-
Σημερα το είδα, ήρθε και με βρήκε αυτό κάτω από το γραφείο...
Τέλη 80s
Μουσικόραμα στην ερτ. Με το γκούτη.
B52, love shack.
Μια άψογη brunette και μια νταρντάνα blond.
Από αυτές που όταν πάνε τουαλέτα, προτιμάς να τα κάνεις πρόκες παρά να μπεις στο ναρκοπέδιο.
Κάπου λέει και για το αμάξι που χωράει 20.
Τη νταρντάνα μου θυμίζει...
Δεν ξέρω πόσο καλό είναι, τι κόλπα κάνει, αλλά βγάζει μιζέρια... -
Το είδα στο δρόμο, ερχόταν πίσω μου ενω ήμουν με το Scooter, και έκανα ακρή να με περάσει για το χαζέψω καλύτερα.
Λευκο, με σηματάκι 4χ4, χωρις διαφημιστικά, κανονικές πινακίδες (test drive car?)
Παιδιά είναι πραγματικά εντυπωσιακό και έχει πολύ καλές αναλογίες, 'τζιποειδές' και ΔΕΝ θυμίζει SW (φοβόμουν και εγώ όπως ο #giorgostap μήπως θυμίζει το Octavia Scout που έχουν παρόμοιο μήκος, αλλα οχι,είναι πολυ πιο όμορφο...)
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Σημερα το είδα, ήρθε και με βρήκε αυτό κάτω από το γραφείο...Τέλη 80s
Μουσικόραμα στην ερτ. Με το γκούτη.
B52, love shack.
Μια άψογη brunette και μια νταρντάνα blond.
Από αυτές που όταν πάνε τουαλέτα, προτιμάς να τα κάνεις πρόκες παρά να μπεις στο ναρκοπέδιο.
Κάπου λέει και για το αμάξι που χωράει 20.
Τη νταρντάνα μου θυμίζει...
Δεν ξέρω πόσο καλό είναι, τι κόλπα κάνει, αλλά βγάζει μιζέρια...Θεικη περιγραφη...
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Καλησπερα,σε ποια περιοχη καταφερες κ το βρηκες?και η εκδόση ambition ικανοποιει με τν εξοπλισμο που διαθετει?Το ειδα στην σκοντα μαρινου αντυπα 98,βασικα δεν το περιμενα γιατι μου ειχαν πει σε εναν μηνα και ηταν μια ευχαριστη εκλπληξη
οσο για την εκδοση ambition πιστευω πως ειναι υπερπληρης αν δεν εχεις τρελες απαιτησεις...αν την βαλεις διπλα στη style λιγα πραγματα δεν εχει...ολοκληρωμενο συστημα led ραγες οροφης σαν αλουμινιο και αλουμινενια πλαισια παραθυρων και ζαντες 18αρες εχει η πλουσια εξωτερικα ,τωρα εσωτερικα 2ζωνικους κληματισμους 8αρα κεντρικη οθονη ολες οι ηλεκτρικες ευκολιες +ηλεκτρικο χειροφρενο cruse control δερμα τιμονι λεβιες 7αεροσακοι και ολα τα συστηματα ενενεργητικης ασφαλειας ειναι παροντα....απο και και περα στην πλουσια θα βρεις πχ αυτοματο ανοιγμα πορπαγκαζ επιλογη προγραματων οδηγησης εχρωμη οθονη στο καντραν και αλλα 2,3 ακομα πραγματακια -
Ευχαριστω πολυ, οποτε αν δεν εχεις καποια τρελλη απαιτηση απο εξοπλισμο,που αν εχεις πας στο kuga, το παιρνεις και μπορεις να κουβαλησεις ολο το σοι..
-
Καμία μιζέρια δε βγάζει το Kodiaq - το είδα κι εγώ απο κοντά.
Στην ουσία οι τύποι έφτιαξαν ένα αμάξι μεγέθους Q7 με υλικά επιπέδου (ή παρμένα απευθείας από το) Golf για να κρατήσουν το κόστος αναλογικά χαμηλό. Είναι ό,τι χρειάζεται μια μεγάλη οικογένεια που δεν ενδιαφέρεται για κιμπαριλίκι-αρχοντιά-αουντίλα. Συνήθως το αμάξι όταν το χρησιμοποιείς και θα λερωθεί και θα χτυπηθεί και θα γρατσουνιστεί και θα το κάνει μαντάρα κανένα πιτσιρίκι στα πίσω καθίσματα κλπ. Το Kodiaq είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιείται χωρίς να πολυκαίγεσαι κι όλας αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω. Μ αρέσει πολύ και η λογική του και η τιμολόγηση και το επίπεδο ποιότητας που - εσκεμμένα- επέλεξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσει τρελά.
