-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
@panick-0 said in Peugeot 3008 2016:
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Η peugeot παγκοσμίως πουλάει 1,2 εκ οχήματα όταν η suzuki πουλάει 2,4 εκ οχήματα.
Η peugeot έχει περα από το phev συνολο, παλαιά μηχανικά μέρη και τώρα για πρώτη φορά θα παρουσιάσει mild hybrid σύνολο όταν η suzuki είχε από το 2015.
Πλέον ακόμα και στο 3008 fl δεν προσφέρει μεσαίο αερόσακο όταν το προσφέρει η toyota και η vw στα yaris και polo ως standard
Η ΤΟΥΟΤΑ πουλαει παγκοσμιως 9,5 εκατομμυρια οχηματα δικα της, 10,5 με τις θυγατρικες και 11 με την LEXUS μαζι....
Να τα κλεισουμε τοτε τα φορουμ και να σταματησουμε να μιλαμε για αυτοκινητα;
Η Peugeot ειδικα οταν εβγαλε το 3008 τιναξε την μπανκα στον αερα. Με την σχεδιαση μεσα- εξω, την ποιοτητα, τον εξοπλισμο, τους κινητηρες.
Εμεις εδω ειδαμε τον μικρο 1,2 και τον ντιζελ 1,5 αμφοτερους μμε 130 αλογα.
Βλεπει ο υποψηφιος αγοραστης 130 αλογα βενζινη με τουρμπο και συγκρινει με τον ανταγωνισμο και βλεπει 110-150 ο Γαλλος, 120-150 ο Γερμανος, καπου στα ιδια δηλαδη βραζουν ολοι. Στους δρομους με τις καμερες και τα συνεχη διοδια πλεον σχεδον ολοι πανε με το οριο και κατω απο αυτο, γιατι η βενζινη κοστιζει πια πολλα.
Γιατι οταν εχεις την δυνατοτητα να κανεις 250-400-500 χλμ σε αυτοκινητοδρομο και γλυτωνεις ωρες σε σχεση με πριν, τα 30-40-50 λεπτα που θες παραπανω για το χωριο δεν σε νοιαζουν. Θα πας χαλαρα ξεροντας οτι σχεδον εφτασες.Στην εποχή του όλοι οι άλλοι είχαν 1.0! Ακόμη μικρότερο δηλαδή! Και το αυτοκίνητο φυσικά σάρωνε με τους diesel του που είναι οι καλύτερες επιλογές για οικογενειακά αυτοκίνητα που θέλεις να φορτώνεις και να κάνεις ταξίδια. Υπήρχε όμως και 1.6 βενζίνη, αλλά τα ξεχνάνε τεχνηέντως αυτά!
Και τώρα έχει 3 διαφορετικές εκδόσεις PHEV, 180, 225 και μία υπερτουμπανο, το Corolla πόσες επιλογές σου δίνει; Μία τώρα, και άλλη μία παρόμοια στο μέλλον!Το 3008 σου δίνει 130 βενζίνη, 130 diesel, και 180 και 225 και 300 AWD!
Ενώ η ΜΙΑ επιλογή Toyota είναι καλύτερη και φυσικά feature! Ότι δεν έχει η Toyota είναι πλεονέκτημα που ΔΕΝ το έχει! Γελάει ο κόσμος ΡΕΕΕΕ!!
Η ΤΟΥΟΤΑ πονταρει στο υβριδικο της συστημα το οποιο ειναι το καλυτερο της αγορας και προσφερει οικονομια. Δεν μπορει να βαλει πολλες επιλογες γιατι το πανακριβο υβριδικο της θα γινει ακομα ακριβοτερο. Αν θες αυτο το παιρνεις και δεν ασχολεισαι.
Αν θες αλλα πραγματα περισσοτερο υπαρχουν επλογες απο Γαλλους, Γερμανους, Κορεατες και Ιαπωνες.
Λεφτα να εχεις.Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, θετει διαφορετικα τις προτεραιοτητες του, εχει αλλα πραγματα που τον νοιαζουν και εκει εξω υπαρχουν επιλογες για ολους.
