-
31100 εχει το τετρακινητο αυτοματο advance 150 ps χωρις εκπτωση. Και καπου στα 33600 το rline που εχει ζαντες 19 και εμφανιση. Επομενως με εκπτωση χωραει να βαλεις και μερικα πραγματα σαν εχτρα και να ειναι καινουριο
Από αυτό κ μόνο θεωρώ προσωπικά υψηλή την τιμή του μτχ...
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι και για να μην υπάρχει παρεξήγηση μιλάμε για την ζωή της +150% λάμπας.(καμία παρεξήγηση!).
Ξέρω για περίπου 1 χρόνο, αλλά έχω διαβάσει αρκετές κριτικές στο powerbulb που μιλάνε για 6-7 μήνες (αν και οι Philips κρατάνε περισσότερο από τις Osram). Θα μάθουμε σύντομα!
-
Εγώ τις έχω τι λάμπες (+150%) ήδη 10 μήνες....
-
Ερώτηση προς κατόχους diesel μόνο 1600tdi ποια η μέση κατανάλωση σας μεσα στη πόλη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σήμερα ρώτησα στο service εδώ Αθήνα για λάμπες led μου είπαν μόνο από εμπόριο .Επισης μου πρότειναν να μη βάλω γιατί χάνω την εγγύηση ακόμα το Tiguan που παίρνει led έχει άλλο εγκέφαλο και οι λάμπες led αν βάλω θα καίγονται σχετικά γρήγορα .Επισης το start stop δίνει λιγότερη ζωή στη μπαταρία .Αλλαγη λαδιών που ρώτησα για 15000χλμ μου είπε 30 αν θέλω 15 αλλάζω .Επισης στα 15 δεν αλλάζουν τίποτα άλλο εκτός από κάτι και φίλτρο λαδιού
-
Ζήτα τα τώρα και γραπτώς (ειδικά αυτό με την μπαταρία) για να δεις πάπιες χωρίς να πληρώσεις εισιτήριο στο αττικό ζωολογικό πάρκο
-
Δεν καταλαβαίνω τι λες
-
Ειμαι πολυ ζεστος για τον 125αρη (εκδοση Advance) τον οποιο θα οδηγησω αυριο. Λογω του οτι το test drive δεν θα ειναι τοσο αντιπροσωπευτικό εφοσον θα ειμαστε συχνα 5 ατομα, με αποσκευες που και που, θα ηθελα.τη γνωμη σας για την επαρκεια η μη του κινητηρα.
-
Ο χρήστης KIR2 έγραψε:
Ειμαι πολυ ζεστος για τον 125αρη (εκδοση Advance) τον οποιο θα οδηγησω αυριο. Λογω του οτι το test drive δεν θα ειναι τοσο αντιπροσωπευτικό εφοσον θα ειμαστε συχνα 5 ατομα, με αποσκευες που και που, θα ηθελα.τη γνωμη σας για την επαρκεια η μη του κινητηρα.Αν εισαι συχνά φορτωμένος κ οι διαδρομές σου απαιτούν δυνατό μοτέρ θα έλεγα καλύτερα να πας στον 150. Ο 125 μου φαινεται οριακός για φουλ φορτίο.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι λεςSent from my iPhone using Tapatalk
Εννοεί ότι στο μιλητο λένε πολλά αλλά αν τους τα ζητήσεις γραπτώς αποκλείεται να σου δώσουν τίποτα.
Απίστευτες μπαρουφες σου λένε και καλό θα ήταν να ενημερώσεις σε ποιο συνεργείο τα είπαν ολα αυτά να το αποφεύγει ο κόσμος.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τι λες
Εννοεί ότι στο μιλητο λένε πολλά αλλά αν τους τα ζητήσεις γραπτώς αποκλείεται να σου δώσουν τίποτα.
Απίστευτες μπαρουφες σου λένε και καλό θα ήταν να ενημερώσεις σε ποιο συνεργείο τα είπαν ολα αυτά να το αποφεύγει ο κόσμος.
το μαγαζί είναι επίσημος εμπόρος και έχει και service .Το αυτοκίνητο έρχεται με λάδια για 30000 και το service πρέπει να γίνει σύμφωνα νε την ένδειξη που υπάρχει στο αυτοκίνητο .Αν κάνω πολλά χλμ στη πόλη καλο είναι να τα αλλάξω 15000 αλλά οπως μου είπε δεν είμαι και υποχρεωμένος ούτε είναι λογος αν έχω πρόβλημα με την εγγύηση .Εκτος αν αφήσω τη μηχανή χωρίς λάδι
-
Καλησπέρα σας, υπάρχει κάπου ο προεραιτικος εξοπλισμός για κατέβασμα;
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Καλησπερα το android auto υποστηρίζει Ελλάδα ;
-
Δεν υπάρχει στο ελληνικό play store αλλά μπορείς να κατεβάσεις το apk από οποίο site θέλεις και να το βάλεις χειροκίνητα.
