-
Γιώργο ποσο πήγε ; Πόση εγγύηση δίνει ; Πόσες στρώσεις ; Κάνει διόρθωση πριν, σωστά ;
-
Διόρθωση σε καινούριο αυτοκίνητο δε νομίζω. Σ' εμένα είχε ζητήσει 700-800€ αλλά ήταν correction και 3-4 στρώσεις (ανάλογα πως θα το βλέπανε μετά το correction). Όχι όμως το Glass coating. Αυτό πρέπει να βγαίνει σχεδόν τα διπλάσια για mid sized SUVs.
Δεν ξέρω ποια η εμπειρία του φίλου, πάντως και τις δύο φορές που προσπάθησα να επικοινωνήσω με το Swell ήταν απαράδεκτα αγενής και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τον προτιμήσω όσο καλή δουλειά και να κάνει. Αντίθετα αυτοί ήταν ευγενέστατοι και όσο έχω παρακολουθήσει τη δουλειά τους μέσω fb μπορώ να πω ότι δείχνει εξαιρετική.
-
Από την ads σε επίσκεψη μου, παρότι τελικά δεν αγόρασα κάποια υπηρεσία τους, έμεινα και γω πάρα πολύ ευχαριστημενος.
Ευγενέστατοι και κατατοπιστικοτατοι....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Διόρθωση σε καινούριο αυτοκίνητο δε νομίζω. Σ' εμένα είχε ζητήσει 700-800€ αλλά ήταν correction και 3-4 στρώσεις (ανάλογα πως θα το βλέπανε μετά το correction). Όχι όμως το Glass coating. Αυτό πρέπει να βγαίνει σχεδόν τα διπλάσια για mid sized SUVs.Και όμως...η 116i μου ήθελε correction γιατί είχε αράχνες (σε λευκό χρώμα) από το πλύσιμο πριν την παράδοση. Οπότε αναγκαστικά το έκανα, αλλιώς δεν θα είχε νόημα το κεραμικό που έβαλα. Βέβαια, μετά από αυτό συνειδητοποίησα ότι είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά το κεραμικό και δεν πρόκεται ποτέ ξανά να κάνω κάτι παρόμοιο.
Δεν ξέρω ποια η εμπειρία του φίλου, πάντως και τις δύο φορές που προσπάθησα να επικοινωνήσω με το Swell ήταν απαράδεκτα αγενής και δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τον προτιμήσω όσο καλή δουλειά και να κάνει.
Έχουν ακουστεί πολλά για τον συγκεκριμένο....
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχουν ακουστεί πολλά για τον συγκεκριμένο....
teaser
-
Ορίστε πως φαίνεται και ενεργοποιημένη η κίνηση στον δρόμο. Εδώ επειδή η καθυστέρηση ήταν μεγάλη, μου πρότεινε 2 φορές εναλλακτική διαδρομή. Να επισυμάνω πως το κόκκινο στο δρόμο εμφανίζεται και στο i-cockpit και όχι μόνο στην οθόνη του Navi.
Πιο κάτω φαίνονται 2 εικόνες. Η 1η εικόνα αφορά ραντάρ που υπάρχον στο δρόμο μου (στην Κηφισίας) αν κάνω zoom out και απλά browse τη διαδρομή.
Στην 2η φωτογραφία βλέπουμε πως εμφανίζονται τα ραντάρ ακόμη και αν δεν υπάρχει κάποια προγραμματισμένη διαδρομή στο Navi. Εδώ να επισημάνω πως έλαβα δύο (2) ηχητικές ενημερώσεις: μία περίπου 200-300 μέτρα πριν το ραντάρ (έναρξη συναγερμού) και μία γύρω στα 100 μέτρα μετά (λήξη συναγερμού).
Δεν ξέρω αν έχει όλες τις κάμερες, στην περιφερειακή Υμηττού πάντως (προς Καρέα) εμφάνισε και τις 3 γνωστές κάμερες.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Γιώργο ποσο πήγε ; Πόση εγγύηση δίνει ; Πόσες στρώσεις ; Κάνει διόρθωση πριν, σωστά ;Το εν λόγω υλικό (Nanolex Si3D High Density Glass) είναι για έως 4 έτη με τη σωστή συντήρηση.
