-
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Είδα ότι στον τιμοκατάλογο έχει αφαιρεθεί η excellence έκδοση και έχει προστεθεί η optimum.
Δεν κατάφερα όμως να βρω τις εξωτερικές διάφορες. Έχεις κάνεις ιδέα?
-
Απλα θεμα μαρκετινγκ....Αλλαξαν τα ονοματα των εξοπλιστικων εκδοσεων χωρις να αλλαξουν κατι αλλο....
-
Όχι ακριβώς. Η έκδοση Optimum είναι πιο φτωχή από την έκδοση Xcellence. Περισσότερα εδώ:
-
Όχι ακριβώς. Η έκδοση Optimum είναι πιο φτωχή από την έκδοση Xcellence. Περισσότερα εδώ:
Αυτό το γνωρίζω, εξωτερικά ψάχνω να μάθω πως είναι.
-
Ρωταω για λογαριασμο φιλου......
Εαν εχει καποιος τον προαιρετικο εξοπλισμο του Ιμπιζα,καθως πλεον δεν υφιστατσι ο configurator ξαι τιμες φυσικα...
Και δευτερον εαν καποιος κατοχος tsi ειτε με τους 95 ειτε με τους 115 εχει νουμερα καταναλωσεων να μας πει.....
-
με tsi 115 απο τα πρωτα που ηρθαν, λαντς πακ τριο, μεχρι τα 40000 περιπου ειχε μεση στα 8.5-9.0 οχι πολυ πατημενο, ουτε ολιγο. μετα το κλεψανε.... καλο, πολυ καλο αμαξι.
-
Γατε λιγο τσιμπημενη ή μου φαινεται.....
-
Γατε λιγο τσιμπημενη ή μου φαινεται.....
αληθινη ομως. αλλα ειπαμε, 'καλα'.
ενα βιες οικογενειακων μου ηταν πουχου το βιτ που ειχα 8.5 οταν οι αποδελοιποι στο βιτ κλαμπ 6.5-7.
-
Γατε το αριστερο σου φουτ ειναι χεβι.....;)
-
Έρχεται το f/l
-
Πολύ νόστιμο!
-
Χμμμ....σε μπελάδες θα με βάλει....πάνω που σχεδόν είχα καταλήξει...αχαχα!! Για να δούμε πότε θα έρθει....
-
Αυτό και το fabia περιμένουμε αντε να δούμε ποιο από τα δύο θα έχει σχεδόν full εξοπλιστικά μέχρι τα 17κ! Το ibiza μέχρι στιγμής με 17500 είναι σχεδόν full extra!
-
https://www.4troxoi.gr/agora/ta-ananeomena-seat-ibiza-kai-arona-stin-ellada-times/
μου κάνει εντυπωση που ουτε ενας από εμάς έγραψε κάτι ενω ανακοινωθηκε εδω και πόσες βδομάδες
τόσο μπανάλ είναι το Ibiza τελικά?
τι έγινε ρε παιδιά - what happened here?
-
Αυτό είναι 'δουλειά' του panormous οπότε τα παράπονα σε αυτόν που του ξέφυγε
Είναι και αντί vag τα μέλη του forum οπότε καταλαβαίνεις..
-
το ARONA - IBIZA CNG έχασαν άλλα 5 άλογα? 95hp δεν έβγαζαν όπως και το kamiq? Με 100hp στις βενζινοκίνητες εκδόσεις ?
-
το ARONA - IBIZA CNG έχασαν άλλα 5 άλογα? 95hp δεν έβγαζαν όπως και το kamiq? Με 100hp στις βενζινοκίνητες εκδόσεις ?
Όχι κανονικά είναι. Ουσιαστικά είναι ο ίδιος κινητήρας. Και εγώ που πήρα πριν 1,5 χρόνο το ibiza tgi είναι με 90hp.
-
https://www.4troxoi.gr/agora/ta-ananeomena-seat-ibiza-kai-arona-stin-ellada-times/
μου κάνει εντυπωση που ουτε ενας από εμάς έγραψε κάτι ενω ανακοινωθηκε εδω και πόσες βδομάδες
τόσο μπανάλ είναι το Ibiza τελικά?
τι έγινε ρε παιδιά - what happened here?
Φαίνεται ότι όποιος έχει SEAT ή όποιος ασχολείται με αυτόν τον κατασκευαστή κολλάει τον ιό της αποχής από τις 'κοινωνικές συζητήσεις' στα διάφορα αυτοκινητοφόρουμς.
Εγώ πάντως σίγουρα έχω κολλήσει τον ιό, αλλά συστηματικά παρακολουθώ τις εξελίξεις της μάρκας και των μοντέλων της.
-
Αυτό είναι 'δουλειά' του panormous οπότε τα παράπονα σε αυτόν που του ξέφυγε
Χαχα... Εντάξει,μ'αρέσει να διαβάζω ξένα δημοσιεύματα,να παρακολουθώ βιντεάκια -κυρίως ιταλικά- από νέα αμάξια που μ'ενδιαφέρουν,αλλά τα του VAG και 2-3 άλλες μάρκες δεν πολυασχολούμαι.
Αν κι είχα το μακρινό 2005 ένα Ibiza FR,πλέον δεν πολυπαρακολουθώ τη μάρκα.
-
Εδω και καιρο εχουν ερθει και αυτοκινητα ετοιμοπαραδοτα του φεις λιφτ....Υπαρχουν ηδη στο car...
Εγω παντως παρακολουθω την μαρκα.Οποιος θυμάται 'εκοψα' τελευταία στιγμή το Ιμπιζα για τα ματια της Κλειως.
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)