-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Πάντα τα skoda είχαν και έχουν υψηλό vfm. Στο vag είναι το μόνο τους πρόβλημα ( λάδια, dsg κλπ)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Προσπαθώ να καταλάβω αλλά... Τι εννοείς; Ότι τα VAG έχουν πρόβλημα με λάδια και DSG; Σύμφωνοι αλλά αυτά είναι δύο προβλήματα.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει το Kodiaq, άνετα θα το αγόραζα και σαφως το προτιμώ από τα αδελφάκια του! Εαν δεν είχα πάρει το Kuga, πιστευω (φυσικά θελω να το οδηγησω πρωτα) ότι θα ήταν η επόμενη επιλογή μου.Αν ποτέ αγόραζα αμάξι του ομίλου vag στη κατηγορια των SUV μάλλον αυτό θα ήταν η επιλογή μου (μιλάμε για budget max ως 30-35 χιλ γιατί μετά υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως το νέο q5). Θέλω όμως να το δω κι από κοντά γιατί κάτι με ξενίζει στην εμφάνιση, κάπως μακρύ μου φαίνεται και ναι μεν στο επταθέσιο δικαιολογείται, αλλά μη φαίνεται σα περίπτερο που λέει κι ο φίλος λίγο πιο πάνω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Πάντα τα skoda είχαν και έχουν υψηλό vfm. Στο vag είναι το μόνο τους πρόβλημα ( λάδια, dsg κλπ)
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
Προσπαθώ να καταλάβω αλλά... Τι εννοείς; Ότι τα VAG έχουν πρόβλημα με λάδια και DSG; Σύμφωνοι αλλά αυτά είναι δύο προβλήματα.
Στην αξιολόγηση και επιλογή ενός αυτοκινήτου με προτεραιότητα ειδικά στο θέμα της αξιοπιστίας... θα προτιμούσα ένα με πολλά πιθανά μικρά προβλήματα από ένα με λιγότερα αλλά τρανταχτά. Δεν θα με πείραζε τόσο, μια ελαττωματική φίσα που κάθε τόσο καίει τις λάμπες και ένα τιμόνι που αλλοιώνεται από την ζέστη ή ένα δυναμό που μπορεί να χρειαστεί αλλαγή στα 60000 χλμ, όπως συνέβαινε με τα focus πρώτης γενιάς όσο να βρεθώ αντιμέτωπος με ρογμή στον κινητήρα με ένα γκολφ της ίδιας εποχής. Με αυτό το σκεπτικό συμφωνώ με τον nickthetrib αν αυτό που μάλλον αυτό εννοούσε.
-
Καλά δεν το συζητώ κι εγώ μαζί σου. Καλύτερα βέβαια να μην έχεις ούτε μικρά ούτε μεγάλα θέματα
-
Όσο πιο λίγα και μικρά, τόσο πιο καλά φίλε time!
-
Σε δυο χρόνια που λήγει το lease του octavia το σκέφτομαι σοβαρά.
Η τιμή του είναι ό,τι πρέπει για να μπει στο νέο lease.
-
Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει το Kodiaq, άνετα θα το αγόραζα και σαφως το προτιμώ από τα αδελφάκια του! Εαν δεν είχα πάρει το Kuga, πιστευω (φυσικά θελω να το οδηγησω πρωτα) ότι θα ήταν η επόμενη επιλογή μου.Γειά σου Φάνη! Τώρα το είδα ότι τελικά πήρες Kuga και είχα μείνει με την απορία τι τελικά θα ήταν το επόμενό σου όχημα μετά την 1.
Καλοτάξιδο λοιπόν.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σε δυο χρόνια που λήγει το lease του octavia το σκέφτομαι σοβαρά.Η τιμή του είναι ό,τι πρέπει για να μπει στο νέο lease.
Θα χωραει αραγε το καρτ με ριγμενα πισω καθισματα?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σε δυο χρόνια που λήγει το lease του octavia το σκέφτομαι σοβαρά.
Η τιμή του είναι ό,τι πρέπει για να μπει στο νέο lease.
Θα χωραει αραγε το καρτ με ριγμενα πισω καθισματα? [emoji38]
Σιγά μη κουβαλαμε το καρτ. Έχουμε το φορτηγό της ομάδας για αυτό. [emoji38]
Sent from my E6853 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Επίσης θεωρώ και το 2.0 TDI DSG στα 27,700 καλό VFM
Πόσο;;;; ; 36000 έχει το αντίστοιχο tiguan!!!!
Όχι, 36 έχει το Tiguan με τα 190 άλογα και την τετρακίνηση. Το αντίστοιχο Kodiaq έχει 35...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επίσης θεωρώ και το 2.0 TDI DSG στα 27,700 καλό VFM
Πόσο;;;; ; 36000 έχει το αντίστοιχο tiguan!!!!
Όχι, 36 έχει το Tiguan με τα 190 άλογα και την τετρακίνηση. Το αντίστοιχο Kodiaq έχει 35...
Έχεις δικιο. 34000 πήγαινε το αυτόματο διλιτρο στα 150 χωρίς τετρακίνηση. 7000 ευρώ διαφορά
-
Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πάντως το 150άρι χωρίς τετρακίνηση να έχει μόνο €1000 διαφορά από το 190άρι με τετρακίνηση. Η τιμή του 190 είναι τσεκαρισμένη, το παρήγγειλε φίλος πριν 10 μέρες.
