-
Που λέει ότι είναι επίσημη εργοστασιακή αναβάθμιση;
-
απο οσο γνωριζω, και αν δεν διαψευστω οπως το 2008, θα δειτε συντομα ανακοινωση αντιπροσωπευσης και προσφορας...
δεν ξερω αν θα μεινει βεβαια στα 0.7 ή θα ανεβει...αρκετα...
ειναι κατι που συζητιεται λογω χαμηλων πωλησεων και αναγκης επιπλεον γκατζετιων-αγκιστρι...
...και για να βαλουμε ολιγον και τα πραγματα στις θεση τους σε σχεση με τις προσδοκιες, η ιδια η χοντατα ομολογει οτι στις δυναμομετρησεις της δεν παιρνει τα θεωρητικα 174 αλλα κατι κοντα στα 200 σε στοκ... -
Θα κουμπώνει το flashpro επίσημα ο Σ γάτε;
Η σελίδα της εταιρίας πάντως έχει δημοσιευμένα αυτά τα νούμερα:
με φουλ πρώτο στάδιο [spoiler=:1ksbnvev]This is an example of a race prepared MT Civic. This calibration is not included as it is race specific, and must be configured by a tuner.Specifications are:
High octane race fuel Test pipe Custom exhaust Cold air intake FlashPro custom tuning
We are looking at Honda V6 torque levels of around 260 lb ft. This was at at 24 psi of boost, and we were not maxed out on the boost levels or the injector capacity.
Civic MT Race car high octane plus 8 psi more boost.
260 tq and 233 hp +42 HP and 76 lb-ft torque over stock[/spoiler:1ksbnvev]
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
...και ετσι για να ξευρωμε
https://www.autoevolution.com/news/hond ... 17418.html
αρα επισημη-εργοστασιακη αναβαθμιση στα 225/34.4 για τα μανιουαλ και 214/29.8 για να σιβιτι με μολις 7 κατοσταρικα ανευ απωλειας εγγυησης...Αυτό άραγε θα γίνεται και Ελλάδα και αν ναι, που;
Μπορείς να το παραγγείλεις και να το κάνεις μόνος σου. Ένα laptop θέλει μόνο και υπάρχουν έτοιμα mods +6 psi που θεωρείται πιο ασφαλές και +9 psi το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί πατιναρισμα γιατί δεν αντέχει ο δίσκος.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Λέει και το παρακάτω στο λινκ που έβαλε ο γάτος.
But best of all, the mods list also includes no-lift shifting capabilities for the manual-equipped model.
Έχει και βίντεο που αλλάζει ταχύτητες χωρίς να σηκώνει το πόδι του από το γκάζι!!!
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!! [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πρώτη φορά το βλέπω αυτό!!Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για έναν έμπειρο οδηγό και χωρίς κάποιο ειδικό πρόγραμμα.
-
Όσο και γρήγορα να κάνεις την αλλαγή με τέρμα γκάζι δεν πατινάρει;
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Μπα, ειδικά αν την κάνεις πάνω στον κόφτη.
-
Εκτός από τη λύση της Hondata υπάρχει και αυτή της KTuner http://ktuner.com/16civicturbo/
Youtube Video -
Λοιπόν...
έκανα και εγώ σήμερα το απονενοημένο...παράγγειλα το 1.5 sport σε polished metal metallic .Ψάχνω αυτοκίνητο εδώ και πάρα πολλούς μήνες (ή χρόνια). Είχα αρχίσει να κουράζομαι γιατί είδα σχεδόν όλη την αγορά και πάλι δε μπορούσα να αποφασίσω. Το Civic το είχα σχεδόν ξεγράψει λόγω του ότι έχει τεράστιο χρόνο αναμονής και είναι ακριβότερο από το όριο που είχα θέσει εξαρχής (21-22.000). Με πήρε όμως τις προάλλες ο ευγενέστατος πωλητής να μου πει ότι περιμένουν μια καραβιά χιλιοπεντακοσάρια το Σεπτέμβρη και υπάρχει διαθέσιμο το γκρι που με ενδιαφέρει. Επειδή λοιπόν το Σεπτέμβρη περιμένω και τη γέννηση της 2ης κορούλας μου θεώρησα ότι ήταν 'σημαδιακό' και η ώθηση που χρειαζόμουν να ξεκολλήσω και να διαλέξω τελικά. Επίσης, φέτος έκλεισα τα 40 και μάλλον δικαιούμαι να ξοδέψω λίγο παραπάνω (για την κατάθλιψη, όχι για εμένα...). Θα είναι και το 1ο καινούργιο αμάξι στη ζωή μου οπότε λέω χαλάλι του. Το χρώμα ήταν επιλογή της γυναίκας μου αφού μου ξεκαθάρισε ότι μόνο σε αυτό το χρώμα που σοβαρεύει λίγο θα μου επιτρέψει να πάρω ένα τόσο καγκούρικο αμάξι .
