-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ασπαστο είναι.
Το κεφάλι των χεητερς όμως σπάει εύκολα...
Ασπαστο είναι αυτό που θα το πάρει @gatoz και ο καθένας που θα του πιεί το αίμα (εκτός δρόμου, εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα για ώρες, αυτοκινητόδρομο με ακατέβατα 140, βουνίσια στροφοδιαδρομή με τέρμα γκάζια - τέρμα φρένα κλπ) και την επόμενη μέρα θα πάρει μπροστά με την μία και τραβήξει τα ίδια χωρίς πρόβλημα!!!
Όχι έλα καλό μου καλό καλό, θα σου δώσω κρουασάν!
Αυτό είναι γκέικο γαλλόχρεπο!!!
και θα σε πάει και στον μάστορα που θέλει εκείνο!Δεν υπάρχει τέτοιο στην πραγματικότητα.
Γιατί όλα τα αμάξια τα σπάει και τα πληρώνει πανάκριβα.
Και τα περνάει και στα έξοδα.
-
@nickthetrib said in Peugeot 3008 2016:
Ασπαστο είναι.
Το κεφάλι των χεητερς όμως σπάει εύκολα...
Ασπαστο είναι αυτό που θα το πάρει @gatoz και ο καθένας που θα του πιεί το αίμα (εκτός δρόμου, εντός πόλης με σταμάτα-ξεκίνα για ώρες, αυτοκινητόδρομο με ακατέβατα 140, βουνίσια στροφοδιαδρομή με τέρμα γκάζια - τέρμα φρένα κλπ) και την επόμενη μέρα θα πάρει μπροστά με την μία και τραβήξει τα ίδια χωρίς πρόβλημα!!!
Όχι έλα καλό μου καλό καλό, θα σου δώσω κρουασάν!
Αυτό είναι γκέικο γαλλόχρεπο!!!
και θα σε πάει και στον μάστορα που θέλει εκείνο!Δεν υπάρχει τέτοιο στην πραγματικότητα.
Γιατί όλα τα αμάξια τα σπάει και τα πληρώνει πανάκριβα.
Και τα περνάει και στα έξοδα.
Το vit δεν πήγαινε συνεργείο, αυτό ήταν άσπαστο!!! Και χώμα και στροφοδιαδρομή και αυτοκινητόδρομο!
Τα αουρις πετρέλαιο που έπιαναν άλλοι στα χέρια τους και πήγαιναν την μία μέρα Πτολεμαΐδα και την άλλη Καλαμάτα με ταχύτητα αυτόφωρου και εκείνα άσπαστα ήταν!
Άσε, γιατί μετά το αουρις ο ένας πήρε c4 και πήρε το μοτέρ στο χέρι με την καδένα! -
Μεροληπτείς ασύστολα και δεν σε πιστεύουμε.
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Σήμερα το πρωί το βάζω μπρος και παίρνει ο βενζινοκινητήρας αντί για τον ηλεκτρικό βγάζοντας alarm "Βλάβη Ηλεκτρικού Συστήματος. Χρειάζεται Επισκευή", ενώ πάράλληλα άνοιξε το navigation για να μου βγάλει τα συνεργεία τα οποία μπορώ να το πάω, μέσα στα οποία πρώτη μούρη ήταν και ο Ρεμούνδος.
Μου έρχονται στο μυαλό οι ιστορίες που λέγαμε με τον Γάτο στη μάζωξη και με πιάνει νευρικό γέλιο.
Μπουστουδιούλου ρε βρωμιάρηδες Γάλλοι.
Μπαίνει η γυναίκα στο αυτοκίνητο και με ρωτάει γιατί γελάω μονάχος μου. "Χάλασε το αμάξι" της λέω. Έχει μείνει και με κοιτάει με ένα σαστιμένο βλέμμα απορίας.Να μην τα πολυλογώ, του είπα δυο τρεις γλυκές κουβέντες, το χάιδεψα λίγο στο καντράν και μετά το σβήνω, το ανάβω και όλα καλά. Πήρε με ηλεκτροκινητήρα κανονικά, χωρίς κανένα μήνυμα, χωρίς τίποτα. Σαν να μη συνέβει. Το έχω σβήσει και ανάψει τρεις τέσσερις φορές από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ξαναβγάλει τίποτα.