Επίσης λόγω του ότι δεν έχει όλο αυτό τον όγκο με μοναδικό σκοπό να πουλήσει τραμπουκισμό και μούρη όπως κάνουν τα premium SUV, δε θα ένιωθα ντροπή και douchebaginess να το οδηγήσω έξω - ενώ με ένα Q7 ή Cayenne κλπ θα αισθανόμουν κρετίνος στο δρόμο
-
Κακα τα ψεμματα σε μια εποχη που ειναι δυσκολη, και η αγοραστικη δυναμη εχει πεσει κατακορυφα,ακομα και το καινουργιο αμαξι μπορει να θεωρηθει προκληση,ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που ισχυει να σου ψοφησει η κατσικα αφου δν εχω εγω..
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Καμία μιζέρια δε βγάζει το Kodiaq - το είδα κι εγώ απο κοντά.Στην ουσία οι τύποι έφτιαξαν ένα αμάξι μεγέθους Q7 με υλικά επιπέδου (ή παρμένα απευθείας από το) Golf για να κρατήσουν το κόστος αναλογικά χαμηλό. Είναι ό,τι χρειάζεται μια μεγάλη οικογένεια που δεν ενδιαφέρεται για κιμπαριλίκι-αρχοντιά-αουντίλα. Συνήθως το αμάξι όταν το χρησιμοποιείς και θα λερωθεί και θα χτυπηθεί και θα γρατσουνιστεί και θα το κάνει μαντάρα κανένα πιτσιρίκι στα πίσω καθίσματα κλπ. Το Kodiaq είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιείται χωρίς να πολυκαίγεσαι κι όλας αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω. Μ αρέσει πολύ και η λογική του και η τιμολόγηση και το επίπεδο ποιότητας που - εσκεμμένα- επέλεξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσει τρελά.
Επίσης λόγω του ότι δεν έχει όλο αυτό τον όγκο με μοναδικό σκοπό να πουλήσει τραμπουκισμό και μούρη όπως κάνουν τα premium SUV, δε θα ένιωθα ντροπή και douchebaginess να το οδηγήσω έξω - ενώ με ένα Q7 ή Cayenne κλπ θα αισθανόμουν κρετίνος στο δρόμο
Κοίτα, έχω ψηφίσει και εγώ αντρέα... Αλλά δεν μου άρεσε η λιάνη... Μου άρεσε όμως η βίλα.
Ασε που αν έκαμα εγώ πικρόχολο σκόλιο, αν κάποιος σε διαβάσει, δεν ξαναμπαίνει μέσα... -
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Κακα τα ψεμματα σε μια εποχη που ειναι δυσκολη, και η αγοραστικη δυναμη εχει πεσει κατακορυφα,ακομα και το καινουργιο αμαξι μπορει να θεωρηθει προκληση,ποσο μαλλον σε μια κοινωνια που ισχυει να σου ψοφησει η κατσικα αφου δν εχω εγω..Θενκς μαν!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Κοίτα, έχω ψηφίσει και εγώ αντρέα... Αλλά δεν μου άρεσε η λιάνη... Μου άρεσε όμως η βίλα.
Ασε που αν έκαμα εγώ πικρόχολο σκόλιο, αν κάποιος σε διαβάσει, δεν ξαναμπαίνει μέσα...Συγγνωμη αλλα δε καταλαβα απολυτως τπτ απ αυτο το σχολιο Ισως απ τα πολλα χρονια στο εξωτερικο εχω χασει επαφη με τη μοντερνα ελληνικη.
-
Το kodiaq απο ογκο και μονο συνειρμικα σε οδηγει στην αισθηση οτι προερχεσαι απο καποια καλη οικονομικη κατασταση..Μην ξεχνατε ειναι η εποχη που αρκετοι που ετρωγαν με χρυσα κουταλια αναγκαζονται να πουλανε περιουσιες ωστε να αντισταθμισουν την μειωση μισθου..
-
καλησπερα ! Το kodiaq το ζαχαρωνει ο κουμπάρος μου που ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες για το τρίτο παιδί του. Λίγο η τριτεκνία (τελος ταξινόμησης), λίγο οι μεγαλύτεροι χώροι τον κάνουν ετοιμο να το παραγγειλει. Σκέφτεται το επταθεσιο γιατι και τα τρια παιδια είναι μωρά (3,5 ο μεγαλύτερος) και δύσκολα σε ένα πενταθέσιο χωράνε τρια μεγάλα παιδικά καρεκλάκια. Το ερώτημα είναι αν αξίζει το επταθέσιο ή με τα τρια παιδια μπορεί να βολευτεί και με το πενταθέσιο. επίσης μια απορία του είναι ότι σε περίπτωση που επιλέξει το επταθέσιο αρκούν τα 150 άλογα ή χρειάζεται τα 190 (και στις δύο περιπτώσεις για τον δίλιτρο πετρελαίου). δυστυχώς ο βενζινοκινητήρας έχει πολλή μεγάλη κατανάλωση και ακριβά τέλη... Νομίζω ότι το κοdiaq δίεχνει η καλύτερη επιλογή τουλάχιστον για τα επταθέσια της αγοράς... Δεν ξέρω αν τον έχω συμβούλευσει λάθος
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Καμία μιζέρια δε βγάζει το Kodiaq - το είδα κι εγώ απο κοντά.Στην ουσία οι τύποι έφτιαξαν ένα αμάξι μεγέθους Q7 με υλικά επιπέδου (ή παρμένα απευθείας από το) Golf για να κρατήσουν το κόστος αναλογικά χαμηλό. Είναι ό,τι χρειάζεται μια μεγάλη οικογένεια που δεν ενδιαφέρεται για κιμπαριλίκι-αρχοντιά-αουντίλα. Συνήθως το αμάξι όταν το χρησιμοποιείς και θα λερωθεί και θα χτυπηθεί και θα γρατσουνιστεί και θα το κάνει μαντάρα κανένα πιτσιρίκι στα πίσω καθίσματα κλπ. Το Kodiaq είναι φτιαγμένο για να χρησιμοποιείται χωρίς να πολυκαίγεσαι κι όλας αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω. Μ αρέσει πολύ και η λογική του και η τιμολόγηση και το επίπεδο ποιότητας που - εσκεμμένα- επέλεξαν. Είμαι σίγουρος ότι θα πουλήσει τρελά.
