-
Αναμένεται και το επταθέσιο Tiguan Allspace.
-
ποιο θα βολέψει περισσότερο με τα τρια μωρα ένα πενταθεσιο kuga ή tiguan ή ένα επταθεσιο kodiaq ή χτραιλ?
-
Για το tiguan που έχω άποψη σίγουρα η καμπίνα του είναι πολύ πιο άνετη από QQ/Kuga και μάλλον ίδια με xtrail. Το ζήτημα είναι αν χωράνε 3 καθίσματα πίσω, όπως το βλέπω εγώ με έρευνα αγοράς ώστε να πάρει 3 μαζεμένα καθισματάκια ΙΣΩΣ χωρέσουν.
Στο πορτ μπαγκαζ χωράνε άνετα 2 καρότσια χωρίς να πας μπροστά το πίσω κάθισμα, που θα το πας με 3 παιδιά!
-
Η καμπίνα του tiguan είναι αντίστοιχη του kuga και σαφώς μικρότερη από αυτή του xtrail.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το kuga σε χώρους μέσα είναι πιο κοντά στο Golf παρά στο Tiguan (οκ υπερβολή- αλλά απαντώ σε αντίστοιχη υπερβολή )
-
Και το Picanto βγαίνει σε 7θεσιο
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το kuga σε χώρους μέσα είναι πιο κοντά στο Golf παρά στο Tiguan (οκ υπερβολή- αλλά απαντώ σε αντίστοιχη υπερβολή )Δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτό που λες. Σαφώς και το Kuga είναι σε χώρους πιο κοντά στο Golf. To Golf για το μεγεθός του έχει αρκετά αξιοποιήσημους χώρους ενώ το Kuga ναι μεν έχει καλούς χώρους και αυτό αλλά για το μεγεθός του δεν έχει. Συμφωνα πάντως με εσωτερικές μετρήσεις γνωστού περιοδικού παρατηρώ ότι το Golf έχει σε σχέση με το Kuga περισσότερο εσωτερικό πλάτος εμπρος, περισσοτερο χώρο για τα κεφάλια για τους μπροστά αλλά και για τους πίσω και υπερισχύει και σε χώρο για τα γόνατα των πίσω.. Το Kuga φυσικά έχει περισσότερο χώρο αποσκευών από το Golf και λίγο πιο μεγάλο εσωτερικό πλάτος για τους πίσω. Δεν μου κάνει εντύπωση που σε χώρους είναι στα επίπεδα ενός Golf και όχι ενός Tiguan κάθως πλέον όλα τα Ford δεν έχουν αξιοποιήσημους χώρους. Και τα Fiesta , Focus και C-max έχουν από τους χειρότερους στην κατηγορία τους.. Δεν υπάρχει καμία απολύτως συγκριση ενός C max και ενός C4 Picasso για παράδειγμα.. Ισως να έχουν ογκώδες ταμπλό τα Ford και μεγάλες μούρες.. To Fiesta π.χ έχει μακρύτερη μουρη σε σχέση με ένα 208 η ένα C3
-
Δηλαδη συγκρινεται μεταξονιο 2.62 μτρ με μεταξονιο 2.69?μηπως τα ισοπεδωνουμε ολα?
-
Έχω το qashqai, και συνάδελφος εχει πρόσφατα πάρει το tiguan και άλλος ένας εχει το xtrail.
Με αυτά που λέτε μας βάλατε σαν τα χαζά χθες στο πάρκινγκ της εταιρείας και κάναμε test.
Μέχρι και ο πιο κολλημένος με το νέο του αμάξι το tiguan είδε ξεκάθαρα τα ότι συγκρίνεται με το qashqai ενώ με το xtrail δεν έχει καμία σχεση.
Πραγματικά καλό θα ήταν πριν γράφουμε εδώ να τεκμηριωνουμε και αυτά που λέμε και όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι, γιατί έτσι μπερδεύουμε και όσους μπορεί να έχουν μπει να διαβάσουν το κάτι παραπάνω. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σκέψου τι εικόνα θα σχημάτισε καμιά συνάδελφος σας, αν σας είδε να κάθεστε να συγκρίνετε ποιος το έχει μεγαλύτερο!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σκέψου τι εικόνα θα σχημάτισε καμιά συνάδελφος σας, αν σας είδε να κάθεστε να συγκρίνετε ποιος το έχει μεγαλύτερο! [emoji38]Χαχχαχαχα θεος
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[quote='inertia']To μεγαλύτερο μειονέκτημα του Kodaiq
είναι όπως έχω ξαναγράψει
όχι τα σκληρά πλαστικά στην καμπίνα λχ στις πισω πόρτες
ή η πλαστική φάσα στο ταμπλόσκληρα πλαστικα εγω θα ελεγα εχει πολυ λιγοτερα απο πολλα ανταγωνιστικα μοντελα,βασικα ακομα και σε χαμηλα κομματια του ταμπλο εχει μαλακα
οσο για την πλαστικη φασα που ειναι απομιμιση ξυλου(στο skout) η σαν αλουμινιο δεν φαινεται φτηνη ....!!δεν νομιζω παρομοιες προτασεις να εχουν αληθινο ξυλο η αλουμινιου σε αυτη την κατηγορια τιμης.... -
Παντως, στο autobild.de που συγκρινουν Tiguan με Kodiaq λενε ξεκαθαρα οτι το Σκοντα εχει καλυτερη ποιοτητα,μεγαλυτερη χρηστικοτητα,ιδια οδηγικη συμπεριφορα(συνεπως πλαδαρο και το Tiguan) και σιγουρα με την τιμη που εχει,ειναι καλυτερη αγορα απο το Τιγκουαν..