Ευελπιστώ ότι ήταν κάτι στιγμιαίο ή ότι διάβασε κάτι κατά λάθος και αυτό είναι όλο.
Παρόλα αυτά, μιας και σε λίγες ημέρες είναι να πάει για το καθιερωμένο service, θα τους το πω, να κοιτάξουν μήπως έχει καταγράψει κάτι.Αυτοεπισκευάστηκε μόνο του!!!
Αυτή είναι τεχνολογία κύριοι. Οι άλλες εταιρείες ούτε που την ονειρεύονται ακόμη.
Να τα βλέπετε αυτά, που τα λέτε γαλλόχρεπα κτλ.
Vive la France!Ενα στιγμιαιο λαθος ηταν φιλε ,εχει ξανασυμβει και σε ανθρωπους διασημους
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Σήμερα το πρωί το βάζω μπρος και παίρνει ο βενζινοκινητήρας αντί για τον ηλεκτρικό βγάζοντας alarm "Βλάβη Ηλεκτρικού Συστήματος. Χρειάζεται Επισκευή", ενώ πάράλληλα άνοιξε το navigation για να μου βγάλει τα συνεργεία τα οποία μπορώ να το πάω, μέσα στα οποία πρώτη μούρη ήταν και ο Ρεμούνδος.
Μου έρχονται στο μυαλό οι ιστορίες που λέγαμε με τον Γάτο στη μάζωξη και με πιάνει νευρικό γέλιο.
Μπουστουδιούλου ρε βρωμιάρηδες Γάλλοι.
Μπαίνει η γυναίκα στο αυτοκίνητο και με ρωτάει γιατί γελάω μονάχος μου. "Χάλασε το αμάξι" της λέω. Έχει μείνει και με κοιτάει με ένα σαστιμένο βλέμμα απορίας.Να μην τα πολυλογώ, του είπα δυο τρεις γλυκές κουβέντες, το χάιδεψα λίγο στο καντράν και μετά το σβήνω, το ανάβω και όλα καλά. Πήρε με ηλεκτροκινητήρα κανονικά, χωρίς κανένα μήνυμα, χωρίς τίποτα. Σαν να μη συνέβει. Το έχω σβήσει και ανάψει τρεις τέσσερις φορές από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ξαναβγάλει τίποτα.
Ευελπιστώ ότι ήταν κάτι στιγμιαίο ή ότι διάβασε κάτι κατά λάθος και αυτό είναι όλο.
Παρόλα αυτά, μιας και σε λίγες ημέρες είναι να πάει για το καθιερωμένο service, θα τους το πω, να κοιτάξουν μήπως έχει καταγράψει κάτι.Αυτοεπισκευάστηκε μόνο του!!!
Αυτή είναι τεχνολογία κύριοι. Οι άλλες εταιρείες ούτε που την ονειρεύονται ακόμη.
Να τα βλέπετε αυτά, που τα λέτε γαλλόχρεπα κτλ.
Vive la France!Υ.Γ. Ο Ρεμούνδος πρέπει να πληρώνει τους Γάλλους ώστε να τον περάσουν ως προτεραιότητα μέσα στο λογισμικό. Δεν εξηγείται αλλιώς να τον πετάει πρώτη μούρη.
Σήμερα το πρωί το έκανε πάλι.
Οπότε δεν ήταν κάτι τυχαίο.
Έφτιαξε πάλι βέβαια σα να μη συναίβει ποτέ, σβήνοντας και ανάβοντας το αυτοκίνητο.
Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά και τις δύο φορές το έκανε σε πρωινή εκκίνηση. Μπορεί να είναι και τελείως άσχετο.Ξέχασα να βγάλω φώτο το μήνυμα αλλά δείτε το πορτοκαλί κλειδί.
Επίσης πρώτη μούρη ο Ρεμούνδος πάλι, παρόλο που δεν είναι το κοντινότερο συνεργείο.