Ευχαριστώ τον gatoz για την τελική 'σπρωξιά' που μου έδωσε προς την παραγγελία αφού μου είπε κάποια πράγματα και ήταν σα να διάβαζε το μυαλό μου.
Για να φτάσω εδώ, κατά σειρά απέρριψα:
Alfa romeo Giulietta: μου αρέσει πολύ αλλά είναι 8+ χρονών αμάξι. Και ότι έπαιρνα θα το έπαιρνα για 15+ χρόνια. Επίσης δε βοήθησαν πολύ και οι αντιπρόσωποι .
Peugeot 308: Μια χαρά αμαξάκι, όχι όμως εκείνο που θα με κάνει να ξενυχτήσω τη μέρα που θα παραλαμβάνω. Επίσης, είναι πιο αδύναμο από όλα (εντάξει, εκτός το επόμενο) με τον 1.2 130ps.
Audi A3: Πιο πολύ από σπόντα βρέθηκε εδώ. Το σκεφτόμουν μόνο και μόνο επειδή δεν πίστευα ότι θα έφτανα Audi αλλά μάλλον ξεστοκάρουν γιατί δίνουν το 1.0 116 ps στα 21.700 με διάφορα δωράκια και σερβις και εγγυήσεις κτλ. (μια φορά που το ανέφερα εδώ ήταν κατηγορηματικά αντίθετος ο Stefan147 οπότε μάλλον δε μου άφησε περιθώριο να το σκεφτώ καν ).
Ford focus 1.5 180ps: Μου αρέσουν πολύ τα ford και είχα κάθε διάθεση να το περιμένω να το δω. Αλλά προέκυψε αυτό με το civic που ήταν ή το κλείνω ή το παίρνει άλλος και δε μπορούσα να περιμένω. Επίσης, πριν το δω καν, έχει κάποια αρνητικά όπως ο 3κύλινδρος κινητήρας (αν και μου αρέσει ο ήχος στο fiesta st) και το ότι αν το έπαιρνα θα έπαιρνα ένα από τα πρώτα που θα κυκλοφορούσαν παγκοσμίως (με ότι αυτό συνεπάγεται σε παιδκές ασθένειες). Ακόμη, μου ξεκαθάρισαν στη ford ότι διαθέσιμο για οδήγηση (τουλάχιστον τους πρώτους μήνες) θα είναι μόνο το ντίζελ 1.5 120ps .
Seat leon 1.8 fr: Ο τελικός συνδιεκδικητής! Τιμή κανόνι και φοβερά σχόλια από όσους το οδήγησαν/απέκτησαν (σε αυτό και στο spin off forum). ΑΛΛΑ, δεν υπήρχε πουθενά Ηράκλειο όχι να το οδηγήσω αλλά ούτε καν να το δω. Επίσης, δεν υπήρχε να οδηγήσω ούτε ένα απλό leon (χιλιάρι ας πούμε ή ακόμα και ντίζελ) . Αν το έπαιρνα θα ήταν σαν να έπαιρνα γουρούνι στο σακί (κάτι που δεν κάνω ούτε σε αγορά τηλεόρασης, πόσω μάλλον κάτι τόσο ακριβού). Επιπλέον, έρχομαι από Seat (που με έχει ταράξει στις βλάβες) και ήθελα και την αλλαγή (μη με πούνε και κολλημένο ), ο μηχανικός μου μου είπε να μην πάρω leon γιατί 'αυτά σκορπάνε στο δρόμο' , αλλάζει το μοντέλο του χρόνου και τέλος και μάλλον σημαντικότερο από όλα, δε μου έβγαζε αυτήν την κ@υλα που μου βγάζει το civic.
