-
Όταν τρακαρεις με 130 χλμ μόνο ο Θεός θα σε σώσει. Κανένας αερόσακος, κανένα αστέρι.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Όταν τρακαρεις με 130 χλμ μόνο ο Θεός θα σε σώσει. Κανένας αερόσακος, κανένα αστέρι.Αν σε σώσει κάτι αυτό θα είναι η τύχη. Οι αερόσακοι και τα αστέρια τουλάχιστον είναι υπαρκτά, σε αντίθεση με τους θεούς, δαίμονες, ξωτικά κλπ...
Πολύ κρίμα για τους 2 αθώους, αλλά και για τους άλλους 2 που έκαναν την χαζομάρα.
-
Ποιος αραγε θα παει να εξηγησει την 'χαζομαρα' που εκαναν τα παιδια στον πατερα που εχασε γυναικα και παιδι για μια 'χαζομαρα'?
Απο ποτε η εγκληματικη αντικοινωνικη συμπεριφορα βαφτιζεται χαζομαρα και στιγμιαιο λαθος? -
Θες να δικάσεις από τον καναπέ σου; Κάνε το. Τα λόγια και οι εκφράσεις δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα. Τέσσερις νέοι άνθρωποι χάθηκαν (από τριών ως τριαντατριών ετών). Είτε το πεις χαζομάρα ή δολοφονική πρόθεση, δεν αλλάζει κάτι. Εκτός αν μιλάμε για δικαστήριο κανονικό, όπου οι λέξεις έχουν το ειδικό τους βάρος. Ας μην χάσουμε όμως το νόημα, το οποίο είναι η τραγικότητα της υπόθεση και για τα θύματα, αλλά και για τους θύτες.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Κανενα αυτοκινητο δεν ειναι ασφαλες πανω απο τα 100χλμ/ωρα. Τα 5 αστερια ειναι για ταχυτητες που απλα δεν παιζουν στο 70% των θανατηφορων τροχαιων.+1
-
Πάντως για 130 δεν μου φαίνεται! Για 330 μπορεί...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
... εκτός από τα άπειρα με τα οποία πήγαινε... είχε κ λαστιχα του 2006...Τι να συζητήσουμε τώρα...;
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
είχε κ λαστιχα του 2006...Χιονολαστιχα κιολας.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
... εκτός από τα άπειρα με τα οποία πήγαινε... είχε κ λαστιχα του 2006...Τι να συζητήσουμε τώρα...;Βασίλη αναφέρεσαι στην Πόρσε του ατυχήματος?
Και ηταν νοικιαρικο.....? -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
... εκτός από τα άπειρα με τα οποία πήγαινε... είχε κ λαστιχα του 2006...Τι να συζητήσουμε τώρα...;
Βασίλη αναφέρεσαι στην Πόρσε του ατυχήματος?
Και ηταν νοικιαρικο.....?Και εγω έτσι είχα ακούσει αρχικά αλλα μετα διάβασα οτι ηταν δικό του.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη αναφέρεσαι στην Πόρσε του ατυχήματος?
Και ηταν νοικιαρικο.....?Ναι στην Πόρσε αναφέρομαι...για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος...
Αλλά λάστιχα 10ετίας;;; -
Του 2006. Ακόμη και χθες να τα φόρεσε στο αυτοκίνητο, είναι για πέταμα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα ελαστικά υπερθερμανθηκαν και του έσκασαν κάποια από αυτά γιαυτό και το αυτοκίνητο μπαίνει με τις μπάντες και ήδη έχουν ξεκινήσει οι καπνοί.
-
Η συζήτηση για το τροχαίο μπορει να συνεχιστεί εδώ: www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5 ... 5#p3181115
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Αναμενόμενη νίκη στο car of the year 2017. Μπράβο στην peugeot
-
Σίγουρος είμαι. Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό και επίσης έχει προωθηθεί πάρα πολύ από τον ειδικό τύπο....έχει πάρει απίστευτη δημοσιότητα ως αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης grimm23 έγραψε:
Αναμενόμενη νίκη στο car of the year 2017. Μπράβο στην peugeotΕ οχι και αναμενομενη οταν εχεις τη GIULIA αναμεσα στα υποψηφια...
-
Κι εγω Giulia ηθελα πρωτη. [emoji5] Δε τρελαινομαι για τα Suv.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αναμενόμενη νίκη στο car of the year 2017. Μπράβο στην peugeot
Ε οχι και αναμενομενη οταν εχεις τη GIULIA αναμεσα στα υποψηφια...
Σωστός, αναμενόμενη θα ήταν η πρωτιά της giulia
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το θεωρουσα δεδομενο οτι θα τερματισει 3αδα το 3008 αλλα οχι πρωτο. Οπως και δε περιμενα 3η την Εψιλον.
-
Μπορεις όμως να πεις ότι το 3008 είναι η Giuliia των suv
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peugeot 3008 2016