-
Χαχαχα, λυσσάξατε! Έχοντας τις πλάτες της ΕΚΚΑ, δεν τους βλέπω να κλείνουν. Και γιατί άλλωστε; Είναι ελπιδοφόρα εταιρία.
Εγώ πάλι κάνοντας έρευνα αγοράς στο εξωτερικό είδα ότι το 01 κυκλοφόρησε και σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες - Βαλκάνια αρχές του 2024 (όπως Ελλάδα) και το αυτοκίνητο εκεί πωλείται στις 45-49000 ευρώ. Προωθητική είδα στην Κροατία στις 40.000 ευρώ...
-
Πάντως διάβασα ότι οι 2 εταιρίες της GEELY LYNC & CO και ZEEKR θα συγχωνευτούν σύντομα και θα υπάρχει μια μάρκα. Ήδη είχαν αρκετά κοινά μέρη (δείτε τα φανάρια μπροστά σε όλα τα μοντέλα αμέσως αμέσως και θα καταλάβετε )
Μπορεί για αυτό να έβαλαν προσφορές πριν την συγχώνευση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω περισσοτερα
Η συγχωνευση διάβασα ότι δε θα επηρεάσει τα brands. Με άλλα λόγια θα συνεχίσουν να πωλούνται οχήματα με το brand lync co, οπως για παράδειγμα το ηλεκτρικό 02 που έρχεται Ευρώπη άμεσα... Στην Κίνα κυκλοφορούν 12 μοντέλα lync co...
-
Χαχαχα, λυσσάξατε! Έχοντας τις πλάτες της ΕΚΚΑ, δεν τους βλέπω να κλείνουν. Και γιατί άλλωστε; Είναι ελπιδοφόρα εταιρία.
Εγώ πάλι κάνοντας έρευνα αγοράς στο εξωτερικό είδα ότι το 01 κυκλοφόρησε και σε λοιπές ευρωπαϊκές χώρες - Βαλκάνια αρχές του 2024 (όπως Ελλάδα) και το αυτοκίνητο εκεί πωλείται στις 45-49000 ευρώ. Προωθητική είδα στην Κροατία στις 40.000 ευρώ...
Από την στιγμή που θα βρίσκεται η Volvo από πίσω,μην έχεις κανέναν ενδοιασμό ,ειδικά σε αυτή την τιμή.
-
Πάντως διάβασα ότι οι 2 εταιρίες της GEELY LYNC & CO και ZEEKR θα συγχωνευτούν σύντομα και θα υπάρχει μια μάρκα. Ήδη είχαν αρκετά κοινά μέρη (δείτε τα φανάρια μπροστά σε όλα τα μοντέλα αμέσως αμέσως και θα καταλάβετε )
Μπορεί για αυτό να έβαλαν προσφορές πριν την συγχώνευση, μπορεί και όχι. Δεν ξέρω περισσοτερα
Η συγχωνευση διάβασα ότι δε θα επηρεάσει τα brands. Με άλλα λόγια θα συνεχίσουν να πωλούνται οχήματα με το brand lync co, οπως για παράδειγμα το ηλεκτρικό 02 που έρχεται Ευρώπη άμεσα... Στην Κίνα κυκλοφορούν 12 μοντέλα lync co...
Μπορεί, δεν το ξέρω . Απλά διάβασα για επικειμενη συγχώνευση και το μοιράστηκα . Δεν γνωρίζω παραπάνω
-
@antonmone said in Lynk & Co:
Από την στιγμή που θα βρίσκεται η Volvo από πίσω,μην έχεις κανέναν ενδοιασμό ,ειδικά σε αυτή την τιμή.
Yep, πολύ σωστός. Πρακτικά πέρα από ότι κάνει service σε volvo service (παντοπικος που είναι στην Ιερά οδο και με βολεύει), το αυτοκίνητο φοράει το 100% των μηχανικών - ηλεκτρικών μερών των Xc40 και Xc60, ήτοι άφθονα ανταλλακτικά. Τα 2 αυτά βολβο έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους στο χρόνο...
