-
Η Σιτροέν μου άρεσε ανέκαθεν. To παλιό εκείνο δεκαετίας 60 με τις υδροπνευματικές (Ds λεγόταν αν θυμάμαι καλά), ήμουν μικρός. Ακόμη μου λέεi ο θείος μου πως έμπαινε στις στροφές. ο οποίος θείος μου πήρε την Ξάντια μετά, και ένας φίλος το Ξαρά. Πολύ κράτημα στο δρόμο και άνεση.
Το 1993 ήταν να πάρω το ΖΧ, αλλά τελικά πήρα το Κλιό.
Η Σιτροέν συνέχισε με το πρώτο С3 που μου άρεσε πάρα πολύ και δύο χρόνια πριν είχα κλείσει ένα μεταχειρισμένο, αλλά τελευταία στιγμή είδα ότι δεν έχει ABS και πιθανώς κάποια στούκα και έτσι πήρα τελικά το μίκρα, λόγω γυναίκας που ήθελε παλιό και μικρό για να μάθει, αλλιώς θα χτύπαγα το С3 δεύτερης γενιάς που μου αρέσει ακόμα, η το 208.
Κατάφερε η Σιτροέν να αλλάζει μοντέλο, παρουσιάζοντας τρία εντελώς διαφορετικά αυτοκίνητα και όχι ένα φεισλιφτ δεκαετιών, όπως κάνουν οι Γερμανοί, (πράγμα που και αυτό είναι σωστό, ότι είναι καλό δεν το πειράζεις).
Ήλθαμε λοιπόν σήμερα στο τρίτης γενιάς, ωραίο και εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο εμφανισιακά απο το προηγούμενο, αλλά εδώ τα πράγματα μοιάζουν σε αδέλφια, δηλαδή στον Κάκτο και στο Πικάσο. Τον Κάκτο τον θεωρώ μεγάλη αποτυχία, θυμάμαι που πήγα να το δω με χαρά και έφαγα πολύ μεγάλη ήττα μόλις μπήκα στο αυτοκίνητο.
Δυστυχώς το C3 δεν μας κάνει πια η οικογένεια μεγάλωσε και θα δούμε, το C4 χαλβαδιάζω εδώ και πολύ καιρό, μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά έχω αποφασίσει στη ζωή μου επιτέλους να πάρω ένα ψηλό αυτοκίνητο, δικίνητο η τετρακίνητο. -
Ε μη σωσεις να παρεις ποτε, αμα πια μ εσενα
-
Χθες πέτυχα ένα c3 στην περιοχή μου και παρατήρησα ότι έχουν κάνει την ίδια βλακια με το 208, αναφέρομαι στις ποτηροθήκες οι οποίες είναι πρακτικά άχρηστες..
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Η citroen ειναι τσακωμενη με τις ποτηροθηκες, 40 χρονια τωρα Προσωπικα δε με απασχολουν τετοια θεματα σ ενα αμαξι αν και κατανοω οτι αλλους τους απασχολουν.
-
Εμένα στο 208 ίσα ίσα χωράνε καφές με τασάκι. Αν έχω καφέ, δεν μπορώ να ανοίξω το τασάκι....
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ε μη σωσεις να παρεις ποτε, αμα πια μ εσεναΑς μην είχα τη γυναίκα που θέλει άλλες προτετραιότητες πρώτα
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... model=3404
Τουλάχιστον παρηγορούμαι ότι δεν μου κάνουν γιατί δεν είναι τετρακίνητα
Με βλέπω με καμμιά τζαπανίλα πάλι -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η citroen ειναι τσακωμενη με τις ποτηροθηκες, 40 χρονια τωρα [emoji38] Προσωπικα δε με απασχολουν τετοια θεματα σ ενα αμαξι αν και κατανοω οτι αλλους τους απασχολουν.Αυτοκίνητα χωρίς ποτηροθήκες δεν θα έπρεπε να εισάγονται στην χώρα μας!!! Που θ βάλει το λαϊκό παιδί το καφέ του... [emoji13] [emoji13]
-
Θυμαμαι στο ξαρα ποτηροθηκες... ανοιγες ντουλαπακι και ειχε δυο κυκλους βαθους 2 εκατοστων. Οποτε ή θα τα κρατουσες ή στην πρωτη λακουβα ολα πουτ@ν@.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσο αστείο και να ακούγεται για εμένα είναι deal breaker. Να βράσω το design και τις διαφορές τεχνολογίες όταν μια ηλιόλουστη μέρα όπως η σημερινή δεν μπορώ να πάω μια βόλτα με την κοπέλα μου και τον καφέ μας.
