-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Λίγη εγκρατεια,σε λιγο το up θα συγκριθεί με merc συνεχίζοντας έτσι.
Το εσκισες. Συγκεκριμενα μιλησαμε αν δε το καταλαβες. Up με i10 και καναμε (εκανα) παραλληλισμο tig με τουσον
Εσείς βγάζατε το up 3 κατηγορίες πάνω του i10 και εγώ το έσκισα;
2-3 επιπεδα ειπε ο dactilidis.john πως ειναι οχι 3 κατηγοριες.
Διαβασε καλυτερα αλλη φορα πριν γραψεις -
Μια χαρά διάβασα και αν θες αντικαταστήσε στην προηγούμενη πρόταση το κατηγορίες με επίπεδα αφου σου αλλάζει το νόημα.
Το ρεζουμε ειναι οτι ειναι να γράφει ο ενας και να συμφωνεί ο άλλος οτι up ειναι 2-3 επίπεδα ανώτερο του i10. -
4.4. Δηλαδή σχεδόν 4,5 πόντους
Εσένα μπορεί να σου φαίνεται μικρη αλλα εχω την εντύπωση οτι τέτοια διαφορα ειναι επιπέδου κορυφαίου έναντι ουραγού ανα κατηγορία.
Ίσα ίσα εγώ λέω ότι η διαφορά είναι τεράστια
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
4.4. Δηλαδή σχεδόν 4,5 πόντους
Εσένα μπορεί να σου φαίνεται μικρη αλλα εχω την εντύπωση οτι τέτοια διαφορα ειναι επιπέδου κορυφαίου έναντι ουραγού ανα κατηγορία.
Ίσα ίσα εγώ λέω ότι η διαφορά είναι τεράστια
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Καλα οχι οτι μπορεις να συγκρινεις την ποιοτητα του i10 με αυτη του Tucson. Ειναι σαν να συγκρινεις ποιοτητα tiguan με Up. Λογικο να ειναι μερα με νυχτα. Αν και το tucson δεν το χω δει ουτε εχω μπει μεσα. Τωρα για την εγγυηση να εχομαστε να μη μας τυχει τιποτα γιατι καμια εταιρεια δεν θα αναγνωρισει τα παντα με ευκολια. Ουτε η Hyundai ουτε η Vw ουτε κανεις.
Δεν έχετε δοκιμάσει τογιοτα μάλλον, γι αυτό τα λέτε αυτά!
Οι μονες μου επαφες με toyota ειναι παλιό yaris, starlet gt turbo ep82 του 90 και auris του 2009. Το yaris(φιλου) πολυ ανετο για πολης. Κρατιεται πολυ καλα για τα 15 χρονια του.Το Starlet πολυ γρηγορο( 800κιλα) 140+ αλογα αλλα με μηδενικα λοιπα χαρ/κα. Και το Auris 1.33 100hp ικανοποιητικο για γενικη χρηση με πολυ ουδετερη συμπεριφορα. Κανεις ανετα ταξιδι. Κατα τα αλλα δεν ετριζε τιποτα μεσα. Τα καθισματα πιο αβολα απο τα bucket του Xsara που εχω. Η θεση οδηγησης(αν και ψηλη) μου φανηκε πολυ καλη ομως. Για χρηση σε πολη το κιβωτιο(6αρι) ειχε σωστη κλιμακωση.
Η αναφορά μου για τα Τογιότα ηταν σε θέματα after sales και τήρησης εγγυησης. Οδηγικά δεν διεκδικούν δάφνες, άσχετο αν αυτο που προσφέρουν ειναι αρκετό για πολλούς.
-
Μια χαρά διάβασα και αν θες αντικαταστήσε στην προηγούμενη πρόταση το κατηγορίες με επίπεδα αφου σου αλλάζει το νόημα.
Το ρεζουμε ειναι οτι ειναι να γράφει ο ενας και να συμφωνεί ο άλλος οτι up ειναι 2-3 επίπεδα ανώτερο του i10.Κατηγορια=μικρο,μικρομεσαιο,μεγαλο
Επιπεδα=κακο,μετριο,καλο,πολυ καλο,αριστο
Καπως ετσι ειναι η σωστη τοποθετηση. Τωρα αν εσει τα αντιλαμβανεσαι αλλιως και μπερδευεις κατηγοριες με επιπεδα προβλημα σου -
Καλο θα ήταν να επιστρέψει η συζήτηση στο 3008.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Σημειολογικά έχεις δίκιο σχετικά με την διαφορα κατηγοριας/ επιπέδου αλλα αν πράγματι δεν είχες καταλάβει τι εννοουσα η εισαι χαζός η τον χαζό κανεις.
Αν σου έλεγα οτι ο ολυμπιακος ειναι δυο κατηγορίες ανώτερος του Παναθηναϊκού θα καταλάβαινες οτι πιστεύω οτι ο Παναθηναϊκός εχει πέσει στη γ εθνική; -
Σημειολογικά έχεις δίκιο σχετικά με την διαφορα κατηγοριας/ επιπέδου...Το ξερω πως εχω δικιο. Εγω με το Γιαννη μιλουσα ξεκαθαρα για επιπεδα. Εσυ τι ηθελες να πεις και τι εννοουσες τελικα δε με ενδιαφερει.
