-
παντα παπαριες οι γαλλοι
να βαζανε τουλαχιστον εξαρτηματα που δεν χαλανε
εχουν γινει περιγελος στον πλανητη με τα χρεπια τους -
Σε ελάχιστους κολλημένους μόνο, που νομίζουν ότι βρέχει....
-
χρειαστηκε μια καταδρομικη μαζι με αλλονα ενα απο τη δουλεια για το σου, απο αθηναι προς λαρσα, και πισω. με δυο αμαξα. καθοτι μπορει ο ενας να εμενε για μερες. καλου πελατη του εσκισαν - κωδικοποιησαν τα αρχεια απο ιο και επρεπε να λειτουργει 2τερα ενω το προσωπικο ολο θα ειναι σε εκκινηση αλυσιδας πελατη.
πουγκ και σι έιτζη αρ. καταπτυστο 1.8 χίμπριντο.
ταχυτηται νορμαλ για το γκέικο μεχρι και σούρσιμο, δηλαδης 150 στις ανηφορες και 173 στις κατηφορες γιατι εκει τερματιζε το τουοτα. ουτε καν 170. πραγματικα με τζιπιες, 145 και 168 στο τερμα του χρεπιου των σχιστοματηδων.
το γκεικο φουλ φορτισμενο και στο πανω και στο κατω.
αποτελεζμα στα λημερια του τρολευ, στην καταναλωσις, 5.1 το γκέικο, 8.7 το καταπτυστο
στο δρομο, ουτε κουβεντα φυσικα, ο αλλος κουδουνισε, ο γατος ντουρος. -
@gatoz τέτοια ποστ θέλουμε να διαβάζουμε..από ευχάριστες εμπειρίες...️️
-
@araxnis said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz τέτοια ποστ θέλουμε να διαβάζουμε..από ευχάριστες εμπειρίες...️️
ηταν ευχαριστη μια και γυρισα.
ε, ενα αγχος υπαρχει. αν θα γυρισω... -
Εντάξει τώρα που πλησιάζει ο καιρός να το επιστρέψει, αρχίζει και καταλαβαίνει ότι είχε το καλύτερο αμάξι...
το οποίο επιβίωσε από το μεγαλύτερο γμσι που του έκανε, συνηθισμένος από το βιτ, που το φτιάχνει ΔΕ-ΠΑ και το σκίζει Σ-Κ, μια και έχει επενδύσει σε συνεργείο ΣΟΥΖ....Από την άλλη στην ομάδα 3008-5008 του ΦΒ έχουν από την πρώτη του μήνα, ανεβάσει ερωτηματολόγιο που λήγει σήμερα.
Εχουν απαντήσει μέχρι τώρα 401 άτομα.
Από αυτά 62 % - 246 άτομα χωρίς κανένα πρόβλημα
22 % - 85 άτομα εντός του φυσιολογικού
11 % - 48 άτομα άνω του φυσιολογικού
2 % - 11 άτομα πολλά προβλήματα
1 % - 6 άτομα πρόβλημα που συνεχίζεται
1 % - 5 άτομα αστοχία εργοστασίου.Δηλαδή για το 84 % όλα καλά.
Και μιλάμε για μοντέλο που είναι 7 χρόνια στην αγορά και αρκετοί έχουν πάρει εισαγωγής, μια και είναι πολύ καλοπουλημένο...
Οπότε όπως καταλαβαίνετε σχόλια από αλλόθρησκους με φτηνό πνεύμα, θα αντιμετωπίζονται αναλόγως...
Εγώ πάντως δεν ψήφισα.
Από την μία γιατί το αμάξι είναι καινούργιο με λίγα χλμ., από την άλλη γιατί γνωρίζω την μαυρόγατα και είπα να μην το γκαντεμιάσω...
-
οταν καποιος θεωρει 'εντος του φυσιολογικου' την αλλαγη κινητηρα ή καποιος αλλος τις 7 φορες αλλαγη τα μουαγιε, το σασμαν, τα ημιαξονια και τις μπαταριες 'χωρις κανενα προβλημα'
αξιοπιστη μετρηση.... -
Καλά τώρα προσπαθείς να μετριάσεις τις εντυπώσεις για να διατηρήσεις κάποια αξιοπιστία...
