-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πλάκα κάνω φίλε Φάνη!
To ξέρω αγορίνα! Απλά απάντησα, γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιους.
-
Εξαιρετική παρουσίαση με λεπτομέρεια και τεκμηρίωση!
Μόνο σε ένα δυο σημεία διαφωνώ, στο ότι τα υλικά της καμπίνας μου φάνηκαν καλύτερα από του kuga και στο ότι οι χώροι πίσω είναι μικρότεροι στο 3008. Στα υπόλοιπα ουσιαστικά συμφωνούμε απόλυτα με τον Φάνη ο οποίος παρατήρησε και λεπτομέρειες στις οποίες εγώ δίνω λιγότερη σημασία μιας και εστιαζω στο οδηγικό σκελος περισσότερο.
Κλασεις ανωτερη η παρουσίαση του Φάνη από τη δική μου! εύγε! -
Nέο Peugeot 5008 από 25.900 ευρώ
Sorry που το βάζω εδώ αλλά μιας και έχουν πολλές ομοιότητες δεν ήξερα αν χρειάζεται να ανοίξω καινούργιο topic.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μήπως ήταν κάποιο promo; Τώρα που έβαλα το φθηνότερο αυτόματο X1 (sDrive 18i) σε xLine χωρίς κάτι άλλο, βγαίνει στα 42.277 από τον configurator της BMW.
Όχι (αν και η BMW όλο promo έχει ), ήταν κανονική τιμή μείον την όποια έκπτωση (εμένα π.χ. μου κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση).
Δές και εδώ ενδεικτικά μια προσφορά που είχε πάρει ο γιατρός πρίν 1 μήνα περίπου.
viewtopic.php?f=15&t=60278&start=210#p3205554Επειδή με εντυπωσίασε το εύρημα του Φάνη (η X1 με ίδιο ή καλύτερο εξοπλισμό σε παρόμοια τιμή με το 1.2 αυτόματο 3008) έκατσα και το σκάλισα λίγο.
Η αλήθεια είναι το πακέτο Xline advanced έχει δημιουργηθεί ώστε να χωράει στις 24990(λτπφ) και να μην αλλάξει κλιμάκιο. Έαν πας να συνθέσεις custom ΒΜW x1 με αυτόματο και Xline η τιμή είναι πάνω απο 42000 με λιγότερο εξοπλισμό από την xline advanced (λειπει το πακετο εξωτερικών καθρεπτών.)
(Προφανώς είναι άδικο να συγκρίνουμε ένα custom configuration του 3008 , με ένα τυποποιημένο configuration (με το όποιο μας έχουν ζαλίσει τα αυτιά όλες οι εταιρίες leasing).Eντούτοις κρατάμε σαν στοιχειο οτι το 3008 στις μικρες βενζινοκίνητες εκδόσεις δεν έχει τυποποιήσει έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό led και κατα συνέπεια είναι φαουλ.Στο diesel έχουμε αποκατάσταση της τάξης με την X1 να είναι 20%-30% ακριβότερη χωρίς όμως να υπάρχει άμεσα συγκρίσιμη έκδοση καθώς η μικρή BMW δεν βγαίνει αυτόματη.
Συνεπώς οικονομοτεχνικά στην βενζίνη η xline advanced δίνει πολυ καλύτερο value στην Χ1 σε σχέση με το 3008.
Αντίθετα στο diesel η gtline του 3008 υπερτερεί σε σχέση με τις δυνατότητες της x1 κάτω απο 2000 κυβικα εκατοστά (δεν παίρνει και αυτόματο μάλιστα η Χ1 στην16 D) -
Εγώ μπορώ να πω ότι τελικά η ΠΕΖΩ τον στόχο της τον πέτυχε . Ολοι συγκρίνετε το 3008 με την Χ1 . Αρα το πήγε εκεί που ήθελε .
Επί της ουσίας μπορεί η Χ1 σε μία έκδοση βενζίνης να είναι κοντινή στις τιμές με τις εκπτώσεις , αλλά και το 3008 έχει σιγά σιγά εκπτώσεις που παίζουν γύρω στα 3000 συνολικά .
Ακόμα και στις διάφορες εκδόσεις υπάρχουν θέματα που δεν ενδιαφέρουν όλους το ίδιο .
