-
Χρηστο ασε τι ζητανε οι κατοχοι αλφα και σκεψου τι παιρνουν στο χερι. Μονο σε αλφιστι αν το δωσουν πιανουν μερικα φραγκα αλλα και παλι οι αλφιστοι γνωριζουν πως μπορουν να βρουν πιπ φτηνα απ οτι ζηταει ο πωλητης της
-
Την εχουμε ξανακανει μαζι τη κουβεντα και μ επιχειρηματα που δε σηκωνουν κουβεντας κατα την αποψη μου Αν ηταν ετσι τοτε ολες οι 147 θα εμεναν απουλητες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Την εχουμε ξανακανει μαζι τη κουβεντα και μ επιχειρηματα που δε σηκωνουν κουβεντας κατα την αποψη μου Αν ηταν ετσι τοτε ολες οι 147 θα εμεναν απουλητεςΔε μενουν ολες απουλητες ρε Χρησταρα. Ορισμενες ομως μενουν και ας εχουν ριξει το μπατζετ τους οι πωλητες. Συμφωνουμε διαφωνοντας!!!
-
Τι αξια εχει αυτο που λες? Ομοιως σου απαντω οτι ορισμενα golf μενουν απουλητα επειδη ζητανε οτι θελουν. Ομοιως και ολα τα μοντελα To θεμα ειναι τι μεση τιμη βρισκεις που ειναι αδιαμφισβητητο επιχειρημα. Οταν πας ν αγοτασεις ,οτι και ν αγορασεις κανεις παζαρι.
-
Καταρχήν δεν συγκρινα vw με Alfa. Με βάση όσα λέτε και η 147 με τη σειρά 1 έπρεπε να συγκρίνεται.
Ο αδελφός μου ειναι αλφιστι και την εχει αγόρασει 2-3 φορές απο τις βλάβες και οσα ζητάει το όχημα και σημειωτέον δεν ειναι απο τις πρώτες που είχαν κυριολεκτικά γαμηθει στα προβλήματα αλλα του 2007.
Αλλα ειναι κολλημένος και αυτος που εχει άλφα και παει και στρίβει καλα (εγω τρόμαξα μια φορα που την πήρα). -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πιο αξιόπιστο ομως δεν θα ειναι λογικά το γερμανικό; καλύτερο σερβις, αντιπροσωπεία και μεταπωλητική;
Εχει ταλαιπωρηθεί πολυ η άλφα απο προβλήματα που μονο φανατικοί Αλφιστι θα την προτιμήσουν, νομίζω.
Προςωπικα οσο όμορφη και να ειναι δεν παύει να ειναι ενα ιταλικό αμάξι με άγνωστη αντιπροσωπεία και υποστήριξη εδώ και μικρο μερίδιο αγοράς.
Ανεξαρτήτως διαφόρων που σε τέτοια αμάξια ειναι ελάχιστες, θα πήγαινα στην ασφαλέστερη λύση.Στην δικη μου εμπηρεια με τα περισσοτερα ιταλικα που εχουν περασει απο τα χερια μου (3) γενικα ηταν αξιοπιστα εκτος ισως απο το πρωτο, αλλα χαλαγε οταν δεν το οδηγαγα εγω. Ενα γερμανικο που ειχα βγηκε πολυ αναξιοπιστο, το δευτερο ειναι ακομα καινουριο. Για το σερβις των Αλφα στο επισημο δικτυο υπαρχει προβλημα, πολυ ακριβο, με προβληματικα μαγαζια. Στο ανεξαρτητα συνεργεια υπαρχουν πολλες επιλογες ομως. Η αγνωστη αντιπροσωπευση ισχυει μαλλον σε αντιθεση με την ΒMW που ειναι η μαμα εταιρεια.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καταρχήν δεν συγκρινα vw με Alfa. Με βάση όσα λέτε και η 147 με τη σειρά 1 έπρεπε να συγκρίνεται.
Ο αδελφός μου ειναι αλφιστι και την εχει αγόρασει 2-3 φορές απο τις βλάβες και οσα ζητάει το όχημα και σημειωτέον δεν ειναι απο τις πρώτες που είχαν κυριολεκτικά γαμηθει στα προβλήματα αλλα του 2007.
Αλλα ειναι κολλημένος και αυτος που εχει άλφα και παει και στρίβει καλα (εγω τρόμαξα μια φορα που την πήρα).Μιλησες ομως για μεταπωλητικη και σου εφερα ευθεια συγκριση με μια εταιρια με πολυ καλη μεταπωλητικη στην Ελλαδα.. δεν ηταν δα και δυσκολο να το αντιληφθει καποιος αυτο... Απο εκει και περα μπλα μπλα μπλα.... Κι εμενα ο κολλητος του πατερα μου με 156 του '98 αλλαζει μονο λαδια-φιλτρα Το οτι τρομαξες μου λεει πολλα εμενα αλλα ας μην γινω κακουλης...
-
Ρε νονε τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι βατανεν... (see what I did here [emoji1])
Στην ΑΟ για αεροδρόμιο την είχα πάρει και έτρεμε όλο το αμάξι, δεν ξέρω τι σκατα της κάνει, όλο συνεργείο έτσι και συνεργείο γιουβετσι θέλει. Έχει γνωρίσει όλα τα άλφα συνεργεια της χώρας μιας και ταξιδεύει πολύ) -
Αν έτρεμε το αυτοκίνητο είχε απλά αζυγοστάθμητους τροχούς ή στραβά ελαστικά.
