-
Seismic απλά γράφεις πράγματα χωρίς συνοχή.
Έχουμε παραδείγματα χωρών που έχουν ρίξει κανόνι-ασύντακτη χρεωκοπία και ξέρουμε τι έχει συμβεί. Ξέρουμε ότι μετά από 10-20 χρόνια είναι σε χειρότερη κατάσταση και συνέχεια τους κυνηγάνε με κατασχέσεις οι δανειστές.
Δεν μιλάς λοιπόν για αλλαγή νομίσματος. Μιλάς για έξοδο από Ε.Ε .
Μόλις οι αγρότες δούνε αυτά που γράφεις που σημαίνουν κατάργηση επιδοτήσεων, απλά θα πάθουν εγκεφαλικό το λιγότερο.
Τα επιχειρήματα σου μου θυμίζουν τον Παναή του Νομισματοκοπείου και την Ζωζόκα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλημέρα Δια, δεν με έχει πείσει κανένας οτι η επιστροφή σε Εθνικό νόμισμα θα μας σώσει. Το αντίθετο πιστεύω εγώ προσωπικά.
Καλησπέρα limited. Δεν υπονόησα ότι θα μας σώσει η Δρχ. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα έφευγες αν γίνονταν αυτή η αλλαγή, χωρίς πρώτα να δεις πως θα πάει το πράγμα. Σαν να συνδέεις δηλαδή την επιτυχία της επιχείρησής σου με το €, ενώ θα σε συνέφερε ένα φτηνότερο νόμισμα καθώς είσαι στον τουρισμό. Φυσικά καταλαβαίνω την ανησυχία της διαχείρισης μιας τέτοιας κατάστασης από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό.
Βασικά συνδέω τυχών αποτυχίες σε εθνικό νόμισμα γιατι η εταιρία μας δεν έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό. Η επιλογή ομως του Καναδά υπαρχει γιατι εκεί γεννήθηκα, έχω Καναδικη υπηκοότητα και αρκετούς συγγενείς εκεί.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Τα επιχειρήματα σου μου θυμίζουν τον Παναή του Νομισματοκοπείου και την ΖωζόκαΟυτε καν. Τα 'επιχειρηματα' του ειναι επιπεδου σαν το παρακατω:
-
Ειλικρινά θα προτιμούσα να είσαι ένα Megatroll παρά να πιστέψω ότι πιστεύεις αυτά που γράφεις
- Τα ελλείματα του κράτους είναι ελλείματα οποιοδήποτε και αν είναι το νόμισμά του. Οπότε το κράτος ή 'κάνει λιτότητα' (περίπτωσή μας) ή 'τυπώνει το έλλειμα', δηλαδή τυπώνει χρήμα. Η εκτύπωση χρήματος προκαλεί εκτός από καλά και κάποια κακά όπως πληθωρισμό και ανάγκη υποτίμησης. Η δεκαετία του 90 είναι νομίζω αρκετά ενδεικτική για αυτό που φαντάζεσαι (όχι απόλυτα γιατί τότε είχαν ξεκινήσει και οι 'ντόπες' με τα ΜΟΠ).
- Αφού ο καημός σου είναι τα 'σπίτια μας' εξήγησέ μας πως θα αποπληρώσουμε δάνεια με ένα 15% επιτόκιο (αν έχουμε πληθωρισμό στο 10% μόνο, λέμε και καμιά μλκ...) όταν δεν μπορούμε τώρα να τα ξεπληρώσουμε τώρα με 5%. Εκτός και αν εννοείς ότι θα χαριστούν όλα τα δάνεια. Ωραίο μεν, ειδοποίησε όμως πριν γιατί ζω σε πολυκατοικία και πάντα ονειρευόμουνα μεζονέτα με κήπο και πισίνα.
- Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σταματήσουμε να αποπληρώνουμε το χρέος μας και χωρίς να δικάσουμε κανέναν. Μιας όμως και αυτό είναι κατά ένα μεγάλο μέρος του πλέον διακρατικό προς χώρες της ΕΕ εξήγησέ μας πως θα γίνει να τις μπιστολιάσουμε και κατόπιν από ευγνωμοσύνη οι πολίτες τους να διπλασιάσουν τον τουρισμό προς εμάς (μάλλον σου διαφεύγει ότι το 70% του τουρισμού μας δεν είναι από την Κίνα, την Ρωσία και άλλες φανταστικές χώρες ψεκασμένων αλλά από την ΕΕ).