-
Σε advance τόσο μου είχαν δώσει προσφορά το Νοέμβριο
-
Τον Σεπτέμβριο παντως που ειχα παρει τελευται προσφορά, μονο €1.000 διαφορά ειχαν και γι αυτο δεν αξιζε η αγορά του 150αριου, εκτος εαν ηθελες να βάλεις περισσοτερο εξτρα εξοπλισμό.
-
Τον Σεπτέμβριο παντως που ειχα παρει τελευται προσφορά, μονο €1.000 διαφορά ειχαν και γι αυτο δεν αξιζε η αγορά του 150αριου, εκτος εαν ηθελες να βάλεις περισσοτερο εξτρα εξοπλισμό.1-2 χιλιάρικα ήταν η διαφορά αλλά αν πήγαινες στα 150 είχες περιθώριο να βάλεις και κάποιο αξεσουάρ. Στο 190αρι δεν είχες κάνενα περιθώριο να προσθέσεις κάτι.
-
εχθες τελικα βρηκα αντιπροσωπεια που ειχε το kodiaq!!σε ασπρο και επιτελους το ειδα απο κοντα!!εξωτερικα ειναι εντυπωσιακοτατο σε διαστασεις και δεν
σου δινει την αισθηση του χοντροκομενου....
ευτυχως δεν μοιαζει με στεσιον οπως φοβομουν γιατι κλεινει προς τα πισω η οροφη σαν κουπε !!με το που ανοιγει την πορτα
(που η χειρολαβη ειναι απο τα νεα
vw)πεταγεται μια πολυ εξυπνη πατεντα της σκοντα : ενα πλαστικο για να μην γρατζουνιεται το χρωμα της αν ακουμπησουμε πουθενα κατα λαθος
και βλεπεις ενα πολυ ποιοτικο ταμπλο...πραγματικα απο το ιντερνετ που το κοιταζα δεν φαινεται το ποιοτικο!τα μαλακα πλαστικα ειναι και σε σημεια
που δεν το περιμενεις η σχεδιαση δεν ειναι κατι τρελο αλλα ειναι πολυ φρεσκια μου αρεσε που τα χειριστηρια του κλιματισμου εχουν μια κλιση προς τα πανω
γενικα σου εμπνεει μια λιτη πολυτελεια,το αλλο που σου κανει εντυπωση (ακομα περισσοτερη )ειναι οι χωροι ειμαι 1,85(ενταξει οχι και το πρωτο μποι :-P)
και οταν πηγα στα πισω καθισματα χαθηκα,το πορτπαγκαζ πραγματικα ειναι οτι πρεπει για μετακομιση επισης χωροι για μικροαντικειμενα υπαρχουν
ουκ ολιγοι (εντυπωση μου εκανε το 2πλο ντουλαπακι εμπρος απο ον συνοδηγο)στα αρνητικα που ειδα εγω στα δικα μου ματια
ειναι πως στην εκδοση ambiton εχεις πολυ απλες ταπετσαριες στα καθισματα και πως τις ποτηροθηκες εμπρος δεν λες ακριβως ποτηροθηκες
σαν συμπερασμα που εβγαλα σε αυτη φαση ειναι πως ειναι μια πολυ καλη επιλογη στην κατηγορια και ισως η καλυτερη του group vag
σε αυτη την κατηγορια τιμης ,την αλλη βδομαδα επλιζω να το οδηγησω για ποιο ολοκληρωμενη αποψη
το αρνητικο του ειναι οτι δεν του εβαλαν το 1,6tdi (βεβαια δεν ξερω αν θα το σηκωνε...) αρα πας σε βενζινη 125 η 150
(και μαλλον το 150αρι για να εισαι ανετος και φορτωμενος ) το 2λιτρο tdi 190 ακομα και το 150 θα του ειναι γαντι αλλα στο ελλαδισταν
διαγεις πολυτελη βιο -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
...πεταγεται μια πολυ εξυπνη πατεντα της σκοντα : ενα πλαστικο για να μην γρατζουνιεται το χρωμα της αν ακουμπησουμε πουθενα κατα λαθος...Μια διόρθωση: δεν είναι πατέντα της Skoda, η Ford έχει το ίδιο στο Focus εδώ και κάτι χρόνια.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...πεταγεται μια πολυ εξυπνη πατεντα της σκοντα : ενα πλαστικο για να μην γρατζουνιεται το χρωμα της αν ακουμπησουμε πουθενα κατα λαθος...
Μια διόρθωση: δεν είναι πατέντα της Skoda, η Ford έχει το ίδιο στο Focus εδώ και κάτι χρόνια.
Και μάλιστα απο τη βασική έκδοση
Sent from my iPad using Tapatalk
-
οκ πραγματικα δεν το ηξερα παντως πρεπει να ειναι πολυ χρησιμο γιατι σκεφτομαι πως στο δικο μου πλλες φορες το ειχα ακουμπησει .....
-
Καλησπερα,σε ποια περιοχη καταφερες κ το βρηκες?και η εκδόση ambition ικανοποιει με τν εξοπλισμο που διαθετει?
Skoda Kodiaq