-
Εκτός απο αυτο κάποιες εταιρείες τσιγκουνευονται στο χρωμα το οποίο μετράτε σε μικρα...το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει λιγοτερη ποσότητα.....και μαλακό λούστρο
....όπως τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον λόγω και καλά οικολογικών χρωμάτων....
-
Αργησε πολύ (κλασσικός Σ.), αλλά επιτέλους έρχεται.
https://www.citroen.gr/vehicle/new-citroen-c3/
Πολύ θετικό οι προβολείς LED ακόμα και στην βασική έκδοση! Βέβαια άλλα αυτονόητα πράγματα, όπως πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, πρέπει να ανέβεις στην 3η έκδοση και Ναβι που παλιά είχε η Shine, τώρα δεν έχει ούτε η Shine+ και πρέπει να πάς στην Exclusive. Γενικά οι εκδόσεις από 3, έγιναν 5.
Δεν βλέπω 130 μοτέρ πουθενά (κρίμα) όπως απουσιάζει και το 120αρι diesel.
Πολυ ωραία τα 2 νέα χρώματα (μπλέ & κόκκινο), τέτοια χρώματα θέλει το αυτοκίνητο, η σχεδίασή του δεν είναι για μουντά ή flat χρώματα.
-
Δεν είχε ποτέ Φάνη τον 130 και τον 120 .
-
Δεν είχε ποτέ Φάνη τον 130 και τον 120 .
Το ξέρω. Αλλά έλεγα ότι όπως έβαλαν στο Aircross τον 130 (ενώ δεν υπήρχε) θα τον βάλουν και στο απλό C3 (γιατί είχα καταλάβει ότι ο 130 αντικαθιστά τον 110) και θα προσθέσουν και τον 120αρη.
-
τι να τα κάνει τόσα άλογα, δεν θα έστριβε με τίποτα μετά!
κοιτάξτε να δείτε τώρα κάτι..εμένα μου άρεσε η προηγούμενη μάσκα. όπως και στο δικό μου C3, όταν έγινε fl πάλι δεν μου άρεσε (ευτυχώς είχα αυτό που μου άρεσε περισσότερο!).
Αυτό το ασημί που πάει πάνω - κάτω, τι φάση;
περισσότερο μέσα ήθελε δουλειά, παρά έξω. Επιτέλους πότε θα βάλει σωστές ποτηροθήκες η Citroen?
-
Αργησε πολύ (κλασσικός Σ.), αλλά επιτέλους έρχεται.
https://www.citroen.gr/vehicle/new-citroen-c3/
Πολύ θετικό οι προβολείς LED ακόμα και στην βασική έκδοση! Βέβαια άλλα αυτονόητα πράγματα, όπως πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, πρέπει να ανέβεις στην 3η έκδοση και Ναβι που παλιά είχε η Shine, τώρα δεν έχει ούτε η Shine+ και πρέπει να πάς στην Exclusive. Γενικά οι εκδόσεις από 3, έγιναν 5.
Όντως, η shine που έχει η αδερφή μου έχει Navi, αλλά στο link που παρέθεσες βλέπω πως στη shine+ αναφέρει Citroen Connect Navigation.
-
Όντως, η shine που έχει η αδερφή μου έχει Navi, αλλά στο link που παρέθεσες βλέπω πως στη shine+ αναφέρει Citroen Connect Navigation.
Εχεις δίκιο, δικό μου λάθος! Δεν διάβασα σωστά την έκδοση. Οπότε πρέπει να φτάσεις 1 έκδοση από την κορυφή (και 1 πάνω από την Shine) για το Navigation. Και μια και 'γκρινιάζω', ολόκληρο facelift, θα μπορούσαν (όπως είπε και ο Dublin) να φτιάξουν το εσωτερικό και επιτέλους να βάλουν μια μεγαλύτερη οθόνη από 7' (έστω ως έξτρα). Ειδικά σε αυτά τα αυτοκίνητα που τα κάνεις όλα από την οθόνη, χρειάζεται να είσαι όσο μεγαλύτερη γίνεται, ιδανικά 10'.
-
Γενικα ειναι ενα προχειρο συτοκινητο. Ειναι το ιδιο με ενα psa 15 ετων. Οσοι ξερουν απο psa με καταλαβαινουν.
Το 208 ειναι οντως νεο μοντελο, τουλαχιστον σχεδιαστικα. Οδηγικα και αυτο στα ιδια με τα προηγουμενα.
Η ford ειναι ο απογονος της peugeot sport, ξεκαθαρα πραγματα. Αυτο με λυπει οχι για την ford αλλα για την psa.
Tα suzuki ειναι απογονος των σαξοραλλων, σκεψου
Φτανει πια με τα φρου φρου. Γαλλικο σημαινει και σπορ. Πολυ σπορ.....
-
Γενικα ειναι ενα προχειρο συτοκινητο. Ειναι το ιδιο με ενα psa 15 ετων. Οσοι ξερουν απο psa με καταλαβαινουν.
Το 208 ειναι οντως νεο μοντελο, τουλαχιστον σχεδιαστικα. Οδηγικα και αυτο στα ιδια με τα προηγουμενα.
Η ford ειναι ο απογονος της peugeot sport, ξεκαθαρα πραγματα. Αυτο με λυπει οχι για την ford αλλα για την psa.
Tα suzuki ειναι απογονος των σαξοραλλων, σκεψου
Φτανει πια με τα φρου φρου. Γαλλικο σημαινει και σπορ. Πολυ σπορ.....
