-
Χαχαχαχχα απατο θα παει μ αυτες τις τιμες
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πραγματικά ειδικά στο εσωτερικό δεν εχει αντίπαλο, αλλά με αυτές τις τιμές απλά δεν...
Αναλυτικά οι τιμές:
Βενζίνη
1.2 130hp Access: 26.400
1.2 130hp Active: 27.400
1.2 130hp auto Active: 31.500
1.6 165hp auto Active: 35.500
1.6 165hp auto Allure: 36.700Πετρέλαιο
1.6 100hp Access: 26.400
1.6 100hp Active: 27.400
1.6 120hp Active: 30.400
1.6 120hp Allure: 32.500
1.6 120hp auto Active: 32.600
1.6 120hp auto Allure: 34.700
2.0 180hp auto GT: 45.500Τα απλά μεταλλικά 550 ή 600 ευρώ ανάλογα την έκδοση, navi (πλην Allure που είναι standard) 900 ή 950 ανάλογα την έκδοση, mirror screen στο ηχοσύστημα (ούτε αυτό είναι standard - απαράδεκτο!) 260/270 ευρώ, ηλιοροφή 1400/1450 ευρώ, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες 180 ευρώ, ασύρματη φόρτιση κινητού 110 ευρώ, κάμερα οπισθοπορείας 780 ευρώ, σύστημα χωρίς κλειδί 440 ευρώ, full led 1.400 ευρώ (μπαινουν ως extra μονο στο Allure, οχι σε Active! ), active cruise control και active safety brake 930 ευρώ, φυμέ πίσω τζάμια 120 ευρώ, μπάρες οροφής αλουμινίου 220 ευρώ κ.ο.κ
Ελπίζω να παίξει καμιά γενναία προωθητική ενέργεια/έκπτωση γιατί αλλιώς...
-
Ούτε αυτό βλέπω να χτυπάει το Qashqai....
Αν και από ότι λέτε είναι ποιοτικό είναι πολύ ακριβό. Μάλλον η Peugeot άρχισε να ακολουθεί την πολιτική της φαου βε, θέλουμε να λέμε premium. -
Αν θέλει να γίνει Premium και να έχει ως αντίπαλο BMW, audi & Mercedes να προσφέρει πραγματικά Premium αυτοκίνητο οχι όπως το 208.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
...1.6 165hp auto Allure: 36.700...Έγραφα πριν 1,5 μήνα
....Με ένα χρώμα και ένα-δύο extras φτάσαμε τα 35Κ€...
και μου την είπατε όλοι ότι και καλά να περιμένουμε, να δούμε που θα πάει, είναι διαφορετικό μοντέλο, είναι premium κλπ κλπ
Και τελικά η Allure είναι ακόμα πιο ακριβή, χωρίς καν να χρειάζεται να βάλεις τα 'ένα-δυο extras'.
Αν, ΑΝ λέω, πουλήσει τίποτα το 3008, θα είναι με τον 1.2 και κανά diesel....
-
Απ ότι είδα, στην Ιταλία ξεκινάει από 23150
και Γερμανία από 22900
δηλαδή φτηνότερο στις ίδιες αγορές από το tiguan.....μάλλον κατάλαβαν ότι εδώ στο Ελλάντα έχουμε πολλούς ορκισμένους γαλλόφιλους που θα τρέξουν να το πάρουν..... -
Εγώ τουλάχιστον το έχω δηλώσει, ασχέτως αν τα χώνω, αν είχε τιμή ίδια ή έστω κοντά σε αυτή του προηγούμενου μοντέλου, θα ήταν πάνω-πάνω στη λίστα μου. Έτσι όμως, δεν θα μπει καν στη λίστα, ούτε στην τελευταία θέση...
-
Και Αγγλία από £21,795
http://www.autoexpress.co.uk/peugeot/30 ... lease-date
-
Γενικά το τελευταίο διάστημα νιώθω πως η Peugeot είναι αλλού από τιμές.
-
Η πλάκα είναι ότι, εκεί που κορόιδευα την Ford για την τραγική τιμολόγηση των Kuga και Edge, τώρα έχω ακόμα καλύτερο παράδειγμα για να ασχολούμαι
-
Γιατι τραγικη τιμολογηση για Kuga? Αφου αρκετα αμαξια τα πουλησαν στα 25κ που για τετοιο αμαξι είναι καλη τιμη.
