-
Mε το mild hybrid;;;
-
Mε το mild hybrid;;;
Ναι. Μιλάτε για τον απλό ecoboost;
-
Βασικα για το swift μιλουμε, αλλα οκ no probelm.
Καλο νεο ειναι ότι ο ecoboost καταναλωνει με το mild hybrid κατω απο 7 λιτρα σε πολη.
-
Μη χαλάς το θέμα γράφοντας γι'άλλα αυτοκίνητα στο θέμα του Swift. Ακολούθησε το παράδειγμα του Λαπάκου
.
-
Δες εδω Πιλιουριτη.
5 κιλα ροπης το 12v.
Lap, spoke.
-
@ Quadra, Super@t, makinen και λοιποί γνωστες
Δειτε λιγο αυτό εδω
https://keepsmile.shop-pro.jp/?pid=113835354
Πως το βλεπετε;
-
Τι κάνει; Στοιχίζει τα μόρια της βενζίνης; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, για βοηθείστε γιατί τα γιαπωνέζικα μου δεν είναι και πολύ δυνατά!
-
Εντωμεταξυ σουρεαλ κατασταση να γραφει ενας ελληνας 'για βοηθηστε με λιγο διοτι τα ιαπωνικα μου ειναι λιγο πεσμενα' και να απαντουν οι υπολοιποι κουλ και με ανεση.
Θα μπει κανεις επισκεπτης στο forum και θα διαβασει τα ποστς....
Χαχαχαχα,
Εδω εχει περισσοτερες λεπτομερειες αν θελετε συμφορουμιτες να ανεβασω και pdf αναλυσης στα ιαπωνικα, Ντόι σουιρί;
https://keepsmile-co.com/hybrain/responsering.html
Ειναι εταιρια που εξειδικεύεται στο tuning των υβριδικων.
-
Υπερβολές, με 2 έρχεσαι στα ίσα σου, 5 ευρώπουλα και τερπνόν μετά του ωφελίμου, χώρια που γι αυτό επιλέγουμε γουρουνάκι στην Ελλάδα, λόγω των οικολογικών μας ευαισθησιών και του χαμηλότερου ενβαϊρονμένταλ φουτπριντ..
Στην Ελλαδα επιλεγουμε κοτοπουλακι. Ειναι το μοναδικο που εχουμε σε επαρκεια και κανουμε και εξαγωγες. Απο ολα τα άλλα εισαγουμε, γιατι δεν φτανει η ντοπια παραγωγη
-
Σωστός ο Αλέξανδρος. Ήπειρο πάμε πολύ καλά από αυτά, κ μπορείς να έχεις και σπίτι σου ακόμη.
Επίσης τις λιγότερες ενοχές, έχετε δει να σφάζουν γουρούνι;! Benny's video για τους σινεφίλ!
Ο Lap-ακος θα μας βάλει να μάθουμε κ Ιαπωνικά για να διαβάζουμε Suzuki από το πρωτότυπο!
-
万能者であるムーサが見つけた話を教えてください
地球の果てまで、トロイの後に
城は聖域を押しました。
-
Σωστός ο Αλέξανδρος. Ήπειρο πάμε πολύ καλά από αυτά, κ μπορείς να έχεις και σπίτι σου ακόμη.
Επίσης τις λιγότερες ενοχές, έχετε δει να σφάζουν γουρούνι;! Benny's video για τους σινεφίλ!
Ο Lap-ακος θα μας βάλει να μάθουμε κ Ιαπωνικά για να διαβάζουμε Suzuki από το πρωτότυπο!
Μετά τα ορνιθοσκαλίσματα του Lap. Ευπειθώς αναφέρω ότι έχω δει (μέχρι τα 12) και έχω σφάξει (από τα 12 και πάνω) πολλά ζωντανά (μόνο προς βρώση έτσι, μην τρελαίνεστε) κότες, κουνέλια, αρνιά - κατσίκια και έχω πάρει το ρόλο του βαριοπούλα holder σε σφάξιμο γουρουνιού και του χασαπομάχαιρο horder για αγριογούρουνο μετά το μπαμ της καραμπίνας.