Το έχω κάνει και δουλεύει μια χαρά.>Ο χρήστης ils έγραψε:Καλησπερα το android auto υποστηρίζει Ελλάδα ;
-
Εγώ κατέβασα με μια τελευταία έκδοση του Android auto που βρήκα και δουλεύει μια χαρά. Μια χαρά και το spotify σε διαδρομή που είχα θέμα με το σήμα (και κατ επέκταση και με τα δεδομένα)
-
Μόλις έκλεισα 3000 χλμ με το Tiguan 1.6TDI και θα προσπαθήσω να αναφέρω αυτά που μου έκαναν θετική και αρνητική εντύπωση μεχρι τώρα.
ΘΕΤΙΚΑ:- Κατανάλωση: Αν και δεν έχω ζορισει πολύ τον κινητήρα μέχρι τώρα η κατανάλωση είναι πάρα πολύ καλή (κάτω απο 6 λτ/ 100) αλλά κινούμαι κυρίως σε ανοιχτούς δρόμους.
- Ησυχία στην καμπίνα: Πραγματικά απολαμβάνω το ταξίδι χωρίς εξωτερικούς θορύβους αλλά και χωρις εσωτερικά ενοχλητικά τριξίματα.
- Adaptive cruise control με εξαιρετική υλοποίηση. Δεν το είχα μέχρι τώρα αλλά με έχει εντυπωσιάσει.
- Πολύ καλό infotainment ειδικά μαζί με τις λειτουργιες android auto
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
- Το πορτπαγκαζ θα το προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο (αν και ήταν κατι που το είδα από την πρώτη στιγμή
- Πρεπει να συνηθισεις στις χαμηλές στροφές να κρατάς ζωντανο τον κινητήρα ειδαλλως μπορεί να σου σβήσει (το έπαθα σε μια μικρή διασταύρωση)
- Στον τεμπελη έκδοση advance που έχω έχει ύφασμα και λερωνεται σχετικά εύκολα. Μάλλον θα το επενδύσω με δέρμα.
Γενικά πάντως απολαμβάνω το αυτοκίνητο και δεν μετανιώνω στιγμή μιας και καλύπτει πληρως τις αναγκες της οικογενειας μου αλλά και τις δικές μου
-
Ολα τα diesel ειδικα στα στενα δε τραβανε με 2 ταχυτητα. Εγω το υποβραχιονιο το εντυσα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ολα τα diesel ειδικα στα στενα δε τραβανε με 2 ταχυτητα. Εγω το υποβραχιονιο το εντυσαΤο αντιθετο θα ελεγα...Στο τιγκουαν 1.6 μονο το εχω δει εγω τοσο εντονα.
Λογω κλιμακωσης κιβωτιου..
Μεχρι και στο ρενο κλιο επαγγελματικο με 2α ξεκιναω για πλακα..Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όντως σβήνει με 2α και χαμηλές στροφές, γι'αυτό το λόγο έβαλα πρόγραμμα revo και πλέον στρίβω με 3η !
Πέρα από το ύφασμα του τεμπέλη και της πόρτας έχει γίνει χάλια.. Αυτό https://www.amazon.de/dp/B003AW3C7I/ref ... 11727&sr=1 κάνει εξαιρετική δουλειά σε ύφασμα.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Όντως σβήνει με 2α και χαμηλές στροφές, γι'αυτό το λόγο έβαλα πρόγραμμα revo και πλέον στρίβω με 3η !Πέρα από το ύφασμα του τεμπέλη και της πόρτας έχει γίνει χάλια.. Αυτό https://www.amazon.de/dp/B003AW3C7I/ref ... 11727&sr=1 κάνει εξαιρετική δουλειά σε ύφασμα.
Ναι όντως και στα πλαινα λερωνεται. Ίδιο ύφασμα με τον τεμπέλη έχει.
Υ.γ το revo πόσο σου στοίχισε και ποσα άλογα παραπάνω σου έδωσε; Αξίζει τον κόπο; Με την εγγύηση τι παίζει;
VW Tiguan 2016