Τελος το off τοπικ απο μενα και συγνωμη απο διαχειριστες -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εσυ τι ηθελες να πεις και τι εννοουσες τελικα δε με ενδιαφερει.Ειδικά αφου επι της ουσίας δεν έχεις να ανταπαντησεις απόλυτος τιποτα
-
Σας εχει πιασει πανικος βλεπω με το 3008 μην ειναι καλυτερο απο αυτα που πηρατε ασχετα οτι κανει οσο rolls
-
Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ ότι οι τιμές των αυτοκινήτων για την σημερινή Ελλάδα είναι ακριβές .
Αλλά το να κράζουν οι βαγκέληδες για τιμές τους Γάλλους όταν στα αμάξια τους κάποτε ο δεξιός καθρέπτης ήταν πλούσια έκδοση με το χαρακτηριστικό L , Lux είναι για πολλά
Σήμερα το αυτοτρίτι που ΔΕΝ το λες και αντιγερμανικό.... έχει τέστ της γερμανικής λαδιέρας και γράφει :
Το νέο VW Tiguan αποπνέει μια premium τεχνολογική και ποιοτική αίσθηση, με την τιμή ωστόσο να είναι… ανάλογη. Έτσι για την έκδοση της δοκιμής, που διατίθεται σε επίπεδα εξοπλισμού Advance και Exclusive, οι τιμές ξεκινούν από 33.200 ευρώ με πλήρες πάντως εξοπλιστικό πακέτο άνεσης και ασφάλειας. Για το κιβώτιο DSG6 υπολογίστε +2.500 ευρώ, ενώ για την έκδοση 4Χ4, η τιμή είναι 34.650 ευρώ. Δεν το λες και ευκαιρία. Η βασική έκδοση 1,4 TSI με τα 125 άλογα και το επίπεδο εξοπλισμού Active, έχει τιμή 27.300 ευρώ. Για τη βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,6 TDI με 115 άλογα, που μπορεί να παραγγελθεί από τώρα αλλά θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβρη, η τιμή της βασικής έκδοσης Advance είναι 28.300 ευρώ.
Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... z4RYq8d8ZM
Που βλέπετε ότι το τιγκουάν είναι φτηνότερο , ιδιαίτερα όταν παραδοσιακά γιατί δεν έχω ψάξει αναλυτικά , ο βασικός εξοπλισμός των γερμανών είναι πολύ χαμηλού επιπέδου .
Δηλαδή βασικό Τιγκουάν με 125 , χωρίς τετρακίνηση έχει 27300 και βασικό 3008 ΜΕ GRIP CONTROL που ό,τι και να κάνει είναι καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ του τιγκουάν , έχει 27400 , ενώ έχει 24900 χωρίς αυτό στην βασική έκδοση .
Αντίστοιχα φτηνότερο είναι και στα ντίζελ . Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε ακριβότερο από την λαδιέρα
-
Βέβαια παρά τις παραινέσεις του mod κάποιοι εδώ μέσα το έχουν κάνει παιδική χαρά και ενώ προσπαθώ να μάθω κάτι για το Γαλλικό αυτοκίνητο... διαβάζω για την υπεροχή του tiguan και ειδικά σε εκείνες τις ιπποδυνάμεις που λόγω διαστάσεων και βάρους του μόνο γέλια μου προκαλούν. Τα ίδια συνάντησα και στο νήμα του kadjar που κάποιοι έφτασαν σχεδόν να το βγάλουν άχρηστο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Βέβαια παρά τις παραινέσεις του mod κάποιοι εδώ μέσα το έχουν κάνει παιδική χαρά και ενώ προσπαθώ να μάθω κάτι για το Γαλλικό αυτοκίνητο... διαβάζω για την υπεροχή του tiguan και ειδικά σε εκείνες τις ιπποδυνάμεις που λόγω διαστάσεων και βάρους του μόνο γέλια μου προκαλούν. Τα ίδια συνάντησα και στο νήμα του kadjar που κάποιοι έφτασαν σχεδόν να το βγάλουν άχρηστο.+1
Ο Σπύρος πάντα αποτελεί τη φωνή της λογικής -
Καλά βγήκαμε λίγο εκτός αλλά γιατί ενοχλεί τόσο?? Κόσμια συζήτηση γίνεται.
Επιτρέψτε κάτι τελευταίο γιατι εχθες λόγω τηλεφώνων για ευχές δεν μπορούσα να συμμετέχω
dactilidis.john, Nikos Golf
Κάνετε λάθος και οι δύο, δεν ξέρω αν έχετε εικόνα από το τωρινό i10.
Έψαχνα πρόσφατα για 2ο αυτοκίνητο (αν και η αγορά αναβλήθηκε λόγω ανωτέρας βίας) και μπήκα στο i10 το οποίο είναι πολύ ποιοτικότερο από το up. Και πολύ καλύτερο σε χώρους και πρακτικότητα.Νίκο ευχαριστώ για τις ευχες.
