-
@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Οριακή εξαίρεση (που πάλι θα κοιτάξω να τη συνδυάσω με φαγητό αν γίνεται) είναι να κάτσεις σε κανα μαγαζί με κορυφαία θέα ή ατελείωτη δροσιά το καλοκαίρι.
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Πετυχημένο το μεμε .
Εγώ λέω να βάλουμε μια τελεία και να πάμε παρακάτω.
Στο θέμα της πληρωμής που φεσωθηκε ο φίλος μας και πλήρωσε μερίδιο από τα κοψίδια της παρέας έχει ένα δίκιο,
ΑΛΛΆ Όχι ότι θα πέσουν τα καράβια μας έξω και ίσως ήταν και λίγο άκυρο το timing.Εγώ πάλι επιμένω για νέο ραντεβού σε καφέ χαλαρά και ωραία.
Εντάξει και ο καφές καλός είναι αλλά πόση ώρα να κάτσεις να πίνεις ένα espresso ? και κυρίως τι να προλάβεις να συζητήσεις?
Το γεύμα δίνει περισσότερο χρόνο από amuse bouche, ορεκτικό, σαλάτα, κυρίως κλπ.Η κατάσταση (και το μεμε) είναι για βιβλίο guinness , πως καταφέραμε να τα χαλάσουμε για το λογαριασμό χωρίς καν να συναντηθούμε
-
Μα το νόημα της συνάντησης είναι να δεις 1-2-5-10 καινούριες φάτσες να μιλήσεις με όλους να δεις με ποιους ταιριάζεις περισσότερο ή λιγότερο, να ανταλλάξεις απόψεις να μιλήσεις βρε αδερφέ και ΟΧΙ να ευχαριστηθείς ένα φρέντο!
Και αν ταιριάξει ξαναβγαίνεις και για κρασομεζεδες.
Προφανώς και μιλάμε για χασομερη βρε παγωμένε, δεν θα γίνουμε και το think tank του καφέ.
Edit : Βρε @a65 τώρα είδα για το αμους μπους... Τι να πω... Νηστικός θα μείνω...
-
Ναι βρε το καταλαβαίνω..απλά πραγματικά αυτό το να βγουμε για ένα καφέ δεν είναι του στυλ μου. Χρόνια τώρα....δεν έχω και χρόνο.
Ενώ με το φαγητό καλυπτεις και τη φυσική ανάγκη μαζι με.τη γνωριμία ... -
Ναι βρε το καταλαβαίνω..απλά πραγματικά αυτό το να βγουμε για ένα καφέ δεν είναι του στυλ μου. Χρόνια τώρα....δεν έχω και χρόνο.
Ενώ με το φαγητό καλυπτεις και τη φυσική ανάγκη μαζι με.τη γνωριμία ...Εντάξει, ας πάμε για μπραντς τότε! Να τα λέμε με αυγά και μπεϊκο
-
@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Μα το νόημα της συνάντησης είναι να δεις 1-2-5-10 καινούριες φάτσες να μιλήσεις με όλους να δεις με ποιους ταιριάζεις περισσότερο ή λιγότερο, να ανταλλάξεις απόψεις να μιλήσεις βρε αδερφέ και ΟΧΙ να ευχαριστηθείς ένα φρέντο!
Και αν ταιριάξει ξαναβγαίνεις και για κρασομεζεδες.
Προφανώς και μιλάμε για χασομερη βρε παγωμένε, δεν θα γίνουμε και το think tank του καφέ.
Edit : Βρε @a65 τώρα είδα για το αμους μπους... Τι να πω... Νηστικός θα μείνω...
Κι εγώ δε το ήξερα αυτό το αμουσ μπουσ αλλά γηράσκω αεί διδασκόμενος.
ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση ενώ μπορεί να τα σκάσουμε 30-40 χιλ για 4 τρόχο χαλιόμαστε για κάτι σεντς στο λογαριασμό.
Έχω πάει ένα σωρό εκδρομές με τη μηχανή με γνωστούς και αγνώστους και ποτέ δε τα χαλάσαμε στο λογαριασμό είτε ήταν παϊδάκια, είτε μπύρα, είτε καφές.
Το δικό μου συμπέρασμα η ανταλλαγή απόψεων δια ζώσης είναι αξία ανεκτίμητη -
Καλά, ξέραμε πως το φόρουμ «σφίζει» από Πολιτική Ορθότητα και Καθωσπρεπισμό, αλλά τώρα μάθαμε πως επικρατεί και Σπαγκοραμισμός!
Τι έγινε, δεν δώθηκε ακόμα η επιδότηση για το EV? -
Ε ναι βγήκε λίγο ακριβό το tesla.
-
@a65 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
πάντως γελάσαμε με τα memes
θα βάλω κι εγώ έναΦανταστείτε να μην πήγαινε ΒΖΙΙΙΙΝ η Οικονομία και να είχαμε καμιά Κυβέρνηση που θα ανάγκαζε τον κόσμο να στέκεται ουρές στα ΑΤΜ για ανάληψη μετρητών για το ρεφενέ... δε βρέθηκε ένα μαγαζί να δέχεται τα φουντ πας; ίσως καμιά Χασαποταβέρνα με POS και πρόβειο με το κιλό...
