-
ok λιγο πολυ με τα ιδια χρηματα πηρες 2 καινουρια αμαξια με χαμηλοτερο ετησιο κοστος.
-
Εαν βαλω και το κοστος των καυσιμων ειναι αρκετη η εξοικονομιση. Επεσα βεβαια κατηγορια. Δεν πειραζει να ειμαστε καλα και οταν θα ερθει η πολυποθητη αναπτυξη η οι κυβερνοντες δεν μας βλεπουν σαν αγελαδες για αρμεγμα ξαναανεβαινουμε κατηγορια
-
Καλοτάξιδο. Πως είναι απο χώρους κυρίως στο πορτμπαγκάζ σε σχέση με το q3? Σου λείπει ο παραπανω χώρος; ή φτάνουν τα 380 λίτρα;
-
Καλημέρα. Ευχαριστώ. Δεν μου έχει λείψει ακόμα διότι για τριήμερο ήταν μια χαρά ο χώρος αποσκευών. Τα παιδιά πίσω ήταν πολύ άνετα όπως με το Q3 με αρκετό χώρο για πόδια. Το ίδιο και θέση οδήγησης και συνοδηγού. Το πορτπαγκάζ είναι μικρότερο και σε μεγάλα ταξίδια με σκύλο και βαλίτσες λογικά θα χρησιμοποιήσω μπαγκαζιέρα όπως και στο Q. Αλλά αυτά τα κάνω 2 φορές το χρόνο. Αυτό που με έχει εκπλήξει ευχάριστα είναι η τρομερή ευκολία και άνεση κύλισης στην καθημερινότητα
-
Καλοτάξιδο κ απο εμένα. Ποια εκδοση πήρες; ambition;
-
Καλό μήνα!
Πολλές ευχές και από εμένα για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! -
Πολλές ευχές και καλοτάξιδο . Το Α3 ηταν και στις δικές μου επιλογές και το θεωρώ το πιο premium , premium την; κατηγορίας. Κατέληξα τελικά για λόγους ρομαντισμού στον άσο της BMW.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλημερα. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις ευχες. Στο facelift υπαρχουν πια οι εκδοσεις απλη sport και design.Ολες ειναι πλουσια εξοπλιαμενες με σουπερ φωτα ξενον. Η διαφορες ειναι μονο σε ζαντες προφυλακτηρες και καθισματα. Επειδη στην πορεια θα βαλω δερματινα προτιμησα την απλη γιατι με το φορολογικο αλλαζες κατηγορια και σου εβγαιναν οι ζαντες και τα καθισματα κανενα 4χιλιαρο παραπανω!!!
-
Καλημέρα και ανασύρω το συγκεκριμένο θέμα και πάλι λόγω επικείμενης αγοράς. Ήθελα να μάθω εντυπώσεις από το αμάξι καθώς σκέφτομαι να προβώ σε πώληση του εξαιρετικού και πιστού μου ντίζελ ( με αυτά που ακούμε έχουμε τρομοκρατηθεί ) ηλικίας πέντε ετών και αγοράς του Α3 1.0 TFSI για καθημερινό αυτοκίνητο που κυρίως θα χρησιμοποιεί η σύζυγος με τα κουτσούβελα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δε βρισκω κανενα λογο να κανεις κατι τετοιο με βαση μια φημη και εφοσον εχεις ενα αξιοπιστο και σχετικα νεο αμαξι ακομα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε βρισκω κανενα λογο να κανεις κατι τετοιο με βαση μια φημη και εφοσον εχεις ενα αξιοπιστο και σχετικα νεο αμαξι ακομα.Ο λόγος μπορεί να είναι η υψηλή τωρινή μεταπωλητική του αξία η οποία όμως, εάν σκάσει κανένα περίεργο φιρμάνι από την κυβέρνηση, μπορεί να πάει στα τάρταρα. Οπότε ίσως ο φίλος θέλει να προλάβει (συμφωνώ και εγώ). Άσε που κατά την προσωπική μου γνώμη, αν είναι να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο το πουλάς στα 4-5 χρόνια που ακόμη αξίζει αρκετά, ειδάλλως το παντρεύεσαι.
-
Τη μεγαλη απαξιωση (αναλογικα) παντως το αυτοκινητο τη τρωει σ αυτη την ηλικια οχι στη 10ετια. Δεχομαι βεβαια οτι αυτο εχει λιγο αλλαξει λογω των ιδιαιτεροτητων της αγορας μας λογω του βιωτικου μας επιπεδου στην Ελλαδα πλεον.
Να πας τωρα απο ντιζελ σε βενζινη εφοσον γραφεις χιλιομετρα με σκοπο μη σκασει κανα φιρμανι που ακους 10 φιρμανια καθε χρονο και τελικα οι αλλαγες ειναι σχεδον ανυπαρκτες, εξακολουθω να μη βρισκω λογο αλλαγης. Μονο αν προσπαθει καποιος να βρει λογο για ν αλλαξει αμαξι..
Ετσι κι αλλιως ντιζελ πηρε ο λαος θα το βαρεσουν, μετα θα σε σπρωξουν αλλου, θα σε ξαναχτυπησουν μετα.. Εδω και μια δεκαετια ετσι γινεται.. Εντωμεταξυ απ οτι ξερω του χει βγει και ιδιαιτερα αξιοπιστο το αμαξι που εχει. -
Όλα αυτά που λες σωστά είναι (όπως και αυτά που λέω εγώ ).
Οι διαφορές είναι μικρές είτε έτσι ή αλλιώς. -
Ας θεωρήσουμε για την ώρα ότι πουλάω το δικό μου σε τιμή εξαιρετική και το αουντι με την προωθητική είναι σε συσκευασία δώρου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
αν , αν , αν δε βγαινει ακρη.. Αν σου βγαινει αυτη η ανανεωση στα +6000e π.χ. το κανεις.Γενικα αν δε σε ζοριζει οκ.
-
Εκεί βγαίνει σου λέω.....θεωρητικά είναι ευκαιρία μήπως από πίσω κρύβεται Παππας ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω. Αν γουστάρεις αλλαγή, προχώρα.
-
Αν σου αρέσει, τα έχεις, μπορείς να τα δώσεις και σου κάνει ως όχημα (specs, κατανάλωση, χώροι κλπ), τότε ναι. Η πιθανότητα να βρεθείς με κάποιο αναπάντεχο έξοδο σε diesel είναι περίπου η ίδια με κάποιο 'ακριβό' μικρό/μικρομεσαίο (και μιλάμε για πιθανότητα και όχι βεβαιότητα). Χώρια που έχεις εκ νέου εγγύηση, καινούριο αυτοκίνητο, ίσως πιο ωραίο από το υφιστάμενο (ποιο είναι άραγε ?)....
-
Αουντι 5 χρονια εγγυηση. Τι αμαξι εχει τωρα;
-
Νομίζω μια C4 1.6 diesel, Dasimo κάνω λάθος?
AUDI A3 SPORTBACK 1.0 TFSI