-
Το λοιπόν χθες το βράδυ κατηφορίσαμε για ένα μεζέ στην Ραφήνα με τα κορίτσια μου. Καθώς πολύς ο κόσμος και τα αυτοκίνητα πάρκαρα το duster στην μεγάλη ευθεία μπαίνοντας στην πόλη. Η μικρή ξαφνικά σα να την τσίμπησε μύγα τινάχτηκε και φώναξε: 'Πο πο πο !!!! Τεεεεελειο αυτοκίνητο! Όντως λίγα μέτρα πιο κάτω ήταν παρκαρισμένο ένα λευκό 3008 και καθώς η μικρή το περιεργάζονταν το περιεργάστηκα κι εγώ για μισό λεπτό. Το αυτοκίνητο πραγματικά από όποια πλευρά κι αν το δεις δεν παίζεται. Τόσο οι γρίλιες στη μάσκα, όσο και τα φωτιστικά σώματα μπρος πίσω, ειδικά αυτά τα πίσω είναι καταπληκτικά! Ο όγκος του καναλιού ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό ογκώδης αλλά πολύ χρηστικός για χίλιες δυο χρήσεις. Το αμάξι νομίζω αποτελεί απαύγασμα της σχεδιαστικής γαλλικής φινέτσας. Οι σχετικές διαστάσεις Μ,Π,Υ δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους που νομίζεις ότι με κάποιο τρόπο οι σχεδιαστές για τους γνωρίζοντες φωτογραφία και ζωγραφική... πέτυχαν την χρυσή τομή! Ούτε κοντόχοντρο ούτε μακρόστενο ούτε ανισομερές ούτε ψηλόλιγνο. Απλά συμπαγές και όμορφο δίχως να δείχνει ντελικάτο, αδύναμο ή να προδίδει συμβιβασμούς λόγω κατηγορίας, μεταξονίου ή θέσης που πρέπει να είναι ο κινητήρας ή θέσης που πρέπει να βρίσκεται ο οδηγός. Σα να είναι προϊόν 3d εκτύπωσης...!
Νομίζω πως στο μέλλον θα δούμε και άλλες τέτοιες συνθέσεις και από άλλους κατασκευαστές. Σε μια εποχή που δεν προλαβαίνεις να πεις μια ιδέα και κάποιος θα σου πει πως έχει ήδη εφαρμοστεί το αυτοκίνητο αυτό είναι αληθινά πρωτότυπο και σχεδιαστικά πολύ μπροστά. -
Το έχεις ψιλοερωτευτεί το 3008, έτσι;;;
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Το έχεις ψιλοερωτευτεί το 3008, έτσι;;;Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Λογικό δεν είναι ; ο Σπύρος όπως τον έχω γνωρίσει είναι εκλεκτικος άνθρωπος με ωραία γούστα. Μπορεί το duster να είναι εργαλείο αλλά δεν βλέπεται! Άρα λογικός ο θαυμασμός στο 3008.
-
Όχι και δεν βλέπεται, ρε Στέφανε. 3008 δεν είναι, αλλά είναι απόλυτα αποδεκτό σαν απλό σχέδιο.
Αν το duster δεν βλέπεται, το ignis πως το περιγράφεις;;;
Καλά απόλυτα ερωτεύσιμο το 3008, αν συμπαθείς τα SUVSent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ο όγκος του καναλιού ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό ογκώδης αλλά πολύ χρηστικός για χίλιες δυο χρήσεις. -
Παιδιά γεια και πάλι. Τα γούστα είναι γούστα και από μόνη της η λέξη ήδη σωρεύει έντονα στοιχεία υποκειμενικότητας.
