-
Εμένα δε μου λέει πολλά το νούμερο. Έχω βλαστιμησει να βάλω αντικείμενα ΙΚΕΑ από.τη στενή είσοδο του c5 η.τις πόρτες... Αν/όταν μπήκαν, μέσα με ριγμένα καθίσματα έχει άφθονο χώρο... Τι το θες αν δε χωράει να φορτωθεί λόγω στενού ανοίγματος...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κλασικός απατεωνακος ματ...πιάνει τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό και στην πόρτα και λέει ότι είναι μαλακά...ότι να ναι όταν για κάτι τόσο προφανές λέει τόσο εύκολα ανακρίβειες φανταστείτε για αλλά θέματα που χωρούν υποκοιμενισμο...μόνο για να παίρνεις μάτι τα βίντεο του ματ γιατί σκηνοθετικά είναι άρτια αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερα με κλειστό ήχο!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η rdesign ει αι αυτή που δοκίμασε. Μήπως εσύ εχεις δει άλλη εκδοση;
-
Για φορτηγάκια είστε εδώ μέσα μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Κλασικός απατεωνακος ματ...πιάνει τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό και στην πόρτα και λέει ότι είναι μαλακά...ότι να ναι όταν για κάτι τόσο προφανές λέει τόσο εύκολα ανακρίβειες φανταστείτε για αλλά θέματα που χωρούν υποκοιμενισμο...μόνο για να παίρνεις μάτι τα βίντεο του ματ γιατί σκηνοθετικά είναι άρτια αλλά μέχρι εκεί. Καλύτερα με κλειστό ήχο!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η rdesign ει αι αυτή που δοκίμασε. Μήπως εσύ εχεις δει άλλη εκδοση;
Αυτήν είδα και εγώ από κοντά. Μαλακά δεν τα λες τα πλαστικά. Τώρα ο ματ πως τα βρήκε μαλακά...καταλαβαίνεις τι συμβαίνει μετά τα σχόλια του γενικά...
-
Έχει ρωτήσει κάποιος σε αντιπροσωπεία για το εάν αναμένεται αναβάθμιση POLESTAR για το ΧC40 T3 και πότε περίπου;
-
Παρέλαβε κάνεις; εδώ και ένα μήνα οπότε τους παίρνω τηλέφωνο στο πλοίο φορτωμένο λέει είναι.
-
αυριο παραλαμβανω απο τη BΕΛΜΑΡ το D4 AWD Launch Edition...
πιστευω να προλαβω δηλαδη...αλλιως Σαββατο...και μετα εντυπωσεις
-
Εσένα όμως ήταν ήδη εδώ Ελλάδα εδώ και μήνες σωστά; Ο φίλος δεν μιλάει για παραλαβές σε αμάξια με χλμ ήδη αλλά νέα εκτελωνιστα
-
ναι ναι...προφανως και ηταν εδω..
απλα προετοιμαζομαι για review
-
Ο χρήστης cddaraa έγραψε:
Παρέλαβε κάνεις; εδώ και ένα μήνα οπότε τους παίρνω τηλέφωνο στο πλοίο φορτωμένο λέει είναι.Στο Βέλγιο δεν φτιάχνεται το XC40; Με πλοίο το κατεβάζουν από εκεί;
Μπας και την μετέφεραν στην Κίνα την παραγωγοί οι Κινέζοι; -
Ο χρήστης panasol έγραψε:
ναι ναι...προφανως και ηταν εδω..απλα προετοιμαζομαι για review
περιμενουμε τα νεα σου!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Παρέλαβε κάνεις; εδώ και ένα μήνα οπότε τους παίρνω τηλέφωνο στο πλοίο φορτωμένο λέει είναι.
Στο Βέλγιο δεν φτιάχνεται το XC40; Με πλοίο το κατεβάζουν από εκεί;
Μπας και την μετέφεραν στην Κίνα την παραγωγοί οι Κινέζοι;ε λεμε καμια @αλακια να περασει ο καιρος...οι εισαγωγεις φορτώνουν την δικη τους δυσπραγια και έλλειψη ρευστου για να μπασουν τα αμαξια στην χωρα σε διαφορες πιθανες και απιθανες δικαιολογιες!!! μονο ότι φταιει ο τραμπ και κανενας τυφωνας δεν ακουσαμε ακόμα!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στο Βέλγιο δεν φτιάχνεται το XC40; Με πλοίο το κατεβάζουν από εκεί;
Μπας και την μετέφεραν στην Κίνα την παραγωγοί οι Κινέζοι;Πολύ πιθανόν να τα κατεβάζουν με πλοίο. Το Βέλγιο έχει πρόσβαση σε θάλασσα.
