-
Ο χρήστης ils έγραψε:
να το αφήνω στη ρεζέρβαΠοτέ! Θα δημιουργήσει ζημιά στην αντλία.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Επισης από θέμα καυσίμου τι να βάζω και από που να βάζω ;να το αφήνω στη ρεζέρβα ;θέλει κάποια ξεμπουκοματα αραιά και που;Απλή 95αρα είναι μια χαρά, όχι, δεν είναι diesel για να είναι απαραίτητο, αλλά καλό θα του κάνεις.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Καλησπερα θέλω να ρωτήσω το Tiguan 1.4 125ps .Μετα από πολύ διάβασμα αλλά και ιστορίες φίλων οι κινητηρες FSI πρώτης γενιάς είχαν θέματα με καδένες καύσιμο κτλ .Εγω στο a3 δεν έχω καδένα αλλάζω 2 λουριά και τρόμπα νερού .Στο συγκεκριμένο έχω την αίσθηση ότι έχει σταματήσει η καδένα και έχει λουριά .Επισης από θέμα καυσίμου τι να βάζω και από που να βάζω ;να το αφήνω στη ρεζέρβα ;θέλει κάποια ξεμπουκοματα αραιά και που;έγω δεν κινούμαι κέντρο αλλά παραλιακή και σπάνια πέφτω σε κίνηση .Ρωταω γιατί στο δικό μου πήγαινα στο φτηνότερο πρατήριο και έβαζα την φτηνότερη βεντζηνα αντλια καυσιμου δεν μου χτύπησε .Ειχα αλλά θέματα κλιματισμό πολλαπλασιαστές οροφή κτλ,ΕυχαριστωSent from my iPhone using Tapatalk
Δες τι γραφει το βιβλιαρακι για τη βενζινη
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποτέ στην ρεζέρβα.Εγώ το γεμισα μία φορά και κατόπιν μόλις η βελόνα πάει μεταξύ 1/2 και 3/4 πάω και φουλάρω και γεμίζω με 20-30 ευρώ
-
Ο χρήστης tsotsos έγραψε:
Ποτέ στην ρεζέρβα.Εγώ το γεμισα μία φορά και κατόπιν μόλις η βελόνα πάει μεταξύ 1/2 και 3/4 πάω και φουλάρω και γεμίζω με 20-30 ευρώγιατι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντα γεμάτος χωρίς να βάζω βαθιά το χέρι στην τσέπη....
-
Σωστή αντιμετώπιση κατά την γνώμη μου που μέσες άκρες ακολουθώ κι εγώ.
-
Ναι αλλά κουβαλάς πάντα έξτρα βάρος άδικα
-
Ε και ? Ποιό το πρόβλημα ?
-
Κατανάλωση, αν σε ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Κατανάλωση, αν σε ενδιαφέρει.Πόσο αυξάνεται η κατανάλωση με 20-30 κιλά επιπλέον βάρος? Και σε σχέση με την ενδεχόμενη ζημιά στην αντλία βενζίνης, τελικά πόσο είναι το κέρδος (εάν υπάρχει).
ΟΚ να κοιτάμε την κατανάλωση, αλλά μην κυνηγάμε και φαντάσματα, ότι 20 κιλά επιβαρύνουν την κατανάλωση.
-
Υπερβολή τα περί αντλίας. Οι αντλίες είναι πολύ χαμηλά και με ελάχιστα λίτρα καυσίμα είναι βυθισμένες και ψύχονται.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Υπερβολή τα περί αντλίας. Οι αντλίες είναι πολύ χαμηλά και με ελάχιστα λίτρα καυσίμα είναι βυθισμένες και ψύχονται.Και ομως δεν ειναι υπερβολή Αλέξανδρε...τουλαχιστον στις BMW που γνωρίζω πολύ καλά εκ των εσω (απο τεχνικο στην BMW Hellas οχι σε αντιπροσωπεία). Μαλιστα πριν αρκετα χρονια μου το ειχε εξηγησει πολυ αναλυτικά δια ζώσης μαζι με κατι κοψίδια που φαγαμε!
Με επρηζε συνεχεια: «ΠΟΤΕ να μην αφήνεις την βενζίνης κατω απο το 1/4, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κακο κακο κανεις εαν πεφτει τοσο χαμηλα η βενζίνη».Και δεν ειναι μονο θέμα ψύξης, αλλά μεγαλύτερης καταπόνησης και πιθανότητας να ρουφήξουν σκουπιδάκια.
-
Αν ήταν έτσι Φάνη, θα έπρεπε να έχω αλλάξει αντλία βενζίνης πολλές φορές.