Αλλά μπαίνουν και άλλα θέματα πέρα από τα πλαστικά , όπως πιο αμάξι είναι πιο όμορφο και πιο γουστάρουμε να οδηγούμε . Ετσι υπάρχουν επιλογές για όλα .
Κάποιοι μπορεί να θεωρούν το 3008 υπερβολικό , τα ηλεκτρονικά ταμπλώ περίεργα , αλλά έχουν αρχίσει να τα βάζουν και οι άλλοι και τότε ίσως οι ίδιοι περάσουν στην άλλη άκρη .
Αλλοι μπορεί να θεωρούν το Χ1 σαν παπούτσι και σε μαύρο χρώμα σαν λουστρίνι .... αλλά για άλλους υπάρχουν άλλα πράγματα που τους αρέσουν .
Η ουσία είναι ότι οι περισσότεροι ψάχνουν να πάρουν ότι θεωρούν ότι είναι καλύτερο για τα λεφτά που δίνουν και δεν κοιτάνε πολλά πράγματα που άλλοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία . Ετσι παίζει και το μάρκετινγκ και έχει χώρο για όλους .
-
Έστειλε e-mail η Peugeot για Black Friday προσφορές και για το 3008 έως τις 25/11. Αν πάω εγώ θα με γνωρίσουν, υπάρχει άραγε κάποιος ο οποίος θα πάει να πάρει προσφορά να δούμε τι καλύτερο κάνουν;
-
Και να σε γνωρίσουν τι έγινε . Αντίθετα θα χαρούν που ενδιαφέρεσαι . Πήγαινε και πάρε προσφορά .
-
Απο την στιγμη που δεν θα αγορασεις δεν εχει νοημα να ζητας προσφορα και οι πωλητες θα χασουν τον χρονο τους. Απο την στιγμη που αγορασες εισαι σαν να μην υπαρχεις γιαυτους....
-
Αν σκεφτονται ετσι καλυτερα να το κλεισουν... Μια χαρα τα λεει ο criuser.
-
Παντως το 3008 δεν το συγκρινε κανεις σαν αυτοκίνητο με την Χ1.
Η τιμή του 3008 το βάζει σε σύγκριση , χάνοντας ομως διπλα και σε γενική εντύπωση αλλά και,ανάλογα με τις περιπτώσεις, και σε τιμή!
Τρελή επιτυχία για το Συγγελιδη και την πεζω γενικότερα! -
ΑΝ τον κλεισουν θα τους πληρωσεις εσυ τους μισθους μετα? Αυτοι πληρωνονται απο τους μελλοντικους πελατες και οχι απο τους παλιους και θεωρητικα πρεπει να αξιοποιουν σωστα τον χρονο τους...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Και να σε γνωρίσουν τι έγινε . Αντίθετα θα χαρούν που ενδιαφέρεσαι . Πήγαινε και πάρε προσφορά .Φοβάμαι πως αν πάρω προσφορά και βγει 2k φθηνότερα θα κάνω ακύρωση και επαναπαραγγελία
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Και να σε γνωρίσουν τι έγινε . Αντίθετα θα χαρούν που ενδιαφέρεσαι . Πήγαινε και πάρε προσφορά .
Φοβάμαι πως αν πάρω προσφορά και βγει 2k φθηνότερα θα κάνω ακύρωση και επαναπαραγγελία
Aν δεν εχεις παραλαβει ακομα πρεπει να το δοκιμασεις...γιατι ειναι πολλα χρηματα. Νομιζα οτι ειχες ηδη παραλαβει...
-
Ολοι σύγκριναν το 3008 με την Χ1 έστω και σαν τιμή μόνο για κάποιους . Κάποιοι άλλοι δεν θα κοίταγαν καν την Χ1 για τους δικούς τους λόγους . Και μόνο πάντως η συζήτηση δείχνει ότι πέτυχε τον στόχο της η πεζώ .
Ετσι είναι η αγορά . Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του και το τι είναι καλύτερο έχει διαφορετικό ορισμό για όλους .
