-
Λαθος το ειπα. Οχι οι τοκοι. Το ποσό των δοσεων λογαριαζεται ως τεκμηριο . Δηλαδη αν πληρωνεις δοση δανειου 200€/μηνα , επι 12 μηνες, εχεις τεκμηριο 2400€ . Το οποιο προστιθεται στα υπόλοιπα τεκμηρια (σπιτιου, αυτοκινητου, κτλ)
-
Πως το ξερετε οτι δεν θα κλείσει, για παραδειγμα τα επομενα 10 ετη.
-
Το ότι δεν πουλάει δεν νομίζω ότι ισχύει...Ως αυτοκίνητο το θεωρώ όσο αφορά τα suv από τα πιο αξιόλογα κ sport premium . Σίγουρα παίζουν ρόλο οι τιμές τιμές της,οι κινητήρες της . Ειδικά εδώ Ελλάδα θα συμφωνήσω με ένα φίλο πιο πριν ότι όλα μαζί ως κόστος παίζουν το ρόλο τους .Συν ότι αύριο μεθαύριο έρχεται ένας άλλος πάνω και τα ξανατσεκουρωνει και άντε μετά να το δώσεις.
Αυτό με τον τόκο του δανείου δεν το ήξερα καν..
Alfa's sales in the European Union dropped 36 percent to 50 830 vehicles last year, according to industry association ACEA. Its volume for the whole of the EU was lower than that of Lancia, which sold 58 903 units of its sole product, the Ypsilon hatchback, in its only market, Italy.
Για το 2019. Αμερική έχει άλλες 20 000 πωλήσεις. Ας πούμε συνολικά ~80 000 ;
Η BMW το 2019 μόνο από τις X2 πούλησε 92 000.
-
Όπως έγραψε και το Super, δεν πουλάει καθόλου καλά η Στέλβιο.
Στην Ευρώπη πούλησε για το 2019 και 2020: 27.000 και 17.000 αυτοκίνητα αντίστοιχα. Συγκριτικά η Χ3 πούλησε 81.000 και 62.000 και η Χ5 45.000 και 41.000 και η ΜΒ GLC 109.000 και 99.000.
-
Νομίζω το καλύτερο σχόλιο για τη Stelvio το διάβασα σε ένα αμερικάνικο site όταν πρωτοπαρουσιάστηκε: είναι το καλύτερο SUV για αυτούς που τους αρέσει να οδηγούν, για τους υπόλοιπους υπάρχουν αρκετά άλλα καλύτερα.Τώρα αν την ώρα που οδηγείς θα συμπλήρωνα εγώ, σε παίρνει ο ύπνος, χάζευε τις διαφημίσεις στη τηλεόραση για να βρεις τα καλύτερα...
-
Πως το ξερετε οτι δεν θα κλείσει, για παραδειγμα τα επομενα 10 ετη.
Μάντες δεν είμαστε και στα επόμενα 10 χρόνια μπορεί να γίνει ο Γ' ΠΠ, που λέει ο λόγος, και να μην υπάρχει καν ο κόσμος, αλλά βάσει του σχεδίου της Stellantis η Alfa Romeo έχει κεντρικό ρόλο. Ήδη πήγε ως CEO ο μέχρι σήμερα CEO της Peugeot, οπότε ο Όμιλος βλέπει πολύ σοβαρά την AR!!!
-
Manast είπες την κατάλληλη κουβέντα.Μπορει να μην έχει ταμπλέτες,φουλ ηλεκτρονικα, φανφάρες αλλά προσφέρει οδηγική συγκίνηση . Προσφέρει τετρακίνηση κορυφαία,άξονα από ανθρακόνημαπολυ καλό στήσιμο ανάρτησης τροχών με ιταλική φινέτσα.Μπορει να μην πουλάει γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί κ ο κόσμος ζητάει ευκολία,άνεση κ λίγο εφέ....Δεν είναι merc αλλά alfa ,δεν είναι γερμανικό αλλά ιταλικο και αυτό το' πληρώνει' .Δείτε την Subaru στην Ευρώπη .Τι προσφέρει και που βρίσκεται...Η χειρότερη χρονιά της φέτος .