Πάνω από τη μέση σπάνια, κυρίως σε ταξίδι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Περιμένω να παραλάβω Tiguan 1.4 125ps έκδοση advance μου λένε για επέκταση εγγυησης στα 595e να τα δώσω ;πολλά τα βλέπω .Τα έβαλα κατω και με αυτά τα χρήματα κάνω άνετα service για 2 χρονια εντός της αντιπροσωπείας .Το πρώτο αυτοκίνητο που είχα ένα polo τα σημαντικότερα προβληματα τα έβγαλε το πρώτο χρόνο .Στο Audi μετά τα 4 χρονια .Επισης οπως και στο polo αλλά και στο Audi μετά τη λήξη εγγυησης τα πήγαινα έξω με πίστη τήρηση του βιβλίου service .Σε μελέτη που έκανα γενικά για τα Tiguan και κυρίως πρώτης γενιάς παρατήρησα ότι υπήρχε θέμα με καδένα στη νέα γενιά η μάλλον στο συγκεκριμένο που είναι να πάρω 2 πωλητές που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχουν καδένες αλλά ιμάντες χρονισμού που Μέτε από κάποια χλμ θέλουν αλλαγή .Οι πολλαπλασιαστές είναι κλασικό θέμα όλων των γερμανικών δεν το αντιμετώπισα στο polo στο Audi μετά τα 4 έτη έβαλα μεταχειρισμένη με 80 e και την έχει 8 χρονια τώρα .Δηλαδη το κόστος ανταλλακτικών όχι γνήσιων φυσικά και κόστους εργασίας είναι πολύ μικρό έξω .Οταν έβγαλε το Audi συμπιεστή κλιματισμού τον άλλαξα έξω με καινούργιο μαζί ένα εργασία 400e ακόμα φυσικά δουλεύει .Μοτερ υαλοκαθαριστήρων έξω 80e .
-
Προσωπικά πιστεύω πως έκανες άριστα ισορροπημένη επιλογή για την κατηγορία. Με ιμάντα χρονισμού δεν έχουν αναφερθεί θέματα για τους tsi. Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε καδένες κυλίνδρους κλπ αφορούσαν οχήματα πριν το 2009 στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ο ιμάντας χρονισμού παλιότερα ήταν ένα πολύ μεγάλο βαρίδι καθώς τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν ένα όριο που σπάνια έφτανε τα 100000 χλμ. Τώρα στα περισσότερα αυτοκίνητα το όριο για αντικατάσταση είναι άνω των 120000 χλμ ή 6 χρόνια. Όσο αλμυρό και αν είναι δηλαδή δεν είναι κάτι συχνά επαναλαμβανόμενο... Από εκεί και μετά το τιγκ δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Είναι θέλω να πω κλάσεις ανώτερο και με πολύ βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά. Καλοτάξιδο!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω πως έκανες άριστα ισορροπημένη επιλογή για την κατηγορία. Με ιμάντα χρονισμού δεν έχουν αναφερθεί θέματα για τους tsi. Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε καδένες κυλίνδρους κλπ αφορούσαν οχήματα πριν το 2009 στην συντριπτική τους πλειοψηφία. Ο ιμάντας χρονισμού παλιότερα ήταν ένα πολύ μεγάλο βαρίδι καθώς τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν ένα όριο που σπάνια έφτανε τα 100000 χλμ. Τώρα στα περισσότερα αυτοκίνητα το όριο για αντικατάσταση είναι άνω των 120000 χλμ ή 6 χρόνια. Όσο αλμυρό και αν είναι δηλαδή δεν είναι κάτι συχνά επαναλαμβανόμενο... Από εκεί και μετά το τιγκ δεν έχει καμία σχέση με τον προκάτοχό του. Είναι θέλω να πω κλάσεις ανώτερο και με πολύ βελτιωμένα οδικά χαρακτηριστικά. Καλοτάξιδο!ευχαριστω .Το κόστος αλλαγής ιμάντα και τρόμπας νερού μαζί αλλά και γενικά συντήρησης είναι θέμα που το κανείς .Εδω και 20 χρονια είναι κατα των αντρίπροσωπειων .Τι χρειάζεσαι όσο έχεις εγγύηση .Εγω και στα 2 αυτοκινητα οι ζημιές που έβγαλαν δεν είχαν να κάνουν με τη κακή συντήρηση όπου και να τα έκανα παλυ θα τα έβγαζαν .Δεν μπορεί να πληρώνεις λάδια και φίλτρο 130 και έξω 50.
-
Γνωρίζει κανείς αν στο multimedia όχι στο discovery με τη πλοήγηση μπορεί να παίξει video;
-
Γεια σας έχω μια είναι κάτοχος Tiguan έκδοση advance .Οταν το παρέλαβα μου είπαν ότι μπορώ να αλλάξω τις λάμπες σε led όχι της ημέρας αλλά μόνο πορείας .Αυτο ισχύει ;και ποσό είναι το κόστος ;Ευχαριστω
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Γεια σας έχω μια είναι κάτοχος Tiguan έκδοση advance .Οταν το παρέλαβα μου είπαν ότι μπορώ να αλλάξω τις λάμπες σε led όχι της ημέρας αλλά μόνο πορείας .Αυτο ισχύει ;και ποσό είναι το κόστος ;ΕυχαριστωSent from my iPhone using Tapatalk
Καλοτάξιδο!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
VW Tiguan 2016