- Οι επενδύσεις σε μια χώρα είναι συνάρτηση πολλών πραγμάτων (εσωτερική αγορά, σταθερότητα, φορολογία, ανθρώπινο δυναμικό, νομοθετικό πλαίσιο κ.λ.π.). Με δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται π.χ. μετά από 10ετία, ακόμη και το νόμισμα του Αφγανιστάν να υιοθετήσεις, επενδύσεις δεν βλέπεις. Και τώρα που μιλάμε έχουμε γίνει αρκετά φτηνοί σε σχέση με την τεχνογνωσία μας. Βλέπεις καμιά επένδυση; Μήπως υπονοείς να ανταγωνιστούμε σε μεροκάματα κάτι σαν π.χ. την Ερυθραία; Μιλάμε, παράδεισος θα γίνουμε...
-
Ρε παιδιά ειλικρινά, συνεχίζετε να συζητάτε αυτό το θέμα ? Και μάλιστα μερικοί σχολιάζετε και απαντάτε σε όποιες ασυναρτησίες του αγαπητού seismic ? Σοβαρά τώρα
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ναι ναι, 'δεν καταλαβα':Όχι, προφανώς δεν κατάλαβες όταν υπονοείς ότι προτείνω Δρχ! Τρομάρα σου... Αυτό που λέω είναι ότι δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα συμβεί, καθώς δεν υπάρχει προηγούμενο. Σίγουρα θα υπάρξουν ζόρια στην αρχή, μακροπρόθεσμα όμως ίσως να είναι καλύτερα. Το ΚΚΕ που υποστηρίζω όμως δεν προτείνει Δρχ απλά, προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Και ναι, ενα φθηνοτερο νομισμα θα συνεφερε οποιον ξενο ερχεται να ακουμησει το δικο του σκληρο (νομισμα...) εδω, αλλα αυτο γιατι με τη σκουπιδοδραχμη εμεις οι ελληνες θα 'πουλιομαστε' (εννοω οι υπηρεσιες μας) ΤΣΑΜΠΑ για το ξενο. Τωρα το πως θα εχεις ξενοδοχειο οταν ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο προμηθειες θα ειναι απλησιαστα ακριβα, και οι υπαλληλοι σου θα πληρωνονται με αχρηστα χαρτοπετσετακια, υποθετω ειναι κατι που μπορουμε να το ανακαλυψουμε απο πχ τη Βενεζουελα...
Ένα από τα σημαντικότερα μακροοικονομικά εργαλεία είναι η υποτίμηση του νομίσματος. Η Βενεζουέλα είναι άλλη περίπτωση και επλήγη κυρίως από την πτώση της τιμής του πετρελαίου.
Και τέλος η απάντησή μου ήταν ξεκάθαρα και μόνον στον limited_one γιατί διέκρινα μια απόγνωση σε περίπτωση που χαθεί το €...
Η επιλογή ομως του Καναδά υπαρχει γιατι εκεί γεννήθηκα, έχω Καναδικη υπηκοότητα και αρκετούς συγγενείς εκεί.
Ναι, το θυμάμαι αυτό. Βέβαια η καλύτερη επιλογή θα ήταν να έχεις φύγει εδώ και χρόνια από την Ελλάδα...
Έτσι από περιέργεια, σε ποιο μέρος του Καναδά; Γαλλόφωνο ή British Columbia? -
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα.
Ευτυχώς και δεν σας ακούω γιατί θα είχα παρατήσει και την εφεύρεση.
Συνεχίστε να πληρώνετε 11 και να βγάζετε 10 .... και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε ..γιατί δεν έρχονται επενδύσεις
και γιατί θα φύγουμε έτσι και αλλιώς από το ευρώ.
Πάντως μέσα από τα φόρουμ που γράφω κατάλαβα ότι η Ελλάδα έχει πεθάνει γιατί πέθανε το πνεύμα το Ελληνικό.