-
Ναι καλα, σκουριαζει κιολας σα τη sud.. που να τ οδηγησεις τετοιο αμαξι που κανει κατι ακριβως οτι του λες αν δε μπορεις να του πεις τι ακριβως θες...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι καλα, σκουριαζει κιολας σα τη sud.. που να τ οδηγησεις τετοιο αμαξι που κανει κατι ακριβως οτι του λες αν δε μπορεις να του πεις τι ακριβως θες...Για λίγες στιγμές και καλα οδηγικής απόλαυσης (που και σε τι δρόμους; ) συνεταιρίζεσαι τα συνεργεία.
Not my cup of tea, dear ! -
Γραφτα αλλη μια δεν εμπεδωσαμε ακομα τις γραφικοτητες σου
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γραφτα αλλη μια δεν εμπεδωσαμε ακομα τις γραφικοτητες σουΜεχρι να παγώσει η κόλαση ......
-
Edit [mod]
Συζήτηση χωρίς ειρωνείες και προσωπικούς χαρακτηρισμούς δεν μπορείτε να κάνετε? -
http://www.drive.gr/news/nea-montela/et ... eo-stelvio
Εθεάθησαν οι βασικές εκδόσεις της Alfa Romeo Stelvio
Οι βασικές εκδόσεις του ιταλικού SUV έκαναν την εμφάνισή τους στους γύρω δρόμους του εργοστασίου.
Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo παρουσιάστηκε στην Έκθεση του Los Angeles πριν από δύο εβδομάδες και όπως μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό η ιταλική εταιρεία, το ντεμπούτο το μοντέλου πραγματοποιήθηκε από την κορυφαία έκδοση επιδόσεων Quadrifoglio.
Αυτές τις μέρες όμως κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες ανεπίσημες φωτογραφίες των βασικών εκδόσεων που αναμένεται να επωμιστούν το μεγάλο εμπορικό βάρος.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε τρία διαφορετικά μοντέλα, με το ένα μάλιστα από αυτά να αποτελεί τον λόγο φωτογράφησης του αφεντικού της FCA, Sergio Marchionne. Πρόκειται για μια σκούρο μπλε Stelvio με σκουρόχρωμους τροχούς αλουμινίου.
Οι άλλες δύο, μία κόκκινη και μία μαύρη, εντοπίστηκαν να βολτάρουν μέσα και πέριξ του εργοστασίου. Η αισθητική του μοντέλου παραμένει εντυπωσιακή, ενώ παρά το γεγονός ότι οι τροχοί δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάμετρο, γεμίζουν τους θόλους και δημιουργούν μια όμορφη εικόνα.
-
Σαν Giulietta μετά από μπόλικες επισκέψεις στα McDonalds το πίσω μέρος, σαν Giulia μετα απο bottox μπροστά
Αν δεν υπήρχαν τα δύο ανωτέρω αυτοκίνητα δε θα είχα μέτρο σύγκρισης και θα έλεγα ότι για την κατηγορία του είναι ωραίο, αλλά συγκρίνοντας την ατσουμπαλιά ενός SUV με γνώριμα όμορφα αυτοκίνητα, καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι δε πάει καλά.
Σιχαμένη μόδα τα SUV
-
Οι νέες Alfa Romeo όπως και οι Maserati σχεδιαστικά μου 'γιαπωνεζιζουν ...'.
Δεν καταργω την ομορφιά τους αλλά μου έρχεται το 'μοιάζει με ...'.
Αν δεν είχε θηρεους, σήματα κλπ θα ήταν ένα ωραιότατο Infiniti crossover. Όπως και η Giulietta ένα Mazda 3 κλπ. -
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σαν Giulietta μετά από μπόλικες επισκέψεις στα McDonalds το πίσω μέρος, σαν Giulia μετα απο bottox μπροστάΑν δεν υπήρχαν τα δύο ανωτέρω αυτοκίνητα δε θα είχα μέτρο σύγκρισης και θα έλεγα ότι για την κατηγορία του είναι ωραίο, αλλά συγκρίνοντας την ατσουμπαλιά ενός SUV με γνώριμα όμορφα αυτοκίνητα, καταλαβαίνεις αμέσως ότι κάτι δε πάει καλά.
Σιχαμένη μόδα τα SUV
Οχι φιλε μη το ξαναπεις
-
Ανοίγουν οι παραγγελίες για τη First Edition με τιμή εκκίνησης τα 57.300€ στην Ιταλία.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι νέες Alfa Romeo όπως και οι Maserati σχεδιαστικά μου 'γιαπωνεζιζουν ...'.
Δεν καταργω την ομορφιά τους αλλά μου έρχεται το 'μοιάζει με ...'.
Αν δεν είχε θηρεους, σήματα κλπ θα ήταν ένα ωραιότατο Infiniti crossover. Όπως και η Giulietta ένα Mazda 3 κλπ.Συμφωνώ 100%! Η ιταλική σχεδιαστική σχολή τέλειωσε με το ΝταΣιλβα και την 159. Από εκεί και πέρα έχουν αναλάβει, αν δε κάνω λάθος aμερικάνοι. Σε κάθε περίπτωση, η νέα σχεδιαστική γλώσσα της Αλφα μάλλον εσωτερικά θα ονομάζεται FaklanaDesign.
Alfa Romeo Stelvio