Έδωσα και την ευκαιρία μου στα SUV οδηγώντας πάρα πολλά αλλά δεν είναι για εμένα αυτά τα αμάξια. Αν είμαστε καλά κάποια χρόνια μετά και αλλάξουμε και το αμάξι της γυναίκας, τότε θα το σκεφτούμε το SUV καθώς και εκείνη όπως οι περισσότερες εντυπωσιάζεται από το μέγεθος (τους) .Στο civic με κέρδισε εξίσου το αυτοκίνητο και η αντιπροσωπεία που μου το άφησε όλη μέρα τεστ ντραιβ και έκανα ότι κάνω μια οποιαδήποτε καθημερινή. Μέχρι και το παιδί κοίμησα στο αμάξι για να δω αν πέφτει το κεφαλάκι του όπως είναι στο καθισματάκι. Με χαρά μας διαπιστώσαμε ότι ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ οπότε εκεί πήρε πολλούς πόντους και από εμένα και από τη γυναίκα! Ένα άλλο που μέτρησε υπέρ του (το έπαθα και εγώ και μετά και η σύζυγος χωρίς να ξέρει ότι το έπαθα και εγώ) είναι ότι η εμφάνιση του έχει αυτό το κάτι που σε κερδίζει όσο περισσότερο το βλέπεις. Δεν ξέρω τι είναι (πολυπλοκότητα σχεδίου, καινοτομία σχεδίου κτλ.) αλλά πέρασα από το 'χμμ ενδιαφέρον αλλά άσχημο' στο 'μωρέ δεν είναι και τόσο χάλια' στο 'κοίτα, βγάζει ένα δυναμισμό...αυτές οι γραμμές...και οι άλλες στο καπό και και' και τελικά στο 'μου έλειψε, θα περάσω μια από την αντιπροσωπεία να του ρίξω μια ματιά' (η σύζυγος είναι τώρα μεταξύ 2ου και 3ου σταδίου )
Αρνητικά φυσικά και έχει το αμάξι με πιο σημαντικό ίσως τον πιο έντονο αεροδυναμικό θόρυβο πάνω από τα 140-150 σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του (ίσως το αδικώ όμως γιατί χθες φύσαγε γενικά πολύ). Επίσης δεν έχει πίσω αεραγωγούς, φαίνονται (δεν ξέρω αν είναι κιόλας) λίγο φτηνα μέσα τα υφάσματα του, ο Σαρακάκης κτλ.
Άντε τώρα να περάσουν οι 3,5 περίπου μήνες... -
Μπράβο φίλε sargus!
Με το καλό η παραλαβή και με το καλό να έρθει και το 2ο παιδάκι σας. Από την επικοινωνία μας εδώ μέσα φάνηκε ότι ψηνόσουν πολύ για το civic, πιστεύω θα το καταευχαριστηθείς. Σύμπτωση είναι πως ό, τι διαβάζω στην ιστορία σου μοιάζει πολύ με τη δικιά μου στο πως κατέληξα στο civic. 2ο παιδάκι, απογοήτευση λόγω του χρόνου αναμονής, αλλαγή στόχων οι οποίοι για τον α ή β λόγο δεν ικανοποιούν ή δεν τελεσφορούν λόγω κάποιας ανώτερης δύναμης και ξαφνικά μια συγκυρία φέρνει το αμάξι στα χέρια μας! Ε είναι γραφτό πιστεύω!
Καλή αναμονή/υπομονή και για τα 2 μωρά σου πλέον! -
Kαλή αναμονή και με το καλό να παραλάβεις,sargus!
Πιστεύω,έκανες μια από τις καλύτερες επιλογές συνδυάζοντας οικογενειακές ανάγκες κι ευχαρίστηση οδήγησης! -
Καταρχήν με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου, υγιέστατο και να το δεις όπως επιθυμείς!!!!!
Κατά δεύτερον εξαιρετική επιλογή το σιβικ έναντι οποιουδήποτε περιπτέρου. Πεντάθυρο ή σενταν;;;;
Το σενταν πάντως θα το έπαιρνα και γω χθες ,αν ήμουν στη θέση σου.......... -
Με το καλό η παραλαβή sargus!
Με το καλό και η δεύτερη κορούλα!
Κορυφαίο αμάξι για να πηγαίνεις την οικογένεια βόλτες και να ευχαριστιέσαι και εσύ και η οικογένεια!@ ggab, και το 5θυρο μια χαρά χώρους έχει, βέβαια γα οικογένειες το sedan είναι το πιο ενδεδειγμένο
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Με το καλό να γεννηθεί η κοράκλα σας!!!
Αααα....καλοτάξιδο να είναι και το Civic και να το ευχαριστηθείς πραγματικά. Είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Κορυφαίο αμάξι για να πηγαίνεις την οικογένεια βόλτες και να ευχαριστιέσαι και εσύ και η οικογένεια!@ ggab, και το 5θυρο μια χαρά χώρους έχει, βέβαια γα οικογένειες το sedan είναι το πιο ενδεδειγμένο
Δεν το είπα για τους χώρους!!!!! Όσο το βλέπω τόσο ΔΕΝ μου αρέσει..........sorry!!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν το είπα για τους χώρους!!!!! Όσο το βλέπω τόσο ΔΕΝ μου αρέσει..........sorry!!!!
Οκ, γούστα είναι αυτά.
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας παιδιά!! Κυρίως βέβαια για την κόρη!
Το hatchback παράγγειλα. Θα είναι έτσι:
-
-
Μπράβο Σαργέ, εξαιρετικό αυτοκίνητο! Με το καλό και η κόρη και το Civic!
ΥΓ: Όαση η αγορά ενός χαμηλού αυτοκινήτου στο φόρουμ, μετά την πανούκλα των SUV!!!
Νέο Honda Civic 2017