Τον τσακωμο δεν καταλαβαινω.Φιλος πηρε ενα Tiguan 150 αλογα, dsg.
Ενα μηνα μετα τον ρωτησα αν τον ενοχλει ο ογκος στην κινηση και μου απαντησε ναι αλλα, χιλιες φορες μποτιλιαρισμενος στην Κηφισιας εκει παρα στο Polo που ειχε πριν. Αλλα υλικα, αλλος διακοσμος, αλλος εξοπλισμος, αλλη αισθηση.Αυτος δεν ηθελε να ξαναπαρει VAG αλλα οταν πηγε να το δει για να το απορριψει του ειπε ο πωλητης οτι υπαρχει ενα μαυρο απο ακυρωση με αυτον τον εξοπλισμο και ετσι πηρε αμαξι σε μια βδομαδα. Γιατι παιζει και αυτο ρολο οταν σκεφτεσαι για νεο αμαξι.
-
@antonakis said in Peugeot 3008 2016:
Αυτό πάντως που οι μέτοχοι της PSA διαφημίζουν τις τιμές των νέων μοντέλων πριν το site... πολύ πλάκα έχει γενικά.
π.χ. στο site το 3008 αυτή τη στιγμή ξεκινάει από 33.300...
27.900 λέει ο από πάνω, βγάλε άκρη.3ο διαφορετικό μέσο ποσταρω, έτσι για την πορωση. Αυτό ακριβώς ανέφερα στον παραπάνω εγκάθετο, ούτε διαβάζετε, ούτε ενημερώνεστε, και το χειρότερο; Ούτε ακούτε..tunnel vision.
-
Αυτό πάντως που οι μέτοχοι της PSA διαφημίζουν τις τιμές των νέων μοντέλων πριν το site... πολύ πλάκα έχει γενικά.
27.900 λέει ο από πάνω, βγάλε άκρη.3ο διαφορετικό μέσο ποσταρω, έτσι για την πορωση. Αυτό ακριβώς ανέφερα στον παραπάνω εγκάθετο, ούτε διαβάζετε, ούτε ενημερώνεστε, και το χειρότερο; Ούτε ακούτε..tunnel vision.
Εγώ είπα για το site της Peugeot. Ακόμα τις παλιές τιμές έχει... λογικά μαζούτ καίει ο web developer ακόμα.
-
Σε αυτές τις τιμές όντως, έχει νόημα ως όχημα.
Λες 3Κ φθηνότερο από την κορολλα, χάνω σε επιδόσεις, αυτόματο κιβώτιο, άνεση/λειτουργία ανάρτησης κερδίζω ομως σε ποιότητα πλαστικών εσωτερικού και design.Χμμ οκ!
-
Εγώ είπα για το site της Peugeot. Ακόμα τις παλιές τιμές έχει... λογικά μαζούτ καίει ο web developer ακόμα.
Τώρα εσύ είσαι ο εγκαθετος ή εγώ; Μας μπερδευει!
-
Η peugeot παγκοσμίως πουλάει 1,2 εκ οχήματα όταν η suzuki πουλάει 2,4 εκ οχήματα.
Η peugeot έχει περα από το phev συνολο, παλαιά μηχανικά μέρη και τώρα για πρώτη φορά θα παρουσιάσει mild hybrid σύνολο όταν η suzuki είχε από το 2015.
Πλέον ακόμα και στο 3008 fl δεν προσφέρει μεσαίο αερόσακο όταν το προσφέρει η toyota και η vw στα yaris και polo ως standard
Η ΤΟΥΟΤΑ πουλαει παγκοσμιως 9,5 εκατομμυρια οχηματα δικα της, 10,5 με τις θυγατρικες και 11 με την LEXUS μαζι....
Να τα κλεισουμε τοτε τα φορουμ και να σταματησουμε να μιλαμε για αυτοκινητα;
Η Peugeot ειδικα οταν εβγαλε το 3008 τιναξε την μπανκα στον αερα. Με την σχεδιαση μεσα- εξω, την ποιοτητα, τον εξοπλισμο, τους κινητηρες.
