-
Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω:
Σε τί διαφέρει η εργοστασιακή εγγύηση από εκείνη εκτός εργοστασίου;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω χρήση της επέκτασης εγγύησης 2+2 για το Tiguan. Τί να με προβληματίσει; συγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση... -
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω:Σε τί διαφέρει η εργοστασιακή εγγύηση από εκείνη εκτός εργοστασίου;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω χρήση της επέκτασης εγγύησης 2+2 για το Tiguan. Τί να με προβληματίσει; συγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση...Η επέκταση της Εργοστασιακής εγγύσης γίνεται μόνο κατά την αγορά του καινούργιου σας Volkswagen
Κορυφαία προστασία εγγύησης από τον κατασκευαστή σε συμφέρουσα τιμή
Ίδιες ακριβώς καλύψεις με αυτές της standard 2ετούς εργοστασιακής εγγύησης -
Επειδή αναφέρθηκε παραπάνω:Σε τί διαφέρει η εργοστασιακή εγγύηση από εκείνη εκτός εργοστασίου;
Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να κάνω χρήση της επέκτασης εγγύησης 2+2 για το Tiguan. Τί να με προβληματίσει; συγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση...Θα μιλήσω γενικά (γιατί ειδικά δεν ξέρω την πολιτική της κάθε εταιρείας), όπου υπάρχουν ουσιαστικά 2 τρόποι επέκτασης της εγγύησης:
-
'Εργοστασιακή', δηλαδή την εγγύηση την παρέχει η εταιρεία πώλησης του αυτοκινήτου (π.χ. VW, BMW, Mercedes κλπ) ή το επίσημος εισαγωγές (π.χ. Kosmocar, BME Hellas κλπ.) με **ακριβώς ίδιες καλύψεις **με την εργοστασιακή εγγύηση.
-
Εγγύηση μέσω ασφαλιστικής εταιρείας (π.χ. MAPFRE ή κάποια αντίστοιχη, δεν θυμάμαι τα ονόματα των εταιρειών που ασχολούνται με επέκταση εγγύησης), η οποία μπορεί να είναι ίδια με την εργοστασιακή ή να έχει κάποιες εξαιρέσεις.
Συνήθως η 2η περίπτωση καλύπτει λιγότερες βλάβες (όχι πάντα βέβαια) αλλά είναι και πιο οικονομική. Για παράδειγμα όταν έληγε η εγγύηση της BMW μου, η εργοστασιακή επέκταση για άλλα 2 χρόνια κόστιζε €1.000 ενώ μέσω εταιρείας που συνεργαζόταν ο αντιπρόσωπος, κόστιζε €560, αλλά είχε κάποιες εξαιρέσεις (όπως π.χ. δεν κάλυπτε ηχοσύστημα, navigation, Bluetooth), κάλυπτε μόνο μηχανή, αναρτήσεις, κιβώτιο.
-
-
Ερώτηση:
Έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό όταν κατάλαβα ότι το Apple Carplay ΔΕΝ είναι συμβατό ακόμα στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη VW, αλλά γενικά. Το επιβεβαίωσα στην αντιπροσωπεία όπου προσπάθησα να συνδέσω το iPhone 5s και δεν συνδέθηκε. Είδα και στην επίσημη σελίδα ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ακόμα στις χώρες που υπάρχει συμβατότητα.
Με δεδομένο ότι - σύμφωνα με τον πωλητή στην αντιπροσωπεία - υπάρχουν συσκευές που έχουν συνδεθεί, γνωρίζετε κάτι παραπάνω επί του θέματος;Είναι θέμα που με καίει, όχι μόνο επειδή ένα θέμα με τα gudgets το έχω, όσο για ουσιαστικούς λόγους: Η δουλειά μου είναι τέτοια που χρειάζομαι google maps όλη την ώρα: για οδηγίες, για traffic κλπ. Επειδή δε θέλω σε νέο αμάξι να 'βεντουζάρω' ένα gps ή ένα τηλέφωνο/tablet αλλά να κάνω χρήση της οθόνης, αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω παρακαλώ ενημερώστε. Και αν συζητείται το θέμα κάπου αλλού - ακόμα και εκτός 4Τ - επίσης ενημερώστε. Σας ευχαριστώ.
-
Περίεργο να υπάρχει περιορισμός στις χώρες. Δοκιμασες να ανοίξεις το Siri? Έχεις πάνω από ios 9.1? Δε συνδέεται χωρίς αυτό. Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα χώρας. Βάλε το link που λες γιατί με ενδιαφέρει και μένα πολύ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Integrated σύστημα αυτοκινητου που δεν ειναι κινεζια δεν ειναι ποτε πλήρως ανοικτό. Απο παντού να βγάλουν στην αυτοκινητοβιομηχανία.
-
Ερώτηση:Έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό όταν κατάλαβα ότι το Apple Carplay ΔΕΝ είναι συμβατό ακόμα στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη VW, αλλά γενικά. Το επιβεβαίωσα στην αντιπροσωπεία όπου προσπάθησα να συνδέσω το iPhone 5s και δεν συνδέθηκε. Είδα και στην επίσημη σελίδα ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ακόμα στις χώρες που υπάρχει συμβατότητα.
Με δεδομένο ότι - σύμφωνα με τον πωλητή στην αντιπροσωπεία - υπάρχουν συσκευές που έχουν συνδεθεί, γνωρίζετε κάτι παραπάνω επί του θέματος;Είναι θέμα που με καίει, όχι μόνο επειδή ένα θέμα με τα gudgets το έχω, όσο για ουσιαστικούς λόγους: Η δουλειά μου είναι τέτοια που χρειάζομαι google maps όλη την ώρα: για οδηγίες, για traffic κλπ. Επειδή δε θέλω σε νέο αμάξι να 'βεντουζάρω' ένα gps ή ένα τηλέφωνο/tablet αλλά να κάνω χρήση της οθόνης, αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω παρακαλώ ενημερώστε. Και αν συζητείται το θέμα κάπου αλλού - ακόμα και εκτός 4Τ - επίσης ενημερώστε. Σας ευχαριστώ.
