-
Απλα οι πωλητές δεν ξερουν τι τους γινεται για ενα βασικο κ πολυ σοβαρο θέμα
Πρόβλημα τους και δεν είναι το μόνο. Εγώ πήγα ως πελάτης και ρώτησα. Δεν είναι υποχρεωμένος να έχω κάνει εκ των προτέρων βαθιά μελέτη για κάθε αμάξι που θα πάω να δω. Μακράν η χειρότερη αντιπροσωπεία η συγκεκριμένη στην Θεσσαλονίκη. Μούτρα μέχρι το πάτωμα οι πωλητές και απαντήσεις με ύφος 1000 καρδιναλίων. Άραξε τα κυβικά σου μεγάλε γιατί και άλλες μεγάλες αντιπροσωπείες άλλου αμαρτωλού ομίλου είχαν τουπέ κάποτε στην Αττική και η μία έκλεισε ενώ η άλλη αποτι μαθαίνω κλαίει με μαύρο δάκρυ τελευταία....
-
@harisma23 την μ@λ@κι@ του πωλητή εγώ θα την πληρώσω; Συγνώμη που δεν έχω το ability να μυρίζω τα νύχια μου!
-
Ενώ την επιθετικότητα σου (δες τι έγραψες στο υπογραμμισμένο) πρέπει να την πληρώνω εγώ;
-
harisma23 wrote:
Δε νομιζω ότι μπορει να κυκλοφορεί νέο αυτοκίνητο χωρίς έστω κιτ επισκευής. Μάλλον δεν το είδες στη 'γούρνα' που κοίταξες, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει.
Πιο δεν το είδα εγώ; Καλά οκ. Ο επόμενος που θα πάει ας μας πει δεν κάθομαι να ξανασχοληθω με petrolhead. Σου λέω εγώ τον ρωτούσα και αυτός μου έλεγε για την βαλίτσα. Και δεν υπήρχε τίποτα στο box (μια που σου προσβάλει την μάρκα του αλάθητου η γούρνα). Εκτός και αν το έβγαλαν το Κιτ έξω για κάποιον λόγο. Πάντως τόσα αμάξια είδα μεστην εβδομάδα και σε κανένα δεν έβγαλαν την ρεζέρβα ήτο Κιτ. Θα δούμε. Ούτε φαίνεται στα 2/3 reviews που έχω δει κάτι...
Τεσπα θα μάθουμε σύντομα.
Μάθαμε λοιπόν! Τι μάθαμε; Το προφανές, όπως σου το έγραψα! Δηλαδή ότι είναι υποχρεωτικό το κιτ της επισκευής τουλάχιστον και ότι βεβαίως υπάρχει και στο Puma.
Μ@λ@κία του πωλητή βεβαίως που δεν στο έδειξε, αλλά κι εσύ παραμένεις επιθετικός και ξερόλας χωρίς λόγο...
-
Sabas_Thess wrote:
harisma23 wrote:
Δε νομιζω ότι μπορει να κυκλοφορεί νέο αυτοκίνητο χωρίς έστω κιτ επισκευής. Μάλλον δεν το είδες στη 'γούρνα' που κοίταξες, αλλά όχι ότι δεν υπάρχει
Μ@λ@κία του πωλητή βεβαίως που δεν στο έδειξε, αλλά κι εσύ παραμένεις επιθετικός και ξερόλας χωρίς λόγο...
δικιο εχει ο χαρισμα23, δεν σε ειπε και καμπουρη για να αντιδρας ετσι.
-
Sabbas εισαι καμπουρης...
-
Τσπ οδηγησα το juke.
Μ αρεσε σε γενικες γραμμες.
Ελαφρυ τιμονι, πολυ μικρες κλισεις στις στροφες και παρ ολο που ηταν σφιχτο δεν κοπαναει και η αναρτηση πισω δεν ακουγεται πολυ..
Τα φρενα πολυ καλα...
