-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πλήρωσα το parking assistant με τους αισθητήρες μπρος πίσω και την κάμερα οπισθοπορείας (ακριβό επίσης), αλλά δουλεύει απροβλημάτιστα και βγάζει τα λεφτά του κάθε μέρα, βρέξει χιονίσει. Δεν θα έλυνα το μισό αμάξι για να τα βάλω after-market με τίποτα.
- 1.000
Αυτό ακριβώς λέω!
Δεν είπες αυτό Φάνη στην αρχή!
Και εγώ με αυτό το σκεπτικό μπορεί να μην βάλω τιποτα aftermarket που είμαι ψείρας και έχω και 4 χρόνια εγγύηση!
Ειπες ότι είναι τσιπιά ! (see below)Τσιπιά είναι γιατί είναι Κινέζικα, δεν συνάδουν με το όλο concept του αυτοκινήτου και την ποιότητα των υπόλοιπων περιφερειακών της BMW. Εάν θές BMW, θα την πληρώσεις...το να την αγοράζεις basic και μετά να προσθέτεις aftermarket αξεσουάρ, για εμένα είναι τσιπιά...καθαρά προσωπική άποψη. Για αυτό έχω γράψει πολλές φορές ότι μια 'σωστή' BMW κοστίζει, γιατί πρέπει να 'φορτωθεί' με πάνω από την μισή λίστα του έξτρα εξοπλισμού, αλλιώς είναι λειψή και ο ιδιοκτήτης της αργά ή γρήγορα το καταλαβαίνει και αρχίζει τις μεσοβέζικες λύσεις.
Είναι σαν να έχεις την υπερ-γκόμενα και να της αγοράζεις Luis Vuitton από τους μαύρους στην Πανεπιστημίου. Ωραίες είναι, μια χαρά φαίνονται, την δουλειά τους την κάνουν, 99% του κόσμου δεν θα καταλάβει ότι είναι μαϊμού, αλλά η ουσία είναι ότι είναι κινεζιές και τσιπιές!Τελωσπάντων δεν θα τσακωθούμε για το πως γουστάρει να ξοδέψει ο καθένας τα λεφτά του!
Εσένα σε καταλαβαίνω απολύτως (παρότι διαφωνούμε) γιατί είχες τόσα χρόνια BMW και ήθελες το τυχόν νέο μοντέλο να έχει πάνω του κάποια Χ πράγματα που τα είχες στο προηγούμενο ή τα επιθυμούσες αλλά δεν τα είχες.
Αν, όμως, όπως για τους περισσότερους, η Χ1 είναι το πρώτο τους BMW, εγώ πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις το 'sheer driving pleasure', έστω και χωρίς κάποια φρου φρου, από το να μην δοκιμάσεις καθόλου! Στην τελική δεν παίρνεις και ένα τιμόνι με 4 ρόδες όπως καθ' υπερβολή γράφεται! - 1.000
-
Φϊλε iceman βλέπω ότι από τογιοτάκιας έχεις γίνει μπεμβεδάκιας
Είναι ωραίο να παίρνεις κάτι που να σε ικανοποιεί τόσο πολύ που να σε πορώνει! -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Είναι ωραίο να παίρνεις κάτι που να σε ικανοποιεί τόσο πολύ που να σε πορώνει!Καμία πόρωση φίλε
Λέω και τα καλά και τα κακά, άσε που τογιοτάκιας παραμένω για πάντα και θα χαρώ σε επόμενο αμάξι να ξαναγυρίσω εκεί ή να δοκιμάσω και κάτι άλλο, πράγμα πολύ πιθανό, γιατί με τις τιμές που έχει η BMW και τη σημερινή φορολογία στο επόμενο που μπορεί να θέλω και εγώ να βάλω παπάδες πάνω, δεν θα έχω τα λεφτά, οπότε θα βολευτώ μέχρι εκεί που φτάνουν τα πόδια μου !
Δεν είναι κακό να έχεις εναλλακτικές αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος και να δοκιμάζεις κάποια στιγμή και κάτι διαφορετικό! -
Συνεχίζω να πιστευω οτι ειναι τσιπια Στέφανε ειδκα σε ενα τετοιο αυτοκινητονκαι με τετοια τιμη (για να μην νομοζεις οτι αλλαζω αυτα που γραφω)! Εννοειται δεν μαλωνουμε...αποψεις ειναι και ο καθενας μας εχει απο μια.
-
Δεν μου φαίνονται και τόσο τσιπιες βέβαια, αλλά περί ορέξεως.....
-
παγωμενε,
ο σουγκαρ, ο νταντυ, ο σωστος
τα χωνει ανηλεωςαπο τη μια το κλικ και το σχριτς στις κουμπιοροδελες του οριτζιναλε του άριου το καταλαβαινει και ο παρκαδορος στα μπουζουκια και το βαζει διπλα στη πορτα του μαγαζου, αμα καταλαβει σχιστοτσουτσουνικο κουμπι σε βαζει πισω-πισω να περμενεις να φυγει ο αλλος. αλλα οκ, αμα στο παρκαρει μπροστα, στον ακουμπαει ο τσακαλωτος. και δεν λεει... αντιληπτο.