Εμεις εδω ειδαμε τον μικρο 1,2 και τον ντιζελ 1,5 αμφοτερους μμε 130 αλογα.
Βλεπει ο υποψηφιος αγοραστης 130 αλογα βενζινη με τουρμπο και συγκρινει με τον ανταγωνισμο και βλεπει 110-150 ο Γαλλος, 120-150 ο Γερμανος, καπου στα ιδια δηλαδη βραζουν ολοι. Στους δρομους με τις καμερες και τα συνεχη διοδια πλεον σχεδον ολοι πανε με το οριο και κατω απο αυτο, γιατι η βενζινη κοστιζει πια πολλα.
Γιατι οταν εχεις την δυνατοτητα να κανεις 250-400-500 χλμ σε αυτοκινητοδρομο και γλυτωνεις ωρες σε σχεση με πριν, τα 30-40-50 λεπτα που θες παραπανω για το χωριο δεν σε νοιαζουν. Θα πας χαλαρα ξεροντας οτι σχεδον εφτασες.Στην εποχή του όλοι οι άλλοι είχαν 1.0! Ακόμη μικρότερο δηλαδή! Και το αυτοκίνητο φυσικά σάρωνε με τους diesel του που είναι οι καλύτερες επιλογές για οικογενειακά αυτοκίνητα που θέλεις να φορτώνεις και να κάνεις ταξίδια. Υπήρχε όμως και 1.6 βενζίνη, αλλά τα ξεχνάνε τεχνηέντως αυτά!
Και τώρα έχει 3 διαφορετικές εκδόσεις PHEV, 180, 225 και μία υπερτουμπανο, το Corolla πόσες επιλογές σου δίνει; Μία τώρα, και άλλη μία παρόμοια στο μέλλον!Το 3008 σου δίνει 130 βενζίνη, 130 diesel, και 180 και 225 και 300 AWD!
Ενώ η ΜΙΑ επιλογή Toyota είναι καλύτερη και φυσικά feature! Ότι δεν έχει η Toyota είναι πλεονέκτημα που ΔΕΝ το έχει! Γελάει ο κόσμος ΡΕΕΕΕ!!
Η ΤΟΥΟΤΑ πονταρει στο υβριδικο της συστημα το οποιο ειναι το καλυτερο της αγορας και προσφερει οικονομια. Δεν μπορει να βαλει πολλες επιλογες γιατι το πανακριβο υβριδικο της θα γινει ακομα ακριβοτερο. Αν θες αυτο το παιρνεις και δεν ασχολεισαι.
Αν θες αλλα πραγματα περισσοτερο υπαρχουν επλογες απο Γαλλους, Γερμανους, Κορεατες και Ιαπωνες.
Λεφτα να εχεις.Ο καθενας μας ειναι διαφορετικος, θετει διαφορετικα τις προτεραιοτητες του, εχει αλλα πραγματα που τον νοιαζουν και εκει εξω υπαρχουν επιλογες για ολους.
Τον τσακωμο δεν καταλαβαινω.Φιλος πηρε ενα Tiguan 150 αλογα, dsg.
Ενα μηνα μετα τον ρωτησα αν τον ενοχλει ο ογκος στην κινηση και μου απαντησε ναι αλλα, χιλιες φορες μποτιλιαρισμενος στην Κηφισιας εκει παρα στο Polo που ειχε πριν. Αλλα υλικα, αλλος διακοσμος, αλλος εξοπλισμος, αλλη αισθηση.Αυτος δεν ηθελε να ξαναπαρει VAG αλλα οταν πηγε να το δει για να το απορριψει του ειπε ο πωλητης οτι υπαρχει ενα μαυρο απο ακυρωση με αυτον τον εξοπλισμο και ετσι πηρε αμαξι σε μια βδομαδα. Γιατι παιζει και αυτο ρολο οταν σκεφτεσαι για νεο αμαξι.
Ακριβώς...ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε φανατικά τις αποφάσεις των άλλων;
Και εγώ C suv ήθελα και έπαιρνα τα πάντα (mainstream δηλαδή) τότε με το μπάτζετ που είχα, αλλά για πρακτικούς λόγους έπρεπε να πάω B suv, δεν θα πω βλάκα τον άλλον επειδή προτίμησε κάτι διαφορετικό..