Η δουλοπρέπεια για μερικά ευρώ είναι ο κόσμος σας. -
Την λογική 'φουστανέλα και τσαρούχι', 'πάμε παιδιά και σταδιάλα οι κακοί ξένοι και ας φάμε ψωμί και αλάτι' μπορώ να την κατανοήσω. Τις υπερβατικές βλακείες όμως του στυλ με δραχμή 'θα έχουμε επενδύσεις', 'δεν θα πληρώνουμε φόρους', 'θα διπλασιάσουμε τον τουρισμό μας', 'θα δικάσουμε τους κακούς' (ένα νόμισμα δηλαδή έχει καίρια επίδραση στην ποιότητα της δικαιοσύνης!), λυπάμαι, δεν τις καταλαβαίνω και βάλε όσα χερογλύκανα θέλεις...
-
Ο χρήστης fiverg έγραψε:
Την λογική 'φουστανέλα και τσαρούχι', 'πάμε παιδιά και σταδιάλα οι κακοί ξένοι και ας φάμε ψωμί και αλάτι' μπορώ να την κατανοήσω. Τις υπερβατικές βλακείες όμως του στυλ με δραχμή 'θα έχουμε επενδύσεις', 'δεν θα πληρώνουμε φόρους', 'θα διπλασιάσουμε τον τουρισμό μας', 'θα δικάσουμε τους κακούς' (ένα νόμισμα δηλαδή έχει καίρια επίδραση στην ποιότητα της δικαιοσύνης!), λυπάμαι, δεν τις καταλαβαίνω και βάλε όσα χερογλύκανα θέλεις...Απάντησε απλά
- Μας απαγορεύουν να παράγουμε πολλά προιόντα οι Ευρωπαίοι ναι ή όχι.
- Χωρίς να προστατέψουμε τα Ελληνικά προιόντα από τον διεθνή ανταγωνισμό με δασμούς υπάρχει περίπτωση να έχουμε ανοιχτές Ελληνικές επιχειρήσεις?
- Υπάρχει περίπτωση να μείνουμε στο ευρώ χωρίς κούρεμα του χρέους?
Αν η Ευρώπη θέλει να είναι ενωμένη τότε μόνο ένας δρόμος υπάρχει και είναι η πολιτική ένωση.
Ένας πρωθυπουργός που θα εκλέγεται από όλους τους Ευρωπαίους ένα κοινοβούλιο ένα σύνταγμα ένας στρατός.
Αυτό λέγεται Ευρωπαική ένωση και αυτό θέλουν όλοι. Αυτό που είναι τώρα είναι ανταγωνιστική ένωση και καταδικάζει τους ανίσχυρους να γίνουν αποικία των ισχυρών. Δεν φαίνεται η Γερμανία να δουλεύει προς την πολιτική ένωση της Ευρώπης και αυτό με ανησυχεί περισσότερο και από το χρέος που έχουμε. Αυτό που έχουμε τώρα δεν δικαιολογεί την ονομασία της Ευρωπαικής ένωσης.
Σε μία πολιτική ένωση της Ευρώπης αρχιπρόθεσμα χαμένη θα είναι η Γερμανία και αυτό είναι το πρόβλημά της και κερδισμένες θα είναι η μικρές χώρες.
Είναι όμως η μόνη λύση για να αμβλυνθούν οι ανισότητες μεταξύ των κρατών. Η πολιτική ένωση θα εξαφανίσει τις Τουρκικές επεκτατικές της βλέψεις περιορίζοντάς την στα τετραγωνικά της μειώνοντας τους εξοπλισμούς.
Δεν θα χρωστάει το ένα κράτος στο άλλο οπότε θα γίνει αυτόματη απορρόφηση του χρέους από τον προυπολογισμό της ένωσης.
Μακροπρόθεσμα αυτό συμφέρει όλους τους λαούς αλλά δυστυχώς η Γερμανία βλέπει κοντόφθαλμα χάνοντας όλοι την ευκαιρία της υπερδύναμης της Ευρωπαικής Ένωσης.
Για τον λόγο αυτό τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια γιατί οι μισοί βλέπουν το σημερινό αδιέξοδο και οι άλλοι μισοί είναι ονειροπόλοι της πολιτικής ένωσης.
