-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Για την τιμή αν μπορείς ξαναρώτα, όπου έχω κοιτάξει δίνουν την Style στα 16,5Κ€ το 3θυρο και 17Κ€ το 5θυρο, τελική με το κλειδίΣτα 17.700Κ βγαινει τελικα η Style με το κλειδι αλλα για ελαχιστα ετοιμοπαραδοτα οχηματα. Με την ελευση του facelift σε λιγο ανεβαινει η τιμη στα 18 αν θυμαμαι καλα.
-
Ο χρήστης manman έγραψε:
...αν και δεν μου άρεσε που οι θέσεις των καθισμάτων είναι τόσο χαμηλά. Ελπίζω να μη φανεί περίεργο αυτό που είπα. ....Το ίδιο θέμα είχα διαπιστώσει και στο προηγούμενο που το είχα βάλει στο μάτι. Χαμηλά καθίσματα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμη είναι έτσι. Πιθανά και το νέο μοντέλο να έχει το ίδιο θέμα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...αν και δεν μου άρεσε που οι θέσεις των καθισμάτων είναι τόσο χαμηλά. Ελπίζω να μη φανεί περίεργο αυτό που είπα. ....
Το ίδιο θέμα είχα διαπιστώσει και στο προηγούμενο που το είχα βάλει στο μάτι. Χαμηλά καθίσματα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμη είναι έτσι. Πιθανά και το νέο μοντέλο να έχει το ίδιο θέμα.
Και στο προηγουμενο χαμηλα ηταν τα καθισματα. Υποθετω οτι ειναι ετσι επειδη θελουν να τονισουν τον σπορ χαρακτηρα του αυτοκινητου.
-
Μεταξυ Astra και Focus πιο κερδιζει; Η Opel ή η Ford ειναι περισσοτερο αξιοπιστη σε βαθος χρονου;
BTW η Opel εξαγοραστηκε τελικα απο την Peugeot; Θα την κρατησει λετε ή θα την κλεισει; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...αν και δεν μου άρεσε που οι θέσεις των καθισμάτων είναι τόσο χαμηλά. Ελπίζω να μη φανεί περίεργο αυτό που είπα. ....
Το ίδιο θέμα είχα διαπιστώσει και στο προηγούμενο που το είχα βάλει στο μάτι. Χαμηλά καθίσματα. Μου κάνει εντύπωση που ακόμη είναι έτσι. Πιθανά και το νέο μοντέλο να έχει το ίδιο θέμα.
Αμάν κάνουμε για να βρούμε αυτοκίνητο με σωστή χαμηλή θέση οδήγησης κι εσείς παραπονιέστε;
-
Το ayris ξεχνα το, τρωει γκολ απο τ αποδυτηρια σε πολλους τομεις. Για τιποτα κολλημενους με την αξιοπιστια εν ετει 2017 σε μια παγκοσμιοποιημενη αυτοκινητοβιομηχανια ειναι μονο... Το i30 το νεο εχει τυχει να το επεξεργαστω απο κοντα εξωτερικο τις τελευταιες μερες. Δε παλευεται αισθητικα...
Το focus 125 απ αυτα που κοιτας ειναι η καλυτερη λυση. Τα ταμπουρα πισω ειναι λογος απορριψης οταν δε θες να το παρεις γι αλλους λογους. Προσωπικο μειονεκτημα βρισκω μονο το μικρο πορτμπαγκαζ, το ταμπλω λιγο σχεδιαστικα και τους γυφτικους μεντεσεδες απο πορτα κουζινας της πορτας του πορτμπαγκαζ.. ε ναι εκει το ξεφτυλισαν... Σε συνοδηγηση το 125αρι, προ facelift μαλιστα, ψοφαει μονο ψηλα..