-
Μπορεί, δεν το ξέρω . Απλά διάβασα για επικειμενη συγχώνευση και το μοιράστηκα . Δεν γνωρίζω παραπάνω
Ναι σίγουρα κανείς δεν ξέρει. Μόνο οι ιθύνοντες της Maxx motors - ekka γνωρίζουν είναι η αλήθεια...
-
Να κατάθεσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται παραπάνω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η φοβερή ηχομόνωση (δίπλα τζάμια γαρ) και η επίσης εξαιρετική εναλλαγή θερμικού - ηλεκτρικού, ακόμα και στο sport mode. Στην καμπίνα δεν περνάει τίποτα από θόρυβο, σε αντίθεση πχ με ένα chr 2 (κουκλί αυτοκίνητο) που οδήγησα πρόσφατα (140ps) και μούγκριζε σαν διάολος...
-
Να κατάθεσω και κάτι που δεν είδα να αναφέρεται παραπάνω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η φοβερή ηχομόνωση (δίπλα τζάμια γαρ) και η επίσης εξαιρετική εναλλαγή θερμικού - ηλεκτρικού, ακόμα και στο sport mode. Στην καμπίνα δεν περνάει τίποτα από θόρυβο, σε αντίθεση πχ με ένα chr 2 (κουκλί αυτοκίνητο) που οδήγησα πρόσφατα (140ps) και μούγκριζε σαν διάολος...
Μην το πολύ σκέφτεσαι αν σου αρέσει.
Θα το ευχαριστηθείς,μεγάλο συν οι φυσικοί διακόπτες,σχέδιο πρωτότυπο ειδικά μπροστά αδικείται από τις φωτογραφίες!
Να στο θέσω αλλιώς,αυτή τη στιγμή το 2 κινητό υβριδικό Vitara πχ,ξεπερνά ελαχιστα τα 30.000 ευρώ.
Με 4.500 ευρώ παραπάνω παίρνεις εν αυτοκίνητο που το μόνο κοινό που έχουν είναι οι πινακίδες . -
Θα το ευχαριστηθείς,μεγάλο συν οι φυσικοί διακόπτες,σχέδιο πρωτότυπο ειδικά μπροστά αδικείται από τις φωτογραφίες!
Να στο θέσω αλλιώς,αυτή τη στιγμή το 2 κινητό υβριδικό Vitara πχ,ξεπερνά ελαχιστα τα 30.000 ευρώ.
Με 4.500 ευρώ παραπάνω παίρνεις εν αυτοκίνητο που το μόνο κοινό που έχουν είναι οι πινακίδες .Μη γελασεις, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ αυτού και μιας bmw 120 m pack. Διαφορετικά αυτοκίνητα (θηρίο suv και κορυφαίο hatchback) , αλλά θεωρώ πως αμφότερα αυτή τη στιγμή είναι vfm για τους δικούς τους λόγους....
-
Με 4.500 ευρώ παραπάνω παίρνεις εν αυτοκίνητο που το μόνο κοινό που έχουν είναι οι πινακίδες .Μη γελασεις, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ αυτού και μιας bmw 120 m pack. Διαφορετικά αυτοκίνητα (θηρίο suv και κορυφαίο hatchback) , αλλά θεωρώ πως αμφότερα αυτή τη στιγμή είναι vfm για τους δικούς τους λόγους....
Δεν υπάρχει κάτι κοινό ανάμεσα τους ότι και αν διαλέξεις θα το ευχαριστηθείς.
Αν έχεις απόσυρση και υπερβείς κατά 3.000 τα μπατζετ θα ανέβεις 3-4 κατηγορίες επάνω.