Αλλά τα γεγονότα φίλε μου
Τα γεγονότα...
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Καλά τώρα προσπαθείς να μετριάσεις τις εντυπώσεις για να διατηρήσεις κάποια αξιοπιστία...
Τα γεγονότα...
τα γεγονοτα λενε ρεμουνδος.
ξεκαθαρα.
τζιρο το 14 που ηταν στα ιαπωνικα, 147000 μαζι με τις πωλησειςτο 15 τη πρωτη χρονια που πηρε pug, 320000 χωρις πωλησεις αυτοκινητων
ρωτησε τον για το 22 και οταν κλεισει χρηση το 23
πολλα τα μυρια...
το ξαναλεω, μονο επισκευες.
-
έχεις επενδύσει και εκεί ?
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Τα γεγονότα...
τα γεγονοτα λενε ρεμουνδος.
ξεκαθαρα.
τζιρο το 14 που ηταν στα ιαπωνικα, 147000 μαζι με τις πωλησειςτο 15 τη πρωτη χρονια που πηρε pug, 320000 χωρις πωλησεις αυτοκινητων
ρωτησε τον για το 22 και οταν κλεισει χρηση το 23
πολλα τα μυρια...
το ξαναλεω, μονο επισκευες.
Όντως. Πουλά σα ζεστό ψωμάκι η Στέλλα. Με Μάζντα σουμπαρου και μιτσουμπισι,
Θα χε κλείσει! -
Τελικά αποτελέσματα δημοσκόπησης :
Το πρώτο μέρος της δημοσκόπησης μας ολοκληρώθηκε. Σκοπός της δημοσκόπησης ήταν να πάρουμε μια εικόνα για το αν αντιμετωπίσαμε κάποια βλάβη στο αυτοκίνητο μας και σε ποιο ποσοστό (στο 100% του συνόλου) απο 479 κατόχους Peugeot 3008 αλλά και 5008
Η συμμέτοχη σας σε αυτό το άτυπο κάλεσμα μας ήταν αρκετά υψηλή και το ζητούμενο ήταν να πάρουμε μια γενική εικόνα συχνότητας βλαβών.
Θυμίζω ότι ούτε η Βρετανική "Reability Index" είμαστε αλλά ούτε και το βρετανικό "What Car" οι οποίες έχουν μεγάλες βάσεις δεδομένων (για τέτοιου είδους έρευνές) από κατόχους και αυτοκίνητα.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Το 62% των κατόχων (293 ψήφοι) - Δεν έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.
Το 20% των κατόχων (99 ψήφοι) - Είχαν κάποια προβλήματα εντός του φυσιολογικού.
Το 11% των κατόχων (57 ψήφοι) - Είχαν κάποια προβλήματα πάνω από το φυσιολογικό.
Το 3% των κατόχων (11 ψήφοι) - Είχα πολλά προβλήματα.
Το 1% των κατόχων (8 ψήφοι) - Πρόβλημα το οποίο συνεχίζεται
Το 3% των κατόχων (11 ψήφοι) - Είχα αστοχία εργοστασίου.
(Η κατάταξη ειναι με την σειρά των ερωτήσεων της δημοσκόπησης)
Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης που θα ακολουθήσει θα είναι πιο συγκεκριμένο και θα αναφέρεται σε συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία τα έχουμε αντιμετωπίσει και θα προσπαθήσουμε να τα συγκεντρώσουμε.
Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας.
Εκ της διαχείρισης. -
Ξεχασες να βαλεις τα κανονικα reliability index που λέει και ο αντωνης
Οπου βεβαια, πατος, ξυσιμο βαρελιου
Οχι?
Θα το φροντισω αργοτερα -
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Ξεχασες να βαλεις τα κανονικα reliability index που λέει και ο αντωνης
Οπου βεβαια, πατος, ξυσιμο βαρελιου
Οχι?