Όμως είναι μονόδρομος η διάλυση της Ευρώπης αν δεν γίνει η πολιτική ένωση πολύ σύντομα.
https://www.youtube.com/watch?v=FuRh5Nt6-Ek
http://www.votegreece.gr/archives/64703
-
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ η κριτικη απο ανθρωπους οι οποιοι δουλευουν μαυρα χωρις να πληρωνουν τις εισφορες που θα τους αναλογουσαν αν δηλωναν οτι δουλευαν, μαρεσει πολυ οτι για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
Εννοειτε οτι οι περισσοτεροι αυτων εχουν και καταπληκτικες ιδεες αρκει να μη χρειαστει να ειναι σωστοι απενατι στις υποχρεωσεις τους.
Αλλα 10 μνημονια να φαμε στο κεφαλι δε μας σωνει τιποτα, ααα ο Σωρας μπορει να μας σωσει. -
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Εμενα μου αρεσει παρα πολυ η κριτικη απο ανθρωπους οι οποιοι δουλευουν μαυρα χωρις να πληρωνουν τις εισφορες που θα τους αναλογουσαν αν δηλωναν οτι δουλευαν, μαρεσει πολυ οτι για ολα φταινε οι αλλοι και ποτε εμεις.
Εννοειτε οτι οι περισσοτεροι αυτων εχουν και καταπληκτικες ιδεες αρκει να μη χρειαστει να ειναι σωστοι απενατι στις υποχρεωσεις τους.
Αλλα 10 μνημονια να φαμε στο κεφαλι δε μας σωνει τιποτα, ααα ο Σωρας μπορει να μας σωσει.(Δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα αν χρησιμοποιήσουμε την ίδια σκεπτική μ’αυτήν που τα δημιούργησε…
Άλμπερτ Αϊνστάιν ) Είσαι παπαγαλάκι του συστήματος που δημιούργησε τα προβλήματα. Περίμενε να σε σώσει με δανικά.
Αυτά που έχω προσφέρει εγώ για την χώρα μου είναι ο κόπος του εργάτη. Αλλού να πας να ζητήσεις τα μαύρα μαύρε. -
Στα λογια μου ερχεσαι αλλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι, γιατι αραγε?
-
Ο χρήστης seismic έγραψε:
Αλλα 10 μνημονια να φαμε στο κεφαλι δε μας σωνει τιποτα, ααα ο Σωρας μπορει να μας σωσει.(Δεν μπορούμε να λύσουμε προβλήματα αν χρησιμοποιήσουμε την ίδια σκεπτική μ’αυτήν που τα δημιούργησε…
Άλμπερτ Αϊνστάιν ) Είσαι παπαγαλάκι του συστήματος που δημιούργησε τα προβλήματα. Περίμενε να σε σώσει με δανικά.
Ρε συ σεισμίκ, όταν δεν θέλω να πάω πρωί στη δουλειά, κουκουλώνομαι και μου λέω ότι κέρδισα το τζόκερ, πήρα τη τζούλια (και τη μία και την άλλη), νοιώθω άρχοντας ρε αδερφέ. Μετά σηκώνομαι, πλένομαι, χτενίζομαι, βάζω τα ρούχα μου, φοράω τα παπούτσια μου... Δε το δοκιμάζεις?
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ρε συ σεισμίκ, όταν δεν θέλω να πάω πρωί στη δουλειά, κουκουλώνομαι και μου λέω ότι κέρδισα το τζόκερ, πήρα τη τζούλια (και τη μία και την άλλη), νοιώθω άρχοντας ρε αδερφέ. Μετά σηκώνομαι, πλένομαι, χτενίζομαι, βάζω τα ρούχα μου, φοράω τα παπούτσια μου... Δε το δοκιμάζεις?
Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Εγώ κτίζω τα σπίτια σας και εσείς πάτε να με βγάλετε έξω από το δικό μου.
-
Τα σπιτια μας μπορει να τα χτιζεις αλλα δεν κολλαγες και κανα ενσημακι βρε αδερφε οπως κολλαγαμε οι υπολοιποι, εφοριουλα δεν πληρωνες οταν εμεις κατι διναμε και εκει, με λιγα λογια εμεις κατι βοηθαγαμε οταν εσυ τα ετρωγες μονος σου, αρα μονος σου επελεξες το να βγεις.
-
Μην τα χώνετε στον Σισμίκ . Απλά λέει αλήθειες με λάθος τρόπο .