Τώρα που είπες και Tiguan, οι Toyot-αιοι νομίζουν ότι ασχολούνται όλοι με την πάρτη τους! Η Peugeot ξεκάθαρα είχε βάλει στόχο την σύγκρουση με την VW. 3008 και Tiguan δεν είναι άμεσα ανταγωνιστικά με Corollες.. εκεί μάλλον θα βγάλει κάποιο Fiat C suv να κόψει πωλήσεις, ίσως ένα καινούργιο Tipo/Tempra (ανάλογα με το πάτωμα, μπορεί να ξεχειλωσει το Β όπως κάνει η Citroen και η Skoda, ή να πάει στο καινούργιο C του ομίλου που θα βασίζεται το ΝΕΟ ΝΕΟ 3008).
-
Τώρα εσύ είσαι ο εκγαθετος ή εγώ;
Εγώ τρολαρω καλύτερα. Απαράδεκτο στο χώρο της τεχνολογίας, να μην ενημερώνεται το επίσημο site της εταιρείας.
Λες και έχουμε ακόμα ISDN συνδέσεις. Έλεος κάπου.
Νέος τιμοκατάλογος; Ενημέρωσε το. Εκπτώσεις; Γράφτο κάπου.
Θα μυρίσω τα νύχια μου εγώ;Αλλά έτσι κι αλλιώς, αύξηση θα πάρουν. Οπότε λίγο αξία έχει η προσφορά μικρής διάρκειας. Μάλλον, δεν πούλησαν όσα περίμεναν.
-
Αυτήν την έκδοση θέλω να δω αν βγει στο 308....
Θα έχει ενδιαφέρον
Εγώ υποψιάζομαι ότι είναι έκδοση με περιορισμένο αριθμό. Κάτι σαν τα pumaπου δεν είχαν πλήρη εξοπλισμό ασφαλείας και τα έβγαλαν δήθεν σε φθηνοτερη ειδική έκδοση λόγω έλλειψης μικροτσίπ.
Διότι όποιος αγόρασε 3008 πριν ένα μήνα στα 33Κ αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στον εξοπλισμό θα νιώθει κορόιδο
-
Εδώ μπήκα να δω στον Γκάλο αν έχουν ανεβάσει και η search engine με έβγαλε "τιμή 3008 από 24.600", είχε ξεμείνει κάποια ανάρτηση από τότε!
Από σήμερα τα παίρνεις, δεν πέτυχες καμία ουρά έξω από καμία Peugeot 🤪🤪
Το αυτοκίνητο πάντως μπήκε 1ο σε πωλήσεις σε όλα τα C..
"Πιο αναλυτικά, το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο για τον μήνα Ιανουάριο ήταν το Opel Corsa με πάνω από 1.056 ταξινομήσεις, στην δεύτερη θέση το Citroen C3 με πάνω από 771 μονάδες και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Toyota Yaris με πάνω από 646 αυτοκίνητα.
Στη συνέχεια ακολουθούν το Hyundai i20, το Hyundai i10, το Peugeot 208, το VW T-Roc, το Suzuki Vitara, το Peugeot 3008 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Citroen C3 Aircross."
Πρόσεξε πόσα PSA είναι στην δεκάδα..5/10! Yaris/T-Roc/2 Hyundai/Vitara. Παίζει σε άλλη φάση ο όμιλος, δεν τον ενδιαφέρει εξολοκλήρου να είναι νούμερο 1 η Peugeot ή η Fiat αργότερα, αυτοί προσθέτουν τα κουκιά και βλέπουν αν τους βγαίνει ή όχι..
Επίσης το ποσοστό κέρδους σε αυτά τα αυτοκίνητα, είναι διαφορετικό σε σχέση με τα Maruti της Ινδίας ή τα Taigo της Βραζιλίας.. όλα αυτά παίζουν ρόλο..
-
Βρε πλήρωσε εκεί πέρα κανένα ένσημο να έχεις σύνταξη στα γεράματα σου και άσε τις πωλήσεις των άλλων. Αναλύεις και το κέρδος τους.