Σας τα έλεγα εγώ ότι τα «χώνει» στη Peugeot.
Και μετά την «αυτοεπισκευή» (που όπως είπαμε οι υπόλοιπες εταιρείες ούτε που το ονειρεύονται ως τεχνολογία),
σα να μη συναίβει ποτέ τίποτα.
Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην Auto One να κλείσω ραντεβού για το service και όταν θα το πάω θα τους πω να το κοιτάξουν.
Το ότι φεύγει το alarm αμέσως μετά από επανεκκίνηση και γυρνάει κανονικά σε ηλεκτροκίνηση ίσως να είναι ενθαρρυντικό, αλλά η μορφή της βλάβης που αναφέρει όταν το πετάει, θεωρώ ότι είναι σοβαρή και από σήμερα έχω αρχίσει να ανησυχώ.
Ίδωμεν. -
Την μπαταρία την έχεις αλλάξει;
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Την μπαταρία την έχεις αλλάξει;
Ποια από όλες τις μπαταρίες εννοείς;
Όπως και να έχει, όχι δεν έχει αλλαχτεί καμία μπαταρία. -
Την απλη την 12βολτη.
Το σκέφτηκα και την άλλη φορά που το έγραψες.
Είχε πολύ κρύο, είχατε πει το βράδυ στο ψαρονέφρι.
Και στο έκανε και τις δύο φορές πρωί. -
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Την απλη την 12βολτη.
Το σκέφτηκα και την άλλη φορά που το έγραψες.
Είχε πολύ κρύο, είχατε πει το βράδυ στο ψαρονέφρι.
Και στο έκανε και τις δύο φορές πρωί.Όχι δεν την έχω αλλάξει.
Βασικά νομίζω έχει δύο 12V και όχι μία. Η μία είναι κανονικά στο χώρο της μηχανής και η άλλη κάπου πίσω δεξιά έχω την εντύπωση. -
Το βασικό είναι να σου βγάζει τις εκκλησίες αφού αυτά συμβαίνουν μετά που κάθισε δίπλα σου η μαυρογατα.
Ένας αγιασμός ίσως είναι πιο χρήσιμος.
Πάντως να δείτε τις μπαταρίες.
-
-
Λοιπόν να σου πω μια ιστορία γιατί όντως κάποια πράγματα μπορεί να τα σκέφτονται διαφορετικά οι Γάλλοι.
Στην C5 μου κάποια στιγμή εκεί στην 5ετία, έχω παρκάρει σε κάποιο σημείο και γυρίζω να μπω μέσα για να φύγω και ενώ παίρνει κανονικά μπροστά μου βγάζει μήνυμα στην μία από τις δύο οθόνες αυτή των οργάνων, ότι είναι αδύνατη η λύση του χειρόφρενου ή κάτι τέτοιο και να πάω στο συνεργείο. Το χειρόφρενο ήταν ηλεκτρικό. Μιλάμε για αμάξι του 2008. Μπαίνω στο βιβλίο να διαβάσω και μου γράφει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορώ να κάνω χειροκίνητη λειτουργία στο χειρόφρενο η οποία ήταν να ανοίξω το ντουλάπι του υποβραχιονίου, να το αδειάσω να βγάλω το κάτω μέρος του και εκεί μέσα υπήρχε ένας μοχλός σχήματος Τ τον οποίο τραβούσες με δύναμη και ξεμπλοκάριζε το χειρόφρενο.
Το έκανα το γύρισα σπίτι και την άλλη μέρα το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι η μπαταρία είναι για άλλαγμα και επειδή στην εκκίνηση έδινε χαμηλότερο από ότι έπρεπε για αυτό μπήκε σε αυτή την διαδικασία το αμάξι.
Αλλαξα μπαταρία και όλα καλά.
Οπότε δες τις μπαταρίες.
Και μακριά από την μαυρόγατα.
-
Λοιπόν 300 ευρώ (με εγκατάσταση 3 χρόνια εγγυηση) για led της heleco με canbus decoder για μεσαία, μακριά, ομίχλης και τα μικρά λαμπάκια πορτμπαγκαζ και μέσα.
