-
Αναμενουμε αιλουρε!
-
Για το manual στα ελληνικά, είναι γνωστό το έργο....
Μετά από 2 περίπου μήνες αναμονή, μου δόθηκε από το εκθεσιακό.... -
Καλησπερα παιδια! Εχω παραγγειλει και εγω το seat ibiza fr 110hp. Απο την αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι η εταιρεια εχει δωσει εβδομαδα παραγωγης την 29η, δλδ στις 17/7. Αφου παραχθει, γνωριζει κανεις ποσο καιρο θα κανει να ερθει στα χερια μου?
-
115HP εννοεις
Παρε ενα τηλ να σου πουν στο περιπου. Καλοταξιδο κιολας! Παντως να ξερεις, το Ibiza στην εκδοση FR ειναι ισως το πιο ομορφο supermini (εξωτερικα) αυτη τη στιγμη. Αντικειμενικα!
Τιμουλα?Υ/Γ: Γατε κανα μικρο review παιζει?
-
Εχεις δικιο μπερδευτηκα! 115hp. Απο την εκθεση δεν μπορουν να μου πουν με σιγουρια.. Μου ειπαν οτι συνηθως κανει απο 2-4 μηνες. Η παραγγελια εχει γινει απο τις 5/6 και η τιμη του βγηκε στα 17000 γιατι του εβαλα καποια παραπανω πραγματα. Οσο να ναι τρωγομαι και ελπιζω να μην αργησει παραπανω απο 3 μηνες.. Σε ευχαριστω για το καλοριζικο!
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
115HP εννοεις
Παρε ενα τηλ να σου πουν στο περιπου. Καλοταξιδο κιολας! Παντως να ξερεις, το Ibiza στην εκδοση FR ειναι ισως το πιο ομορφο supermini (εξωτερικα) αυτη τη στιγμη. Αντικειμενικα!Πρσωπική κρίση περί γούστου και η λέξη 'αντικειμενικά' δεν συντάσσονται στην ίδια πρόταση. Πες απλά ότι εσένα σου αρέσει περισσότερο, κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δηλαδή.
-
Οταν ολοι οι δημοσιογραφοι που το εχουν οδηγησει εχουν πει οτι ειναι ενα ομορφο supemini, τοτε μπορω να χρησιμοποιω το 'αντικειμενικα'. Δεν ειναι πχ C3 που οι αποψεις ειναι διχασμενες.
-
Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει η λέξη 'αντικειμενικά'. Το ότι αρέσει σε 5 δημοσιογράφους δεν λέει απολύτως τίποτα. Κάτι αντικειμενικό είναι κάτι που τεκμαίρεται, συνήθως βάσει αριθμών.
-
σήμερον επαρέλαβον και πάλιν...
με τας γρατζουνιάς επισκευασμένους...
και νεοτάτη κεραία...
προφανώς και ποσώς σας ενδιαφέρει...
πλην της πληροφορίας ότι τελικώς το πράμα που λεγεται φουλ λινκ έχει 191 ευρώπουλα και είναι πραγματι φανταστικόν...
επίσης ότι το πασσάτο το ενα κομμα εξι, το ντήζελ, στέισον με απο αυτο που χαλάει, τα έφαγε εις προσωπον... και από εκκίνησην και όχι. με αποστάσεις μετρούμενες με τοπογραφικόν μέγεθος στύλου δεή...
οσο δια τις τιμάς που αναφέρετε κύριοι εις το νήμα του πανυγήρι, πράγματι η αξία αυτού, εκατον και δεκα και πεντε όνων, στάιλ μεταλλικο με λαουντς πακ τριο (δια το τριο το ηγόρασα), και με φουλ λινκ, είναι 15500. -
Gatoz εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ ξανα φαναρτζή το ibizaκι
-
Medio tutissimus ibis ?
#not -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
R.S. v2.2
εχει κανενας ιδεα τι ειναι το πλαστικο σαν σχαρα κατω απο το καθισμα του οδηγου?Αναλόγως του εξοπλισμού κάτω από τα καθίσματα
- ντουλαπάκι/αποθηκευτικός χώρος
- βάση στήριξης για εργοστασιακό πυροσβεστήρα
- εταζέρα/αποθηκευτικός χώρος για το φάκελο με το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου
ποντάρω στο 'εταζέρα/αποθηκευτικός χώρος για το φάκελο με το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου'
μονη ερωτηξις προς λαον χωρις σσσ: ετουτη η θεσις λέιμπελ, χωρις ομως λέιμπελ, εις εμπροσθεν τμημα, κάτωθι πινακιδος τι εστί? ομοιαζει σαν ταμπελακι μαρμαρα εις ταφον.
