-
Αν κάτοχος civic με 16αρες θέλει 17'" δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι είναι ψαγμενο και φοράω τις ιδιες
-
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
Αν κάτοχος civic με 16αρες θέλει 17'" δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι είναι ψαγμενο και φοράω τις ιδιες
Φίλε otokomae, γνωρίζω ότι γνωρίζεις και το έχεις ψάξει και εσύ διεξοδικά! Σε ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια.
Όποιος με civic, θέλει κάτι που οντως είναι κορυφαίο και θα μεταμορφώσει κανονικά το αυτοκίνητο του σε σημείο που δεν θα το πιστεύει, πιστεύω ότι θα ενδιαφερθεί γιατί γιανα τα πάρει καινούργια πρέπει να πληρώσει τα διπλάσια.
Αναφορικά με τον φίλο ggab, θα πώ ότι δεν θα πουλήσω το civic, μιας και έβαλε βέτο η γυναίκα μου, πούλησε σε 5 μέρες το δικό της μοντέλο 2021!!! και περιμένει να της δώσω το civic μόλις παραλάβω το ι20n, στα μέσα της εβδομάδας.
Αν πάντως οι ζάντες καθαρίζουν τα 320αρια μπροστινα φρένα του Ν, τότε θα αφήσω μόνο τα λάστιχα για πώληση και θα βάλω ένα σετ nankang ar1 στις 2forge για όταν μπαίνω πίστα. -
Μετά απο
-219 στάσεις σε βενζινάδικα
-8319 λίτρα καυσίμου
-11500 ευρώ
-Μια καμμένη λάμπα πορείας
-2 προβληματικά αισθητήρια AF (διαφορετικά μεταξύ τους)200σαρίσαμε
-
Α ρε Hondara!!
Συνεχίζουν να είναι αθραυστα λοιπόν!
Μπράβο ρε φίλε να το χαίρεσαι!
Πόσο θα το κρατήσεις; το έχεις σκεφτεί;Εγώ κοντεύω τα 40.000/4 χρόνια και δεν έχω αλλάξει ούτε λάμπα ακόμα. Το μόνο ελάττωμα του αμαξιου μέχρι τώρα που με έχει ξενερώσει είναι ότι θέλει να το παίρνει η γυναίκα συνέχεια...Χαχαχα
-
Κάτσε ρε συ....ποτε το πήρες;
Όντως λέει 200.000 χλμ; -
@sargus said in Νέο Honda Civic 2017:
Εγώ κοντεύω τα 40.000/4 χρόνια και δεν έχω αλλάξει ούτε λάμπα ακόμα. Το μόνο ελάττωμα του αμαξιου μέχρι τώρα που με έχει ξενερώσει είναι ότι θέλει να το παίρνει η γυναίκα συνέχεια...Χαχαχα
Ωχχχχχ... Βλέπω στην κρυστάλλινη σφαίρα γδαρμένες ζάντες για το μέλλον σου.
-
Α ρε Hondara!!
Συνεχίζουν να είναι αθραυστα λοιπόν!
Μπράβο ρε φίλε να το χαίρεσαι!
Πόσο θα το κρατήσεις; το έχεις σκεφτεί;Εγώ κοντεύω τα 40.000/4 χρόνια και δεν έχω αλλάξει ούτε λάμπα ακόμα. Το μόνο ελάττωμα του αμαξιου μέχρι τώρα που με έχει ξενερώσει είναι ότι θέλει να το παίρνει η γυναίκα συνέχεια...Χαχαχα
Ξενερωμα ειναι αυτό με τα AF που έχει γίνει αλλά για να μην ξενερώνω πολύ, λέω οτι έφταιγε το πετρέλαιο (που είναι και πιθανό δηλαδή!!)
Σκέφτομαι να το κρατήσω είναι η αλήθεια, μετά που θα τελειώσει η μίσθωση που έχω, αλλά θα εξαρτηθεί απο το πόσα θα ζητήσουν!Πάντως παράπονο δεν έχω με το αυτοκίνητο.