Βρε τι είσαι εσύ..... Περίπτωση από τις λίγες.
-
Εδώ μπήκα να δω στον Γκάλο αν έχουν ανεβάσει και η search engine με έβγαλε "τιμή 3008 από 24.600", είχε ξεμείνει κάποια ανάρτηση από τότε!
Από σήμερα τα παίρνεις, δεν πέτυχες καμία ουρά έξω από καμία Peugeot 🤪🤪Αφού τους ξέρεις... πες τους να το φτιάξουν κι αυτό
-
Έχει τα adas standard;
-
Τώρα εσύ είσαι ο εκγαθετος ή εγώ;
Εγώ τρολαρω καλύτερα. Απαράδεκτο στο χώρο της τεχνολογίας, να μην ενημερώνεται το επίσημο site της εταιρείας.
Λες και έχουμε ακόμα ISDN συνδέσεις. Έλεος κάπου.
Νέος τιμοκατάλογος; Ενημέρωσε το. Εκπτώσεις; Γράφτο κάπου.
Θα μυρίσω τα νύχια μου εγώ;Αλλά έτσι κι αλλιώς, αύξηση θα πάρουν. Οπότε λίγο αξία έχει η προσφορά μικρής διάρκειας. Μάλλον, δεν πούλησαν όσα περίμεναν.
Τι δεν πούλησαν βρε τρελέ! Διαβάζεις ποτέ τίποτα;!!
ΠΡΩΤΟ σε ΟΛΗ την C κατηγορία, πολύ πάνω από Corollες απλές και Tiguan πολύπλοκα! Και μπαίνει τον Ιανουάριο πάλι πρώτο, και τώρα βγάζει 2 εκδόσεις που θα μοσχοπουλησουν, κατεβάζει 5.500€ την αρχική τιμή, και πετάει εμβόλιμη φθηνότερη PHEV έκδοση!
Πούλησε 1000 αυτοκίνητα πάνω από το badget Duster για παράδειγμα και 639 από την απλή Corolla!
Το αυτοκίνητο της Toyota που πραγματικά περιμένω να δω και παίζει σαν επιλογή κόντρα στα καλά Ευρωπαϊκά είναι φυσικά το C-HR που και αυτό έχει μοσχοπουλησει και γιατί το αξίζει.. αλλά εκεί θα τα δούμε όταν βγει..
-
Από σήμερα τα παίρνεις, δεν πέτυχες καμία ουρά έξω από καμία Peugeot 🤪🤪Αφού τους ξέρεις... πες τους να το φτιάξουν κι αυτό
Δεν είναι η λάθος η τιμή
Η φθηνότερη έκδοση ονομάζεται active pack, όχι plus. Δεν την έχουν προσθέσει. Γιατί όμως; Στο εξωτερικό υπάρχει αντίστοιχη έκδοση;
Αυτή η pack έχει κάποιο adas;
-
η εμπειρια μου λεει
στο φουμπου των βιτ γινεται συζητηση περι εκδρομων και ελαστικων για χιονια κλπ
το φουμπου των 3008 ειναι κυτιο παραπονων.
#chrepia -
Eπιτέλους κατάλαβε η peugeοt ότι αμάξι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008 που προανέφερα και τιμή 33.000 ευρώ μόνο leasing παίζει άντε και καμιά θεία άνω των 60 γαλλοτραφείσα θα το αγόραζε με τόσο δύσκολο ανταγωνισμό. Όποιος πήρε πήρε. Οπότε τα 27χ. είναι η τιμή που του αναλογεί τεχνολογικά. Καλό το piano και η γαρνιτούρα αλλά δυστυχώς υπάρχει και η εξέλιξη στους κινητήρες. Για να είμαι δίκαιος έβγαλε και mild hybrid (φορτιστή κινητού τηλεφώνου το λέω εγώ)για να τσεπώσει τεχνολογική υπεραξία και να ανταγωνισθεί τις λοιπές εταιρείες (toyota, honda ούτε για πλάκα στο υβριδικό σύστημα, kia, hyundai, mazda μπορεί στα mild hybrid). Eαν με το περιτύλιγμα δεν δώσει έμφαση και στον κινητήρα και τεχνικά θέματα (αναρτήσεις κλπ) το μοναδικό κοινό της θα είναι αγοραστές που ψωνίζουν αυτοκίνητο με το μάτι...
