-
Καλησπέρα παιδιά ...Έχει κάνει κάποιος εδώ στην ομάδα το baleno του μετατροπή σε υγραέριο?Έχω το 1.2 του 2019 και σκέφτομαι έντονα τη μετατροπή του .κάνω πολλά χιλιόμετρα κάθε χρόνο
-
Καλημέρα σας, δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά το θέμα με τα αμορτισέρ. Τον Σεπτέμβριο άλλαξα σε baleno 1.0 αμορτισέρ monroe και χθες στο ΚΤΕΟ μου είπαν να τα προσέξω καθώς στον έλεγχο μου έβγαλαν 40% απόδοση.
-
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
Καλημέρα σας, δεν ξέρω αν έχει γίνει αναφορά το θέμα με τα αμορτισέρ. Τον Σεπτέμβριο άλλαξα σε baleno 1.0 αμορτισέρ monroe και χθες στο ΚΤΕΟ μου είπαν να τα προσέξω καθώς στον έλεγχο μου έβγαλαν 40% απόδοση.
Μην ασχολείσαι με τις μετρήσεις του αμορτισερομετρου των ΚΤΕΟ!!!
Με τόσους ελέγχους που κάνουν πιο πιθανό να θέλει φτιάξιμο-καλιμπράρισμα το αμορτισερόμετρο! -
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Πες εντυπώσεις για τα Monroe!! -
Διαβάζω το νήμα και σκέφτομαι να κάνω αγορά ενός μεταχειρισμένου. Πολλοί το λένε άσχημο και αν και δεν μου γέμισε το μάτι στην πρώτη ματιά, έχει αρχίσει και μου αρέσει ομολογουμένως βλέποντας το στο δρόμο (αν και το εμφανισιακό δεν με πολυνοιάζει να σας πω την αλήθεια). Διστάζω να προχωρήσω σε αγορά προς το παρόν γιατί είναι ένα αυτοκίνητο που δεν το πολυγνωρίζω (συναρμολόγηση στη Ινδία, δεν έχω εμπειρία στους κινητήρες της Suzuki/ οδηγική συμπεριφορά κλπ). Αυτό που με τράβηξε είναι η εκπληκτική του οικονομία. Αλλά έχω τις εξής απορίες που θέλω κάποιος που το έχει ήδη για μερικά χρόνια να μου απαντήσει αν μπορεί με όση ειλικρίνεια γίνεται:
-
Πόσο εύκολα βρίσκεις ανταλλακτικά γι αυτό στην Ελλάδα; Γιατί είναι αυτοκίνητο που δεν πούλησε καλά και δεν νομίζω πως γενικά κυκλοφορούν αρκετά για να αισθάνεσαι ασφαλής οτι θα βρείς και θα συνεχίσεις να βρίσκεις στην πορεία του χρόνου ανταλλακτικά. Βλέπω πως μετά βιας ασχολούνται τρίτες εταιρίες (βλ. Monroe) για ανταλλακτικά όπως αμορτισέρ.
-
Ακούω πως γενικά το αυτοκίνητο τρίζει και σε εθνικές οδούς μετά τα 100 η καμπίνα έχει πάρα πολύ θόρυβο από τον δρόμο/αέρα/κινητήρα ακόμα και σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Ισχύει; Ποια είναι η εμπειρία σας σε ταξίδια;
-
Γνωρίζοντας αυτά που γνωρίζετε τώρα για το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν δεν μετανιώσατε την αγορά του, θα αγοράζατε πάλι το ίδιο αυτοκίνητο ή θα αγοράζατε κάποιο άλλο και γιατί;
Αν έχετε να προσθέσετε άλλες παρατηρήσεις που σας προβλημάτισαν στο αυτοκίνητο θα ήθελα να πολύ να τις ακούσω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
-
3....2.....1...... @lap
-
Βαλτός είσαι;;;;
Μακάρι να το είχα. Πήγα να το πάρω χοροπηδώντας και αποφασισμένος για την αγορά του αιώνα και μόλις με είδαν μου είπαν πως καταργήθηκε.... Και έμεινα....λαπ!!!!!!
Από εμένα είναι ναι. Είναι το καλύτερο οικογενειακό για τον Βαλκάνιο Έλληνα. Εξαιρετικό εργαλείο, τα κάνει όλα καλά και συμφέρει.