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ΑΝ τον κλεισουν θα τους πληρωσεις εσυ τους μισθους μετα? Αυτοι πληρωνονται απο τους μελλοντικους πελατες και οχι απο τους παλιους και θεωρητικα πρεπει να αξιοποιουν σωστα τον χρονο τους...Ονομα και διαρκεια φτιαχνεις οταν εχεις σοβαρη σχεση με τον πελατη και τον υποψηφιο πελατη, βλεπε toyota σε παλιοτερες εποχες. Μπηκα καποτε σε μια VW και μου ρθε να τον βαρεσω απο στυλακι και συμπεριφορα. Τι πιστευεις δηλαδη οτι ξαναπηγα ή οτι δεν ειπα σε οποιο ηθελε VW ''μακρια απο αυτον''?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΤΟ κινητήρας έχει ικανοποιητική δύναμη και συνεργάζεται καλά με το αυτόματο κιβώτιο. Ειδικά στην sport ρύθμιση (από ότι μου είπε ο πωλητής είναι διαθέσιμη μόνο στο GT Line) ζωντανεύει αρκετά, αλλάζει και ο ήχος (που παράγεται από τα ηχεία...BMW επίσης) και βαραίνει και το τιμόνι.
H sport ρύθμιση υπάρχει στο ΕΑΤ6 και δεν έχει σχέση με το επίπεδο εξοπλισμού.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Παντως το 3008 δεν το συγκρινε κανεις σαν αυτοκίνητο με την Χ1.
Η τιμή του 3008 το βάζει σε σύγκριση , χάνοντας ομως διπλα και σε γενική εντύπωση αλλά και,ανάλογα με τις περιπτώσεις, και σε τιμή!
Τρελή επιτυχία για το Συγγελιδη και την πεζω γενικότερα!Σωστά το θέμα δεν είναι μόνο να καταφέρεις να συγκρίνεται αλλά και να πουλάς και σ αυτό η bmw κερδίζει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Aν δεν εχεις παραλαβει ακομα πρεπει να το δοκιμασεις...γιατι ειναι πολλα χρηματα. Νομιζα οτι ειχες ηδη παραλαβει...
Δεν έχω παραλάβει, λογικά τώρα μάλλον ταξιδεύει για Ελλάδα. Άραγε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Να πάω στους ίδιους να μάθω τι παίζει (ακόμη και αυτοί λογικά δεν το έχουν 'χρεωθεί' από την εισαγωγική) ή να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία; Και έστω και κάτσει καλύτερη τιμή, μπορεί να γίνει τίποτα άραγε;
Πως συμπεριφέρονται οι αντιπροσωπείες σε περιπτώσεις που κάποιος έχει παραγγείλει και μετά βγαίνει προωθητική ενέργεια που την παίρνει χαμπάρι ο πελάτης;
-
Nα πας σε αλλη αντιπροσωπεια να παρεις προσφορα το αμαξι σου με τα εξτρα που εχεις επιλεξει. Αν ειναι μεγαλη διαφορα πας στην αντιπροσωπεια που παραγγειλες και το συζητας. Βασικα αν δεις το συμβολαιο που υπεγραψες δεν πιστευω οτι σε αφηνει να παραιτηθεις απο την παραγγελια αλλα δεν γνωριζω τι γινεται σχετικα γιατι δεν το εχω διαβασει...
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Δεν έχω παραλάβει, λογικά τώρα μάλλον ταξιδεύει για Ελλάδα. Άραγε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; Να πάω στους ίδιους να μάθω τι παίζει (ακόμη και αυτοί λογικά δεν το έχουν 'χρεωθεί' από την εισαγωγική) ή να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία; Και έστω και κάτσει καλύτερη τιμή, μπορεί να γίνει τίποτα άραγε;
Πως συμπεριφέρονται οι αντιπροσωπείες σε περιπτώσεις που κάποιος έχει παραγγείλει και μετά βγαίνει προωθητική ενέργεια που την παίρνει χαμπάρι ο πελάτης;
Εγώ όταν είχα κάνει την παραγγελία η συμφωνία έλεγε ότι αν ακριβύνει η τιμή δεν αλλάζει η συμφωνία ενώ αν πέσει πληρώνω την νέα τιμή.
Αν η προσφορά αφορά μόνο ετοιμοπράδοτα μοντέλα μπορεί να μην ισχύει.
Peugeot 3008 2016