Καταπίνει χιλιόμετρα με ευκολία, φορτώνεται σαν γαϊδούρι, στρίβει χωρίς να προβληματίζει, είναι χάρμα οφθαλμών και και και καιΤο μόνο "σπαστικό" είναι οτι θέλει σέρβις κάθε 10.000 χλμ (κάθε δυο μηνες στην περίπτωσή μου)
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
Κάτσε ρε συ....ποτε το πήρες;
Όντως λέει 200.000 χλμ;Ναι ναι 200 χιλιάδες λέει
Σεπτ 2018 το πήρα, και αν δεν είχε τις καραντίνες, εργασία απο το σπίτι κτλ, θα είχαν έρθει λιγάκι νωρίτερα
-
Πω ρε φίλε, 50.000 χλμ. το χρόνο! Και μάλλον κ παραπάνω γιατί ήταν και η καραντίνα μέσα όπως λες. Και λείπει και μίσος χρόνος μέχρι το Σεπτέμβρη. Δηλαδή πόσα κάνεις ημερησίως; 400 χλμ;
Εγώ πάντως για μια περίοδο έκανα 220-240 χλμ ημερησίως για τη δουλειά, και ήμουν μόνιμα ερειπιο! Τιμή και δόξα συμφορουμιτη!Χάρισμα, πιπέρι στο στόμα!! Λένε βρε τέτοια πράγματα για τις γυναίκες;; Άσε που δεν αποκλείεται να έχουν ποινικοποιηθεί τέτοιες απόψεις στη σημερινή εποχή...
Η δικιά μου όμως είναι πολύ προσεκτική. Αν μπορεί ας πούμε να οδηγήσει με απόδοση 6/10, οδηγεί 6/10 κάθε φορά που πιάνει το τιμόνι. Σα ρομπότ! Ενώ εγώ, αν ας πούμε μπορώ να οδηγήσω 8/10, τις περισσότερες φορές οδηγώ 3-4/10 (βαριέμαι εύκολα, αφηρημιαζω κτλ.)
-
Μπράβο στον thesniki για τα χλμ που κάνει...Έμαθα ότι άμα καεί κάποιο λαμπάκι από τα φώτα ημέρας, δεν αλλάζει η ledοταινια που έχει το πρόβλημα, αλλά όλο το φανάρι...Για όλα τα καινούργια αμάξια αυτό. Για το civic δε ξέρω, θα ρωτήσω όταν το πάω για σέρβις, αλλά ισχυει για όλα τα αμάξια που έχουν φώτα ημέρας...Γνωρίζει κάτι κάνεις; Ευτυχώς βέβαια δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα...
.
-
Πω ρε φίλε, 50.000 χλμ. το χρόνο! Και μάλλον κ παραπάνω γιατί ήταν και η καραντίνα μέσα όπως λες. Και λείπει και μίσος χρόνος μέχρι το Σεπτέμβρη. Δηλαδή πόσα κάνεις ημερησίως; 400 χλμ;
Εγώ πάντως για μια περίοδο έκανα 220-240 χλμ ημερησίως για τη δουλειά, και ήμουν μόνιμα ερειπιο! Τιμή και δόξα συμφορουμιτη!Αν είχα το 1500 όπως εσύ, εκτός των άλλων, θα ημουν και άφραγκος
220χλμ κάθε μέρα κάνω
-
Εμένα η γυναίκα περιμένει με πιο μεγάλη ανυπομονησία το civic που είναι και εν ενεργεία εδώ και 3,5 χρόνια, παρά εγώ το ι20n που είναι κούτα!!
-
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
Εμένα η γυναίκα περιμένει με πιο μεγάλη ανυπομονησία το civic που είναι και εν ενεργεία εδώ και 3,5 χρόνια, παρά εγώ το ι20n που είναι κούτα!!
Φίλε gpaa, ξέρεις τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον;
Μόλις περάσει η κ@υλα του καινούριου i20n, θα αρχίσει να σε κουράζει και θα αποζητάς το Civic. Αν καταφέρεις να το πάρεις πίσω από τη γυναίκα, θα τα ακούς καθημερινά: "Τί το θέλαμε εμείς το i20n; Κοπανάει σαν κατσίκι. Δεν μας έφτανε το απλό i20, που θα μας περίσσευαν και λεφτά (να τα ξεκοκαλίσω στα μαγαζία);" -
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
Εγώ πάντως για μια περίοδο έκανα 220-240 χλμ ημερησίως για τη δουλειά, και ήμουν μόνιμα ερειπιο! Τιμή και δόξα συμφορουμιτη!Αν είχα το 1500 όπως εσύ, εκτός των άλλων, θα ημουν και άφραγκος
220χλμ κάθε μέρα κάνω
Και βραβείο υπομονής για τα διανυθεντα με ταχύτητες ΚΤΕΛ. Αυτό το 4.1 έτσι μόνο επιτυγχάνεται.
