-
Είδα και εγω ενα σήμερα στην πλατεία Μαβίλης. Εντυπωσιακό.
Ωστόσο πρέπει να ειναι πραγματικά φθηνό για να τσιμπήσει μερίδιο, ειδικά μετα τα σοβαρά θέματα του προηγούμενου. (Εγω θα έλεγα και της μάρκας αλλα θα πέσει η γαλλοφωνία να με φάει, αν και σήμερα έκανα τον ταξιτζή σε φίλο με 206 cc που τον εχει αφήσει σύξυλο με νεα ζημιά πάνω απο 600 ευρώ ) -
Ευτυχως που πα να γραψεις μεγαλη μαλακια και γραφεις μικροτερη δλδ...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ευτυχως που πα να γραψεις μεγαλη μαλακια και γραφεις μικροτερη δλδ...Αυτόν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τον αφήνουν τόσο καιρό εδώ μέσα να τραμπουκιζει του πάντες?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ευτυχως που πα να γραψεις μεγαλη μαλακια και γραφεις μικροτερη δλδ...
Αυτόν μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τον αφήνουν τόσο καιρό εδώ μέσα να τραμπουκιζει του πάντες?
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδή εχει το avatar του νονού, την εχει δει μαφιόζος φαίνεται και φοβούνται ...
Τι να πεις..... το γράφω οσο πιο όμορφα μπορώ και παλι διαβάζουμε χαρακτηρισμούς.
Αλλα βλέπεις Γιάννη απο το πληκτρολόγιο όλοι μάγκες ειμαστε. Τις εξυπνάδες αυτές δεν πήγε ο νονός ή οποίος άλλος γαλλακιας να τις πει στο παλικάρι που εχει πληρώσει και αυτος διπλό το πεζω ....
μονο τη vag, τους Γερμανούς και τη μερκελ ή την έλλειψη οδηγικού ενδιαφέροντος της Τογιότα αν βρίσουμε ειμαστε οκ .... -
Καλά δεν πήγε και κανένας Βαγγέλης στον πιτσιρικά υπάλληλο που πληρώνει 3-4 κατοστάρικα κάθε μήνα σε ζημιές στο Πόλο.....
-
Το προβλημα σας δηλαδη ειναι η λεξη 'μαλακια'.. Θελετε να γινω πιο politicaly correct?
Τραμπουκος λοιπον επειδη σας χαλαω τη πιατσα.. Γραφτε εσεις τα δικα σας να γραφω και τα δικα μου. Δικαιωμα μου γιατι εγω απο γαλλικο αμαξι δε ταλαιπωρηθηκα. Αν νομιζετε οτι θ αλωνιζετε γραφωντας μαλακιες, δυστυχως θ αλωνιζω κι εγω μαζι σας. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το προβλημα σας δηλαδη ειναι η λεξη 'μαλακια'.. Θελετε να γινω πιο politicaly correct?
Τραμπουκος λοιπον επειδη σας χαλαω τη πιατσα.. Γραφτε εσεις τα δικα σας να γραφω και τα δικα μου. Δικαιωμα μου γιατι εγω απο γαλλικο αμαξι δε ταλαιπωρηθηκα. Αν νομιζετε οτι θ αλωνιζετε γραφωντας μαλακιες, δυστυχως θ αλωνιζω κι εγω μαζι σας.Γράψε απλά ότι δεν είχες ποτέ θέμα με γαλλικό, να γράφουμε εμείς ότι είχαμε.
Οι χαρακτηρισμοί γιατί;
Απόψεις και δη από εμπειρίες (είτε προσωπικές είτε κύκλου) είναι, όχι λόγια του αέρα! -
**Edit [mod]
Μην το συνεχίσετε κύριοι. ** -
Ηρθε στην αντιπροσωπία της Κηφισίας . Ενα μαύρο έξω και ένα άσπρο μέσα . Το είδα το βράδυ οπότε μόνο απ΄ έξω . Συμπαθητικό , πολύ ογκώδης η μούρη του , μάλλον θα είναι εντυπωσιακό το εσωτερικό . Δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε .
-
Ελπίζω να το οδηγήσω σύντομα (από εμένα εξαρτάται πότε θα βρώ τον χρόνο), οπότε και θα μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.
-
Πήγα και το είδα σήμερα, χωρίς να το οδηγήσω. Πολύ όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά, άνετοι χώροι με πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα, εκπληκτικό το icocpit, εμφανής η ποιότητα σε πλαστικά και χειριστήρια αλλά... πανάκριβο! 30.400 στο 1.6 πετρέλαιο με τα 120 άλογα, στη μεσαία έκδοση Active χωρίς μεταλλικό (+550) και με κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό. Έχω αναλυτικές τιμές και για τα extra αν κάποιος φίλος θέλει λεπτομέρειες.
-
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Πήγα και το είδα σήμερα, χωρίς να το οδηγήσω. Πολύ όμορφο εξωτερικά και εσωτερικά, άνετοι χώροι με πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα, εκπληκτικό το icocpit, εμφανής η ποιότητα σε πλαστικά και χειριστήρια αλλά... πανάκριβο! 30.400 στο 1.6 πετρέλαιο με τα 120 άλογα, στη μεσαία έκδοση Active χωρίς μεταλλικό (+550) και με κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό. Έχω αναλυτικές τιμές και για τα extra αν κάποιος φίλος θέλει λεπτομέρειες.Με αυτόματο κιβώτιο αυτή η τιμη;
-
Οχι. Η ίδια έκδοση με αυτόματο έχει 32.600 συν 550 το μεταλλικό
-
Καλα ενταξει. Λεγαμε μηπως ειναι αξιος αντιπαλος του tiguan αλλα μου φαινεται θα κανει παρτι πωλησεων το γερμανικο με την τιμη που εχει.
27.000 ο Γερμανος vs 31.000 ο Γαλλος -
Ο χρήστης manasta έγραψε:
Οχι. Η ίδια έκδοση με αυτόματο έχει 32.600 συν 550 το μεταλλικόΜου κανει μεγαλη εντύπωση γιατι το ίδιο αυτοκινητο ειναι 1000€ φθηνότερο του αντίστοιχου Tiguan στην ιταλια.
-
Απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!!!
-
Καληνύχτα Peugeot 3008.
-
Οντως πολυ ακριβο τελικα. Ναι μεν μπορει να αξιζε μια σημαντικη αυξηση οπως συζηταγαμε αλλα ειναι πολλα τα χρηματα. Συνηθως βεβαια στην peugeot τα βαρανε στη πολυ αρχη και μετα συγκεντρωνονται. Θα θελα να το δω απο κοντα παντως πολυ αυτο το εσωτερικο δεν εχει αντιπαλο!
-
Ουτε στα λεφτα που ζηταει εχει αντιπαλο!!!
-
Peugeot 3008 2016