-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Γεια σας έχω μια είναι κάτοχος Tiguan έκδοση advance .Οταν το παρέλαβα μου είπαν ότι μπορώ να αλλάξω τις λάμπες σε led όχι της ημέρας αλλά μόνο πορείας .Αυτο ισχύει ;και ποσό είναι το κόστος ;Ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλοτάξιδο!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ευχαριστω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα.
Είμαι σε αναζήτηση καινούριου εταιρικού αυτοκινήτου με βαση τα παρακατω κριτήρια:
ΛΤΠΦ max 25000
Ρυπους: μέχρι 130
DieselΓια 6 μηνες είχα το Passat comfortline 1.6 diesel και ήμουν ευχαριστημένος αν και θα προτιμούσα να το είχα πάρει αυτόματο.
Μιας και πάω προς SUV κοιτουσα 3008 gt line, tiguan 2.0d 150 rline dsg, Crv.
-Στο 3008 με χαλάνε τα 120 άλογα που τα θεωρώ λιγα για τετοιο αμάξωμα.
-Στο crv διάβασα οτι είναι αρκετά μαλακό και επίσης βγαίνει μοντελο 2018 αλλά όχι diesel.
-Οποτε μαλλον tiguan.Οι ερωτησεις:
-Στο 2λιτρο οι αναρτησεις είναι ημιενεργητικες;
-σε αυτή την εκδοση (2018) υπάρχει κάμερα parking, adaptive cc, τα καλουδια δλδ που έχει το comfortline Passat;- απο θόρυβο πανω απο 130 είναι ανεκτός;
-στην rline νομιζω έρχεται με 18-19αρα ζάντα, πως επηρεάζει στο δρόμο;
Sorry για το σεντόνι και ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- απο θόρυβο πανω απο 130 είναι ανεκτός;
-
Τι ωραίες δουλειές όμως κάνετε κάποιοι ρε παιδιά και σας πληρώνουν τέτοιες αμαξάρες...
-
Καποτε που τα επαιρνες εντελως free άξιζε περισσότερο, πλεον με τη φορολογία που παιζει το σκέφτεσαι απο 10 μεριές αν αξίζουν τα λεφτά/χρονο.
Πάντως, ναι είναι από τα καλά της δουλειάς..BTW έχω διαβάσει όλο το θέμα απο αρχής αλλά επειδή κάποια στοιχεια αλλάζουν με τις εκδόσεις αν γνωρίζει κάποιος για τα παραπανω θα βοηθούσε.
-
Adaptive υπάρχει. Θόρυβος πάνω από τα 130 δεν υπάρχει. Έχει καλή ηχομόνωση.
-
Οι ρύποι είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι κάτω από 130? Γιατί το Tiguan 2.0 TDI 190PS 4Motion DSG7 Advance έχει ΛΤΠΦ στα 24.542€ και είναι σαφώς ανώτερη επιλογή από το 2λτ 150αρι που θα είναι ψιλοτάφος.
-
Δυστυχώς ναι, οι ρύποι είναι όριο, το εχω δει το 190 ναι. Τοσο χαλια ειναι το 150; Δεν περιμένω να ξηλωνει την άσφαλτο αλλά για παράδειγμα απο τα 115 του 1.6 ή τα 120 του 3008 δεν έχει διάφορα?
-
Απλά τυχαίνει το συγκεκριμένο να το έχει η Chief Director μου και το χω οδηγήσει και είναι αρκετά ικανοποιητικό και σε σχετικά καλή τιμή γι' αυτό που είναι. Αφού πληρώνει που πληρώνει πλέον και ο υπάλληλος, και πολλά μάλιστα, τουλάχιστον να αυξάνει όσο γίνεται την ανταποδοτικότητα του πράγματος.
Εφόσον υπάρχει όμως ο περιορισμός των ρύπων τότε θα πήγαινα σε 2.0tdi 150hp DSG 4motion Advance. Οι διαφορές με το R-line είναι μόνο αισθητικές και είναι και ελαφρώς πιο φθηνό. Χώρια που φοράει και τις πιο νορμάλ 17αρες με το 215 λάστιχο, έναντι των 19αρων με το 255(!) που όσο ναναι το πνίγουν το αμάξι.
-
Για τις ζαντες/λάστιχα το σκέφτομαι αλλά απο την αλλη αυτό που έχω διαβάσει είναι πως το 4motion προσθέτει βαρος και κανει το σύνολο πιο αργό.
Απο την αλλη το rline 2.0d έχει DCC αν δεν κάνω λάθος οποτε στο comfort δεν θα είναι νορμάλ?