Το θέμα με τα ανταλλακτικά ειναθ ένα κομμάτι που πρέπει αν συζητηθεί. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Πάντως είναι αισθητά φθηνότερα από τα ιαπωνικά suzuki ακόμα και ως ανταλλακτικά
Θα πάρω λοιπόν την πάσα και την μπάλα θα την περάσω στον @A-d-P
Στον κωλοφαρδο....που το είχε.
-
@lap said in Suzuki Baleno II:
Βαλτός είσαι;;;;
Μακάρι να το είχα. Πήγα να το πάρω χοροπηδώντας και αποφασισμένος για την αγορά του αιώνα και μόλις με είδαν μου είπαν πως καταργήθηκε.... Και έμεινα....λαπ!!!!!!
Από εμένα είναι ναι. Είναι το καλύτερο οικογενειακό για τον Βαλκάνιο Έλληνα. Εξαιρετικό εργαλείο, τα κάνει όλα καλά και συμφέρει.
Το θέμα με τα ανταλλακτικά ειναθ ένα κομμάτι που πρέπει αν συζητηθεί. Αν και δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Πάντως είναι αισθητά φθηνότερα από τα ιαπωνικά suzuki ακόμα και σε ως ανταλλακτικά
Θα πάρω λοιπόν την πάσα και την μπάλα θα την περάσω στον @A-d-P
Στον κωλοφαρδο....που το είχε.
Ευχαριστώ για την πάσα
Το δικό μου το πουλάει ακόμα ο έμπορος που το αγόρασε, προλαβαίνεις @lap
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339748855-suzuki-baleno -
Άσε με να βάλω ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μου. Μου φάγατε τα λεφτά.
Επίσης εγώ ειμαι μεγαλοαστός. Από glx και κάτω, δεν κοιτώ.....
Αν θέλει ο φίλος μπορεί να ρωτήσει απευθείας εσένα και να ξέρει το ιστορικό του αυτοκινήτου καλύτερα από τον καθένα. Πιο σίγουρη αγορά μεταχειρισμένου δεν θα έβρισκε.
-
Η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει η έκδοση με τα τα 110 άλογα καθώς δεν είμαι για πολλούς λόγους fan των τουρμποκινητήρων και επίσης δεν προτίθεμαι να ξανακάνω αγορά τρικίλινδρου. Επίσης είμαστε ενήλικες και στο πραγματικό κόσμο που ζούμε δεν υπάρχει το "τέλειο" άρα, χωρίς παρεξήγηση, δεν ασπάζομαι τον ενθουσιασμό μιας αγοράς τύπου με "κλειστα μάτια"/"δαγκωτό". Πέραν αυτών το τι είναι τέλειο για κάποιον άλλο δεν σημαίνει πως είναι και για 'μένα και το αντίστροφο. Γι' αυτό ζήτησα αν μπορεί κάποιος χρόνια κάτοχος να μου απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που με απασχολούν. Συμπληρωματικά να σημειώσω πως ζω μόνος και δεν έχω ούτε σκοπεύω να κάνω παιδιά, ούτε να συζώ, άρα το θέμα του "αυτοκίνητο οικογένειας" μου είναι αδιάφορο. Μια σκυλίτσα Labrador έχω και αυτό νομίζω πως με καλύπτει! Απλά οι χώροι βεληνεκούς-Swift τελικά μου είναι μικροί για το στυλ ζωής που κάνω (μεγάλες βαλίτσες χωρίς δυνατότητα να κατεβάζω τα πίσω καθίσματα γιατί απασχολούνται είτε από την σκύλα μου είτε από μεταφορά ΑμεΑ) και το Baleno είναι η αμέσως επόμενη επιλογή.
