-
Μπιμπικινια;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Μπιμπικινια;Όπως έγραψα και πριν, με τις εκπτώσεις απο το πρόγραμμα που ετρεχε το Σεπτεμβριο και εξόφληση άμεση μετρητοίς για ετοιμοπαραδοτο (=στο τελωνείο) αυτοκίνητο το κλειδι της φουλ έκδοσης με 130 ίππους βενζινη πήγε 21κ.
-
Ο χρήστης dtzgr έγραψε:
...εάν βρείς πες μου και εμένα, γιατί στον Σφακιανάκη στο Μαρούσι που ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει.
Μέχρι πριν 1.5 με 2 μήνες το test drive του Δρόμων στο Αιγάλεω ηταν ένα ΜΥ18 ή ΜΥ18.5 1.2l βενζίνη 110 ps ** αυτόματο**. Πάρτε τους κανένα τηλέφωνο να δείτε αν το έχουν ακόμα για να πάρετε μια ιδέα.
Θυμάσαι πινακίδα? Εάν είναι το ΙΥΜ 5860 τότε υπάρχει ακόμα και θα το έχω την άλλη εβδομάδα και για καμιά 10αρια μέρες. Έκδοση X-clusive και δεν ξέρω αν έχει και κάνα άλλο εξτραδάκι. Το αυτοκίνητο θα μου έρθει από τη Δρόμων Καματερού.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...εάν βρείς πες μου και εμένα, γιατί στον Σφακιανάκη στο Μαρούσι που ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχει.
Μέχρι πριν 1.5 με 2 μήνες το test drive του Δρόμων στο Αιγάλεω ηταν ένα ΜΥ18 ή ΜΥ18.5 1.2l βενζίνη 110 ps ** αυτόματο**. Πάρτε τους κανένα τηλέφωνο να δείτε αν το έχουν ακόμα για να πάρετε μια ιδέα.
Θυμάσαι πινακίδα? Εάν είναι το ΙΥΜ 5860 τότε υπάρχει ακόμα και θα το έχω την άλλη εβδομάδα και για καμιά 10αρια μέρες. Έκδοση X-clusive και δεν ξέρω αν έχει και κάνα άλλο εξτραδάκι. Το αυτοκίνητο θα μου έρθει από τη Δρόμων Καματερού.
Όχι, δεν θυμάμαι την πινακίδα.Πρέπει να ήταν ασημί σώμα με μαύρη οροφή. Εκείνο ήταν μοντέλο 18 ή 18.5 (έχει αλλαγές η x-clusive
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Όταν το οδηγήσεις αρκετά γράψε μας τις εντυπώσεις σου....με ενδιαφέρει η γνώμη σου, γιατί έχει οδηγήσει πάρα πολλά!
-
Ναι θα γράψω αν και έχω ήδη εικόνα για το αμάξι γιατί το έχει πάρει θείος μου αλλά σε πολύ φτωχή έκδοση με τα 99hp. Θέλω να δω πως συμπεριφέρεται το drivetrain του 208 μου στο σκαρί του Crossland.
Περιμένω επίσης και Α200 1.3 163hp DCT την άλλη βδομάδα και θα το χω για καμιά 10αρια μέρες οπότε θα γράψω και γι' αυτό 2 λόγια.
-
H MB δεν με ενδιαφέρει αλλά καλοδεχούμενη η κριτική!
Για το Crossland με ενδιαφέρει με το αυτόματο, γιατί το ίδιο μοτέρ με χειροκίνητο στο C3 Aircross μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
H MB δεν με ενδιαφέρει αλλά καλοδεχούμενη η κριτική!Για το Crossland με ενδιαφέρει με το αυτόματο, γιατί το ίδιο μοτέρ με χειροκίνητο στο C3 Aircross μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις.
Γιατι οχι ΜΒ Φανη; Θα εχεις ευκαιρια να το φορτωσεις με ωραια εξτρα, πραγματικα τα τελευταια ηλεκτρονικα. Θα σου παει βεβαια 60 χιλιαρικα αλλα χαλαλι!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατι οχι ΜΒ Φανη; Θα εχεις ευκαιρια να το φορτωσεις με ωραια εξτρα, πραγματικα τα τελευταια ηλεκτρονικα. Θα σου παει βεβαια 60 χιλιαρικα αλλα χαλαλι!Για πολλούς λόγους Άγη:
- Δεν μου αρέσουν καθόλου πλέον οι ΜΒ, σαν κορεάτικα προηγούμενης δεκαετίας είναι, έχουν χάσει τελείως τον χαρατκρήρα τους. Αγαπώ ΜΒ μέχρι και τα 90's. Μετά άρχισαν να βγάζουν αηδίες αυτοκίνητα.
- Είναι πολύ υπερτιμημένες, με κινητήρες πλέον Renault στα μικρά τους.
- Δεν βρίσκω κάποιο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.
Έχω ξαναγράψει, προσωπικά τόσα χρήματα για αυτοκίνητο εάν έδινα θα αγόραζα μόνο BMW ή Jaguar / Range Rover.
-
Οι μικροί κινητήρες είναι συμπαραγωγή με την Renault και φαίνονται σαφώς καλύτεροι από τους Prince που φορούσαν οι BMW-Mini και ήταν συμπαραγωγή με την Peugeot... Από εκεί και πέρα, ο καθένας επιλέγει μόνος του, αλλά πλέον από Σειρά 3 και πάνω υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τις BMW.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι μικροί κινητήρες είναι συμπαραγωγή με την Renault και φαίνονται σαφώς καλύτεροι από τους Prince που φορούσαν οι BMW-Mini και ήταν συμπαραγωγή με την Peugeot... Από εκεί και πέρα, ο καθένας επιλέγει μόνος του, αλλά πλέον από Σειρά 3 και πάνω υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τις BMW.Εγώ δεν βλέπω κάτι καλύτερο από την BMW όπως είπα, με εξαίρεση Jaguar / Range Rover.