Στα λεφτα αυτα δες σιγουρα επισης Leon και C4. Τη τελευταια την παιρνεις σιγουρα και σε αρκετα πλουσια εκδοση, ιδιως το 1.2 130. -
Ο χρήστης manman έγραψε:
Μεταξυ Astra και Focus πιο κερδιζει; Η Opel ή η Ford ειναι περισσοτερο αξιοπιστη σε βαθος χρονου;
BTW η Opel εξαγοραστηκε τελικα απο την Peugeot; Θα την κρατησει λετε ή θα την κλεισει;Για εμένα σαφώς η Ford και σε αξιοπιστία και σε οδική συμπεριφορά και σε χαρακτήρα. Τα opel είναι λίγο άχρωμα και άοσμα (δεν θέλω να προσβάλω κανέναν!).
-
Ο χρήστης manman έγραψε:
Για την τιμή αν μπορείς ξαναρώτα, όπου έχω κοιτάξει δίνουν την Style στα 16,5Κ€ το 3θυρο και 17Κ€ το 5θυρο, τελική με το κλειδί
Στα 17.700Κ βγαινει τελικα η Style με το κλειδι αλλα για ελαχιστα ετοιμοπαραδοτα οχηματα. Με την ελευση του facelift σε λιγο ανεβαινει η τιμη στα 18 αν θυμαμαι καλα.
Ace διορθώνω. 16.3Κ€ η Style 5θυρη έκδοση με το κλειδί και λίγο πιο ακριβό το facelift που θα έρθει.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το ayris ξεχνα το, τρωει γκολ απο τ αποδυτηρια σε πολλους τομεις. Για τιποτα κολλημενους με την αξιοπιστια εν ετει 2017 σε μια παγκοσμιοποιημενη αυτοκινητοβιομηχανια ειναι μονο... Το i30 το νεο εχει τυχει να το επεξεργαστω απο κοντα εξωτερικο τις τελευταιες μερες. Δε παλευεται αισθητικα...
Το focus 125 απ αυτα που κοιτας ειναι η καλυτερη λυση. Τα ταμπουρα πισω ειναι λογος απορριψης οταν δε θες να το παρεις γι αλλους λογους. Προσωπικο μειονεκτημα βρισκω μονο το μικρο πορτμπαγκαζ, το ταμπλω λιγο σχεδιαστικα και τους γυφτικους μεντεσεδες απο πορτα κουζινας της πορτας του πορτμπαγκαζ.. ε ναι εκει το ξεφτυλισαν... Σε συνοδηγηση το 125αρι, προ facelift μαλιστα, ψοφαει μονο ψηλα..
Στα λεφτα αυτα δες σιγουρα επισης Leon και C4. Τη τελευταια την παιρνεις σιγουρα και σε αρκετα πλουσια εκδοση, ιδιως το 1.2 130.Το νέο i30 δεν έχει έρθει ακόμη, απ' ότι βλέπω. Leon είδα αλλά δεν είχε test drive. To C4 δεν το έχω δει. To focus μου άρεσε οδηγικά και είναι και άνετο επίσης, υστερεί όμως σε επίπεδο εσωτερικού σχεδιασμού και λίγο ποιοτικά ειδικά σε σχέση με Leon και Astra. Στο χώρο αποσκευών είναι πιο μικρό από Leon και Pulsar. Ίσως ανεβάσω μερικές φώτο για σύγκριση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αμάν κάνουμε για να βρούμε αυτοκίνητο με σωστή χαμηλή θέση οδήγησης κι εσείς παραπονιέστε;
Δυστυχώς τα βαθειά γεράματα ... επηρεάζουν και το σώμα και την ψυχολογία ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ το έχω πει, έτοιμος είμαι να πάω να πάρω ένα CRX και να κάθομαι 8 εκατοστά από την άσφαλτο
-
Χαμηλη θεση οδηγησης και εμενα με δυσκολεψε αλλα την συνηθησα. Στην πολη ειναι μειον μονο στο ταξιδι εχει πλεονεκτημα.