-
Όσο καλό και να είναι, είναι πανάκριβο (εκτός εάν έχει τα ΠΑΝΤΑ από εξοπλισμό, του στυλ να θές €7-8.000 για να τα προσθέσεις σε κάποια άλλη εταιρεία). Αυτή τη στιγμή το Qashqai 1.5 dci έχει στην έκδοση Accenta Connect Premium (δλδ. με πολύ καλό εξοπλισμό), €25.000 και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Το Tiguan παίζει στα €27.000, αλλά θέλει 2-3 έξτρα όπωσδηποτε, πάλι όμως βγαίνει φτηνότερο από το 3008.
ΥΓ: Θέλω ν το οδηγήσω για να δω όντως εάν είναι τόσο καλύτερο από τον ανταγωνισμό.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γιατι τραγικη τιμολογηση για Kuga? Αφου αρκετα αμαξια τα πουλησαν στα 25κ που για τετοιο αμαξι είναι καλη τιμη.Δεν ξέρω πότε και πως και ποια αυτοκίνητα πούλησαν στα 25Κ€, εγώ βλέπω αρχική τιμή με το μικρότερο κινητήρα και βασικό εξοπλισμό στα 33Κ€. Παρομοίως το Edge ξεκινάει από τα 62Κ€. Ούτε επίτηδες να το έκαναν εκεί στη Ford
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όσο καλό και να είναι, είναι πανάκριβο (εκτός εάν έχει τα ΠΑΝΤΑ από εξοπλισμό, του στυλ να θές €7-8.000 για να τα προσθέσεις σε κάποια άλλη εταιρεία). Αυτή τη στιγμή το Qashqai 1.5 dci έχει στην έκδοση Accenta Connect Premium (δλδ. με πολύ καλό εξοπλισμό), €25.000 και δώρο το μεταλλικό χρώμα. Το Tiguan παίζει στα €27.000, αλλά θέλει 2-3 έξτρα όπωσδηποτε, πάλι όμως βγαίνει φτηνότερο από το 3008.ΥΓ: Θέλω ν το οδηγήσω για να δω όντως εάν είναι τόσο καλύτερο από τον ανταγωνισμό.
Το κασκαι με εκπτωση αυτη τη στιγμη εχει αυτη τη τιμη. Πριν 3-4 μηνες ειχε 26300 περιπου και απ οτι θυμαμαι δεν ειχε διαφορες στον εξοπλισμο με το tiguan και ισως το vw να υπερτερουσε κιολας.
Κασκαι και tiguan θα μοιραζονται τις 2 πρωτες θεσεις και οι υπολοιποι θα κανουν συνολικα οσες πωλησεις κανουν αυτοι οι 2 μονοι τους! -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Κασκαι και tiguan θα μοιραζονται τις 2 πρωτες θεσεις και οι υπολοιποι θα κανουν συνολικα οσες πωλησεις κανουν αυτοι οι 2 μονοι τους!+1
Και λογικά έτσι θα γίνει και σε πανευρωπαικό επίπεδο -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Το κασκαι με εκπτωση αυτη τη στιγμη εχει αυτη τη τιμη. Πριν 3-4 μηνες ειχε 26300 περιπου και απ οτι θυμαμαι δεν ειχε διαφορες στον εξοπλισμο με το tiguan και ισως το vw να υπερτερουσε κιολας.Ναι σωστά, η τιμή αυτή είναι με την έκπτωση που τρέχει τώρα (και μέχρι τέλος Νοεμβρίου και ίσως επεκταθεί μέχρι τέλος έτους). όσων αφορά τον εξοπλισμό, το Qashqai έχει σαφώς καλύτερο εξοπλισμό στην συγκεκριμένη έκδοση (Accenta Con Premium), εξοπλισμό που για να προσθέσεις στο Tiguan θές περί τα €1.500 (€2.000 εάν βάλουμε και το μεταλλικό χρώμα), οπότε η διαφορά τιμής σήμερα (γιατί μετά το τέλος της έκπτωσης η διαφορά θα είναι σαφώς μικρότερη), είναι περί τις €4.000-4.500.