-
@harisma23 said in Νέο Honda Civic 2017:
@gpaa said in Νέο Honda Civic 2017:
Φίλε gpaa, ξέρεις τι θα γίνει στο κοντινό μέλλον;
Μόλις περάσει η κ@υλα του καινούριου i20n, θα αρχίσει να σε κουράζει και θα αποζητάς το Civic. Αν καταφέρεις να το πάρεις πίσω από τη γυναίκα, θα τα ακούς καθημερινά: "Τί το θέλαμε εμείς το i20n; Κοπανάει σαν κατσίκι. Δεν μας έφτανε το απλό i20, που θα μας περίσσευαν και λεφτά (να τα ξεκοκαλίσω στα μαγαζία);"Φίλε harisma23, δέν έχεις και άδικο. Βέβαια μέσα στην Αθήνα κυκλοφορώ πάντα με ένα honda forza scooter και έχω βρει την ησυχία μου απο το άγχος των μετακινήσεων μαζί με κατανάλωση 2,4 λίτρα/100 χιλιόμετρα!!!
Βέβαια θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί κυκλοφορούν πολλοί παλαβή τελευταία. Το i20n θα το παίρνω για εξορμήσεις εύβοια και στροφιλίκια, ή πίστες για κανά Σαββατοκύριακο να βγαίνουν γούστα και να ξεχνιόμαστε! -
@otokomae said in Νέο Honda Civic 2017:
@thesniki said in Νέο Honda Civic 2017:
220χλμ κάθε μέρα κάνω
Και βραβείο υπομονής για τα διανυθεντα με ταχύτητες ΚΤΕΛ. Αυτό το 4.1 έτσι μόνο επιτυγχάνεται.
Πρέπει να πηγαίνεις στον αυτόματο με 110!!!! Μιλάμε για πολύ μεγάλη υπομονή και κουράγιο!! Έλα το κτέλ κηφισού για αξέχαστα δρομολόγια!!
-
ΧΑ! Τώρα που ανέβηκε η βενζίνη καταλαβα πως στην ανάγκη ο άνθρωπος έχει μεγάλη υπομονή. Με 90 χλμ/ώρα πάω. Στις πρώτες μέρες με έπιανε μια νευρικότητα ήταν τόσο αργά που νόμιζα θα σβήσει, πλέον ακούω εκπομπές στο ραδιόφωνο, διαβάζω κάνα περιοδικό, παίζω κάνα ταβλακι μόνος μου ( οκ πλάκα κάνω) Συγκριτικά με το 130 χλμ χάνω γύρω στο 15 λεπτό χοντρικά! Κερδίζω όμως ευρώ. Λεφτουδακια μου όμορφα.
-
@lap said in Νέο Honda Civic 2017:
ΧΑ! Τώρα που ανέβηκε η βενζίνη καταλαβα πως στην ανάγκη ο άνθρωπος έχει μεγάλη υπομονή. Με 90 χλμ/ώρα πάω. Στις πρώτες μέρες με έπιανε μια νευρικότητα ήταν τόσο αργά που νόμιζα θα σβήσει, πλέον ακούω εκπομπές στο ραδιόφωνο, διαβάζω κάνα περιοδικό, παίζω κάνα ταβλακι μόνος μου ( οκ πλάκα κάνω) Συγκριτικά με το 130 χλμ χάνω γύρω στο 15 λεπτό χοντρικά! Κερδίζω όμως ευρώ. Λεφτουδακια μου όμορφα.
Χαχαχα. Πάνε κάμποσοι μήνες που το στροφόμετρο ξεπέρασε τις 4000 στροφές!!! Τώρα με αγάπη και προδερμ.......
-
Πάντως κ με βενζίνη κλειδωμένα στα 130χλμ μια χαρά καίει το 1.5... -
@stavtsim said in Νέο Honda Civic 2017:
Πάντως κ με βενζίνη κλειδωμένα στα 130χλμ μια χαρά καίει το 1.5...Σκέψου ότι το πετρέλαιο είναι με τις ίδιες προδιαγραφές, 2 λίτρα παρακάτω!!
-
Αθήνα Θεσσαλονίκη καί πίσω με 100€, παλεύεται με πετρέλαιο ακόμα.
Νέο Honda Civic 2017