Άρα επιστρέφοντας πίσω στον πραγματικό κόσμο, αν κάποιος πιστεύει οτι μπορεί να μου απαντήσει κάνοντας μια αποστασιοποίηση θα ήμουν ευγνώμων! -
@klimis-0 said in Suzuki Baleno II:
Διαβάζω το νήμα και σκέφτομαι να κάνω αγορά ενός μεταχειρισμένου. Πολλοί το λένε άσχημο και αν και δεν μου γέμισε το μάτι στην πρώτη ματιά, έχει αρχίσει και μου αρέσει ομολογουμένως βλέποντας το στο δρόμο (αν και το εμφανισιακό δεν με πολυνοιάζει να σας πω την αλήθεια). Διστάζω να προχωρήσω σε αγορά προς το παρόν γιατί είναι ένα αυτοκίνητο που δεν το πολυγνωρίζω (συναρμολόγηση στη Ινδία, δεν έχω εμπειρία στους κινητήρες της Suzuki/ οδηγική συμπεριφορά κλπ). Αυτό που με τράβηξε είναι η εκπληκτική του οικονομία. Αλλά έχω τις εξής απορίες που θέλω κάποιος που το έχει ήδη για μερικά χρόνια να μου απαντήσει αν μπορεί με όση ειλικρίνεια γίνεται:
-
Πόσο εύκολα βρίσκεις ανταλλακτικά γι αυτό στην Ελλάδα; Γιατί είναι αυτοκίνητο που δεν πούλησε καλά και δεν νομίζω πως γενικά κυκλοφορούν αρκετά για να αισθάνεσαι ασφαλής οτι θα βρείς και θα συνεχίσεις να βρίσκεις στην πορεία του χρόνου ανταλλακτικά. Βλέπω πως μετά βιας ασχολούνται τρίτες εταιρίες (βλ. Monroe) για ανταλλακτικά όπως αμορτισέρ.
-
Ακούω πως γενικά το αυτοκίνητο τρίζει και σε εθνικές οδούς μετά τα 100 η καμπίνα έχει πάρα πολύ θόρυβο από τον δρόμο/αέρα/κινητήρα ακόμα και σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγορίας. Ισχύει; Ποια είναι η εμπειρία σας σε ταξίδια;
-
Γνωρίζοντας αυτά που γνωρίζετε τώρα για το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν δεν μετανιώσατε την αγορά του, θα αγοράζατε πάλι το ίδιο αυτοκίνητο ή θα αγοράζατε κάποιο άλλο και γιατί;
Αν έχετε να προσθέσετε άλλες παρατηρήσεις που σας προβλημάτισαν στο αυτοκίνητο θα ήθελα να πολύ να τις ακούσω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ακολουθεί σεντόνιΕγώ είχα το 1000αρι τούρμπο με τα 112 άλογα. Το αγόρασα καινούργιο μόλις βγήκε το 2016 και το πούλησα τον Ιανουάριο που μας πέρασε. Το αγόρασα προς αντικατάσταση του Saxo που είχαμε από το 1997. Θέλαμε ένα όχημα μέχρι 4 μέτρα αλλά να έχει καλούς χώρους. Εκείνη την εποχή μόνο το Honda jazz είχε μεγαλύτερους χώρους. Προτίμησα το baleno επειδή:
Ήταν φθηνότερο
Ήταν πολύ σβέλτο με τον τούρμπο κινητήρα
Η αντιπροσωπεία είναι δίπλα στο σπίτι
Είχα παλιότερα grand Vitara
Και μου άρεσε περισσότερο σε εμφάνιση .τα 7,5 χρόνια που το είχαμε ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο, είχαμε και ένα astra, όπως είχαμε και μεγάλη μοτοσυκλέτα, οπότε έκανε μόνο 57000 και δεν χρειάστηκε καθόλου ανταλλακτικά, μόνο το ετήσιο σέρβις στην αντιπροσωπεία.
Αμορτισέρ ψαχτηκα να αλλάξω λίγο καιρό πριν το πουλήσω και ανακάλυψα ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Η ποιότητα της ανάρτησης ήταν και ένας από τους λόγους που μπήκαμε στη διαδικασία της αλλαγής αυτοκινήτου.
Παραδόξως, έπειτα από 7+ χρόνια δεν έχει καθόλου τριγμούς. Θόρυβο κάνει μετά τα 170-180, αλλά είναι λογικό και καλύτερα να μην τρέχεις τόσο με το baleno. Μεγάλα ταξίδια δεν έχω κάνει... μόνο Αλεξανδρούπολη, Ιωάννινα και Τρίκαλα. Όλα με 5 άτομα (2 ενήλικες και 3 παιδιά). Μια χαρά πήγε, για την κατηγορία του.... βοηθάει πολύ κ ο κινητήρας με την περίσσια ισχύ συγκριτικά με το χαμηλό του βάρος. Εμένα με προβλημάτισε η ευπάθεια του σε πλάγιους ανέμους.
