-
@antoniokon said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μικρή υπενθύμιση....
Για το νέο Swift (2024) υπάρχει ήδη σχετικό τόπικ...
https://forum.4troxoi.gr/topic/102698/suzuki-swift-2024/197
Για να μην μπερδευόμαστε... -
@katafractos17 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Πραγαμτικά τώρα, πως είναι έτσι ρε σεις;;;
Χαχαχα...
Μιλάμε για την πλήρη σχεδιαστική αποτυχία.Δεν έχεις γούστο
-
@lap said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Χαχαχα...
Μιλάμε για την πλήρη σχεδιαστική αποτυχία.Δεν έχεις γούστο
Lap, έχεις χάσει το δικαίωμα να μιλάς για γούστο σε σχέση με αυτοκίνητα!!!
-
Χαχαχα...
Μιλάμε για την πλήρη σχεδιαστική αποτυχία.Το ίδιο λέγαμε και για το νέο Yaris. Θέμα συνήθειας είναι.
-
-
Δεν ξέρεις τι χάνεις!
-
Καλησπέρα , λοιπον αυτα που θελω να γραψω αφορουν μεν ειδικα το σουζουκακι του 20(faceift το 2020) , αλλα γενικα αφορουν και καθε αμαξι.
Θα ηθελα να γραψω σχετικα με τα τζαμια του αυτοκινητου, πλυσιμο,αφαιρεση χρωματος και αλατων.
Αν υπαρχει στο φορουμ , κατηγορια : τζαμια-->πλυσιμο..> αφαιρεση αλατων. Θα το ψαξω και θα γραψω εκει.
Αν δεν υπαρχει, θελετε να φτιαξουμε ενα τετοιο θεμα?
Να εχει σχεση μονο με τζαμια. (Θα ελεγα εγω, εξωτερικα) -
Υπάρχει εκτενές θέμα για πλύσιμο.
-
Παιδια καλησπερα, επειδη ειμαι στο ψαξιμο για αμαξι μεχρι 10-11 χιλιαρικα και θα ειναι το πρωτο μου αμαξι.. Με κατατοπισαν απο το αλλο θεμα που ειχα ανοιξει και μιλουσα για opel astra/ford focus/polo κυριως πετρελαιο, προς το suzuki swift 1.0 η και το 1.2.
Γενικα μου αρεσει η ιδεα να εχει το γκαζακι του και να στριβει το αμαξι, με ενδιαφερει η αξιοπιστια που εχει το αμαξακι αυτο.
Αποτι διαβασα στο φορουμ των σουζουκακιδων, ολοι γκρινιαζουν για το ποσο θορυβωδες ειναι και ποσο χαλια αναρτησεις εχει. Αξιζουν 11 χιλιαρικα για τετοιο αμαξι με καμια 100η χιλιαδες χλμ πανω του? Η να κοιταξω κατι αλλο? Σκεφτειτε βεβαια οτι πριν κανα χρονο κοιταγα να αγορασω saxo/rallye απλως δεν βρηκα ποτε, και το μπατζετ ανεβηκε. Βεβαια ακομα τα γλυκοκοιταω για αυτο μου γυαλισε και το swift. -
Αν θες κάτι τόσο οδηγοκεντρικό, καλύτερα να πας σε κάτι παλιότερο αλλά πωρωτικό.
Νέο Suzuki Swift 2017