Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Φίλοι κάτοχοι της έκδοσης advance αν έχετε όρεξη μιας και το ξέρετε καλά το αμάξι σας η feel του c5 aircross που βρίσκεται απέναντι από την δική σας;
Νομίζω λείπουν οι αναδιπλούμενοι τα φιμε τζάμια και την ψηφιακή οθόνη οργάνων, από τα νέα συστήματα ασφαλείας εκτός από το τυφλό σημείο που θυμάμαι ότι δεν έχει τα υπόλοιπα τα έχει;
Εδώ ο εξοπλισμός
https://www.citroen.gr/vehicle/suv-c5-a ... #version-3
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν ειμαι ακομα κατοχος, οποτε ας με διορθωσετε σε οποια λαθη μου.
Το c5 feel εχει (και δεν εχει το tiguan advance) επιτηρηση τυφλου σημειου, ηλεκτρικα αναδιπλουμενος καθρεφτες, ψηφιακο πινακα οργανων.
To tig advance εχει (και δεν εχει το c5 feel) τριζωνικο κλιματισμο, lane assist, android auto/apple carplay (στο c5 βλεπω αναφορα μονο σε mirror link. Ισως εχει AA/carplay αλλα το εχουν παραλειψει να το γραψουν;), adaptive cruise control (δεν αναφερεται στο σαιτ, αλλα εχω επανειλημμενα ρωτησει και διαβεβαιωθει οτι υπαρχει στο tig advance). Το park pilot του tig δειχνει και κατοψη του αυτοκινητου με κιτρινες/κοκκινες γραμμες την αποσταση των εμποδιων. Δεν γνωριζω αν υπαρχει και στο c5 οπτικα αναπαρασταση των εμποδιων ή αν ειναι μονο ηχητικη η ειδοποιηση που εχει ο οδηγος.
Προσωπικα το c5 shine θα μου αρεσε. Το 'κακο' (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι θεωρω οτι στους βενζινοκινητηρες του psa υπαρχει πολυ μεγαλο αλμα μεταξυ των 1.2 και των 1.5 . Ο 130hp μου φαινεται αδυναμος και τον 180hp τον τιμολογουν (τουλαχιστον στο 3008) αρκετα υψηλοτερα. ΑΝ το c5 shine με τους 180 εβγαινε στα 33-34000 ισως να το σκεφτομουν σοβαρα (τωρα ειναι αργα βεβαιως).