Γενικα ειναι ενα προχειρο συτοκινητο. Ειναι το ιδιο με ενα psa 15 ετων. Οσοι ξερουν απο psa με καταλαβαινουν.
Το 208 ειναι οντως νεο μοντελο, τουλαχιστον σχεδιαστικα. Οδηγικα και αυτο στα ιδια με τα προηγουμενα.
Η ford ειναι ο απογονος της peugeot sport, ξεκαθαρα πραγματα. Αυτο με λυπει οχι για την ford αλλα για την psa.
Tα suzuki ειναι απογονος των σαξοραλλων, σκεψου
Φτανει πια με τα φρου φρου. Γαλλικο σημαινει και σπορ. Πολυ σπορ.....
βέβαια είδατε στον πίνακα που παρέθεσε κάποιος στο locked thread (αλήθεια, γιατί κλειδώνουν;) πόσο καλά πουλάει, κατά τα άλλα, μία πολύ παλιά πλατφόρμα, και κάποιες μέτριες επιλογές στα υπόλοιπα, αλλά πουλάει, και ξέρω κόσμο που το βάζει στις επιλογές του. Γι αυτό και εγώ το φέρνω σαν παράδειγμα πολλές φορές, επειδή σε αυτή την κατηγορία είναι ένα παράδειγμα μέτριου αυτοκινήτου, και όμως πουλάει ικανοποιητικότατα, τουλάχιστον.
Καμία σχέση με σπορ όμως, η Citroen νομίζω έχει τελειώσει από αυτό το μοτίβο. Άνεση, άνεση, άνεση.
208 βλέπω πλέον πάρα πολλά, και καλές εκδόσεις, αλλά σήμερα πήγαινα πολύ ώρα Αλεξάνδρας με ένα Corsa, και μου φάνηκε μία χαρά αυτοκίνητάκι. Δηλαδή όσοι 'γκρινιάζουν' για τις τιμές του 208, νομίζω υπάρχει έτοιμη επιλογή.