Συγκριτικά δεδομένα με αυτοκίνητα της γενιάς του και της κατηγορίας του δεν έχω, αλλά ήταν καλύτερο από το saxo και το C1 και χειρότερο από το Polo και το Astra H που είχαμε παλιότερα.Πίσω στο 2016, πάλι το ίδιο θα αγόραζα, κυρίως γιατί ζήσαμε 7 απροβληματιστα - οικονομικά χρόνια, χωρίς άγχος.
Και γιατί ήταν πολύ σβέλτο.Σήμερα δεν ξέρω, πρέπει να δω τι μτχ αγοράζεις στα χρήματα του. Έχουν αλλάξει και οι ανάγκες της οικογένειας. Άλλωστε γι'αυτό δεν το κράτησα, βλέπετε ήταν και αρκετά τα χρήματα που έπιανε στην ανταλλαγή, συν ότι δεν υπάρχει καμιά ανάγκη για επιπλέον αυτοκίνητο. Στην εργασία μας πηγαίνουμε με τα πόδια ή το ποδήλατο.
Για τα δικά μου δεδομένα ήταν το πιο οικονομικό αυτοκίνητο που είχα, μαζί με το C1. Εννοείται ότι έκαιγε αισθητά λιγότερο από το saxo 1100, αλλά όχι όσο τα υβρίδια της Toyota.
Ελπίζω να βοήθησα
Ρώτησε ότι άλλο θέλεις
-
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ @A-d-P !
Έχω να κάνω κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις πάνω στα λεγόμενά σου.
-
Τελικά με τα αμορτισέρ τι έκανες; Έμεινες ικανοποιημένος με την αλλαγή; Ποια η γνώμη του μηχανικού;
-
Δεν μπορώ να με φανταστώ να οδηγώ πάνω από 145 στην Ελλάδα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε τους δρόμους ούτε τους Έλληνες οδηγούς ούτε έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανένα αυτοκίνητο οτι κάτι δεν θα πάει στραβά. Επίσης δεν είμαι γενικά fan του να καίω καύσιμα και της γρήγορης οδήγησης (στα λεγόμενα πλαίσια) άρα οκ. Απλά ακούγεται πολύ ότι κάπου στα 100/120 και ιδιαιτέρα στα 140 ακούγεται σε απίστευτα εκνευριστικό επίπεδο ο δρόμος και ο αέρας, ίσως και να είναι το χειρότερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του με αυτό το πρόβλημα. Γνώμη;
-
Μπορείς να μου εξηγήσεις πιο λεπτομερώς, τι σε ενόχλησε συγκεκριμένα στην ανάρτηση; έχεις κάποια/ες συγκεκριμένες αναμνήσεις πάνω σε αυτό;
Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!
-
-
Η αλήθεια είναι πως δεν με ενδιαφέρει η έκδοση με τα τα 110 άλογα καθώς δεν είμαι για πολλούς λόγους fan των τουρμποκινητήρων και επίσης δεν προτίθεμαι να ξανακάνω αγορά τρικίλινδρου. Επίσης είμαστε ενήλικες και στο πραγματικό κόσμο που ζούμε δεν υπάρχει το "τέλειο" άρα, χωρίς παρεξήγηση, δεν ασπάζομαι τον ενθουσιασμό μιας αγοράς τύπου με "κλειστα μάτια"/"δαγκωτό". Πέραν αυτών το τι είναι τέλειο για κάποιον άλλο δεν σημαίνει πως είναι και για 'μένα και το αντίστροφο. Γι' αυτό ζήτησα αν μπορεί κάποιος χρόνια κάτοχος να μου απαντήσει σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που με απασχολούν. Συμπληρωματικά να σημειώσω πως ζω μόνος και δεν έχω ούτε σκοπεύω να κάνω παιδιά, ούτε να συζώ, άρα το θέμα του "αυτοκίνητο οικογένειας" μου είναι αδιάφορο. Μια σκυλίτσα Labrador έχω και αυτό νομίζω πως με καλύπτει! Απλά οι χώροι βεληνεκούς-Swift τελικά μου είναι μικροί για το στυλ ζωής που κάνω (μεγάλες βαλίτσες χωρίς δυνατότητα να κατεβάζω τα πίσω καθίσματα γιατί απασχολούνται είτε από την σκύλα μου είτε από μεταφορά ΑμεΑ) και το Baleno είναι η αμέσως επόμενη επιλογή.