-
Το συγκεκριμένο qq κάνει με την έκπτωση που αφορά έτοιμοπαραδοτα 25000 ενώ πριν έκανε 26000. Το μεταλλικό δεν ξέρω πως βγαίνει δώρο όπως δεν ξέρω ποθεν προκύπτει η τιμή που λες. Μέλος του J11 Forum πήρε προχθές accenta connect της προσφοράς (650 ευρώ λιγότερο από το premium) με μεταλλικό σε τιμή 25500 με το κλειδί στο χέρι.
Το tiguan στα 1,6 το παίρνεις ως έχει. Δεν μπορείς να βάλεις τίποτα παραπάνω μιας και με το ελάχιστο αλλάζει συντελεστή πάνω από 20000 προ φόρων και τιναζεται η τιμή στον αέρα.
Επίσης στις συγκρίσεις που κάνουμε πρέπει να δειεκρινιζεται ότι το qq είναι 1,5 και το tiguan 1,6 με ότι συνεπάγεται αυτό σε υπέρ ή κατά.
Αυτά προς αποκατάσταση της λεπτομέρειας που πάντα παίζει ρόλο. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το συγκεκριμένο qq κάνει με την έκπτωση που αφορά έτοιμοπαραδοτα 25000 ενώ πριν έκανε 26000. Το μεταλλικό δεν ξέρω πως βγαίνει δώρο όπως δεν ξέρω ποθεν προκύπτει η τιμή που λες. Μέλος του J11 Forum πήρε προχθές accenta connect της προσφοράς (650 ευρώ λιγότερο από το premium) με μεταλλικό σε τιμή 25500 με το κλειδί στο χέρι.H τιμή (1.5 dci) είναι αυτή που έχει αναρτήσει η Nissan στην ιστοσελίδα της, δλδ. €25.000 για το Accenta Con Premium (€24.350 για το Accent Con). Σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε €450 τα διάφορα έξοδα που χρεώνουν (τέλη, πινακίδες κλπ.), άρα €25.450. Εμένα στη Nissan Μουστάκας μου έδωσαν προσφορά με δώρο το μεταλλικό χρώμα στα €25.450 ή εάν το πάρω σε λευκό, έκπτωση €400, ήτοι €25.150. Αυτά, στις αρχές Νοεμβρίου. Το αντίστοιχο Kadjar βγαίνει τουλάχιστον €2.500 πιο ακριβό (εκτός εάν αγοράσεις τα ελάχιστα που έχουν εκτελωνιστεί πριν τον Ιούνιο και άρα βγαίνει περί τα €1.500 πιο ακριβό).
-
Τη έχει ψωνίσει η εδώ αντιπροσωπία της πεζώ.
Κάπως έτσι είχα μείνει λ@κ@μ@ς όταν κοίταζα το 308 το οποίο έβγαινε πιο ακριβό από το golf .
Τώρα ξαναχτυπάει με το 3008.
Θέλει πολλά ψωμιά για να φτάσει να τιμολογεί όσο ή πιο ακριβά από την vw . -
Λοιπόν έχουμε και λέμε, 1.6 Blue HDi 120 S&S EAT6 Allure 34.700 χωρίς: σύστημα εισόδου keyless 440€, smart tailgate 460€, active cruise control και active safety brake 930€,προβολείς Led με λειτουργία cornering 1400 €, camera 360° και park assist 560€, πανοραμική οροφή 1400€ Και φυσικά ούτε δερμάτινα, ούτε ηχοσυστημα της focal ούτε I cockpit amplify κλπ! Δλδ ζητάει αυτά τα λεφτά για ένα όμορφο design, ένα κινητήρα diesel 1.6, κι ένα αυτόματο κιβώτιο( ούτε καν διπλού συμπλέκτη) εντελώς γυμνό από απαραίτητα συστήματα ασφαλείας για ένα τόσο ογκώδες αυτοκίνητο και χωρίς κανένα σχεδόν optional άνεσης! Λογικά αυτή τη στιγμή ο αντιπρόσωπος της Nissan στην Ελλάδα θα έχει διπλωσει από τα γέλια!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Peugeot 3008 2016