Το ντάστερ είναι όχημα που είτε το αγαπάς, είτε το μισείς. Προσωπικά με έχει κερδίσει και δεν το κρύβω μου αρέσει, όπως μου άρεσε πάντα και το τζίμνι το παλιό βιτάρα το πινίν ή το πρώτο rav4. To 3008 είναι άλλο πράγμα. Μου αρέσει όπως η πρώτη Χ3 το evoque ή η τελευταία χ1. Η δεύτερη ομάδα μου αρέσει για εντελώς διαφορετικούς λόγους από την πρώτη. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικές σχολές που αφορούν το ίδιο αντικείμενο όμως. Αλλά δεν συγκρίνονται όπως δεν συγκρίνεται ένας ενισχυτής Μαρκ λεβινσον με έναν Ναντ 3020. Και οι δύο είναι πολύ καλοί σε αυτά που κάνουν αλλά ενώ από τον έναν περιμένεις ένταση ο άλλος σου δίνει αρμονικές τάξης Α σε χαμηλή όμως ένταση προσωπικής ακρόασης.
Το 3008 όμως είναι συγκερασμός πραγμάτων. Ιδιαίτερα όμορφο για suv και ιδιαίτερα μάτσο για να θεωρηθεί ένα ακόμη suv. Απευθύνεται σε όλες μας τις αισθήσεις και όχι μόνο στην γρήγορη εναλλαγή εικόνων. Μπορείς να το πηγαίνεις και με χαμηλές ταχύτητες εξίσου καλά με τις υψηλές γιατί το αυτοκίνητο αντιμετωπίζει τον δρόμο σαν πασαρέλα και τον οδηγό και επιβάτες σαν κριττική επιτροπή. Κοινώς σέβεται τα λεφτά που του σπρώχνεις. -
Ώπα και Χαιφιντελίστας Σπύρο!?!?! Με εντυπωσίασες και μου θύμισες παλιές καλές εποχές....!!!
ΥΓ: Το 3008 όσο περισσότερο το βλέπω στον δρόμο (στην Αίγινα βλέπω καθημερινά 2-3 φορές ένα λευκό), τόσο λιγότερο μου αρέσει. Στην αρχή είχα ενθουσιαστεί με την σχεδίασή του, πλέον μου φαίνεται απλά όμορφο χωρίς όμως κάτι το ιδιαίτερο...μάλλον έχω διαφορετικό γούστο από την πλειοψηφία του κόσμους.
Ααα, εδώ να σημειώσω πως στα δικά μου μάτια έχει τεράστια σημασία σε αυτό το αυτοκίνητο το χρώμα...σε κάποια χρώματα (όχι στο λευκό) μου φαίνεται αρκετά πιο όμορφο. Πάντως η Χ1 συνεχίζει για εμένα να είναι το ομορφότερο SUV της κατηγορίας της!
-
Εγώ πάντως είδα το μπλε στη Κυλλήνη για Κεφαλονιά και είναι πανέμορφο ! Κουκλί !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
To μπλέ (όπως και τα άλλα σκούρα εκτός μαύρου) του πάρει πάρα πολύ, ίσως το καλύτερο χρώμα!!
-
Πανέμορφο!!
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Εγώ πάντως είδα το μπλε στη Κυλλήνη για Κεφαλονιά και είναι πανέμορφο ! Κουκλί !
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ πάντως ψεγάδι δεν του βρίσκω. Μάλιστα απορώ που στον όμιλο ενώ θεωρητικά η ναυαρχίδα είναι η citroen, πως γίνεται το peugeot να παίζει χωρίς αντίπαλο εντός της οικογένειας...
-
Ναυαρχίδα είναι πλέον η DS . Σε επί μέρους μοντέλα υπάρχουν περιπτώσεις που όλα εξαρτώνται από την εποχή και τον σχεδιασμό . Για παράδειγμα η C5 είναι πολύ πιό όμορφη από το 508 . Το 308 έχει κάποια στοιχεία πιό εντυπωσιακά από το C4 . Πολύ πιο όμορφο θα είναι το C4 aircross από το 2008 σε πολλούς τομείς όπως είδα από το αδελφάκι της όπελ .
