-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Πάντα οσο περισσότερες επιλογές τοςο καλύτερα, ομως δεν μου φαίνεται και καμία ιδιαίτερη αναβάθμιση να παει κάποιος απο τετρακυλινδρο ατμοσφαιρικό 130 ίππων σε τρικυλινδρο χιλιαρι με τους ίδιους ίππους και τα ίδια λεφτά.Αλλού κερδίζεις, αλλού χάνεις με μια τέτοια αλλαγή.
Προσωπικά σε SUV δεν θα ήθελα μικρό (κάτω από 1400) μοτέρ, σε μικρομεσαίο όπως το sivic πάω και στο χιλιάρι (προϋπόθεση τα πάνω από 100+ άλογα). -
Πολύ σωστά και όπως το γράφει ο Nick. Πάντως εγώ για suv θα προτιμούσα έναν V6 3000 κυβ.εκ με απόδοση 150 ίππων από ένα τρικύλινδρο 1000άρι με την ίδια ιπποδύναμη.
-
Κουβεντα να γινεται...Διαβαζα χθες στο 4drivers οτι το 1000αρι εδειξε στα χερια τους 219 τελικη... pas mal...
-
Θυμάμαι ότι το προηγούμενο Civic με τον πετρελαιοκινητήρα με τα 120 άλογα, είχε μετρημένη τελική στα 207Kmh. Σε κάθε περίπτωση επιδόσεις πάνω από ικανοποιητικές για τον μέσο χρήστη του αυτοκινήτου.
-
Προφανώς έχουν χρησιμοποιηθεί ελαφρά υλικά στην κατασκευή του ενώ και ο αεροδυναμικός του συντελεστής θα είναι για σεμινάριο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πολύ σωστά και όπως το γράφει ο Nick. Πάντως εγώ για suv θα προτιμούσα έναν V6 3000 κυβ.εκ με απόδοση 150 ίππων από ένα τρικύλινδρο 1000άρι με την ίδια ιπποδύναμη.Αν ηταν θα το ειχες ηδη. Φορολογια, τεκμηρια αλλα και καταναλωση θα το σκοτωναν. Στο μονο που υπερεχει ο ηχος. Επηδη εχω οδηγησει αρκετα 3800 V6 με τους παλιους κινητηρες με 170-180 αλογα (νομιζω υπηρχαν και με 140) απλα καταναλωση μονο στην αμερικη, βαρος μπροστα μεγαλο κλπ. Τα μειον ειναι ατελειωτα.
-
wow
https://www.youtube.com/watch?v=eWn3oUrrlCw
Αφεντικούλη, πρέπει να πείσεις τον ληζηνγκά να πάρει πίσω το σουζουξ... -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κουβεντα να γινεται...Διαβαζα χθες στο 4drivers οτι το 1000αρι εδειξε στα χερια τους 219 τελικη... pas mal...Τόσα έχει το 1500, το δείχνει και στο παραπάνω βίντεο. Εκτός αν το έριξαν από αεροπλάνο.
-
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysia ... da-civic-1
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Πολύ σωστά και όπως το γράφει ο Nick. Πάντως εγώ για suv θα προτιμούσα έναν V6 3000 κυβ.εκ με απόδοση 150 ίππων από ένα τρικύλινδρο 1000άρι με την ίδια ιπποδύναμη.
Αν ηταν θα το ειχες ηδη. Φορολογια, τεκμηρια αλλα και καταναλωση θα το σκοτωναν. Στο μονο που υπερεχει ο ηχος. Επηδη εχω οδηγησει αρκετα 3800 V6 με τους παλιους κινητηρες με 170-180 αλογα (νομιζω υπηρχαν και με 140) απλα καταναλωση μονο στην αμερικη, βαρος μπροστα μεγαλο κλπ. Τα μειον ειναι ατελειωτα.
Στη θεωρία πολλά τα πλην των ατμοσφαιρικών κινητήρων. Στην πράξη πολλά τα πλην των τούρμπο. Εφόσον βέβαια οι επιταγές της εποχής είναι αυτές που είναι και η Ελληνική πραγματικότητα αυτή που είναι... για το λόγο αυτό δεν κινούμαι με ένα τέτοιου τύπου όχημα. Τρικύλινδρα μοτεράκια 1000 κυβικών των 100 + ίππων είναι για εκείνους που δεν σκοπεύουν σε βάθος δεκαετίας να ξεπεράσουν με το ίδιο αυτοκίνητο τα 100000 χλμ. Για εμένα που το αυτοκίνητο είναι στην καθημερινότητα μου εργαλείο και έπειτα ότι άλλο... υπάρχουν άλλες προτεραιότητες.
-
Μένει να δούμε την αντοχή τους στο πέρασμα των χλμ.Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος που όλοι τα βγάζουν 3κύλινδρα!Ακλαφτος πήγε ο 2κύλινδρος της Φιατ που κάποιοι εδω μέσα κάποτε τον εξυμνούσαν απο την πρώτη μέρα.
-
Το περίμενα πολύ ακριβότερο το civic, βάσει της παρελθουσας τιμολογιακής πολιτικής του Σαρακακη. Οι τιμές που ανακοινώθηκαν που φαίνονται πολύ καλές για τα μέτρα της Honda και σαν παλιός hondaκιας μπορώ να πω ότι ψιλομετανιωσα που προχώρησα πρόσφατα σε αγορά καινούργιου αυτοκινήτου και δεν περίμενα το civic
-
Τι πήρες αν επιτρέπεται;
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Kuga ecoboost 150 άλογα
-
Αnty, είναι διαφορετική κατηγορία το Kuga με το civic (μόνο σε μήκος και χώρο αποσκευών μοιάζουν).
Οπότε αν το Kuga καλύπτει τις ανάγκες σου και τη χρήση που το θέλεις,δε νομίζω πως πρέπει να μετανιώνεις. -
Το ξέρω ότι είναι διαφορετική κατηγορία και μια χαρά είναι το kuga και με καλύπτει. Ο βασικός λόγος που το πήρα ήταν ότι το θεώρησα πολύ vfm για την τιμή του και ότι ο έμπορος μου έδωσε πολύ καλή τιμή ανταλλαγής για το παλιό μου civic. Αν ήξερα όμως τις τιμές του καινούργιου civic ίσως να το ξανασκεφτομουν
-
Ο χρήστης Anty έγραψε:
Το ξέρω ότι είναι διαφορετική κατηγορία και μια χαρά είναι το kuga και με καλύπτει. Ο βασικός λόγος που το πήρα ήταν ότι το θεώρησα πολύ vfm για την τιμή του και ότι ο έμπορος μου έδωσε πολύ καλή τιμή ανταλλαγής για το παλιό μου civic. Αν ήξερα όμως τις τιμές του καινούργιου civic ίσως να το ξανασκεφτομουνΡε συ μερμηγκοαντρέα, είσαι και εφτά και λογιστοδεητζής?
-
Γεια σου Θοδωρή
-
Εξαιρετικό το civic. Από κοντά είναι ομορφότερο από οτι στις φωτογραφίες.
Πολύ ωραιο και διαφορετικό το sedan αλλά γιατί ρε Honda δεν έχει προβολείς LED το sedan ενώ το φθηνότερο hatchback έχει.
-
Αυτο που γνωρίζω είναι οτι έχει το sedan LED αλλα δεν γνωρίζω τι εκδόσεις φέρνει ο σαρακακης.Επίσης προς ενημέρωση σου το sedan κατασκευάζεται τουρκία και όχι αγγλία.
Νέο Honda Civic 2017