-
Υπαρχει σχετικό νήμα για crossovers στο οποίο μπορείτε να αναλύσετε τα υπέρ και κατά.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ελπίζω σύντομα να σας μεταφέρω τις οδηγικές μου εντυπώσεις, αφού ο γνωστός μου σε αντιπροσωπεία της Peugeot μου έχει υποσχεθεί test drive με αρκετά μεγάλή διάρκεια (απλά όλα τα αυτοκίνητα - 50 τον αριθμό!- έχουν δοθεί σε δημοσιογράφους μετά την παρουσίαση τύπου και δυσκολεύεται να μου βρεί), οπότε θα έχω μια αρκετά καλή αίσθηση πιστεύω.
-
Δε γίνεται να συζητάς για ένα μοντέλο χωρίς να κάνεις συγκρίσεις με άλλα ανταγωνιστικά. Όταν το 3008 θεωρείται άμεσος ανταγωνιστής του Tiquan, δεν γίνεται να μην πάει η συζήτηση εκεί. Στην πορεία ξέφυγε βέβαια λίγο, αλλά ΟΚ, συζήτηση κάνουμε, δεν παρουσιάζουμε απλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3008.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εγώ να ξεκαθαρίσω ότι θεωρώ ότι οι τιμές των αυτοκινήτων για την σημερινή Ελλάδα είναι ακριβές .Αλλά το να κράζουν οι βαγκέληδες για τιμές τους Γάλλους όταν στα αμάξια τους κάποτε ο δεξιός καθρέπτης ήταν πλούσια έκδοση με το χαρακτηριστικό L , Lux είναι για πολλά
Σήμερα το αυτοτρίτι που ΔΕΝ το λες και αντιγερμανικό.... έχει τέστ της γερμανικής λαδιέρας και γράφει :
Το νέο VW Tiguan αποπνέει μια premium τεχνολογική και ποιοτική αίσθηση, με την τιμή ωστόσο να είναι… ανάλογη. Έτσι για την έκδοση της δοκιμής, που διατίθεται σε επίπεδα εξοπλισμού Advance και Exclusive, οι τιμές ξεκινούν από 33.200 ευρώ με πλήρες πάντως εξοπλιστικό πακέτο άνεσης και ασφάλειας. Για το κιβώτιο DSG6 υπολογίστε +2.500 ευρώ, ενώ για την έκδοση 4Χ4, η τιμή είναι 34.650 ευρώ. Δεν το λες και ευκαιρία. Η βασική έκδοση 1,4 TSI με τα 125 άλογα και το επίπεδο εξοπλισμού Active, έχει τιμή 27.300 ευρώ. Για τη βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση 1,6 TDI με 115 άλογα, που μπορεί να παραγγελθεί από τώρα αλλά θα είναι διαθέσιμη από το Σεπτέμβρη, η τιμή της βασικής έκδοσης Advance είναι 28.300 ευρώ.
Πηγή: http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... z4RYq8d8ZM
Που βλέπετε ότι το τιγκουάν είναι φτηνότερο , ιδιαίτερα όταν παραδοσιακά γιατί δεν έχω ψάξει αναλυτικά , ο βασικός εξοπλισμός των γερμανών είναι πολύ χαμηλού επιπέδου .
Δηλαδή βασικό Τιγκουάν με 125 , χωρίς τετρακίνηση έχει 27300 και βασικό 3008 ΜΕ GRIP CONTROL που ό,τι και να κάνει είναι καλύτερο από το ΤΙΠΟΤΑ του τιγκουάν , έχει 27400 , ενώ έχει 24900 χωρίς αυτό στην βασική έκδοση .
Αντίστοιχα φτηνότερο είναι και στα ντίζελ . Δεν καταλαβαίνω γιατί το λέτε ακριβότερο από την λαδιέρα
Εσυ τι αμαξι εχεις?
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Καλά βγήκαμε λίγο εκτός αλλά γιατί ενοχλεί τόσο?? Κόσμια συζήτηση γίνεται.Επιτρέψτε κάτι τελευταίο γιατι εχθες λόγω τηλεφώνων για ευχές δεν μπορούσα να συμμετέχω
dactilidis.john, Nikos Golf
Κάνετε λάθος και οι δύο, δεν ξέρω αν έχετε εικόνα από το τωρινό i10.
Έψαχνα πρόσφατα για 2ο αυτοκίνητο (αν και η αγορά αναβλήθηκε λόγω ανωτέρας βίας) και μπήκα στο i10 το οποίο είναι πολύ ποιοτικότερο από το up. Και πολύ καλύτερο σε χώρους και πρακτικότητα.Νίκο ευχαριστώ για τις ευχες.
Είχα για 4 χρόνια το 1.2 Μία λέξη. Εξαιρετικό. Το πήρα μεταχειρισμενο 5200 και το πούλησα μετά από 4 χρόνια, 5650. Στην αγορά των ΜΤΧ το αμαξακι πουλάει σα ζεστό ψωμί
Peugeot 3008 2016