Το κιβωτιο ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟ...αυτοι οι γαλλοι πια...ακομα και ως ιαπωνας η nissan δεν καταφερε να φερει τα ιαπωνικα κιβωτια στη συμμαχια.
Το μεγαλυτερο μειον....παιδια μεχρι τις 2000 σ.α.λ το αυτοκινητο ειναι ψωφιο...σαν να υπαρχει καποιο προβλημα. Σαν να εχει νερουλη βενζινη και δεν 'σκαει' που λενε και οι μπαρμπουληδες μηχανικοι.
Εχει και 6η σχεση στο κιβωτιο. Αληθεια εχει. Δεν τραβαει καθολου ομως με 6η..τιποτα σας λεω...καθολου. Πατας στο πατωμα, αφηνεις..το ιδιο και το αυτο.
Με 5η κατι γινεται...'ωπ να το σα να σαλευει....'
Με 4η ...ξυπναει....καλημερα μοτερακι.
Με λιγα λογια θελει να αλλαζεις συχνα σχεση στο κιβωτιο το οποιο ειναι ...... εκπληκτικο.....not.
Καταναλωση σε αυτοκινητοδρομο μεχρι 120....εγραψε 6,5 λιτρα. Εξαιρετικη καταναλωση αν σκεφτει κανεις οτι το μοτερ ειχε καπου στα 500-600 χλμ.
Μεσα στην πολη εχει λοξυγκα σε χαμηλες σ.α.λ και το κεφαλι των επιβατων κουνιεται σαν να ακουν ραπ ή μεταλ...παρτε οτι θελετε.
Αρε ιαπωνες με τα ατμοσφαιρικα, σταματηστε να γελατε ρε σεις......και εσυ εκει στη γνωνια, mazda, σε βλεπω....
-
Πέτυχα το πρώτο σήμερα στον δρόμο. Αρκετά όμορφο μπορώ να πω. Αν και διατηρεί το σχήμα του πρώτου, είναι πολύ πιο όμορφο. Επίσης, το πρώτο μου φαινόταν σχεδιαστικά περισσότερο σαν παιχνίδι, ενώ το τωρινό φαίνεται αρκετά πιο 'κυριλέ'. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η διάθεση του αποκλειστικά με τον 1000άρι κινητήρα που δεν παίρνει και τις καλύτερες κριτικές, είναι μεγάλο φάουλ δυστυχώς.
-
Καλημέρα!
το οδήγησα σε κίνηση και εθνική, και τελικά το επέλεξα μεταξύ άλλων αντίστοιχων μοντέλων που ταίριαζαν στις ανάγκες μου.
Για την τιμή του είναι ένα καλοστημένο, ασφαλές και ευρύχωρο αυτοκίνητο για την πόλη το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει και περιστασιακά τις ανάγκες μου για μια εκδρομή.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η αίσθηση ποιότητας που αποπνέει και το γρήγορο κιβώτιο dct που δοκίμασα και τελικά επέλεξα. Θα ήθελα λίγη ιπποδύναμη περισσότερο η αλήθεια χωρίς όμως να ανέβαινε η κατανάλωση του η οποία είναι εξαιρετική για όχημα αυτού του μεγέθους.
Σε σχέση με τα τρία αυτοκίνητα που έχουμε στην οικογένεια (RAV4 auto, seat Leon Td DSG, & opel Astra auto) είναι το πιο πολιτισμένο σε αίσθηση και το πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά!παραδοση σε 3 με 3,5 μήνες όποτε αναμονή! (Connecta Grey DCT)
-
Καλορίζικο, πολύ καλό compact όχημα. Πλέον με το καινούργιο είναι και πολύ όμορφο!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο το Juke!