Το εργοστάσιο της Volvo στο Βέλγιο είναι στο Ghent. Είναι ακριβώς δίπλα στο ποτάμι του Ghent που βγάζει στην θάλασσα.
Το λιμάνι του Ghent είναι το τρίτο μεγαλύτερο της χώρας.
Το εμπορικό λιμάνι της Αμβέρσας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της Ευρώπης... -
Προφανως και απο αυτες τις χωρες με πλοιο τα κατεβαζουν τς εμπορευματα...απο τα βορεια λιμανια της γαλλιας πχ 15 20 μερες κανει ενα κοντεινερ να ερθει...απο βελγιο ποσο ακριβως δε ξερω αλλα περιπου τοσο φανταζομαι.
Αλλα προφανως και αυτα ειναι @@@ των αντιπροσωπων για να δικαιολογησουν την απαραδεκτη καθυστερηση..Αν ζητησεις τρακινγκ νρ θα μπορεις να το παρακολουθεις κ συ αν οντως ισχυει αυτα π λενε...
Εμενα μ ειχαν πει 15 σεπτεμβρη παραγωγη και ελλαδα τελος σεπτεμβρη...αντε βγαλε ακρη...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πολύ καλές εντυπώσεις για το Τ3.
-
Κακη εντύπωση όμως το +10 στην κατανάλωση βενζίνης. Αγκαλιά με το πρατήριο...
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κακη εντύπωση όμως το +10 στην κατανάλωση βενζίνης. Αγκαλιά με το πρατήριο...Αφού οι κινέζοι το έκαναν θεόβαρο, πως να μην καταναλώνει τόσο; Δεν κοιτούσαν λίγο πως το έκανε η Peugeot με το 3008;
Μου θυμίζει τις πρώτες προσπάθειες των ιταλών στην παθητική ασφάλεια που κατέληγαν με τα βαρύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας και βεβαίως σέρνονταν και έκαιγαν τρελά...
-
Το εχω πει 1000000 φορες....οταν βαζεις ενα 1500 αρι να συρει 1.5 και τονο αμαξι και ο θεος ο ιδιος να το κανει θα καψει το γαμ... εκτος και αν το πηγαινεις με αυγο κατω απο το γκαζι....και προφανως και το λιγο πιο ελαφρυ πεζο θα καιει μισο λιτρο λιγοτερο...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λογικό είναι να καίει τόσο ρε παιδιά, δεν είναι παράλογη κατανάλωση....1.5 τόνο είναι το αυτοκίνητο. Πιστεύω ότι μερικές φορές μας πιάνει εμμονή με την κατανάλωση! Δεν είναι δυνατόν κάποιος να δίνει €35.000 για αυτοκίνητο αυτή της κατηγορίας ειδικά και να ασχολείται για τα €300 καύσιμα τον χρόνο που θα πληρώνει επιπλέον.
Επίσης, η κατανάλωση είναι ΣΧΕΤΙΚΗ, αφού ο καθένας οδηγεί με διαφορετικό τρόπο και προτεραιότητες. Βλέπω και από το δικό μου που αντικειμενικά έχει από τις μεγαλύτερες καταναλώσεις της κατηγορίας, μπορεί με τον τρόπο οδήγησης να δω διαφορά 2+ λίτρα/100χλμ. ή διαβάζω εδώ για καταναλώσεις στα τάρταρα και όταν οδηγώ το ίδιο αυτοκίνητο έχω για πλάκα +2-3 λίτρα/100χλμ.
-
Εντάξει και αυτό με τα 35000 δίνω δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση είναι μια καραμέλα που πρέπει να σταματήσει...
Δλδ θέλετε να πείτε ότι όσοι αγοράζουν αμάξι με +35000 όλοι το πληρώνουν σε μετρητά; Άμα ήταν έτσι οι πριμιουμ εταιρείες θα ειχαν μονοψήφια νούμερα καθε μήνα!! Γιατί άλλο στάτους προϋποθέτει το πληρώνω 35Κ μπραφ και άλλο δίνω 9000 μπροστά και 400*84!!!Τέλος μεγάλες αποκλίσεις στην κατανάλωση έχουν κυρίως οι ...ρουφιχτρες! Ένα οικονομικό αμάξι (και αν είναι και ντίζελ) δεν παίζει πολύ. Στο δικό μου ντίζελ ακούω για το 4*2 από 4.8 μέχρι 5.8 . 7 δεν άκουσα κανέναν να γράψει όσο και βαρύ πόδι να έχει
volvo XC40 / V40 / CMA platform