Δεν γνωρίζω πόσες στρώσεις έκανε, βάζοντας το αυτοκίνητο κάτω από φακό φαινόταν πως ήταν επιτακτική η διόρθωση καθώς είχε αραχνιές (η αντιπροσωπεία όταν μου το παρέδωσε το είχε περάσει από πλυντήριο με βούρτσες και από εκεί είδα κάτι ψιλοαραχνιές, εγώ από εκεί και πέρα το έπλενα μόνο σε πλυντήριο στο χέρι (χωρίς τρίψιμο) αλλά άλλη μία φορά που τους το πήγα για μία αναβάθμιση μου έκανα δώρο ένα πλύσιμο από την βούρτσα).
Το κόστος της διόρθωσης πριν την τοποθέτηση του Nanolex ήταν 200 ευρώ και πήγε άλλα 350 το Si3D, σύνολο 550. Δευτέρα πρωϊ το πήγα Πέμπτη πρωϊ το πήρα (ήταν έτοιμο από Τετάρτη απόγευμα αλλά έβρεχε και μου είπε να μην το βγάλω έξω). Ταυτόχρονα μου πέρασε και μία υδροφοβική προστασία στο παρμπρίζ.
Όπως είχα προαναφέρει στον Μιχάλη είχα πάει και το Insignia μου κάποιες φορές, εγώ δεν είδα απολύτως κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς. Καθώς τον θεωρώ επαγγελματία αυτό το οποίο μπορώ να σκεφτώ είναι μήπως του είπες κάτι είτε για το κόστος είτε για τη δουλειά του και σε πήρε με στραβό μάτι.
-
Πριν 5 χρόνια πήγα και εγώ την καινούρια 116 μου στον Μιχάλη για ένα protection detailing. Το αμάξι το άφησα το πρωί και το πήρα αργά το μεσημέρι, ούτε που θυμάμαι πόσα χέρια το πέρασε. Η δουλειά ήταν εξαιρετική και η τιμή που είχα πληρώσει πολύ λογική. Επίσης ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε ότι απορία είχα. Τώρα αν έχει αλλάξει από τότε δεν το ξέρω.
Gvard έλαμψε το λιοντάρι σου, να το χαίρεσαι
-
Για τους κατόχους 3008 που μένουν Αθήνα/Νότια προάστια: Αύριο Σάββατο 31/3 στις 11:30 έχουμε ένα mini meeting 3 άτομα με 3008 από το peugeotforums.com, αν θέλετε ελάτε με το δικό σας να τα πούμε και από κοντά. Συνάντηση στις 11:30 στον μεγάλο Σκλαβενίτη Αλίμου (πρώην Carrefour) στην Παλαιστίνης & Λαμίας. Ραντεβού στο parking που είναι πιο απομακρυσμένο από το κατάστημα. Μετά θα πάρουμε τα τουτού μας να πάμε για έναν καφεδάκι εκεί κοντά.
-
Πριν από λίγη ώρα ήταν παρκαρισμένο ένα 3008,λευκό με μαύρη οροφή κοντά στο σπίτι μου.
Πολύ όμορφο σε σχεδίαση εκτός κι εντός (όσο είδα μέσα από τα τζάμια),αλλά όπως το περιεργάστηκα μου έκανε εντύπωση πως είχαν βουτήξει το μπροστινό σήμα -τον ασημένιο λέοντα- στη γρίλια! Πότε πρόλαβαν; Έχει συμβεί και σε άλλους;
Φαίνεται να αναβιώνει η παλιά μόδα με το ξήλωμα των σημάτων.. -
Το χω παρετηρησει κ εγω αρκετα αμάξια τελευταία δυστυχως..
-
Και εγώ είδα πριν μια βδομάδα μια gla χωρίς το σήμα μπροστά...αν το συνδυάσω με αυτό που λέει ο φίλος για το 3008 ....να το που σας λέγαμε οτι η peugeot ειναι premium και δεν το πιστεύατε...
Περα απο πλακα η λαλακια να βουτανε σηματα ξαναγυρισε -
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Για τους κατόχους 3008 που μένουν Αθήνα/Νότια προάστια: Αύριο Σάββατο 31/3 στις 11:30 έχουμε ένα mini meeting 3 άτομα με 3008 από το peugeotforums.com, αν θέλετε ελάτε με το δικό σας να τα πούμε και από κοντά. Συνάντηση στις 11:30 στον μεγάλο Σκλαβενίτη Αλίμου (πρώην Carrefour) στην Παλαιστίνης & Λαμίας. Ραντεβού στο parking που είναι πιο απομακρυσμένο από το κατάστημα. Μετά θα πάρουμε τα τουτού μας να πάμε για έναν καφεδάκι εκεί κοντά.Δεν είχα μπει στο φόρουμ αρκετές μέρες και το έχασα!