Byd Seal awd. -
Μη γελασεις, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ αυτού και μιας bmw 120 m pack. Διαφορετικά αυτοκίνητα (θηρίο suv και κορυφαίο hatchback) , αλλά θεωρώ πως αμφότερα αυτή τη στιγμή είναι vfm για τους δικούς τους λόγους....
Eτοιμοπαράδοτη η 1?
Γιατί αν όχι, μετά από 4-5 μήνες που έχουν παράδοση μπορεί να αλλάξει η τιμή (συνήθως προς τα άνω).
Πολύ καλό αμάξι κι η 1,αλλά αν έχεις δυνατότητα φόρτισης το 01 είναι πραγματική ευκαιρία! -
Ναι, ποια Σειρά 1 τώρα; Σκεφτείτε ότι τα XC40 PHEV 4ετίας, από leasing, ξεκινούν από τα 31Κ στο Car.gr.
-
@panormus772 said in Lynk & Co:
Μη γελασεις, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι μεταξύ αυτού και μιας bmw 120 m pack. Διαφορετικά αυτοκίνητα (θηρίο suv και κορυφαίο hatchback) , αλλά θεωρώ πως αμφότερα αυτή τη στιγμή είναι vfm για τους δικούς τους λόγους....
Eτοιμοπαράδοτη η 1?
Γιατί αν όχι, μετά από 4-5 μήνες που έχουν παράδοση μπορεί να αλλάξει η τιμή (συνήθως προς τα άνω).
Πολύ καλό αμάξι κι η 1,αλλά αν έχεις δυνατότητα φόρτισης το 01 είναι πραγματική ευκαιρία!Ψάχνω μέσω αντιπροσωπείας να έχω ένα μέχρι τέλος Δεκέμβρη. Mpack 120 στα 33.000. Στον αντίποδα το lync co 01 σε 2 εβδομάδες στα 35.100.
Σκέφτομαι και το θέμα της μεταπώλησης για ένα και μόνο λόγο. Αν προκύψει εταιρικό για τη σύζυγό θα πρέπει να δώσω το ΙΧ και εκτιμώ ότι η μεταπώληση στην 120 θα είναι σαφώς πιο εύκολη για τη bmw. Διαφορετικά αυτοκίνητα, απολαυστικά - premium και τα 2 και λάβετε υπόψη πως το εταίρο ΙΧ στην οικογένεια είναι ένα εταιρικό cupra formentor...
Μπέρδεμα, αλλά έχω κατασταλάξει σε αυτά τα 2 κι ελπίζω να πάρω την απόφαση αρχές της εβδομάδος... -
Δεν υπάρχει κάτι κοινό ανάμεσα τους ότι και αν διαλέξεις θα το ευχαριστηθείς.
Αν έχεις απόσυρση και υπερβείς κατά 3.000 τα μπατζετ θα ανέβεις 3-4 κατηγορίες επάνω.
Byd Seal awd.Το atto 3 απορρίφθηκε λόγω μέτριων εσωτερικών.
Το tesla model Y θα αγόραζα αν είχε παρουσιαστεί ο διάδοχος ή αν δεν έπρεπε να περιμένω 5 μήνες να πάρω την επιδότηση ( κι ΑΝ την πάρω). Δυνατότητα φορτισης υπάρχει μόνο στη δική μου εργασία για την ώρα, οπότε το PHEV cupra formentor έχει καταλάβει αυτή τη θέση. Το 01 αν το πάρω μάλλον η σύζυγος θα φορτίζει αραιά και που σε ταχυφορτιστες και θα ειμεταλλευομαι την παροχή καυσίμου που έχω από την εργασία μου... -
Αν μπει στη μέση ο παράγοντας μεταπώληση το phev είναι ασύμφορο. Το έχω αναλύσει σε προηγούμενο post.
Κι άντε να ήταν κάνα phev vag, θα μπορούσε να πάρει κάποιος μια αξιοπρεπή προσφορά από Karenta. Κι αυτοί με κρύα καρδιά, για να μην υποτιμήσουν εμπορικά τα προϊόντα που πουλάνε.
