-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Κοιταξε τις τιμες προ φορων στις προσφορες που πηρες. Ειναι ευκαιρια γιατι αλλαξαν τα δεδομενα λογω τελος αποσυρσης και αυξηση φορων. Αρα αντι να πληρωσεις 3 χιλιαρικα πανω πληρωνεις 1 πανω και λες και ευχαριστω.Εξαλλου οι φοροι για πολυ κοσμο ειναι κατι σχετικο.
Σωστό αλλά εξακολουθουμε να λέμε το ίδιο.
Το είχα δει και με μεγάλη μου ευχαρίστηση ο μεγαλοφοροφυγάς- για να μην ξεχνίομαστε για το ποιον του καθενός (http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/o ... tin-ellada )
BMW Hellas αναγκάστηκε να δώσει μέρος από τα κέρδη της για να κρατηθει η τιμή χαμηλά με τις εκπτώσεις.Τώρα με μεγάλη υπέρηφανεια ταίζουμε τις ανυπαντρες θυγατέρες και τον Καρανίκα. Πριν πηγαίνανε καρφί στο Μόναχο
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μετά τις 34 πωλήσεις για τον Φεβρουάριο και τις μόλις 28 για τον Μάρτιο, πραγματικά αναμένω να δώ πως θα κλείσει το 6μηνο και εάν τελικά θα το τιμολογήσουν εντός αγοράς.Edit: Αυτό το έξυπνο σύστημα Σπύρο είναι διαθέσιμο μόνο για τις κορυφαίες εκδόσεις όμως. Εκτός, εάν αργότερα τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα (έστω και σαν έξτρα).
Φάνη η πανευρωπαϊκή ζήτηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα οι χρόνοι παράδοσης να έχουν εκτοξευτεί στους 5 με 6 μήνες για νέες παραγγελίες. Οι ταξινομήσεις Φεβ. – Μαρ. ουσιαστικά ήταν αμάξια για δειγματισμό και test drive των εκθέσεων .Ενημερωτικά ,επειδή με καίει για το δικό μου, προχτές την Τρίτη ήρθε το καράβι με τις παραγγελίες του Δεκεμβρίου και είναι οριακά αν θα προλάβουν να ταξινομηθούν και να παραδοθούν μέσα στον Απρίλιο.
-
Πρώτη παρουσίαση για το δίδυμο αδερφό του 3008, το opel grandland x! Ίδια πλατφόρμα, ίδιο εργοστάσιο, άλλη αισθητική πιο γήινη θα έλεγα! Με grip control και αυτό αλλά κάπου διάβασα ότι συνδέεται με κάποιο τρόπο με την απόκριση του αυτόματου κιβωτίου κάτι που δεν έχω διαβάσει πουθενά για το 3008 ( ίσως είναι μια μικρή διαφορά)! Μένει να ανακοινώσουν κινητήρες (λογικά τον Οκτώβρη στη Φρανκφούρτη)! Αν βάλουν τον diesel biturbo με τα 160 hp που έτσι ακούγεται για μένα δεν τίθεται θέμα και θα υπερτερεί αφού στα υπόλοιπα είναι ένα ίδιο αυτοκίνητο (αν και αισθητικά συνεχίζει να μου αρέσει περισσότερο το 3008)!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H PSA ετοιμάζει νέο κινητήρα 1.5 ντίζελ και βενζίνης 1.8 όπως είδαμε στην παρουσίαση του τρίτου αδελφού του c5 aircross ενώ πάντα υπάρχει το λίγο μεγαλύτερο ds7 .
Προφανώς θα έχουμε αλλαγές αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους ρύπους του euro 7 .
-
Με τους στόχους που θέτει η ΕΕ για την μείωση των ρύπων, σε λίγο θα υποχρεωθούμε να βάλουμε dpf στους κ@λ@υς μας... Θέλω να πω πως με λίγα λόγια θα υπάρξουν περιθώρια μόνο για υβριδικές και ηλεκτρικές υλοποιήσεις. Βέβαια όλα τα παραμύθια με τον Α ή Β τρόπο καταλήγουν σε ένα τέλος και αυτό είναι το 'τέλος ρύπων ντίζελ'.
-
Ο χρήστης kakto έγραψε:
Μετά τις 34 πωλήσεις για τον Φεβρουάριο και τις μόλις 28 για τον Μάρτιο, πραγματικά αναμένω να δώ πως θα κλείσει το 6μηνο και εάν τελικά θα το τιμολογήσουν εντός αγοράς.
Edit: Αυτό το έξυπνο σύστημα Σπύρο είναι διαθέσιμο μόνο για τις κορυφαίες εκδόσεις όμως. Εκτός, εάν αργότερα τοποθετηθεί σε όλα τα μοντέλα (έστω και σαν έξτρα).