βέβαια είδατε στον πίνακα που παρέθεσε κάποιος στο locked thread (αλήθεια, γιατί κλειδώνουν;) πόσο καλά πουλάει, κατά τα άλλα, μία πολύ παλιά πλατφόρμα, και κάποιες μέτριες επιλογές στα υπόλοιπα, αλλά πουλάει, και ξέρω κόσμο που το βάζει στις επιλογές του. Γι αυτό και εγώ το φέρνω σαν παράδειγμα πολλές φορές, επειδή σε αυτή την κατηγορία είναι ένα παράδειγμα μέτριου αυτοκινήτου, και όμως πουλάει ικανοποιητικότατα, τουλάχιστον.
Καμία σχέση με σπορ όμως, η Citroen νομίζω έχει τελειώσει από αυτό το μοτίβο. Άνεση, άνεση, άνεση.
208 βλέπω πλέον πάρα πολλά, και καλές εκδόσεις, αλλά σήμερα πήγαινα πολύ ώρα Αλεξάνδρας με ένα Corsa, και μου φάνηκε μία χαρά αυτοκίνητάκι. Δηλαδή όσοι 'γκρινιάζουν' για τις τιμές του 208, νομίζω υπάρχει έτοιμη επιλογή.
-
O 130 στο Αιρκρος υπήρχε πάντα . Απλά ήταν χειροκίνητος . Μετά κατάργησαν τον 110 αυτόματο και έκαναν τον 130 και μόνο στην πλούσια έκδοση .
Και μένα δεν με ενθουσιάζει η νέα μάσκα . Από την άλλη , πράγματι μπορεί το 3 να είναι ένα πρόχειρο αμάξι , αλλά δεν νομίζω ότι ο ανταγωνισμός είναι καλύτερος . Το 208 ξεφεύγει , αλλά και σε τιμή .
Μην ξεχνάμε ότι η πεζώ βγάζει νέο μοντέλο στο φέιςλιφτ της σιτροέν που είναι εξελιγμένο το προηγούμενο πεζώ .
Δηλαδή το 3 είναι πολύ καλύτερο από το 208 της προηγούμενης γενιάς , αλλά πίσω από το 208 αυτής της γενιάς .
Προφανώς αυτό που θα βγεί το 2023 θα είναι αλλιώς .
Αυτή η διαδικασία βοηθάει και στην τοποθέτηση κάθε μοντέλου στον τιμοκατάλογο .
-
Είδα από κοντά το νέο C3 . Εντάξει μικρό το Φ/Λ δεν ενοχλεί η νέα μάσκα. Τα φώτα είναι εντελώς νέα και μοιάζουν με αυτά της νέας C4 και από κοντά φαίνονται καλύτερα από ότι στις φωτογραφίες
-
Είδα από κοντά το νέο C3 . Εντάξει μικρό το Φ/Λ δεν ενοχλεί η νέα μάσκα. Τα φώτα είναι εντελώς νέα και μοιάζουν με αυτά της νέας C4 και από κοντά φαίνονται καλύτερα από ότι στις φωτογραφίες
Του πηγε πολυ το facelift το εκανε πολυ ενδιαφερον αισθητικα. Το ειδα λαι απο κοντα ει αι πολυ πιο ομορφο απο τις φωτογραφιες.
-
This post is deleted! -
@storm said in Νέο Citroen C3 2017:
Η νυχτερινή λήψη τα σπάει.
Το έχουν κάνει πολύ ποιο όμορφο το άτιμο.Βρήκες και εσύ το ΚΑΛΥΤΕΡΟ χρώμα σε Γαλλικό....αναβαθμίζεται πολύ!! Άντε καλοτάξιδο εύχομαι...αχαχαχα!!!
-
This post is deleted! -
Πέρα από την πλάκα storm.
Ειδοποίησέ έγκαιρα πριν προχωρήσεις σε αλλαγή αυτοκινήτου. Το Leon είναι μια χαρά για 4μελή οικογένεια που μένει σε πόλη!!! -
Δεν ξέρω για πιο παλιά...
Αλλά τα 2 τελευταία που πούλησε ο storm ήταν του κουτιού...
-
@antoniokon said in Νέο Citroen C3 2017:
Δεν ξέρω για πιο παλιά...
Αλλά τα 2 τελευταία που πούλησε ο storm ήταν του κουτιού...
Για αυτό το λέω. Το c3 aircross δεν είχε ούτε 10000χλμ, το fabia το ίδιο.
Το Cruze και το panta που είχε πριν πάρει το καθαρά σκουτερ και τα είχε πάρει μτχ ήταν όντως μτχ.
Τα 2 ήταν ολοκαίνουρια!!! -
This post is deleted! -
@storm said in Νέο Citroen C3 2017:
Αλλάζω αυτοκίνητα χωρίς να τα οδηγώ.
Συμπέρασμα: Το μεταφορικό μου μέσο είναι το δίκυκλο.
Ο λόγος που κρατώ το LEON δεν αφορά την οδήγηση. Παίζει το ρόλο του καφασιού. Μου κρατά τη θέση στάθμευσης στην πυλωτή.Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα είτε θα είχα ένα σούπερ μίνι ή μίνι αυτοκίνητο ή καθόλου αυτοκίνητο. Και με το δίκυκλο μια χαρά ζω. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Λιγότερες σκοτούρες, άγχη και προβλήματα.
Ανταλλάζουμε αυτοκίνητα;;;;;
Νέο Citroen C3 2017