Επιπλέον στα 33 ευρώ άλλαξα και υαλοκαθαριστήρες μπροστά Bosch Aerotwin A557S 700mm x 400mm και πίσω Bosch H283 280mm.
Όλα κομπλέ μέσα σε μισή ώρα.
Σήμερα τα δοκίμασα φώτα και υαλοκαθαριστηρες στην βροχή άψογα.
-
Το έκανε πάλι πριν λίγο που το πήρα από τη δουλειά να φύγω.
Τα υπόλοιπα γνωστά, τα ξέρετε.
Η συχνότητα μεγαλώνει λοιπόν.Να δω τι θα μου πουν όταν θα το πάω για service.
-
Λοιπόν να σου πω μια ιστορία γιατί όντως κάποια πράγματα μπορεί να τα σκέφτονται διαφορετικά οι Γάλλοι.
Στην C5 μου κάποια στιγμή εκεί στην 5ετία, έχω παρκάρει σε κάποιο σημείο και γυρίζω να μπω μέσα για να φύγω και ενώ παίρνει κανονικά μπροστά μου βγάζει μήνυμα στην μία από τις δύο οθόνες αυτή των οργάνων, ότι είναι αδύνατη η λύση του χειρόφρενου ή κάτι τέτοιο και να πάω στο συνεργείο. Το χειρόφρενο ήταν ηλεκτρικό. Μιλάμε για αμάξι του 2008. Μπαίνω στο βιβλίο να διαβάσω και μου γράφει ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορώ να κάνω χειροκίνητη λειτουργία στο χειρόφρενο η οποία ήταν να ανοίξω το ντουλάπι του υποβραχιονίου, να το αδειάσω να βγάλω το κάτω μέρος του και εκεί μέσα υπήρχε ένας μοχλός σχήματος Τ τον οποίο τραβούσες με δύναμη και ξεμπλοκάριζε το χειρόφρενο.
Το έκανα το γύρισα σπίτι και την άλλη μέρα το πήγα συνεργείο και μου είπαν ότι η μπαταρία είναι για άλλαγμα και επειδή στην εκκίνηση έδινε χαμηλότερο από ότι έπρεπε για αυτό μπήκε σε αυτή την διαδικασία το αμάξι.
Αλλαξα μπαταρία και όλα καλά.
Οπότε δες τις μπαταρίες.
Και μακριά από την μαυρόγατα.
Συμφωνεί και ο μάστορας
Όταν ανάβουν όλα τα λαμπάκια....
https://vm.tiktok.com/ZNd1HoK8m/ -
@nickthetrib said in Peugeot 308 (2013):
@katafractos17 said in Peugeot 308 (2013):
Πρότεινε πάλι το συνεργείο που θέλει να το πας;
Εννοείται.
-
@groover1972 said in Peugeot 308 (2013):
@katafractos17 said in Peugeot 308 (2013):
Μπορώ να ρωτήσω γιατί δεν το πας αφού έχεις θέμα, και περιμένεις το Service? Αφού σου προτείνει να το πας σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, μήπως πρέπει, όντως να το πας; Ασε που μπορεί να είναι και θέμα εγγύησης αν σε προειδοποιεί να το πας 2,3 φορές (ας μας πουν και οι Γάτοι που πάνε συνέχεια στο Ρεμνουνδο)
Το ανέφερα όταν έκλεισα ραντεβού, καθώς επίσης πως με επανεκκίνηση εξαφανίζεται το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα το δουν τότε.
Άλλωστε δεν είναι μακριά. Στην αρχή του Μάρτη θα το πάω. -
Παιδιά σόρρυ, λάθος νήμα.
Αν μπορεί κάποιος admin ας μεταφέρει τα ποστ στο νήμα του του 3008 (2016). -
Πότε θα το πας για σέρβις ?
-
Μπερδεύεσαι, κάνε ένα ρισέτ και σε σένα...
Εντελώς τυχαία όλα αυτά άρχισαν μετά που κάθισε δίπλα σου η μαυρόγατα...
Peugeot 3008 2016