-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Citroen C3 1.2 puretech 110 eat6
έκδοση shine με extra εσωτερικό urban red
Μόλις το παρέλαβα και γράφω τις πρώτες εντυπώσεις.Πανο, σε είχα ρωτήσει για Σμαρτ, τελικά ακολουθώ και θα κοιτάξω ακριβως την έκδοση του C3 που πρόσφατα αγόρασες (καλοτάξιδό!). Μπορείς να μου πεις για τελική τιμή όπως και για καταναλώσεις μέσα στη πόλη που βλέπεις τωρα που έκανες και κάποια χλμ; Ευχαριστώ.
-
Ο ατμοσφαιρικος 1.2 vti με τα 82 αλογατα χρησιμοποιει ανακυκλοφορια καυσαεριων (egr)?????
-
Οχι.
-
Συνεπως δεν θα εχει τα προβληματα με το carbon build up και ολα τα θεματακια των GDI με τουρμπακι.
Περνωντας απο συνεργειο εντυπωσιαστηκα καθως καθαριζαν ενα αμεσου ψεκασμου μικρο τουρμπακι και στην ουσια αυτο που καταλαβα ειναι πως για να καθαριστει σωστα θελει ενα μικρο ρεκτιφιε.
Και ολα αυτα στα 75000 χλμ !!! -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Μόλις το παρέλαβα και γράφω τις πρώτες εντυπώσεις.Πανο, σε είχα ρωτήσει για Σμαρτ, τελικά ακολουθώ και θα κοιτάξω ακριβως την έκδοση του C3 που πρόσφατα αγόρασες (καλοτάξιδό!). Μπορείς να μου πεις για τελική τιμή όπως και για καταναλώσεις μέσα στη πόλη που βλέπεις τωρα που έκανες και κάποια χλμ; Ευχαριστώ.
Τελική τιμή 16.900. Συγγνώμη για την καθυστέριση αλλά έχει πίεση η δουλειά αυτό τον καιρό. Κατανάλωση στην πόλη 7.0 με 8.5 ανάλογα με το πως πας. Σίγουρα πάντως είναι πολύ οικονομικότερο από το Smart.
-
Ευχαριστώ Πάνο. Πολύ καλή τιμή και για τον εξοπλισμό που φέρει το αυτοκίνητο. Το 1.0 glx αυτόματο Σουιφτ που κοιταω παράλληλα έχει 16.880 και τελική 17.600.
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Μόλις το παρέλαβα και γράφω τις πρώτες εντυπώσεις.Θετικά:
Όμορφο εξωτερικά-εσωτερικά (υποκειμενικό)
Πάρα πολύ ομαλό κιβώτιο ταχυτήτων
Πολύ καλή ηχομόνωση
Πολύ άνετη ανάρτηση
Στις στροφές γέρνει (σχετικά με το αναμενόμενο) πολύ λίγο
Πολύ άνετα καθίσματα
Πολύ καλό infotainment
Τελικά χωράει στις ποτηροθήκες συσκευασία π.χ. freddo espresso
πολλοί αποθηκευτικοί χώροιΑρνητικά:
Εκτώς από καποια μικρά φιλέτα στο εσωτερικό το υπόλοιπο αποτελείται από σκληρά πλαστικά όχι ιδιαίτερα καλής ποιότητας
μικροατέλειες στο φινίρισμα
μικροελείψεις (π.χ. δεν έχει πλαφονιέρα πίσω)Καλοτάξιδο.
Το έχετε βγάλει σε ταξίδι, Εθνική οδό να μας πεις εντυπώσεις;
-
Κάτω από 10 κιλά στον ίππο έχει. Τι να φοβηθεί στον ανοιχτό δρόμο;
-
Αναφέρομαι σε θέματα άνεσης, αεροδυναμικού θορύβου, θορύβου μηχανής σε μεγάλες ταχύτητες. Τέτοια θέματα.
Χρώμα Sable ... της άμμου. Κορυφαίο χρώμα!...
http://www.larevueautomobile.com/images ... 82_022.jpg
http://www.larevueautomobile.com/images ... 82_015.jpg -
Αυτό το αμάξι όσο περισσότερο το συνηθίζω τόσο πιο πολύ μου αρέσει (εμφανισιακά)
-
Το βλέπω στο πάρκινγκ της δουλειάς περίπου μια βδομάδα τώρα, ολοκαίνουργιο και απινακίδωτο καλά καλά.
Όμορφο αμάξι, ειδικά εσωτερικά έτσι λίγο που το είδα από το παράθυρο. Στα δικά μου μάτια έχει δύο μειον εμφανισιακά, π΄ρωτον ότι είναι αρκετά στρογγυλεμένο, όλα είναι καμπυλωτά και μοιάζει με αυγό από μακριά ειδικά αυτό στην δουλειά που είναι άσπρο και δεύτερον αυτά τα πλαστικά στις πόρτες τύπου cactus είναι fail νομίζω.
Το χρωματάκι που έχει στις φωτό του storm δείχνει αρκετά καλύτερο, από το άσπρο που βλέπω κάθε μέρα.
-
Βγαινει κ χωρίς τις βλακείες στις πόρτες!
Κ του πάει κ η διχρωμία! -
Γούστα είναι αυτά! Εμένα τα airbumps πολύ μου αρέσουν (χωρίς αυτά μου φαίνεται ότι κάτι λείπει...τα συνήθισα πλέον) και είναι και πρακτικά.