-
Εγώ αισθάνομαι τόσο καταβεβλημένος από την εργασιακή κούραση και έχω τόσο πεσμένη ψυχολογία που το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η θέση οδήγησης να με 'ξεκουράζει' και όχι να με κρατά σε υπερένταση ή να αισθάνομαι ότι οδηγώ 'καρτ'.
Η εποχή 'οδηγικής απόλαυσης' για μένα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Πλέον περιστασιακή οδήγηση μόνο για αστική μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β.
Ούτε ταξίδια, ούτε στροφές, ούτε τίποτα.
Αυτά για άλλους. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ αισθάνομαι τόσο καταβεβλημένος από την εργασιακή κούραση και έχω τόσο πεσμένη ψυχολογία που το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η θέση οδήγησης να με 'ξεκουράζει' και όχι να με κρατά σε υπερένταση ή να αισθάνομαι ότι οδηγώ 'καρτ'.Η εποχή 'οδηγικής απόλαυσης' για μένα έχει περάσει ανεπιστρεπτί.
Πλέον περιστασιακή οδήγηση μόνο για αστική μεταφορά από το σημείο Α στο σημείο Β.
Ούτε ταξίδια, ούτε στροφές, ούτε τίποτα.
Αυτά για άλλους.τι δουλειά κάνεις πασά μου;
-
Ας μην βγαίνουμε off-topic.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Χαμηλη θεση οδηγησης και εμενα με δυσκολεψε αλλα την συνηθησα. Στην πολη ειναι μειον μονο στο ταξιδι εχει πλεονεκτημα.για μένα όλες χαμηλές είναι
μόνο όταν μπήκα σε ένα τέτοιο : https://www.google.gr/search?q=volvo+tr ... Ue6CgtWiXM:
που έχει τώρα ο αδερφός μου ένιωσα ψηλά! -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εγώ το έχω πει, έτοιμος είμαι να πάω να πάρω ένα CRX και να κάθομαι 8 εκατοστά από την άσφαλτο
-
Φιλε manman ανεφερες παραπανω οτι το opel on star αν θες το παιρνεις.Ετσι ισχυει;Σου το ειπαν στην αντιπροσωπεια;Το λεω γιατι για εμενα που γλυκοιταζω το Αστρα ειναι κατι που δεν μου χρειαζεται γιατι μενω στη Συρο και βγαινω για ταξιδι μια φορα στα τρια χρονια,οποτε μαλλον αχρηστο ειναι.Και εκτος των αλλων η Opel ειναι κατι παραπανω απο ενα χιλιομετρο απο το σπιτι μου.Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που εχει οδηγησει/μπει στο νεο Megane (βενζινης παντα).
-
Και το megane θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική, χωρίς να γνωρίζω την ακριβή του τιμολογιακή τοποθέτηση. Το μόνο 'μείον', είναι οτι είναι πολύ 'νέο' μοντέλο και πιθανώς, να εμφανιστούν 'παιδικές ασθένειες', πάντα κατ' εμέ...
-
Καλημέρα και απο μένα.
Αυτο τον καιρό έχω και εγώ σχεδόν το ίδιο δίλλημα.
Ψάχνω για ενα οικογενειακο αμάξι, που θα καλύψει τις ανάγκες που θα έρθουν σύντομα (σε 2-3 χρόνια).Παρότι δεν θέλω και εγώ να ξεπεράσω τις 15.000 Ε γλυκοκοιτάω το Nissan Pulsar Acenta 1.2 (+1000E απο το Energy, δηλαδή 16.000)
Βέβαια το 90% τις κήνησης είναι στην πόλη, και προβληματίζομαι αν θα μπορέσω να την βγάλω με ένα μικρότερης κατγορίας αμάξι (π.χ. Seat Ibiza 1.0 115Hp) σε πολύ χαμηλότερη τιμή. θα κατεφέρει ενα πορτ μπαγκαζ 293 λίτρα (seat ibiza) να καλύψει μια οικογένεια για ενα ταξίδι;
Βοήθεια με αγορά νέου αυτοκινήτου