Δεν έχω σκοπό για off road πέρα από δρόμους που θα πηγαινα και με ένα sedan.Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το τετρακίνητο μπορεί να σου έρθει η όρεξη και για λίγο χώμα. Αυτός είναι ο προορισμός των SUV άλλωστε, αλλιώς καλύτερα ένα saloon.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με το τετρακίνητο μπορεί να σου έρθει η όρεξη και για λίγο χώμα. Αυτός είναι ο προορισμός των SUV άλλωστε, αλλιώς καλύτερα ένα saloon.Παλι με χρονια με καιρους παλι δικα..σου θα ναι
-
Δυστυχώς απο οτι βλέπω όλα τα 4motion έχουν πανω απο 140 ρυπους οποτε κόβονται. Τόσο μείον θεωρείτε τις 19αρες του R-line με την φαρδιά διάσταση για χρηση δρόμου; μειώνεται αρκετά η απόδοση ή αυξάνεται ο θόρυβος;
Σχετικα με sedan κλπ, είπαμε να δοκιμασουμε ενα πιο ψηλό για πιο άνετη οδήγηση μιας και πλεον οι αναγκες θα είναι λίγο πόλη, αττική και περισσότερο εθνικη/επαρχιακό
-
Ο χρήστης xaotikos01 έγραψε:
Τόσο μείον θεωρείτε τις 19αρες του R-line με την φαρδιά διάσταση για χρηση δρόμου; μειώνεται αρκετά η απόδοση ή αυξάνεται ο θόρυβος;
Στάλθηκε από το 6045Y μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι περισσότερο θόρυβος και επιβάρυνση στο θέμα άνεσης και πιθανόν αυξημένη κατανάλωση και λιγότερη σταθερότητα σε βρεγμένο.
Μόνο σε κρατήματα στο στεγνό κερδίζεις,αλλά δε νομίζω πως τέτοιου τύπου αμάξι το παίρνεις βασικά γι αυτό το λόγο.
Α, αν σου αρέσουν κι αισθητικά οι 19άρες,κερδίζεις και σε εμφάνιση. -
Σε αυτό το αυτοκίνητο (όπως και στα περισσότερα SUV) μόνο αρνητικά έχουν οι 19αρες ζάντες, πέραν της εμφάνισης που είναι κάτι το υποκειμενικό.
-
Καλά από μια κατηγορία και πάνω δεν τρέχει και τίποτα το να βάλεις και 19αρες και 20αρες κτλ κτλ. Η άνεση επηρεάζεται στο ελάχιστο. Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι ότι μιλάμε για 150 άλογα σε ήδη βαρύ αμάξι. Αν στην εξίσωση βάλουμε και 255 λάστιχο (όταν η αμέσως επόμενη διάσταση είναι 215) τότε κλάφτα χαράλαμπε πόσο θα κόβει. Το κόστος ελαστικών το αφήνω απ' έξω μιας και η συζήτηση είναι για leasing.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά από μια κατηγορία και πάνω δεν τρέχει και τίποτα το να βάλεις και 19αρες και 20αρες κτλ κτλ. Η άνεση επηρεάζεται στο ελάχιστο.Για αυτό έγραψα για SUV της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Εμένα πάντως το Tiguan και με τις 18αρες που οδήγησα στο test drive δεν μου άρεσε σε θέμα άνεσης, κοπανούσε περισσότερο από ότι θα ήθελα και από ότι περίμενα.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το θέμα απόδοσης το καταλαβαινω και φυσικά είναι μείον. Απο θέμα άνεσης, το comfort του DCC δεν μπορεί να κανει τίποτα?
Θα πρέπει να ρωτησω αν μπορω να κατεβω σε διάσταση γιατί απο εμφάνιση μου αρέσει περισσότερο το R-line (υποκειμενικό) και δυστυχώς οι ρύποι δεν επιτρέπουν τα 190 άλογα.
-
Σίγουρα στο comfort του DCC θα είναι είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα απ' ότι με μια συμβατική ανάρτηση.
Οι ρύποι είναι προϋπόθεση λόγω ανάγκης καθημερινής εισόδου στο δακτύλιο?
-
Οι ρύποι είναι πολιτικη της εταιρίας στα εταιρικά, πιθανόν για αυτό το λογο.
-
Μαγκιά τους εάν το κάνουν για περιβαλλοντολογικούς λόγους. Η αλήθεια είναι ότι στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης όλες οι εταιρίες πλέον πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το αποτύπωμά τους, ακόμα κι αν είναι εταιρίες υπηρεσιών.
Εφόσον έχουν έτσι τα πράγματα, εγώ θα πήγαινα σε 1600αρι diesel R-line φορτωμένο με κάμποσα έξτρα. Θα είναι τάφος αλλά θα χεις γκατζετάκια να παίζεις και θα γλιτώσεις και κάνα ψιλό από την εφορία.
VW Tiguan 2016