Άρα επιστρέφοντας πίσω στον πραγματικό κόσμο, αν κάποιος πιστεύει οτι μπορεί να μου απαντήσει κάνοντας μια αποστασιοποίηση θα ήμουν ευγνώμων!Ο χώρος αποσκευών χωράει ένα Π, αλλά δυστυχώς δεν χωράει αμαξίδιο χωρίς να βγάλεις τις ροδες και αυτός ήταν ένας επιπλέον λόγος που αλλάξαμε αυτοκίνητο. Βλέπεις έχει 350 λίτρα, αλλά λόγω βάθους, δεν έχει μεγάλο μήκος, όπως πχ. ένα C χατσμπακ με τα ίδια λίτρα.
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ @A-d-P !
Έχω να κάνω κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις πάνω στα λεγόμενά σου.
-
Τελικά με τα αμορτισέρ τι έκανες; Έμεινες ικανοποιημένος με την αλλαγή; Ποια η γνώμη του μηχανικού;
-
Δεν μπορώ να με φανταστώ να οδηγώ πάνω από 145 στην Ελλάδα. Δεν εμπιστεύομαι ούτε τους δρόμους ούτε τους Έλληνες οδηγούς ούτε έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανένα αυτοκίνητο οτι κάτι δεν θα πάει στραβά. Επίσης δεν είμαι γενικά fan του να καίω καύσιμα και της γρήγορης οδήγησης (στα λεγόμενα πλαίσια) άρα οκ. Απλά ακούγεται πολύ ότι κάπου στα 100/120 και ιδιαιτέρα στα 140 ακούγεται σε απίστευτα εκνευριστικό επίπεδο ο δρόμος και ο αέρας, ίσως και να είναι το χειρότερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του με αυτό το πρόβλημα. Γνώμη;
-
Μπορείς να μου εξηγήσεις πιο λεπτομερώς, τι σε ενόχλησε συγκεκριμένα στην ανάρτηση; έχεις κάποια/ες συγκεκριμένες αναμνήσεις πάνω σε αυτό;
Και πάλι ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου!
Όταν αναζήτησα νέα αμορτισέρ, δεν βρήκα κάποια δοκιμασμένη - επώνυμη λύση και μετά από λίγο πάρθηκε η απόφαση για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, οπότε το πούλησα έτσι.
Κι εγώ με τα όρια πηγαίνω, αλλά μου αρέσει να υπάρχει διαθέσιμη παραπάνω δύναμη για κάποια προσπέραση. Επίσης έχω συνηθίσει να έχω κινητήρα τούρμπο από το 2007 και μου φαίνονται ψοφια, στις χαμηλομεσαιες, τα μη υβριδικά ατμοσφαιρικά.
Ο δρόμος ακούγεται, αλλά ενοχλεί μόνο σε κακό οδόστρωμα, σε καλή άσφαλτο είναι ήσυχο. Μάλλον έχει να κάνει με την μόνωση των θόλων. Στο C1 ήταν περισσότερο ενοχλητικός. Ο αέρας δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου, ειδικά μέχρι τα 145 που αναφέρεις.Φαίνεται ότι εκεί έγινε μεγάλη οικονομία, φθηνή κατασκευή, κακή απορρόφηση των κακοτεχνιών των ελληνικών δρόμων. Από την πρώτη μέρα δεν είχε καλή απόδοση.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά, ότι η σύζυγος στην εγκυμοσύνη προτιμούσε το Astra 10ετιας παρά το νέο baleno. Το ίδιο και το μωρό στην κοιλιά .Αλλά επειδή το πρόβλημα εντοπίζεται στους πίσω επιβάτες, μπορείς να το παραβλέψεις αφού εσύ δεν θα μείνεις έγκυος και θα κάθεσαι μπροστά συνέχεια , που σαφώς είναι καλύτερα τα πράγματα. Για τον σκύλο στο πίσω κάθισμα δεν ξέρω να σου πω, αν θα έχει πρόβλημα, γιατί δεν έχουμε, δυστυχώς.