-
Θα πάω την Παρασκευή στην Citroen να το δω και να ρωτήσω και για τους κινητήρες. Πιθανά να μην είναι διαθέσιμος ο κινητήρας των 110ps με χειροκίνητο κιβώτιο για την έκδοση Feel.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα πάω την Παρασκευή στην Citroen να το δω και να ρωτήσω και για τους κινητήρες. Πιθανά να μην είναι διαθέσιμος ο κινητήρας των 110ps με χειροκίνητο κιβώτιο για την έκδοση Feel.Ο κινητήρας των 110ps βγαίνει σε έκδοση Feel και Shine
-
Ναι αλλά στο citroen.gr διαθέτει την έκδοση Feel μόνο με αυτόματο κιβώτιο.
** Αν ισχύει αυτό**, σε υποχρεώνει να πάρεις την έκδοση Shine με τα 110ps και η τιμή ξεφεύγει πολύ.Θα δω την Παρασκευή που θα πάω στην εμπορία να το δω από κοντά το C3.
-
...updated...
Φαίνεται τελικά ότι μάλλον βγαίνει και χειροκίνητο το 110άρι...
Nέος τιμοκατάλογος των αυτοκινήτων Citroen - Οκτωβρίου 2017
http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=22916771.2 PureTech 82 Feel 13,525 €
1.2 PureTech 82 Feel Airbump 13,625 €
1.2 PureTech 82 Shine 14,795 €
1.2 PureTech 110 S&S Feel 14,740 €
1.2 PureTech 110 S&S Shine 16,010 €Ξεχωρίζω τις παραπάνω εκδόσεις λόγω βενζίνης.
-
Ξεκινάω από εδώ αφού πρώτα πήγα Citroen και μετά στη Suzuki.
Citroen Aircross... μπήκα μέσα για ένα λεπτό και βγήκα τρέχοντας.
Το αυτοκίνητο φαινόταν μία χαρά, αλλά δεν κάνει για μένα.
Αισθάνθηκα ότι μπήκα σε τεράστιο αυτοκίνητο. Αγχώθηκα αμέσως. Οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου.Citroen C3 ... Αυτό μάλιστα. Σαν αυτοκίνητο με κέρδισε αμέσως. Δεν βρήκα ψεγάδι. Το αντίθετο. Χώροι άνετοι, κόμπακτ αμάξωμα, στιβαρή κατασκευή, ποιοτικά πλαστικά μέσα, πολύ καλή συναρμολόγηση, αίσθηση πολυτέλειας, πορτμπαγκάζ μεγάλο. Άνετες θέσεις συνοδηγού και πίσω.
Ταμπλό, διακόπτες, ηλεκτρονικά μαραφέτια μια χαρά όλα. Υποβραχιόνιο μπαίνει Ελλάδα.Εξωτερική σχεδίαση. Για μένα ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα σούπερ μίνι. Μπράβο στην Citroen και πάλι μπράβο.
Τα μαύρα προστατευτικά έξω, δίνουν πραγματική αίσθηση κροσόβερ και μέσα αισθάνθηκα ότι καθόμουν και σχετικά ψηλά. Από έξω φαίνεται ότι τα συνδυάζει όλα (αστικό, ταξιδιάρικο, πάει και σε βατό χωματόδρομο, έχει και τα προστατευτικά που προστατεύουν την βαφή. Την ίδια αίσθηση αποκόμισα και μέσα. Μέσα όταν έκατσα, είπα 'εδώ είμαστε!'. Το C3 μου άφησε την εντύπωση ότι παίζει σε διάφορες κατηγορίες.Από εκεί και πέρα.
Επικεντρώθηκα στους δύο βενζινοκινητήρες κινητήρες και μία έκδοση την Feel Airbumb.
Τελικές τιμές με μεταλλικό χρώμα 14485e (82ps) και 15720e (110ps) αντίστοιχα.
Διαφορά 1235euro.Δώρα υποβραχιόνιο, συναγερμός, κάτι πατάκια κλπ...
Ασχέτως πότε θα γίνει παραγγελία, χρόνος αναμονής 3 με 4 μήνες για να έρθει από Γαλλία.
Διαθέσιμο σε test drive το diesel.Πήγα και είδα και το Baleno... αλλά αυτά στο θέμα του Baleno...
-
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω το baleno, θεωρώ το c3 πιο ολοκληρωμένο πακέτο.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...updated...Φαίνεται τελικά ότι μάλλον βγαίνει και χειροκίνητο το 110άρι...
Nέος τιμοκατάλογος των αυτοκινήτων Citroen - Οκτωβρίου 2017
http://www.zougla.gr/file.ashx?fid=22916771.2 PureTech 82 Feel 13,525 €
1.2 PureTech 82 Feel Airbump 13,625 €
1.2 PureTech 82 Shine 14,795 €
1.2 PureTech 110 S&S Feel 14,740 €
1.2 PureTech 110 S&S Shine 16,010 €Ξεχωρίζω τις παραπάνω εκδόσεις λόγω βενζίνης.
Αυτό που έχω να πω και είναι γενικό όχι ειδικο για το c3 ειναι ότι τα σουπερμινι έχουν πολύ υψηλές τιμές πλέον. Τόσο ώστε αν ήθελα all around αυτοκίνητο να κοιτάγα κάτι από τα οικονομικά της παραπάνω κατηγορίας και αν ήθελα κάτι μόνο για την πόλη να κοιταγα μίνι.
Νέο Citroen C3 2017