Γάτε και ντετόλ κάντε ένα εξπλέιν τα 4. και 5. ..... δεν έχω βγεί στας εθνικάς ακόμα...
Το 4. ειδικά... ακούγεται σκ@τ0 στην κάλτσα....
το 5. είναι οτι σε ανοιχτές στροφές τον δεξιό τον θεωρεί αριστερά ή ανάποδα ανάλογα την στροφή...? Αυτό είν στο μάνιουαλ με αστερίσκο + θαυμαστικό αλλά είναι λίγο χαζό ομολογάω....
To ACC στα VW βγαίνει 160 κ 210, δεν γνωρίζω ποιά είναι πιά, η χαρτούρα λέει ''Technology package Adaptive Cruise Control ACC 210 km/h'' δεν το χω τσεκάρει.
- Για το ACC στην ανηφόρα του γάτου νομίζω έχει να κάνει με το μη-DSG σωστά...? Η τελευταία ταχύτητα είν overdrive σίγουρα σε αυτά όλα οπότε νορμάλ ακούγεται.
Η ροπή πέφτει μετά τις 4Κ δεν έχει νόημα η οδήγηση εκεί πάνω σε νορμάλ οδήγηση, παν οι μέρες με τα T-Sport και VTEC!!
https://www.autoevolution.com/news/volkswagen-announces-new-15-liter-tsi-evo-engine-with-impressive-specs-106990.html#agal_4
Εντός Ν.Αττικής δεν έχω δει το DSG πάνω από τις 3Κ για κανένα λόγο στο D (διορθώστε οι πίο παλιοί...)
Για ACC+NAVI ιντεγκρέισιο συμφωνώ και επαυξάνω (NAVI δεν έχω)
- Ειν στο μάνιουαλ
(ακούγεται σκ@τ0 στην κάλτσα πάραυτα...)
Συνέχεια επί του 11.
Έχω αρχίσει να πιστεύω με βάση τα λίγα που έχω δει σε Tig DSG + Polo manual 80άρι ΜΥ20 και τα 2, και το 11. του γάτου ότι το DSG την σήμερον ημέρα είναι must ειδικά με ACC, για αστικές μετακινήσεις δεν το συζητάμε... για συντήρηση κάνω σταυρουδάκια +++++++++++
Ντετόλ ερώτηση:
ACC mode στην εθνική? Από μικρά τσέκς πώς το χω δει (όχι ταξίδι):
Νορμαλ: Απότομο πολύ δεν βλέπω λόγο
ECO: Ίσως πολύ smooth, ανάλογα την κίνηση ίσως
Comfort: Δεν τσέκαρα, το μάνιουαλ προτείνει comfort για εθνική