είναι η θέση του εμπρόσθιου ραντάρ για διάφορες λειτουργίες (Front assist, ACC κλπ)
ΥΓ: πολλές απορίες γάτος,
ακόμα δεν δώσαν το manual από τη Βελμάρ; -
σγα, σγα στη βελμαρ... περιμενουν να ωριμασει.
αλλα και να δωσουν, το τελευταιο εντυπο που διαβασα ήταν 'η νοσος των κινεζικων εστιατοριων' ενος σφακιανακη που το περασα για μανιουαλ το 2008 λογω ονοματος.... -
Μια γ@μηστερη περιγραφή από τον γάτο, οφείλουμε να παραδεχτούμε.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Απίστευτα κουραστική περιγραφή. Προσπαθώ να βγάλω άκρη, να καταλάβω τι συμβαίνει για να τον βοηθήσω τον αίλουρο και δεν μπορώ...
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Απίστευτα κουραστική περιγραφή. Προσπαθώ να βγάλω άκρη, να καταλάβω τι συμβαίνει για να τον βοηθήσω τον αίλουρο και δεν μπορώ...Συμφωνώ.. Δεν μπορώ να διαβάσω και να καταλάβω σχεδόν τίποτα. Ούτε έχω χρόνο και φαιά ουσία για χάσιμο..
-
Διαφωνώ φίλοι. Το γράψιμο του γάτου είναι εξόχως χορταστικό αλλά και πολύ εύστοχο. Τα σέβη μου και στους κριτές αλλά και στον κρινόμενο! Φίλε γάτε ευχαριστώ που θυμήθηκες την παρατήρησή μου για το γκρουπ και κάποιες του συνήθειες.
-
Όντως το γράψιμο του gatos είναι πολύ χορταστικό. Δεκτόν οτι θέλει προσπάθεια για να πιάσεις αυτό που λέει, αλλά είναι συνήθως εύστοχο και παράλληλα χιουμοριστικό. Είναι μια μέθοδος παρουσίασης και αυτή. Lapin και nascar1 πάρτε παράδειγμα το Top Gear με τον Clarckson στις πολύ αρχές και μετά με τους Hammond/May. Στην πρώτη περίπτωση έχεις στεγνά reviews στη δεύτερη show. Οκ, ο gatos μπορεί να μην γράφει όπως ο Clarckson στους Times (θες δουλειά ακόμη ) αλλά είναι υπέροχο το γράψιμό του!
-
H αληθεια Θοδωρή είναι ότι θελει να μαλακωσεις μερικα κλικ το 'καθαρευουσομετρο', όχι και τελειως βεβαια γιατι την εχει την πλακα του...
GTi: Δεν ψηνεσαι σιγουλια-σιγουλια για τον στιβο του Νυρβουργιου? Αν -χλωμο αλλα οφειλω να ελπιζω- εχω δουλιτσα της προκοπης, το ερχομενον θερος τον Ιουλιον θα προβω εις επίσκεψιν εις την χωραν των Αλεμανων. Παρε λοιπον την Monte Carlo να παμε κοντρα (αν φτασουμε και οι 2)
FR: Mη ζητήσεις τιποτε FKK όμως γιατι σε κοβω λιγουλάκι επικινδυνο... Tαξις και ηθικη! -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Διαφωνώ φίλοι. Το γράψιμο του γάτου είναι εξόχως χορταστικό αλλά και πολύ εύστοχο. Τα σέβη μου και στους κριτές αλλά και στον κρινόμενο! Φίλε γάτε ευχαριστώ που θυμήθηκες την παρατήρησή μου για το γκρουπ και κάποιες του συνήθειες.Σορρυ αλλα ειναι αλλιως 4 σειρες σ αυτο το υφος και αλλιως ενα σεντονι. Προσωπικα δε το διαβασα καν. Εννοειται τον παω απειρα τον Γατοπαρδο αλλα πρεπει να υπαρχει και ενα οριο
Seat Ibiza 2017 (Mk 5)