Καμία ενοχή. Αυτά τα ζώα μεγαλώνουν με συγκεκριμένο σκοπό και τον επιτελούν άψογα το ρόλο τους (οτι ζωντανό μεγαλωμένο με μην σκοπό την πώληση, είναι πεντανόστιμο. Εκεί που μπαίνει ο παράγοντας κέρδος κάποια πράγματα γ@μιουνται).Μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά που έσφαξα τα απόλαυσα περισσότερο. Η γιαγιά (Ήπειρο και αυτή, Άρτα) είχε κότες - κουνέλια μέχρι το σημείο που δεν μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό της.
Lap μετάφραση παρακαλώ
Κύριοι, ο τίτλος είναι 'Νέο Suzuki Swift 2017', όχι 'Κτηνοτροφία και Πτηνοτροφία'. Στο θέμα μας παρακαλώ. Επίσης θα πρέπει να αλλάξετε το χρώμα της υπογραφής σας σε οποιοδήποτε άλλο εκτός από κόκκινο. [Admin]
-
https://www.drive.gr/news/nea-montela/i-suzuki-apokalyptei-freskarisma-toy-swift
Eλαχιστότατες αλλαγές, με κάπως πιο ουσιαστική την μεγαλύτερη μπαταρία.
Πάντως,εδώ λέει για διατήρηση των 90hp ιπποδύναμης του 1200άρη, σε σχέση με τα fl Ignis που έπεσε στα 83hp.
-
107nm με το peak αυτο να ειναι στις 2800 σ.α.λ
Κατι μου λεει πως και με τον 90αρι στις στροφες αυτες η ροπη θα ειναι ακριβως ιδια.
Επισης μειωθηκε η ροπη του ηλεκτρικου μοτερ κακ αυξηθηκε η ιπποδυναμη και οι σ.α.λ λειρτουργιας του.
Εχω την αισθηση πως το προfacelift ειχε καλυτερo συνδιασμο
-
Εντωμεταξυ σουρεαλ κατασταση να γραφει ενας ελληνας 'για βοηθηστε με λιγο διοτι τα ιαπωνικα μου ειναι λιγο πεσμενα' και να απαντουν οι υπολοιποι κουλ και με ανεση.
Θα μπει κανεις επισκεπτης στο forum και θα διαβασει τα ποστς....
Χαχαχαχα,
Εδω εχει περισσοτερες λεπτομερειες αν θελετε συμφορουμιτες να ανεβασω και pdf αναλυσης στα ιαπωνικα, Ντόι σουιρί;
https://keepsmile-co.com/hybrain/responsering.html
Ειναι εταιρια που εξειδικεύεται στο tuning των υβριδικων.
Απ'ότι κατάλαβα είναι velocity stack.
Τελείως μουφα η ιστορία,σε στοκ κινητήρα και φιλτροκουτι.
-
Αφήστε εδά τις όρθες και πείτε τι λάστιχα βάλατε στο swift. Άλλαξε κανείς ή μπα;
-
Μπα κυκλοφορουμε με την βλακεια.
Λες να αλλαξεις προφιλ εσυ να μας πεις ;
-
Έχει στενή ζάντα μωρε. Προς το παρόν με τη μαμά διάσταση κ βλέπουμε. Όλοι παίζουν στη διάσταση 205/55/16 σε πόλο κτλ
-
-
Το σπαστικό 185 55 16 εχει; (Εχω το σουιφτ του 14 με τις 16αρες ζαντες.) Εχω Ελλαξει 2 φορες φορες λάστιχα, την πρώτη ειχα ξαναβάλει τα ίδια continental ? Που φορούσε απο μαμα και την 2η τα toyo toyo proxes c2. Αρκετα ευχαριστημένος και με τα 2, αν και τα τογιο ειναι περίπου ενα ελαστικο φθηνότερα.
Νέο Suzuki Swift 2017