Μέγεθος Q5 έχει, όχι Q7 ή Cayenne.
-
Ο χρήστης cac έγραψε:
καλησπερα ! Το kodiaq το ζαχαρωνει ο κουμπάρος μου που ετοιμάζεται τις επόμενες μέρες για το τρίτο παιδί του. Λίγο η τριτεκνία (τελος ταξινόμησης), λίγο οι μεγαλύτεροι χώροι τον κάνουν ετοιμο να το παραγγειλει. Σκέφτεται το επταθεσιο γιατι και τα τρια παιδια είναι μωρά (3,5 ο μεγαλύτερος) και δύσκολα σε ένα πενταθέσιο χωράνε τρια μεγάλα παιδικά καρεκλάκια. Το ερώτημα είναι αν αξίζει το επταθέσιο ή με τα τρια παιδια μπορεί να βολευτεί και με το πενταθέσιο. επίσης μια απορία του είναι ότι σε περίπτωση που επιλέξει το επταθέσιο αρκούν τα 150 άλογα ή χρειάζεται τα 190 (και στις δύο περιπτώσεις για τον δίλιτρο πετρελαίου). δυστυχώς ο βενζινοκινητήρας έχει πολλή μεγάλη κατανάλωση και ακριβά τέλη... Νομίζω ότι το κοdiaq δίεχνει η καλύτερη επιλογή τουλάχιστον για τα επταθέσια της αγοράς... Δεν ξέρω αν τον έχω συμβούλευσει λάθοςΑπό τη στιγμή που τα καθίσματα διπλώνουν στο δάπεδο και δεν κλέβουν από τον χώρο αποσκευών δεν υπάρχει λόγος να μην προτιμήσει το 7θέσιο. Τώρα για τα άλογα, όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο!
-
Αυτη ειναι η πρόταση μου και μένα. Μονο που η συζυγος του σκέφτεται κάποιο άλλο πενταθεσιο που να χωραει τα τρια καρεκλάκια. δεν θέλει κοdiaq λόγω χωρου και όγκου
-
Αν δεν υπάρχει προοπτικη για τέταρτο δε βλέπω το λόγο για το επταθέσιο. Ούτως ή άλλως το αμάξι έχει άφθονους χώρους. Και η οποία διαφορά τιμής πενταθέσιου με το επταθέσιο να την εκμεταλλευθεί με καλύτερο εξοπλισμο ή ισχυρότερο κινητήρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αν δεν υπάρχει προοπτικη για τέταρτο δε βλέπω το λόγο για το επταθέσιο. Ούτως ή άλλως το αμάξι έχει άφθονους χώρους. Και η οποία διαφορά τιμής πενταθέσιου με το επταθέσιο να την εκμεταλλευθεί με καλύτερο εξοπλισμο ή ισχυρότερο κινητήραSent from my iPhone using Tapatalk
εννοεις για πενταθεσιο kodiaq ή για κάποιο άλλο πενταθεσιο?
-
Πάντα μιλάω για το kodiaq το οποίο φαίνεται γιατί δεν το έχουμε δει ότι έχει μεγάλους χώρους αποσκευών και στο πίσω κάθισμα λογικά άνετα θα χωρούν 3 καρέκλακια για όσο διάστημα θα χρειάζονται. Το επταθέσιο το θεωρώ μονόδρομο για 6μελεις οικογένειες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Πάντα μιλάω για το kodiaq το οποίο φαίνεται γιατί δεν το έχουμε δει ότι έχει μεγάλους χώρους αποσκευών και στο πίσω κάθισμα λογικά άνετα θα χωρούν 3 καρέκλακια για όσο διάστημα θα χρειάζονται. Το επταθέσιο το θεωρώ μονόδρομο για 6μελεις οικογένειες.Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι εξαμελεις συνήθως πάνε σε βανάκια στυλ vito κλπ
-
Το kodiaq εχει λογο υπαρξης για μια τριμελη οικογενεια που ζει στην Αθηνα?Η θα ναι καλυτερα με kuga tiguan tuscon?
Skoda Kodiaq