Edit
Το πρόβλημα με την ανάρτηση οξύνεται όταν είναι φορτωμένο. Ακόμα και με το συνοδηγό καταλάβαινα διάφορα. -
-
Αμορτισέρ υπάρχουν πια και σίγουρα θα βρεις και άλλα συν τω χρόνω..
Το πρόβλημά του είναι οι απορρόφηση των κραδασμών στα μεγάλα πάνω κάτω της εθνικής και μερικές φορές χτυπάει. Το 1.2 είναι σαφώς πιο άνετο. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό. Δεν είναι κάτι τραγικό όμως οπότε μην σε αγχώνει.
Τα ανταλλακτικά είναι πάρα πολύ φθηνά λόγω Ινδίας.
Αμορτισέρ επίσης φθηνά.
Τριγμούς δεν έχει, εκτός από έναν στο κοντράν που αν ασχοληθεί κάποιος θα τον βρει.
Το 1.2 σε καθημερινές συνθήκες είναι στα χαμηλά 5αρια σε μακροχρόνια αστική κατανάλωση. Το 1.0 ένα λίτρο παραπάνω, αλλά ασύγκριτα καλύτερα γκάζι. -
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Το πρόβλημά του είναι οι απορρόφηση των κραδασμών στα μεγάλα πάνω κάτω της εθνικής και μερικές φορές χτυπάει.
Χμμμ, αυτό έτσι όπως το περιγράφεις μου θυμίζει το Citroen C3 δεύτερης γενιάς (2011). Δεν ξέρω αν το έχει οδηγήσει κάποιος να το επιβεβαιώσει;
Επίσης, μα καλά θεωρητικά μιλώντας, με κάποια τροποποίηση στα ελατήρια, θεωρητικά μιλώντας πάλι, δεν μπορείς να το ελαττώσεις αυτό το θέμα; (Το σκέφτομαι λάθος;) Εντάξει, δεν αλλάζει ολόκληρη η ανάρτηση αλλά νομίζω πως μπορείς να φέρεις μια καλύτερη ισορροπία αν επέμβεις λιγάκι πάνω στο θέμα. -
Το πρόβλημά του είναι οι απορρόφηση των κραδασμών στα μεγάλα πάνω κάτω της εθνικής και μερικές φορές χτυπάει.
Χμμμ, αυτό έτσι όπως το περιγράφεις μου θυμίζει το Citroen C3 δεύτερης γενιάς (2011). Δεν ξέρω αν το έχει οδηγήσει κάποιος να το επιβεβαιώσει;
Επίσης, μα καλά θεωρητικά μιλώντας, με κάποια τροποποίηση στα ελατήρια, θεωρητικά μιλώντας πάλι, δεν μπορείς να το ελαττώσεις αυτό το θέμα; (Το σκέφτομαι λάθος;) Εντάξει, δεν αλλάζει ολόκληρη η ανάρτηση αλλά νομίζω πως μπορείς να φέρεις μια καλύτερη ισορροπία αν επέμβεις λιγάκι πάνω στο θέμα.Δεν έχει πρόβλημα το αμάξι. Καμία σχέση. Απλά θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο στο φιλτράρισμα των ανωμαλιών. Είναι πάρα πολύ άνετο και με καλη συμπεριφορά. Δεν στρίβει σαν focus αλλά είναι αξιοπρεπεστατο.. Κάνε ένα test drive
-
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Πες εντυπώσεις για τα Monroe!!Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει μεγάλη διαφορά, οι κλίσεις στις στροφές παραμένουν, μαλακά τα θεωρώ σαν συμπεριφορά. Με προβλημάτισε πολύ η μέτρηση του ΚΤΕΟ
-
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Πες εντυπώσεις για τα Monroe!!Να σου πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει μεγάλη διαφορά, οι κλίσεις στις στροφές παραμένουν, μαλακά τα θεωρώ σαν συμπεριφορά. Με προβλημάτισε πολύ η μέτρηση του ΚΤΕΟ
Φορτωμένο τερματίζει; Χτυπάει στα εγκάρσια;
-
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Τετραμελή οικογένεια είμαστε, φορτωμένο δεν τερματίζει πλέον κ δεν χτυπάει. σίγουρα έχει βελτιωθεί η οδηγική συμπεριφορά σε σχέση με πριν
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Μην τα λαμβάνεις υπόψη.
Suzuki Baleno II