Εγώ πάντως επειδή μπριζωθηκα 3-4μερες τώρα λόγω της τιμής μέσα στη βδομάδα θα πάω να την δω κ να πάρω μια προσφορά.Μπορει να κάνω την έκπληξη ή και το μεγάλο κόλπο.... Μπορεί κ να μην τα καταφέρω
-
Δες την, αν μπορεις οδηγησε την, και στο τελος παρτην
Δε νομιζω οτι θα μπορεσεις να της αντισταθεις
-
Δες την, αν μπορεις οδηγησε την, και στο τελος παρτην
Δε νομιζω οτι θα μπορεσεις να της αντισταθεις
Όλα θα εξαρτηθούν εάν μπορέσω να κάνω το μεγάλο κόλπο....
-
Manast είπες την κατάλληλη κουβέντα.Μπορει να μην έχει ταμπλέτες,φουλ ηλεκτρονικα, φανφάρες αλλά προσφέρει οδηγική συγκίνηση . Προσφέρει τετρακίνηση κορυφαία,άξονα από ανθρακόνημαπολυ καλό στήσιμο ανάρτησης τροχών με ιταλική φινέτσα.Μπορει να μην πουλάει γιατί έχουν αλλάξει οι καιροί κ ο κόσμος ζητάει ευκολία,άνεση κ λίγο εφέ....Δεν είναι merc αλλά alfa ,δεν είναι γερμανικό αλλά ιταλικο και αυτό το' πληρώνει' .Δείτε την Subaru στην Ευρώπη .Τι προσφέρει και που βρίσκεται...Η χειρότερη χρονιά της φέτος .
Εγώ πάντως επειδή μπριζωθηκα 3-4μερες τώρα λόγω της τιμής μέσα στη βδομάδα θα πάω να την δω κ να πάρω μια προσφορά.Μπορει να κάνω την έκπληξη ή και το μεγάλο κόλπο.... Μπορεί κ να μην τα καταφέρω
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να περιμένεις κι άλλο, επειδή την ιστορία με διάφορες Alfa την έχουμε ξαναδεί. Δεν το λέω αρνητικά, όλοι οι alfisti αυτό περιμένουμε:
45000 ευρώ όταν πρωτοπαρουσιάζεται το μοντέλο
35000 μετά από λίγο όταν δεν πουλάει τίποτα
30000 όταν πας να πάρεις προσφορά και σου κάνουν εκπτωσούλα
25000 το Γενάρη άμα ψωνίσεις πινακιδομένο της προηγούμενης χρονιάς
20000 όταν βγει το facelift
15000 λίγο πριν τη λήξη παραγωγής του μοντέλου
Φυσικά αυτοεκπληρούμενη προφητεία έτσι το ότι η Alfa δεν θα πουλήσει ποτέ ό,τι και να βγάλει, αλλά δεν πειράζει. Αυτή η μάρκα είναι σαν τη γυναίκα την επικίνδυνη την πρόστυχη αυτή που σε προειδοποιούσε η μάνα σου να μείνεις μακριά της για να μη σου κλείσει το σπίτι και σε καταστρέψει οικονομικά, είναι το ίδιο πράγμα αλλά για τους διάφορους executives της αυτοκινητοβιομηχανίας. Τα βιβλία θα είναι πάντα στο κόκκινο, θα τραβάνε τα μαλλιά τους με τα οικονομικά αποτελέσματα και παρόλα αυτά θα συνεχίζουν να της σπρώχνουν χρήμα λόγω ιστορίας και χαρακτήρα. Η μόνη μάρκα που σπάει τους κανόνες του καπιταλισμού στην πράξη. (ένας λόγος παραπάνω να την προτιμήσεις άμα είσαι αριστερός)
-
Δεν τολμώ να δοκιμάσω αυτό που κάνουν αλλά μου αρέσει η προσέγγισή τους.
Ωραίοι οι τύποι.
Alfa Romeo Stelvio