Phev Λύνκο ή το παντρεύεσαι ή το ξεφορτωνεσαι με ζημία.
-
Αν μπει στη μέση ο παράγοντας μεταπώληση το phev είναι ασύμφορο. Το έχω αναλύσει σε προηγούμενο post.
Κι άντε να ήταν κάνα phev vag, θα μπορούσε να πάρει κάποιος μια αξιοπρεπή προσφορά από Karenta. Κι αυτοί με κρύα καρδιά, για να μην υποτιμήσουν εμπορικά τα προϊόντα που πουλάνε.
Δώσε το ποστ παρακαλώ. Δεν έχω εμπειρία με αυτοκίνητα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι εινσι όπως λες.
Έχω την αίσθηση ότι αν πουλήσω την 1 series στη διετία θα χάσω ένα 20% Μαξ. Στο lynco πάω για 30% εύκολα... Αν δεν έπαιζε σενάριο μεταπώλησης για αρκετά χρόνια θα το είχα τελειώσει το θέμα και θα είχα ήδη παραγγείλει... -
Δώσε το ποστ παρακαλώ. Δεν έχω εμπειρία με αυτοκίνητα, αλλά πολύ φοβάμαι ότι εινσι όπως λες.
Έχω την αίσθηση ότι αν πουλήσω την 1 series στη διετία θα χάσω ένα 20% Μαξ. Στο lynco πάω για 30% εύκολα... Αν δεν έπαιζε σενάριο μεταπώλησης για αρκετά χρόνια θα το είχα τελειώσει το θέμα και θα είχα ήδη παραγγείλει...Αν θυμάμαι καλά, σ' αυτό το νήμα πριν λίγες μέρες είχα γράψει κάποιες σκέψεις για την μεταπώληση των phev γενικότερα και των Λύνκο ειδικότερα. Κάποιες σελίδες πίσω θα τα βρεις, μην τα ξαναγράφω.
Όλα αυτά βέβαια εκτιμήσεις είναι, κανείς δεν έχει μαγική σφαίρα να προβλέπει. Στην τελική το τι επιλογές θα κάνεις με τα χρήματά σου είναι δική σου απόφαση.
-
Έχω την αίσθηση ότι αν πουλήσω την 1 series στη διετία θα χάσω ένα 20% Μαξ. Στο lynco πάω για 30% εύκολα... Αν δεν έπαιζε σενάριο μεταπώλησης για αρκετά χρόνια θα το είχα τελειώσει το θέμα και θα είχα ήδη παραγγείλει...Αν σε ενδιαφέρει η μεταπώληση τόσο πολύ,τότε σίγουρα το να αγοράσεις αυτοκίνητο που η ίδια η εισαγωγική μειώνει κατά 35% την τιμή για να πουλήσει είναι πολύ κακή κίνηση κατά την γνωμη μου.
Για το προηγούμενο ποστ ,το Atto είναι μια κατηγορία σίγουρα και 10.000 ευρώ κάτω από το Lynk.To Seal είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση ,στο έβαλα ενδεικτικά για να εναλλακτική επιλογή σε καθαρά ηλεκτρικό! -
Το επιχείρημα απέναντι σε όποιο αυτοκίνητο μπαίνει σε πρίζα είναι ότι έχει κακή μεταπώληση. Αυτό το αναπαράγει η άλλη πλευρά που δεν θέλει οχήματα που μπαίνουν σε πρίζα. Γενικά είναι ένα θέμα αυτό με τη πρίζα. Δεν το έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι οδηγοί.
-
Ευχαριστώ για τις γνώμες όλων.
Στα 35Κ το ρίσκο μεταπώλησης έχει σίγουρα περιοριστει σημαντικά, αλλά παραμένει ένα καλό ερώτημα τι δυναμική θα έχει με αυτή την αρχική...
Lynk & Co