρα, ψάχνομαι και για Peugeot 3008 (με κατανάλωση στα ύψη βέβαια) και μια από τις προτάσεις είναι αυτό https://www.car.gr/9602158-peugeot-3008-premium το οποίο τυχαίνει να είναι και Ελληνικό.
Με προβληματίζουν όμως τα χλμ του.
Τι άποψη έχετε?Btw 'παζαρεύοντας' ένα Scenic του 12 που βρέθηκε από ιδιώτη ο οποίος το είχε φέρει μόνος του Ελλάδα από Γαλλία, με 130,000χλμ αποδείχτηκε ότι εκτός του ότι είχε φάει τράκο στην πόρτα δεξιά, είχε πάνω σχεδόν 295,000χλμ...
Να μην σας πω πόσο αληθινό φαινόταν το βιβλίο service... -
Πριν πας για το 3008, ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα του forum για να δεις εντυπώσεις ιδιοκτητών και προβλήματα που εμφάνισαν τα αμάξια τους. Εγώ προσωπικά όταν είχα δει το θέμα πριν λίγο καιρό, είχα ψιλό φρίξει από τα προβλήματα που είχα διαβάσει!
-
Ο χρήστης journeyman έγραψε:
καλημέρα σας, επανέρχομαι στο θέμα μιας και ακόμα δεν βρέθηκε κάτι που να ταιριάζει στα όσα είχαμε πει.
Επιπλέον έχω αρχίσει και κοιτάω και βενζίνη (με σκοπό μελλοντικά να γυρίσει σε υγραέριο) καθώς και την δυνατότητα να μειώσουμε το μπάτζετ.
Άρα, ψάχνομαι και για Peugeot 3008 (με κατανάλωση στα ύψη βέβαια) και μια από τις προτάσεις είναι αυτό https://www.car.gr/9602158-peugeot-3008-premium το οποίο τυχαίνει να είναι και Ελληνικό.
Με προβληματίζουν όμως τα χλμ του.
Τι άποψη έχετε?Btw 'παζαρεύοντας' ένα Scenic του 12 που βρέθηκε από ιδιώτη ο οποίος το είχε φέρει μόνος του Ελλάδα από Γαλλία, με 130,000χλμ αποδείχτηκε ότι εκτός του ότι είχε φάει τράκο στην πόρτα δεξιά, είχε πάνω σχεδόν 295,000χλμ...
Να μην σας πω πόσο αληθινό φαινόταν το βιβλίο service...Πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι να πας σε βενζίνη. Διαβάζοντας πως το τρέχων αυτοκίνητό σου στατιστικά διανύει κάπου 10 με 12000 χλμ τον χρόνο απορώ γιατί πρεπει να μπεις σε τέτοια περιπέτεια. Το γράφω αυτό γιατί στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να βρεις suv από πρώτο Ελληνικό χέρι και να σου μείνουν και ρέστα για μαζέματα.
-
Ο χρήστης journeyman έγραψε:
https://www.car.gr/9602158-peugeot-3008-premium το οποίο τυχαίνει να είναι και Ελληνικό.
Με προβληματίζουν όμως τα χλμ του.Μια χαρά λογικά είναι τα χλμ. για 7ετία και 7 χιλιάρικα. Να σε προβληματίζουν τα πάμπολα παραμύθια τύπου ''οικογενειακό του 2010 με 55 χιλ. χλμ' (όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου...)
-
Το 3008 της αγγελίας με τον 1.6 ΤΗP λόγω direct injection δεν ξέρω πόσο εύκολα και με τι κόστος θα πάρει υγραέριο (συστήματα υπάρχουν, για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν ξέρω). Ποιο ασφαλής επιλογή στο ίδιο σε ατμοσφαιρικό με τα 120 HP (γνωρίσω αυτοκίνητο προσωπικά -του πεθερού μου- με απροβλημάτιστο υγραέριο εδώ και 60.000χλμ, ). Βέβαια από επιδόσεις δεν ξέρω τι θα λέει...
-
Δημοσίευση από axel12p » 06 Απρ 2017 06:42
Πριν πας για το 3008, ρίξε μια ματιά στο αντίστοιχο θέμα του forum για να δεις εντυπώσεις ιδιοκτητών και προβλήματα που εμφάνισαν τα αμάξια τους. Εγώ προσωπικά όταν είχα δει το θέμα πριν λίγο καιρό, είχα ψιλό φρίξει από τα προβλήματα που είχα διαβάσει!
viewtopic.php?f=15&t=31997
ευχαριστώ για το heads up, το ξεψαχνίζω τώρα!
Δημοσίευση από SPI_duster » 06 Απρ 2017 08:30
Πολύ καλά κάνεις και σκέφτεσαι να πας σε βενζίνη. Διαβάζοντας πως το τρέχων αυτοκίνητό σου στατιστικά διανύει κάπου 10 με 12000 χλμ τον χρόνο απορώ γιατί πρεπει να μπεις σε τέτοια περιπέτεια. Το γράφω αυτό γιατί στα χρήματα που διαθέτεις μπορείς να βρεις suv από πρώτο Ελληνικό χέρι και να σου μείνουν και ρέστα για μαζέματα.ποιο έχεις υπόψιν?
Δημοσίευση από 993cc » 06 Απρ 2017 10:32
Μια χαρά λογικά είναι τα χλμ. για 7ετία και 7 χιλιάρικα. Να σε προβληματίζουν τα πάμπολα παραμύθια τύπου ''οικογενειακό του 2010 με 55 χιλ. χλμ' (όχι ότι δεν υπάρχουν αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σου...)το λέω με την έννοια ότι μήπως έχει πολλά χλμ για να μετατραπεί αργότερα σε γκάζι?