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Θυμαμαι στο ξαρα ποτηροθηκες... ανοιγες ντουλαπακι και ειχε δυο κυκλους βαθους 2 εκατοστων. Οποτε ή θα τα κρατουσες ή στην πρωτη λακουβα ολα πουτ@ν@.Ποια δυο εκατοστα? Ουτε ενα δεν ειναι. Αλλα οκ εμενα δε με πειραζει μονο μπουκαλακι νερο μπορει να εχω στο αμαξι. Αλλα γενικα πως το σκεφτηκαν? Σαν δισκο? Μονο αυτοι ξερουν...
-
Ο χρήστης barimagas έγραψε:
Θυμαμαι στο ξαρα ποτηροθηκες... ανοιγες ντουλαπακι και ειχε δυο κυκλους βαθους 2 εκατοστων. Οποτε ή θα τα κρατουσες ή στην πρωτη λακουβα ολα πουτ@ν@.Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ήταν ποτηροθηκες για χρήση εν κινήσει. Σαν τραπεζάκι, κάπου να ακουμπήσει κάποιος ένα μπουκαλάκι ή ένα ποτήρι όταν είναι σταματημενο.
Τα περισσότερα τότε αυτοκίνητα το είχαν.Τελευταία φορά που είχα δει αυτοκίνητο χωρίς ποτηροθηκες ήταν η γενιά Astra του 2008. Να έχεις CC και 160 αλογατα και να μην μπορείς να ακουμπήσεις τον καφέ σου...
-
Αλλη μια γερμανική παπαριά οι ποτηροθήκες . Τώρα θα βγάλουν και άγκιστρα για να κρεμάς τα πέδιλα και τις άσπρες κάλτσες μην τις λερώσεις στο οδήγημα
Προσωπικά έλάχιστα με ενδιαφέρουν , αφού μόνο το νερό μπορείς να χρειαστείς . Εκτός αν είσαι νταλικιέρης που παίζουν άλλα και άλλες ταχύτητες .
-
Παρόλο που το έχω παραγγείλει και το περιμένω μέσα Μάρτη,
και για εμένα είναι μεγάλο φάουλ. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, στις τελικές μου σκέψεις σκεφτόμουν αν θα το πάρω ή όχι με βάση τις ποτηροθήκες...!!!!
Απλά επειδή η εναλλακτική ήταν το Clio, το οποίο επίσης δεν έχει ποτηροθήκες της προκοπής, κατέληξα τελικά στο C3.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αλλη μια γερμανική παπαριά οι ποτηροθήκεςΜια μικρη διορθωση: Αμερικανικη 'παπαρια' ειναι, απο εκει ξεκινησαν! Απλα οι Γερμανοι τις ενστερνιστηκαν γιατο η αμερικη ειναι απο τις πιο μεγαλες τους αγορες ενω οι Γαλλοι που δεν πουλανε στην Αμερικη (εαν θυμαμαι σωστα απουσιαζουν ολες οι Γαλλικες εταιρειες απο την αγορα των ΗΠΑ), δεν τις υιοθέτησαν.
-
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία ποιος το εφάρμοσε πρώτος, αλλά ότι είναι απαραίτητες είτε πας στην δουλειά, μια βόλτα το σκ και φυσικά σε ταξίδι. Θες κάπου να βάλεις τον καφέ, χυμό ή οτιδήποτε πίνει κάνεις.
-
Ειναι απαραιτητο και μου ελειπε πολυ στο clio που επισης δεν ειχε.
Απο τις πρωτες βολτες με το γκολφ ειπα επιτελους ρε φιλε μπορω να πινω τον καφε/red bull/χυμο μου σαν ανθρωπος και το ειχα καταχαρειΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κατα βάση δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αμερικανιά ή γερμανική συνήθεια. Το θέμα είναι αν χρειάζεται ή όχι.
Οι περισσότεροι από εμάς (κατά βάση όσοι ζούμε στην Αττική) βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο στην καθημερινότητά μας τουλάχιστον 1 με 2 ώρες. Είναι παράλογο κάποιος να θέλει να πιεί καφέ ή νερό ή χυμό εκείνη την ώρα?
Εμένα μου φαίνεται απολύτως λογικό. -
Εμένα δεν μου φαίνεται λογικό να οδηγώ με την φραπεδιά στο χέρι , γιατί οδηγώ και δεν είμαι στο σαλόνι του σπιτιού μου , αν και τα γαλλικά είναι ότι πιό κοντινό στο σαλόνι του σπιτιού μας ...
-
Ξαναπέτυχα ένα σήμερα παρκαρισμένο. Πολύ όμορφο και ξεχωριστό αυτοκίνητο, ενω μου φάνηκε και ποιοτικό. Μπράβο στην Citroen!
-
Από την στιγμή που διάβασα ότι οι ποτηροθήκες και η δυνατότητα να πίνεις οτιδήποτε εν κινήσει στο αυτοκίνητό σου είναι από περιττή πολυτέλεια ως παπαριά μπορώ να πω ότι τα έχω δει όλα σε αυτό το φόρουμ.
Νέο Citroen C3 2017