Από την άλλη επειδή ξαναμπήκα στο 3008 , ο χώρος οδήγησης είναι κάπως στριμωγμένος για τα δικά μου δεδομένα που έχω μάθει να οδηγώ με τα γόνατα σε απόσταση μεταξύ τους . Εδώ η μεγάλη κονσόλα σε περιορίζει κάπως .
-
ΜΑΡΤ. ΑΠΡ. ΜΑΙ. ΙΟΥΝ. ΙΟΥΛ.
QQ 284 GLA 162 QQ 262 QQ 261 QQ 276
X1 168 QQ 140 X1 152 X1 149 DUSTER 136
GLA 126 Q2 95 GLA 114 KUGA 115 GLA 134
TIG 105 TIG 92 TIG 107 GLA 109 VITARA 122
KUGA 91 CHR 78 KUGA 103 3008 106 CHR 121
CHR 89 3008 75 CHR 96 VITARA 98 KUGA 116
DUSTER 84 KUGA 73 VITARA 88 CHR 88 TIG 74
Q2 81 X1 58 3008 73 TIG 71 X1 63
VITARA 80 VITARA 53 Q3 70 Q2 68 3008 56
3008 24Εάν ήμουν αντιπρόσωπος μιας άλλης μάρκας θα έστελνα σίγουρα στον αντιπρόσωπο του COTY 2017 κάθε Χριστούγεννα μεγάλο καλάθι με ποτάρες!!! LMAO
-
Συγγνώμη αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να τα γράψω με ανθρώπινη σειρά, ελπίζω να μη στραβωθείτε, κάθετα πάντως είναι τα νούμερα ανά μήνα....
-
Και στραβωθήκαμε και δεν καταλάβαμε τι θέλεις να πεις...
-
https://www.instagram.com/p/BZAz_nmF-Yz ... trosfilipp
-
Είδα instagram και προσπαθούσα να καταλάβω 2 λεπτά τι δείχνει η φωτογραφία. Μετά κατάλαβα ότι είναι video!
-
Αύγουστος: Qashqai 151, GLA 114, Kuga 82, Vitara 80, C-HR 70, Audi Q2 62, Duster 56, BMW X1 52, Renegade 49, Tiguan 42, COTY 2017 Peugeot 3008 41!
Είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πιο κάτω! Όπως τα είχα προβλέψει πάτος στις πωλήσεις λόγω τιμολογιακής πολιτικής! Κάθε μήνα και χειρότερα! Αν και βρέθηκα πολύ κοντά στην αγορά του αφού το θεωρώ το πιο όμορφο της κατηγορίας ο παράγοντας value for MY MONEY με έστρεψε αλλού σε άλλη κατηγορία και καλύτερα κιόλας( σε πολύ πιο ακριβό αλλά και πολύ πιο value)! Volvo XC 60 T8 περιμένοντας να ανοίξει και ο κωδικός Polestar! Μιαν άλλη φορά Peugeot!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενώ το Τιγκουάν στην πιό όμορφη έκδοση του με την γνωστή πληρωμένη διαφήμιση στα ψευτοτέστ των 'ειδικών' και με 2 φορές κατεβασμένα βρακιά στις τιμές , πούλησε ΕΝΑ -1- περισσότερο
Και πιθανότατα αυτό όπως και τα μέρκ , είναι πινακιδωμένα για να πάρουν το μπόνους γιατί πλησιάζουμε στο τέλος του χρόνου...
Καλορίζικο το Βόλβο πάντως...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ενώ το Τιγκουάν πούλησε ΕΝΑ -1- περισσότερο
Καλορίζικο το Βόλβο πάντως...+1
Και εγώ θεωρώντας ως το πιο άμεσα ανταγωνιστικό μοντέλο το tiguan δεν βλέπω γιατί είναι παταγωδης εμπορική αποτυχία.
Peugeot 3008 2016