Θα το φροντισω αργοτεραΕγώ ανέβασα το σχόλιο του που διάβασα.
Δεν σχολίασα μάλιστα καθόλου την ανάρτηση του Αντώνη.Δεν προλαβαίνω περισσότερα, πρέπει να δουλέψω.
Δεν είμαι ιδιοκτήτης γαλέρας με αριστερές ευαισθησίες...
-
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, Peugeot 3008 7/2017 allure grip έχει υποστήριξη Apple car play/ android auto καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό σε πόρτες και ποτηροθηκες; Ή αυτά δεν ειναι βασικά στην έκδοση allure grip? Ευχαριστώ
-
@xristoskor said in Peugeot 3008 2016:
Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, Peugeot 3008 7/2017 allure grip έχει υποστήριξη Apple car play/ android auto καθώς και ατμοσφαιρικό φωτισμό σε πόρτες και ποτηροθηκες; Ή αυτά δεν ειναι βασικά στην έκδοση allure grip? Ευχαριστώ
μπήκες σε φόρουμ και δεν το έψαξες καθόλου online? και περιμένεις να το ψάξουμε εμείς; Google it.
-
@groover1972 said in Peugeot 3008 2016:
@xristoskor said in Peugeot 3008 2016:
μπήκες σε φόρουμ και δεν το έψαξες καθόλου online? και περιμένεις να το ψάξουμε εμείς; Google it.
Προφανώς το έψαξα και ναι από ότι διάβασα το έχει. Μια επιβεβαίωση απλά από ένα κάτοχο ήθελα. Γιατί έχουν περάσει και κάποια χρονια από τότε και έψαχνα ειδήσεις, εκδόσεις και καταλόγους του 2017. Συγγνώμη που ρώτησα.
-
λοιπον
ειχα βαλει κατι λαστιχακια goodyear vector 4seasons gen-3 225/55 r18 101w
ετσι για δοκιμη σε σχεση με τα αθλια πρωτης τοποθετησης
και ητανε καλα εως και πολυ καλα σε στεγνοκαι μετα ηρθανε οι μελισσες
οταν πηγα την εκδρομαρα αυθημερον αθηνα-γραμμενη και πισω με ψιλοβροχο και χαμηλη θερμοκρασια οξω, γλυστραγανε σαν τα 12ποντα της τουνη
διαρκως διορθωσεις, ειδικα σε ηλεκτρικο μοντ που παει μονο πισω
σε σημειο που αναγκαστηκα να το γυρισω σε μονιμη τετρακινηση
τετοια γλυστρα ειχα να φαω απο ολγουέδερ του 1984
καπου 5k τα ειχα πανω, 6 μηνεςετυχε αλλαγη απο το ληζ και μου βαλανε κατι Dunlop Sport Maxx RT2 225/55 R18 102V XL
μεχρι τωρα ησυχοτερα και λιγο καλυτερα σε ασφαλτος και σε γουετ αλλα οχι πολυ γουετ
ειδωμεν εντος των ημερωνε και οταν προκυψει γλιτσα
δεν εχουν βεβαια το συμβολακι του γκουντγιαρ αλλα με εκεινα το επομενο συμβολακι θα ηταν σε κολωνα εξω απο το σπιτι κολλημενο 'στον αγαπητο γατο' -
Από το εργοστάσιο τι φόραγε;
Michelin Primacy 4?
Είναι να μου τα αλλάξει κι εμένα το leasing σε λίγο καιρό.
Σου δίνουν επιλογές ή βάζουν ότι θέλουν; -
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
Από το εργοστάσιο τι φόραγε;
Michelin Primacy 4?
Είναι να μου τα αλλάξει κι εμένα το leasing σε λίγο καιρό.
Σου δίνουν επιλογές ή βάζουν ότι θέλουν;αβις μου ταβαλε - οτι θελανε
προσοχη πηγανε να βαλουνε H - η αληθεια ειναι τα ειδανε μονοι τους και βαλανε V
θα ειχαμε δραματα
ναι μισελεν
εφτασες 35k?
Peugeot 3008 2016