Στην επόμενη θα έρθω όμως! -
Καλησπέρα,
Γύρισα από ταξίδι στην Κυπαρισσία. Εκτός από τις κάμερες που μου εμφάνιζε κατά μήκος των κεντρικών δρόμων (δύο ήταν ύπουλες πίσω από πινακίδες), εμφάνισε και κάμερα που είχε τοποθετηθεί στον δρόμο μεταξύ Κυπαρισσίας-Καλού Νερού πάνω σε ένα γεφυράκι. Έως τώρα το σύστημα φαίνεται πως έχει κανονική και επικαιροποιημένη βάση καμερών.
Στην επιστροφή (μεσημέρι Δευτέρας του Πάσχα) έβλεπα όσο πλησίαζα την Κόρινθο να εμφανίζει μεγαλύτερο χρόνο καθυστέρησης στα δεξιά. Σε μία φάση μετά από ένα νέο υπολογισμό διαδρομής είδα πως εξαφανίστηκαν όλα τα κόκκινα (που δείχνουν καθυστερήσεις) και νόμιζα πως το σύστημα βγήκε offline, αλλά μετά μόλις έφτασα στην Κόρινθο διαπίστωσα πως ήθελε να με πάει από την παλαιά Ε.Ο η οποία εμφανίζονταν άδεια! Προφανώς η καθυστέρηση είχε φτάσει σε σημείο που κάλυπτε την παραπάνω και πιο αργή διαδρομή της παλαιάς Ε.Ο, οπότε με γύρισε από εκεί.
Έκανα το λάθος να μην το πιστέψω. Εκτός του ότι έκανα 20 λεπτά να φτάσω στα πρώτα διόδια, είναι η πρώτη φορά που πέρασα τα διόδια και στα ΠΕΝΗΝΤΑ (50) μέτρα πριν ακόμη γυρίσουν οι λωρίδες στις κανονικές έπεσα πάλι σε κίνηση!!! Άλλη φορά θα το πιστέψω, όπως και σήμερα το μεσημέρι από Πέραμα προς Άλιμο που το έβαλα (κρατάει απασχολημένο τον μικρό) αντί να με πάει από Σκυλίτση (που εμφάνιζε 6' καθυστέρηση) με πήγε από τον Κεράνη και μετά δεξιά στην Πειραιώς προς το ταψί.
-
Εξαιρετικά χρήσιμες αυτές οι λειτουργίες, πραγματικά αξίζουν!
Άραγε πως ενημερώνεται για την κίνηση και τις κάμερες, από google maps ή με άλλο τρόπο?
-
Είναι συνδρομητική υπηρεσία της TomTom, ενημερώνεται μέσω internet.Σε προηγούμενο μήνυμα αναφέρω το ότι έγινε με tethering και πόσο είναι η μέση μηνιαία κίνηση δεδομένων.
-
Oι καμερες αυτες δουλευουν σιγουρα? Περασα και εγω περυσι απο την περιοχη.
-
Έγινε και το πρώτο ετήσιο σέρβις με 18.500 χλμ. και κόστος 152€ (1.6 bluehdi 120).
To Σ-Κ έγινε νευρική βόλτα προς Αθήνα. Διαδρομή Θεσσαλονίκη - Νάουσα – Νέα Μάκρη – Κέντρο Αθήνας και το ανάποδο στην επιστροφή. Χιλιόμετρα 1.400 ,με περίπου 1.000 ε.ο. , 200 επαρχιακή και 200 πόλη. Φορτίο 3 ενήλικες και βαρύς καταδυτικός εξοπλισμός . Κατανάλωση 7,2 lt/100km με a/c και ταχύτητες ε.ο. 140 - 160 .
-
Αν το σέρβις έγινε σε αντιπροσωπεία μια χαρά το κόστος. Η δε καταναλωση όπως την περιγράφεις για φορτίο και μο ταχύτητας και αυτή μια χαρά. Φαντάζομαι όχι τόσο φορτωμένος και με ταχύτητα ως 130-140 θα ήσουν κάτω από 6.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Το 3008 Active Grip δεν υποστηρίζει τους χάρτες, σωστά;
Ούτε CarPlay/Mirror Link;Αν κατεβάσει κάποιος από εδώ http://www.peugeot.co.uk/servicing/map-system-updates/ θα παίξουν και οι χάρτες;
Peugeot 3008 2016