Δοκιμασε να αλλαξεις την γλωσσα στα αγγλικα ή και βα αλλαξεις την διευθυνση στο apple ID σε χωρα εξωτερικου.
-
Στο Intellilink της Opel στο Astra μου το 5S δεν συνδέεται με Car Play ενώ το 6 παίζει Car Play κανονικά. Και τα δύο με IOS 9.3.5
-
Ερώτηση:Έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό όταν κατάλαβα ότι το Apple Carplay ΔΕΝ είναι συμβατό ακόμα στην Ελλάδα. Όχι μόνο στη VW, αλλά γενικά. Το επιβεβαίωσα στην αντιπροσωπεία όπου προσπάθησα να συνδέσω το iPhone 5s και δεν συνδέθηκε. Είδα και στην επίσημη σελίδα ότι η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται ακόμα στις χώρες που υπάρχει συμβατότητα.
Πρέπει να την έχω ξαναβάλει αλλα ας τη ξανάβαλω
Θέλει καλώδιο για να δουλέψει
-
Ursus με καλωδιο το προσπαθησα. Iphone 5s με λογισμικο 9.3.4. και ενεργοποιημενο το siri ειδικα για αυτο, ΔΕΝ συνδεθηκε. Αναγνωριζε μεν οτι ειναι iphone αλλα ως εκει. Το δοκιμασα στο αμαξι στην αντιπροσωπεια με τον πωλητη διπλα μου. Επισης η ΕΠΙΣΗΜΗ σελιδα της Apple ΔΕΝ περιλαμβανει την Ελλαδα στις χωρες με ενεργοποιημενο το carplay.
Afex το λινκ: http://www.apple.com/ios/feature-availa ... plecarplay
-
Kapami συγνωμη για την ασχετοσυνη αλλα το intellilink εχει καποια σχεση με το apple car play?
Wantone αυτο δε το εκανα δεν εχω ακομα το αμαξι για να πειραμαριστω. Μακαρι να βγει μια λυση τί να πω...
-
Δε χρειάζεται το Siri. Απο τις ρυθμίσεις, γενικά, και ενεργοποίηση του car play!
-
Kapami συγνωμη για την ασχετοσυνη αλλα το intellilink εχει καποια σχεση με το apple car play?Wantone αυτο δε το εκανα δεν εχω ακομα το αμαξι για να πειραμαριστω. Μακαρι να βγει μια λυση τί να πω...
Intellilink ειναι το τρεχον infontainment της Opel. Υποστηριζει Apple Car Play, αλλα με το 5S μου οπως εγραψα δεν λειτουργει ενω με το 6 παιζει κανονικα. Το 6 ηταν αγορασμενο απο Καναδα οποτε δεν ξερω αν εχει καποιο ρολο η χωρα πωλησης του κινητου αν υπαρχει καποιο κλειδωμα (;). Δεν εχω 3η συσκευη για να δοκιμασω
-
Εμένα σε Golf 2016 το Apple CarPlay δουλεύει πλήρως, όπως και σε άλλα που έχω δει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
kapami το οτι το πηρες απο τον Καναδα εξηγει πολλα περισσοτερα σε σχεση με το αν ειναι το iphone 5 ή 6 - το λογισμικό άλλωστε ενημερώνει και τα δύο και είναι ίδιο.
Τελοσπάντων ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Απλά αν χρειαστεί, καθώς θα αλλάξω κινητό σύντομα, ίσως χρειαστεί να πάρω από το εξωτερικό. -
Αφου δεν ενεργοποιησες το car play πως να δουλεψει?
Κι εγω 5s εχωΣτάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Φανταζομαι πως στο individual ρυθμιζεις καθε τομεα (αναρτηση, τιμονι, αποκρηση κινητηρα, κ.α) του αυτοκινητου σου οπως τη θελεις εσυ και οχι οπως τα fixed Eco, Normal οπου δεν μπορεις να κανεις αλλαγες.Οσο για το Sport program, μπορει να μην το εχει σαν ετοιμο, αλλα μπορει για τον καθε τομεα να εχει την επιλογη Sport. Για παραδειγμα στις αναρτησεις μπορει να εχει sport επιλογη.
+1
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
μια χαρά πάειΤο individual τι ακριβώς είναι; Μετά το eco και το normal περίμενα να δω κάτι ανάλογο με το sport program, το οποίο θα είναι ακόμη πιο γρήγορο από το normal. Το individual όμως εδώ είναι πιο αργό...
Και εγώ αυτό περίμενα με το Individual. Λέω πόσο κάτω από το 8' που έκανε με το normal θα είναι το individual
Ο τύπος πότε πρόλαβε το πήρε, το έστρωσε και άρχισε τα 0-100;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο τύπος πότε πρόλαβε το πήρε, το έστρωσε και άρχισε τα 0-100;
Απλά δεν το έστρωσε ποτέ. Σε λίγο θα δει τις συνέπειες.
-
Γιατί να μην το έστρωσε? Εγώ όταν πήρα την 116i την έστρωσα σε 1 εβδομάδα (1η μέρα έκανα ταξίδι 800χλμ μόνο και μόνο για να την στρώσω σωστά!). Δεν ξέρω τι έκανε ο συγκεκριμένος, αλλά άνετα προλάβαινε να το στρώσει.
VW Tiguan 2016