Η περιβόητη φοροδιαφυγή τυπικά υπάρχει , αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει .
Και δεν υπάρχει γιατί δεν έχει κανένας το ηθικό δικαίωμα να την πει σε κάποιον που φοροδιαφεύγει , όταν όλοι ξέρουμε που πάνε οι φόροι μας που αναγκαστικά πληρώνουμε και που θα πήγαιναν και οι υπόλοιποι αν μας ανάγκαζαν να πληρώσουμε .
Οταν λοιπόν οι φόροι σου είναι απλά κέρδος κάποιων κοπριτών κομματικών πελατών που διορίζονται σε θέσεις αργομισθίας , είναι μίζες πολιτικών , κρατικών υπαλλήλων και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών , όταν μέχρι πρόσφατα ΚΑΘΕ Ελληνας από τα 10 εκ , είχε φαρμακευτική δαπάνη 900 € τον χρόνο , όλοι καταλαβαίνουμε ότι η χώρα με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό δεν σώζεται , οπότε μην τσιμπάτε στα περί φοροδιαφυγής . Γιατί η φοροδιαφυγή ενός ηλεκτρολόγου που τον έχουν για εγκληματία οι γρυλλάκηδες και τα άλλα παρτάλια των μμε , θέλει ΔΥΟ ΖΩΕΣ για να κλέψει μόνο τα 250000 του Τσουκάτου , που ήταν ΜΙΑ ΜΟΝΟ περίπτωση από τις πολλές .
Και η μεγάλη φοροδιαφυγή που είναι στα καύσιμα και στην νύχτα και στις τριγωνικές συναλλαγές , απλά δεν ακουμπιέται και δεν πιάνεται γιατί εκεί δεν παίζουν με αυτά .
Οπότε μειώστε μισθούς και συντάξεις , ώστε από τα 33 δισ που είναι να κατέβουμε στα 20 δις , μειώστε ανάλογα και την φορολογία και θα δείτε πως θα αλλάξουν τα πράγματα .
-
Αγαπητοί φίλοι, διαβάστε μια ενδιαφέρουσα άποψη :
http://www.capital.gr/arthra/3195030/ap ... tos-xronos
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μην τα χώνετε στον Σισμίκ . Απλά λέει αλήθειες με λάθος τρόπο .Η περιβόητη φοροδιαφυγή τυπικά υπάρχει , αλλά στην πραγματικότητα δεν υπάρχει .
Και δεν υπάρχει γιατί δεν έχει κανένας το ηθικό δικαίωμα να την πει σε κάποιον που φοροδιαφεύγει , όταν όλοι ξέρουμε που πάνε οι φόροι μας που αναγκαστικά πληρώνουμε και που θα πήγαιναν και οι υπόλοιποι αν μας ανάγκαζαν να πληρώσουμε .
Οταν λοιπόν οι φόροι σου είναι απλά κέρδος κάποιων κοπριτών κομματικών πελατών που διορίζονται σε θέσεις αργομισθίας , είναι μίζες πολιτικών , κρατικών υπαλλήλων και κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών , όταν μέχρι πρόσφατα ΚΑΘΕ Ελληνας από τα 10 εκ , είχε φαρμακευτική δαπάνη 900 € τον χρόνο , όλοι καταλαβαίνουμε ότι η χώρα με το υπάρχον πολιτικό προσωπικό δεν σώζεται , οπότε μην τσιμπάτε στα περί φοροδιαφυγής . Γιατί η φοροδιαφυγή ενός ηλεκτρολόγου που τον έχουν για εγκληματία οι γρυλλάκηδες και τα άλλα παρτάλια των μμε , θέλει ΔΥΟ ΖΩΕΣ για να κλέψει μόνο τα 250000 του Τσουκάτου , που ήταν ΜΙΑ ΜΟΝΟ περίπτωση από τις πολλές .
Και η μεγάλη φοροδιαφυγή που είναι στα καύσιμα και στην νύχτα και στις τριγωνικές συναλλαγές , απλά δεν ακουμπιέται και δεν πιάνεται γιατί εκεί δεν παίζουν με αυτά .
Οπότε μειώστε μισθούς και συντάξεις , ώστε από τα 33 δισ που είναι να κατέβουμε στα 20 δις , μειώστε ανάλογα και την φορολογία και θα δείτε πως θα αλλάξουν τα πράγματα .