-
@nmsm2 said in Peugeot 3008 2016:
Οπότε τα 27χ. είναι η τιμή που του αναλογεί τεχνολογικά
Συμφωνώ
Για να είμαι δίκαιος έβγαλε και mild hybrid (φορτιστή κινητού τηλεφώνου το λέω εγώ)
Διαφωνώ
-
Eπιτέλους κατάλαβε η peugeοt ότι αμάξι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008 που προανέφερα και τιμή 33.000 ευρώ μόνο leasing παίζει άντε και καμιά θεία άνω των 60 γαλλοτραφείσα θα το αγόραζε με τόσο δύσκολο ανταγωνισμό. Όποιος πήρε πήρε. Οπότε τα 27χ. είναι η τιμή που του αναλογεί τεχνολογικά. Καλό το piano και η γαρνιτούρα αλλά δυστυχώς υπάρχει και η εξέλιξη στους κινητήρες. Για να είμαι δίκαιος έβγαλε και mild hybrid (φορτιστή κινητού τηλεφώνου το λέω εγώ)για να τσεπώσει τεχνολογική υπεραξία και να ανταγωνισθεί τις λοιπές εταιρείες (toyota, honda ούτε για πλάκα στο υβριδικό σύστημα, kia, hyundai, mazda μπορεί στα mild hybrid). Eαν με το περιτύλιγμα δεν δώσει έμφαση και στον κινητήρα και τεχνικά θέματα (αναρτήσεις κλπ) το μοναδικό κοινό της θα είναι αγοραστές που ψωνίζουν αυτοκίνητο με το μάτι...
Συνεχίζεις να μην διαβάζεις... μόλις ανέβασα πωλήσεις και τα λοιπά. ΠΡΩΤΟ C αυτοκίνητο ΟΛΟ το 2022, και 1ο σε πωλήσεις τον Ιανουάριο, ενώ μόλις κυκλοφόρησαν οι 2 πιο φθηνές εκδόσεις του, ενώ έρχεται το ΟΛΟΚΑΙ ΟΥΡΓΙΟ! Το έχεις οδηγήσει το αυτοκίνητο; Μάλλον όχι από ότι καταλαβαίνω..
Πηγαίνετε να κάνετε κάνα συγκριτικό με το S-Cross που είναι ο άμεσος ανταγωνιστικής σας καλύτερα, και αφήστε τα "μεγάλα αγόρια".
-
Δεν έχει τις παλιές τιμές.
Αυτό που βλέπεις στα 33 χιλιάρικα είναι η έκδοση Active Plus η οποία ήδη υπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει και όχι η Active Pack που πρόκειται να έρθει και θα κοστίζει 27.900.
Κάνε πρώτα πρώτα μια σωστή έρευνα και μετά γράψε. -
Πριν επιλέξω αυτοκίνητο έκανα test drive σε tucson, compass, sportage, qq, αλλά ναι στη peugeot ούτε καν μπήκα διότι είχα θέσει minimum τεχνικών προδιαγραφών για αγορά, λεφτά για διαστημική τιμή plug in δεν είχα οπότε έπρεπε να δώσω έμφαση σε κινητήρα (κοιτούσα αποκλειστικά πλήρως υβριδικό οπότε βγήκε εκτός το qq, το epower είναι εκτός budget), ανάρτηση, και για τον λόγο αυτό δοκίμασα τις ανω εταιρείες και όχι peugeot. Αν ήταν να δώσω 35.000 για peugeot με ημιάκαμπτο και κινητήρα 1.2, θα είμαι ειλικρινής, προτιμώ πεζός, διότι τα λεφτά μαζεύονται με κόπο και χρόνο.. αν ήταν leasing ή εταιρικό θα ήμουν οκ.
Peugeot 3008 2016