Φάνη η πανευρωπαϊκή ζήτηση είναι μεγάλη με αποτέλεσμα οι χρόνοι παράδοσης να έχουν εκτοξευτεί στους 5 με 6 μήνες για νέες παραγγελίες. Οι ταξινομήσεις Φεβ. – Μαρ. ουσιαστικά ήταν αμάξια για δειγματισμό και test drive των εκθέσεων .Ενημερωτικά ,επειδή με καίει για το δικό μου, προχτές την Τρίτη ήρθε το καράβι με τις παραγγελίες του Δεκεμβρίου και είναι οριακά αν θα προλάβουν να ταξινομηθούν και να παραδοθούν μέσα στον Απρίλιο.
Η παραγγελία η δικιά μου ήταν 22/12 και το καράβι ήρθε 1/4 ημέρα Σάββατο. Ο εκτελωνισμός ολοκληρώθηκε 18/4 και μάλλον θα το παραλάβω την Τρίτη 25/4. Λάβε υπόψιν σου ότι εμένα μπορεί να καθυστέρησε ο εκτελωνισμός και γενικά η παράδοση 2-3 μέρες παραπάνω για το λόγο ότι είναι αναπηρικό και όταν υπάρχει ατέλεια καθυστερεί η όλη διαδικασία. Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να παραλάβεις μέχρι τέλος Απρίλη.
-
Ο χρήστης kakto έγραψε:
Για αυτό είπα ότι θέλω να δώ πως θα πάει στο 1ο 6μηνο. Βέβαια ο χρόνος παράδοσης είναι τραγικά μεγάλος (4 μήνες...υπερβολικός χρόνος μου φαίνεται), αλλά αναμένω. Πάντως τα test drive και δημοσιογραφικά είναι καμια 30αρια αυτοκίνητα στο σύνολο.
-
Μετά από ακριβώς 4 μήνες αναμονή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ!
Οι πρώτες εντυπώσεις παρά πολύ καλές. Τρομερή ποιότητα κύλισης (θα τολμήσω να το συγκρίνω με την GLK μου), ποιότητα κορυφαία και αν είσαι λάτρης της τεχνολογίας θα το λατρέψεις! Φώτο και περισσότερες εντυπώσεις εν καιρώ! Τώρα έχει βόλτες! -
Καλορίζικο με υγεία να το χαρείς
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Όταν με το καλο κατέβεις από το αμάξι μετα από μερικές μέρες, βάλε και καμία φωτό να γουστάρουμε....
Καλορίζικο,καλοτάξιδο και πολλά καλά και ανέμελα χιλιόμετρα! -
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Εννοείται ότι θα ανεβάσω φώτο.
-
Καλοτάξιδο...με γειες!!
Να σου χαρίσει πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα και να το χαρείς με υγειά!
Αναμένουμε εντυπώσεις οταν κάνεις μερικά χιλιόμετρα.
-
Καλοτάξιδο! Να μας πεις και τι τεχνολογία έβαλες πάνω που προσωπικά είμαι fan! Και φώτο!
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Φώτο…μέσα ,έξω ,πάνω ,κάτω ……
-
Μπράβο ! Καλοτάξιδο! Αναμένουμε εντυπώσεις και λεπτομέρειες παραγγελίας , τιμής και εξοπλισμού
-
-
Όμορφο! Καλοτάξιδο kosnear!!
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Όμορφο! Καλοτάξιδο kosnear!!Να είσαι καλά φίλε μου σε ευχαριστώ
-
Καλοτάξιδο kosnear
Εύχομαι πολλά και απροβληματιστα χιλιόμετραΌταν βρεις ευκαιρία αν είναι εύκολο γράψε μας την έκδοση που αγόρασες και αν το κουμπί sport είναι έξτρα εξοπλισμός η περιλαμβάνεται στην έκδοση που διάλεξες εσυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Super κατατοπιστικες οι φωτος! Αυτοματο το πηρες! Ποσο βγηκε?
Απιστευτη αισθηση αμαξι με ζελατινες!
Η κεντρικη οθονη την βλεπω εχει πολλες αντανακλασεις. Με ηλιο βλεπεις το περιεχομενο?
Αυτο που με προβληματιζει στα αμαξια που εξεχει η οθονη ειναι τι γινεται το καλοκαιρι με νταλα ηλιο ωρες εκτεθημενη. Φανταζομαι ελει καλη φυλαξη και προστασια.
Καλοταξιδο. Οταν κανεις περισσοτερα χλμ πες μας για μο καταναλωσης
Peugeot 3008 2016