Δημοσίευση από shadowhunter » 06 Απρ 2017 10:40
Το 3008 της αγγελίας με τον 1.6 ΤΗP λόγω direct injection δεν ξέρω πόσο εύκολα και με τι κόστος θα πάρει υγραέριο (συστήματα υπάρχουν, για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν ξέρω). Ποιο ασφαλής επιλογή στο ίδιο σε ατμοσφαιρικό με τα 120 HP (γνωρίσω αυτοκίνητο προσωπικά -του πεθερού μου- με απροβλημάτιστο υγραέριο εδώ και 60.000χλμ, ). Βέβαια από επιδόσεις δεν ξέρω τι θα λέει...
δηλαδή τι πρέπει να ψάξω για να βρω το συγκεκριμένο μοτερ σε αγγελία?
-
Ο χρήστης shadowhunter έγραψε:
Το 3008 της αγγελίας με τον 1.6 ΤΗP λόγω direct injection δεν ξέρω πόσο εύκολα και με τι κόστος θα πάρει υγραέριο (συστήματα υπάρχουν, για το συγκεκριμένο μοτέρ δεν ξέρω).Το συγκεκριμένο μοτέρ δεν τα πάει καλά με το υγραέριο και σε μακροχρόνια χρήση θα του κάνει ζημιά.
-
να ρωτήσω και κάτι άλλο (ψάχνοντας για C4) βλέπω αρκετές αγγελίες.
Θα έπρεπε να με προβληματίζει? Επίσης τα 95 άλογα είναι αρκετά για αυτό το αμάξι? -
Καλύτερα να δεις με τα 120 άλογα....με τα 95 και φορτωμένο δεν θα πηγαίνει βήμα....
-
Φωτιά στην άσφαλτο δεν θα βάζει με 95 άλογα το c4 αλλά μια χαρά αξιοπρεπέστατα θα κινείται. Για suv που ρώτησες ενδεικτικά σου αναφέρω τα βενζινοκίνητα τέριος, κασκάι τζουκ ή και τρίπορτα βιτάρα που παίζουν λίγο κάτω από το μπάτζετ που έχεις θέσει ενώ μπορούν να σε καλύψουν σε δύναμη και χώρους με κινητήρες έως και 1.6.
-
3πορτο και με 2 παιδιά (το 2ο έρχεται ως το τέλος του μήνα) δεν παίζει. Ιδιαιτέρως δε επειδή η μαμά θα θέλει να κάθεται στο μεσαίο πίσω κάθισμα για ευννόητους λόγους.
Terios & Juke έχουν μικρό πορτ μπαγκάζ για τα δεδομένα μας. Το Qashqai από car.gr αρχίζουν από τα 10,000€
Εννοείται δεν μιλάμε για 2000 κ.ε. και κοιτάω από 2010 και έπειτα.Ελπίζω να μην παρεξηγούμαι που ένα-ένα τα αποκλείω, απλώς δεν ταιριάζουν απόλυτα με τα δεδομένα μας.
Δεν λέω ότι υπάρχει το τέλειο, αλλά πάμε να δούμε τι καλό μπορεί να βγει.Ευχαριστώ όσους μπαίνουν στον κόπο να βοηθήσουν!!
-
Ταξιδιώτη δες Octavia , Golf , Leon με τον κινητήρα TSI 122 αλόγων.. έχει βγει πολύ αξιόπιστος.
Στο golf έκαιγε 7 λίτρα στην εθνική με 120-130χλμ και 8-10 λίτρα στη πόλη.
-
Επίσης μπορείς να δεις και κάτι τέτοιο. https://www.car.gr/8579968-renault-mega ... -hp-diesel
Για τα λεφτά που δίνεις, παίρνεις πολύ αυτοκίνητο και με κορυφαία αξιοπιστία.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το έχω βάλει, το ξαναβάζω. Στα 10 παίζει και Mazda 3 0χλμ από στοκ
-
καλημέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει σε 3 επιλογές:
1-Citroen C4 Ελληνικό (με υγραέριο) από leasing
https://www.car.gr/9532446-citroen-c4-79002- Renault Scenic εισαγωγής
https://www.car.gr/9624391-renault-scenic-diesel-110ps3- Renault Scenic εισαγωγής (δεν υπάρχει σε αγγελία) με 115χιλ χλμ, 2011, 9200€
Την γνώμη σας!!!
-
μάλλον, δεν τα λυπάσαι τα € σου ...:-(
-
Δημοσίευση από johnkyr » 08 Απρ 2017 07:15
μάλλον, δεν τα λυπάσαι τα € σου ...:-(
γιατί το λες?
-
πας να μπλεξεις με υγραέριο+λεασινγ ... ή με εισαγωγής diesel, που έχουν τουλάχιστον τα τριπλά χλμ απ΄ότι λένε.
-
Γιατί ψάχνεις ακριβώς στις κατηγορίες μεταχειρισμενων με ποσοστό έως και 100% των μη αξιοπιστων επιλογών. Μεγάλο το ρίσκο για μη γυρισμένα χιλιόμετρα, καλοσυντηρημενα diesel εισαγωγής ή απροβληματιστα με aftermarket υγραεριο κλπ.
μεταχειρισμένο οικογενειακό diesel