Με λιγα λογια εσυ που τοσα χρονια εισουν συνεπης στις υποχρεωσεις σου δεν μπορεις να την πεις σε εμενα που τοσα χρονια εκλεβα και εσενα γιατι ενα μερος απο αυτα που εσυ εδινες (μικροτερο ή μεγαλυτερο δεν εχει σχεση) τα εκλεβαν καποιοι αλλοι. Οχι φιλε μου λαθος εισαι.
Το προβλημα μου αν καταλαβες δεν ειναι να την πω στον σεισμικ και στον καθε σεισμικ, το προβλημα μου ειναι οτι και αυτος που κλεβει την τραπεζα και αυτος που κλεβει το ψιλικατζιδικο την ιδια ονομασια εχουν, κλεφτες και οι δυο, αρα μην κατηγορει ο ενας κλεφτης τον αλλο. Αλλα απο θεωριες και οι δυο κλεφτες εχουν πολλες, εσυ ο μαλακας που πληρωνες τοσα χρονια και θα πληρωνεις αλλα τοσα δεν εχεις. -
Δεν αντιλέγω ότι όλοι είναι κλέφτες , αλλά ακόμα και στα δικαστήρια υπάρχουν διαβαθμίσεις και στις ποινές , αλλά και στην ηθική απαξία της πράξης .
Ο ΔΥ λοιπόν που λέει ότι ΔΕΝ φοροδιαφεύγει , ταυτόχρονα χρηματίζεται απλά για να κάνει την δουλειά για την οποία πληρώνεται αδρά , εκβιάζει την κοινωνία για να του πληρώνουν τις εισφορές , να έχει επιδόματα , υψηλό αφορολόγητο , μικρή ηλικία συνταξιοδότησης και υψηλή σύνταξη , αλλά στην τηλεόραση για τον υδραυλικό και τον ηλεκτρολόγο που δεν κόβει αποδείξεις λένε .
Για το γεγονός ότι αν έκοβε απόδειξη , θα έπρεπε οι πελάτες του να πληρώνουν διπλή τιμή για την ίδια παροχή , αφού το κράτος του παίρνει το 50 % των χρημάτων που εισπράττει για να πληρώνει τους προηγούμενους ξύστες , μήπως είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ σαν αξία για τον προυπολογισμό του κράτους , αλλά και σαν ΗΘΙΚΗ ΑΠΑΞΙΑ ?
Αυτό λοιπόν που λέω , είναι πριν χαρακτηρίσουμε κάποιον , να έχουμε την πλήρη εικόνα .
Για το άρθρο του Γκλεζάκου , είναι μία από τα ίδια με ανάλογα άρθρα μηδενικής αξίας που περιγράφουν τις μισές αλήθειες που εξυπηρετούν τον αρθρογράφο και το βόλεμα του . Μιλάει για τις παθογένειες της οικονομίας , ξεχνάει βέβαια τις παθογένειες των πανεπιστημίων , για να μην θίξει το ψωμάκι του , αλλά δεν αναφέρει ότι ΟΛΕΣ αυτές οι παθογένειες υπήρξαν επί δραχμής , αλλά συνεχίστηκαν επί ευρώ και συνεχίζονται και τώρα μετά 8 χρόνια κρίσης .
Αρα το πρόβλημα ΔΕΝ είναι το νόμισμα . Είναι οι παθογένειες και ο αρθρογράφος είναι μέρος των παθογενειών .
Να παίρνει μισθό 500 € και να πρέπει να βρεί τα υπόλοιπα από δουλειές που θα κάνει ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο το πανεπιστήμιο που δουλεύει .
Οσο για τα σχόλια , όπως γίνεται πλέον και στο ΦΒ , έχουμε γεμίσει Κρούεζες , σχολιαστές του δίευρου και άλλα κοπρόσκυλα που δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους .
-
ξεφυγατε λιγο
μια απλη ερωτηση ειναι και ο καθενας διαλεγει ποιο κ να εκφρασει τα επιχειρηματα του, δεν ειναι σωστο οι προσωπικες επιθεσεις κ η ''φαγομαρα'' δεν βγαζουν πουθενα
Καλο ΣαββατοΚυριακο!
Ευρώ ή δραχμή?