-
Να προτείνω
το ΣΚ των εκλογών δεν εχει διόδια
εδώ και τώρα πανελλήνια στον Δομοκό στο κέντρο της Ελλάδας
ραντεβού στο
Εσύ οτι πεις , γίδα βραστή , λουκάνικο , φασολάδα ,γεμιστό μπιφτέκι σουβλάκι σπέσιαλενα tesla φτάνει για τους Αθηναίους ,περισσότερoi δεν βλέπω να έρχεστε, παρόλο που ολα είναι τζάμπα και επιδοτούμενα ...
εγω βάζω το YC για τους Θεσσαλονικείς αλλα στον δρόμο να ξέρετε ακούω μόνο radio free europe και zimia fmσυμμετοχές απο κάτω
- monman
...
- monman
-
Αυτό με τα διόδια το είχα κάνει σε κάποιες εκλογές του 2019. Ηταν τότε που ακόμα δεν είχα οδηγήσει το κομμάτι μέχρι την Πάτρα τελειωμένο και πήγα μία εκδρομή Ναύπακτο.
Ωραία ήταν.
-
Δεν είναι κακό. Αλλά πώς θα πληρώσουμε τις βενζίνες και το φαγητό;
Αστειεύομαι. Και ξαναλέω, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Ψήφος το πρωί κι αναχώρηση. Γεύμα 3-5, καφές και σούρουπο επιστροφή.
-
εγώ την μέρα τον εκλογών γίνομαι κουμπάρος σε γάμο στην Βόρεια Ελλάδα οπότε I am out
-
Χωρίς διόδια μπομπα θα είναι για εκδρομουλα στις εκλογές.
Αλλά μαλλον όχι Λαμία. Αδιάφορη πόλη. Για συνάντηση βόρειων και νοτίων ένας Βολος μου κάνει -
@dimsabas said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Αστειεύομαι. Και ξαναλέω, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα. Ψήφος το πρωί κι αναχώρηση. Γεύμα 3-5, καφές και σούρουπο επιστροφή.
και στην επιστροφή στο ράδιο , exit poll, αποτελέσματα και πολιτικοί σχολιασμοί γ@μ@ τις καλτ φάσεις ...
-
Αλλά μαλλον όχι Λαμία. Αδιάφορη πόλη. Για συνάντηση βόρειων και νοτίων ένας Βολος μου κάνειΒόλος 211 από Σαλόνικα, 331 από χαμουτζήδες. Ο Δομοκός είναι πιο σοφή επιλογή από θέμα δίκαιου καταμερισμού χιλιομέτρων.
-
Αλλά μαλλον όχι Λαμία. Αδιάφορη πόλη. Για συνάντηση βόρειων και νοτίων ένας Βολος μου κάνειΒόλος 211 από Σαλόνικα, 331 από χαμουτζήδες. Ο Δομοκός είναι πιο σοφή επιλογή από θέμα δίκαιου καταμερισμού χιλιομέτρων.
Δεν πειράζει ρε συ. Για 100 χλμ θα το κάνουμε θέμα ;
Στο τέλος θα μας πεις να μοιρασουμε και το μεζέ στα τσιπουρα lolll -
@monman2 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
και στην επιστροφή στο ράδιο , exit poll, αποτελέσματα και πολιτικοί σχολιασμοί γ@μ@ τις καλτ φάσεις ...
Αυτό θέλει Vito να μπούμε μέσα αρκετοί
-
Δεν πειράζει ρε συ. Για 100 χλμ θα το κάνουμε θέμα ;
Στο τέλος θα μας πεις να μοιρασουμε και το μεζέ στα τσιπουρα lolllΑ όχι, δεν κάνω τέτοια. Απλώς θα αργήσουμε λίγο παραπάνω και θα έχουμε γκρίνια στο σπίτι. Αλλά αν αξίζει τον κόπο, είμαι μέσα.
-
Αλλά μαλλον όχι Λαμία. Αδιάφορη πόλη. Για συνάντηση βόρειων και νοτίων ένας Βολος μου κάνεικαλή ιδέα αλλα οχι σε πόλη κίνηση να παρκάρουμε να να ...
εδώ είναι τέλεια
Λιμανάκι Πελασγίας πάνω στο κύμα παρκινγ άφθονο 10 λεπτά απο την ΕΟ
https://www.google.gr/maps/place/Το+Λιμανάκι+Πελασγία/@38.9267928,22.8563062,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x3023fa57a52a8568?sa=X&hl=el&ved=2ahUKEwi4-JC59eP-AhWXFlkFHXPJAOYQ_BJ6BAhVEAg
η θεα το φαγητό και εμείς χωρίς περισπασμούς ... εκτός και αν εμφανιστεί ο Γκλέτσος με τίποτα φίλες του ...
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