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Έχω το qashqai, και συνάδελφος εχει πρόσφατα πάρει το tiguan και άλλος ένας εχει το xtrail.
Με αυτά που λέτε μας βάλατε σαν τα χαζά χθες στο πάρκινγκ της εταιρείας και κάναμε test.
Μέχρι και ο πιο κολλημένος με το νέο του αμάξι το tiguan είδε ξεκάθαρα τα ότι συγκρίνεται με το qashqai ενώ με το xtrail δεν έχει καμία σχεση.
Πραγματικά καλό θα ήταν πριν γράφουμε εδώ να τεκμηριωνουμε και αυτά που λέμε και όχι να γράφουμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι, γιατί έτσι μπερδεύουμε και όσους μπορεί να έχουν μπει να διαβάσουν το κάτι παραπάνω. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς. Το Kuga με το tiguan έχουν αντίστοιχους χώρους για τους πίσω. Στο πορτ μπαγαζ βέβαια δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των 2. Και τα 2 αυτά δεν έχουν καμία σχέση σε χώρους με το xtrail. Το νισσαν μόνο με το crv συγκρίνεται.
-
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
To μεγαλύτερο μειονέκτημα του Kodaiq
είναι όπως έχω ξαναγράψει
όχι τα σκληρά πλαστικά στην καμπίνα λχ στις πισω πόρτες
ή η πλαστική φάσα στο ταμπλόσκληρα πλαστικα εγω θα ελεγα εχει πολυ λιγοτερα απο πολλα ανταγωνιστικα μοντελα,βασικα ακομα και σε χαμηλα κομματια του ταμπλο εχει μαλακα
οσο για την πλαστικη φασα που ειναι απομιμιση ξυλου(στο skout) η σαν αλουμινιο δεν φαινεται φτηνη ....!!δεν νομιζω παρομοιες προτασεις να εχουν αληθινο ξυλο η αλουμινιου σε αυτη την κατηγορια τιμης....Έχοντας δει Superb να ξεφτίζουν πλαστικά,
πίστεψέ με έχω ξεπεράσει την έννοια της απτής ποιότητας.
Η πλαστική φάσα είναι βαμμένο πλαστικό. Ο καθένας καταλαβαίνει.Η ποιότητα του Kodiaq είναι αντίστοιχης λογικής με ένα Golf.
Όπως στο Golf, και στο Kodiaq τα μαλακά πλαστικά περιορίζονται στους μπροστινούς επιβάτες.Πολύ απλά αυτά που λέω.
-
λοιπόν μετα παό μια περιηγηση στις αντιπροσωπείες... Το kodiaq ειναι με διαφορα το πιο ευρύχωρο. Ακομη και σαν επταθεσιο είναι πιο άνετο από το αντίστοιχο xtrail. Νομίζω ότι στα suv για τριτεκνο αποτελεί σχετικά μονοδρομο, καθώς το πανέμορφο kuga είναι πολύ 'στενό', ενώ νομίζω ότι είναι 'εφάμιλο' σε ποιότητα με το tiguan. Μου αρέσει πολύ αν και με προβληματίζει η αγορα δίλιτρου με 150 ή 190 άλογα.
-
Αν το πρόβλημα είναι τα παιδικά καθίσματα πίσω, ίσως μια λύση να είναι αυτή η εταιρία
https://multimac.co.uk/homeΒγάζει μονοκόμματα 3πλά και 4πλά παιδικά καθίσματα σε διάφορα πλάτη. Από το να περιορίσεις την επιλογή
αυτοκινήτου λόγω 3χ isofix πίσω, ίσως να είναι καλύτερο να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο. Είναι ακριβό, αλλά σίγουρα μπορείς να το πουλήσεις αργότερα όταν μεγαλώσουν -
http://www.autogreeknews.gr/nees-dokime ... 125-ps-4x2
Μονόδρομος για όποιον θέλει χώρους και αξιοπρεπή εξοπλισμό
-
Σημερα το ειδα απο κοντα και μου αρεσε πολυ! Στη σύζυγο φαίνεται υπερβολικά μεγάλο αλλά πολύ άνετο για τα τρια μωρα. Η διαφωνία μας είναι για το χρώμα. εγω θέλω άσπρο αυτη οχι γιατι της φαινεται πολύ μεγάλο για τοσο άσπρο και προτιμα γκρι (bussiness grey) Καμία συμβουλή ως προς την χρηστικότητα?
-
Ο χρήστης kids έγραψε:
) Καμία συμβουλή ως προς την χρηστικότητα?δεν ρωτάμε ποτέ τη γυναίκα μας για το αυτοκίνητο.
ή μάλλον ρωτάμε την άποψή της για να φανούμε δημοκρατικοί και μετά κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Skoda Kodiaq