Δηλαδή Αλέξανδρε (εάν εξαιρέσουμε την Jaguar), ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερη επιλογή από την 5αρα?
-
To ζήτημα της 'καλύτερης επιλογής' είναι σχετικό. Από εκεί και μετά εκτός της jaguar στην κατηγορία αυτή μιας και το ανέφερες Φάνη, υπάρχουν επίσης ισοδύναμα καλές επιλογές (για άλλους καλύτερες) και δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε. Α6, e-class, s90 όχι μόνο δεν υστερούν σε σχέση με την 5άρα (της bmw... σεβασμός στον φίλο μου Κριού) αλλά σε επιμέρους τομείς δύνανται να είναι και καλύτερα. Ο Αλέξανδρος σωστά το λέει. Καλά για την τριάρα του κρεοπώλη δεν το συζητώ. Εκεί κι αν υπάρχουν πολλές εναλλακτικές... Ας αφήσουμε τις υπερβολές λοιπόν και τους αφορισμούς. όσον αφορά δε το ζήτημα των κινητήρων, με εξαίρεση την ακατανόμαστη όλες οι άλλες γερμανικές έχουν δεχθεί βοήθεια - τεχνογνωσία από τους καλύτερους στον τομέα αυτό, γάλλους. Σοφά έπραξαν και οι Ιάπωνες με τους Ιταλούς. Τι να κάνουμε τώρα?
-
Για να φτασει η 5αρα τον εξοπλισμό της σωστής 5αρας πρεπει να ακουμπήσει τα 100.000...
Μην χαλατε το θεμα του εξαιρετικού Κροσλαντ γιατί το τρολαρισμα θα είναι ανελεητο
-
Σωστός!Και στα δύο!!!!
-
Καλημέρα,μετά από 2300 χλμ και 1,5 μήνα συμβίωσης με το crossland με το νέο diesel 1.5 έχω να πώ μόνο τα καλύτερα.
Εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση μετά από τρεις μετρήσεις στην αντλία της τάξης του 4,6λτ/100 (μικτή οδήγηση πόλη/επαρχιακό 60/40),φοβεροί χώροι,καλό 6αρι κιβώτιο,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής στην καμπίνα και ποιότητα κύλισης. Οδική συμπεριφορά δεν το έχω χώσει σε στροφιλίκι αλλά μου φαίνεται αρκετά ουδέτερο και με πολύ καλό πάτημα. Αν θέλω να παραπονεθώ για κάτι είναι ότι το περίμενα λίγο πιο αθόρυβο. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
To ζήτημα της 'καλύτερης επιλογής' είναι σχετικό. Από εκεί και μετά εκτός της jaguar στην κατηγορία αυτή μιας και το ανέφερες Φάνη, υπάρχουν επίσης ισοδύναμα καλές επιλογές (για άλλους καλύτερες) και δεν μπορούμε να κάνουμε πως δεν τις βλέπουμε. Α6, e-class, s90 όχι μόνο δεν υστερούν σε σχέση με την 5άρα (της bmw... σεβασμός στον φίλο μου Κριού) αλλά σε επιμέρους τομείς δύνανται να είναι και καλύτερα.Overall Σπύρο δεν στέκονται με τίποτα δίπλα στην 5αρα...τα χωρίζει το χάος σε όλους τους τομείς...αρκεί να τα οδηγήσεις και θα το καταλάβεις.
Στο θέμα μας τώρα, μια χαρά το Crossland και λογικό να είναι τόσο καλό αφού βασίζεται στην καλή πλατφόρμα της PSA (το C3 Aircross όπως έγραψα μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις).
-
Δηλαδή για να έχουμε την αίσθηση που γράφει ο κάτοχος , ο φίλος πήγε Ορμένιο-Μεθώνη και επιστροφή ή Αθήνα-Βερολίνο με μόλις 140 € καύσιμο .
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δηλαδή Αλέξανδρε (εάν εξαιρέσουμε την Jaguar), ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερη επιλογή από την 5αρα?Ghibli!!!
Βέβαια τρίλιτρη και δεν βρίσκω καν τιμές στην Ελλάδα. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή Αλέξανδρε (εάν εξαιρέσουμε την Jaguar), ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερη επιλογή από την 5αρα?
Ghibli!!!
Βέβαια τρίλιτρη και δεν βρίσκω καν τιμές στην Ελλάδα.Να το δεχτώ, αν και είναι πολύ ειδικό αυτοκίνητο και περιορισμένης ουσιαστικά παραγωγής. Επίσης, είναι διαθέσιμο σε ελάχιστες εκδόσεις...αλλά δέχομαι ότι είναι οριακά καλύτερη (αν και δεν την έχω οδηγήσει) από την 5αρα overall. Για την Ελλάδα όχι φυσικά, λόγο πολλών παραγόντων.
-
@tsour_ee σχετικά με την εντύπωση που σου αφήνει με το θόρυβο...
Μπορείς να το συγκρίνεις με κάποιο άλλο αυτοκίνητο σε επίπεδο θορύβου; με s-cross ή karoq σαν παράδειγμα...
Opel Crossland X