-
Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω εδώ και καιρό αρκετά σχόλια και αισθάνομαι πως μπορώ να βρώ κάποια βοήθεια. Το budget μου είναι περίπου στα 19.000. Κάνω πλέον περίπου 15.000 χλμ το χρόνο με το 60% αυτών από Ηλιούπολή προς κέντρο Αθήνα. Θεωρώ πως δεν θέλω κάποιο ''μικρό'' όχημα (έχω ακόμα ένα τίμιο grande punto sporting). Στην καλύτερη περίπτωση είμαι με την γυναίκα μου και ελπίζω στο μέλλον με ένα τρίτο μέλος. Ζαχαρώνω λοιπόν το JUKE έκδοση acenta. Το χρησιμοποιεί κάποιος να μου μεταφέρει εντυπώσεις? Δεν τρελαίνομαι για την ταχύτητα..μου αρκεί να έχω καλή μουσική....Εναλλακτικά φτηνή λύση βλέπω το STONIC και ως ακριβή λύση το FORD PUMA...Έχετε καμία σκέψη να μοιραστείτε? Ευχαριστώ!
-
Να πας να τα οδηγήσεις όλα φίλε. Έχω οδηγήσει Stonic Juke, το Puma δεν το είχε όταν πήγα. Το Juke είναι μπροστά σε όλα. Χώρους, ποιότητα, κύλιση. Μόνο το μικρό lag χαμηλά με χάλασε. Το Stonic πολύ τίμιο αλλά λίγο πιο φτηνή κατασκευή. Το Puma ελάχιστος χώρος πίσω αλλά λογικά τιμόνι στήσιμο θαναι το κορυφαίο από τα 3. Εγώ θα ψήφιζα Juke αλλά οδήγησε τα όλα. Καλή επιτυχία και μην αγχώνεσαι είναι ολα πολύ καλά οχήματα
-
Aν εχεις καταλήξει σ'αυτά τα τρία Juke και Puma,υπερέχουν (βέβαια με την ανάλογη τιμή αγοράς) του Stonic.Αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά να δεις στην κατηγορία Κοna, Vitara,C3aircross,Arona κ.τ.λ.
-
Puma-Juke-Stonic για μένα.
-
[quote=panormus772]
Aν εχεις καταλήξει σ'αυτά τα τρία Juke και Puma,υπερέχουν (βέβαια με την ανάλογη τιμή αγοράς) του Stonic.Αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά να δεις στην κατηγορία Κοna, Vitara,C3aircross,Arona κ.τ.λ.
Μου φαίνεται πως σχετικά με αυτά που ακούω αρκετό καιρό δεν θα ήθελα να πάω σε VAG. Το kona απλά δεν μου αρέσει. Το vitara είναι στις σκέψεις μου αλλά μου φαντάζει αρκετά συντηρητικό. Βεβαια 1,4 με 140 hp ίσως να αξίζει μία επίσκεψη
-
και ως ακριβή λύση το FORD PUMA...Έχετε καμία σκέψη να μοιραστείτε? Ευχαριστώ!
Δεν είναι πολύ πιο ακριβό το Puma (εαν συγκρίνεις και εξοπλισμό, μάλλον πιο φτηνό είναι!) και είναι πολύ καλύτερο από το Juke σε κινητήρα, ποιότητα κύλισης και οδική συμπεριφορά και εγγύηση. Εννοείται ότι είναι και πολύ πιο όμορφο, το Juke οριακά βλέπεται (το παλιό απλά δεν βλεπόταν, από τα ασχημότερα αυτοκίνητα των τελευταίων τουλάχιστον 20 ετών)
-
Μια χαρά είναι εμφανισιακά το juke απλά και το puma είναι και αυτό κουκλί.
-
Μια χαρά είναι εμφανισιακά το juke απλά και το puma είναι και αυτό κουκλί.
Μην λέμε τα ίδια, έχει γίνει αξίωμα πια: η γνώμη σου στο αισθητικό κομμάτι δεν μετράει...!!
-
Η αλήθεια είναι ότι και μένα το καινούργιο μου φάνηκε αρκετά όμορφο, πόσο δε σε σύγκριση με το προηγούμενο.
Nissan Juke 2019