παρ'αυτα, μπεβε ειναι τα μπιχλιμπιδια? αμα ειναι ετσι βαζεις καθισμα λουί κενζ με μπορντουρα βελουτε
μπεβε ειναι το πάουερ το νταϊνάμικ
για γραψτε ολιγο και απο αυτο να ακουσωμε να γουσταρωμε... -
Γαταρε μου παρα τα όσα γράφονται κατά καιρούς δεν μου λέει κάτι το σήμα.
Άσε που δεν πάω μπουζούκια, ακόμα και να πήγαινα δεν θα πήγαινα με τη BMW γιατί δεν επιτρέπεται σε κανένα άλλο να την οδηγήσει ποσο μάλλον να μπει ο κάθε παρκαδορος μέσα και γενικώς θα μπορούσα κάλλιστα να κάλυπτα το σήμα με κάτι φθηνότερο.
Και το κλειδί (που λέει και μια ψυχή) μέσα σε φθηνή σιλικόνενια θήκη από Κίνα το έχω!
Μου αρκεί πως πάει στο δρόμο.
Αλίμονο αν στην Ελλάδα των μνημονίων είχαμε τέτοια κολλήματα[emoji41] -
Eβαλες στο δικο σου?
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
παγωμενε,
ο σουγκαρ, ο νταντυ, ο σωστος
τα χωνει ανηλεωςαπο τη μια το κλικ και το σχριτς στις κουμπιοροδελες του οριτζιναλε του άριου το καταλαβαινει και ο παρκαδορος στα μπουζουκια και το βαζει διπλα στη πορτα του μαγαζου, αμα καταλαβει σχιστοτσουτσουνικο κουμπι σε βαζει πισω-πισω να περμενεις να φυγει ο αλλος. αλλα οκ, αμα στο παρκαρει μπροστα, στον ακουμπαει ο τσακαλωτος. και δεν λεει... αντιληπτο.
παρ'αυτα, μπεβε ειναι τα μπιχλιμπιδια? αμα ειναι ετσι βαζεις καθισμα λουί κενζ με μπορντουρα βελουτε
μπεβε ειναι το πάουερ το νταϊνάμικ
για γραψτε ολιγο και απο αυτο να ακουσωμε να γουσταρωμε...Τι να τα κάνω τα μπλιμπλίκια και ορίτζιναλ να είναι, άμα τα πάω έτσι τα 190 στα μπουζούκια μόνο στο διπλανό χωράφι θα με παρκάρουν. Αλλά και πάλι με το xdrive μια χαρά θα πάει!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Είναι ωραίο να παίρνεις κάτι που να σε ικανοποιεί τόσο πολύ που να σε πορώνει!Κι ενδιάμεσα Nissanάκιας. Γενικά η άλεθε επόμενη επιλογή του είναι η καλύτερη συνοδευόμενη με αντίστοιχο forum
Αυτό θα πει πάθος...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Είναι ωραίο να παίρνεις κάτι που να σε ικανοποιεί τόσο πολύ που να σε πορώνει!Κι ενδιάμεσα Nissanάκιας. Γενικά η άλεθε επόμενη επιλογή του είναι η καλύτερη συνοδευόμενη με αντίστοιχο forum
Αυτό θα πει πάθος...
Sent from my iPad using Tapatalk
Το QQ το έκραζε για κουδουνίστρα και το φόρουμ το άνοιξε για να βρίσκει λύσεις για τους τριγμούς.
Έλεγε και τα καλά του όμως.
Nissanακιας δεν έγινε ποτέ.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν μου φαίνονται και τόσο τσιπιες βέβαια, αλλά περί ορέξεως.....Στεφανε αυτο είναι με το navi pro?
-
Λευτέρη, είναι 10,25 aftermarket οθόνη με android. Λειτουργούν παράλληλα και τα δυο συστήματά (idrive και Android)
-
Και μια ακόμη ερωτηση ,οταν τις προαλες πηγα να δω την X2 παρατήρησα οτι το ταμπλό της δεν ειναι αναλογικό ειναι σαν ηλεκτρονικό.....αυτο ισχυει σε όλες τις Χ2 ή μπορει να γίνει και στην Χ1?
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Και μια ακόμη ερωτηση ,οταν τις προαλες πηγα να δω την X2 παρατήρησα οτι το ταμπλό της δεν ειναι αναλογικό ειναι σαν ηλεκτρονικό.....αυτο ισχυει σε όλες τις Χ2 ή μπορει να γίνει και στην Χ1?Ηλεκτρονικό δεν είναι, απλά το φόντο είναι πάντα μαύρο και φωτίζει όταν παίρνει μπρος. Black panel display λέγεται και το έχει από παραγωγή Μαρτίου και η Χ1, όπως επίσης και πιο μεγάλα (απλά) καθίσματα στο κάτω μέρος τους.
-
παραδεχομαι τις γνωσεις σου...
-
παραδεχομαι τις γνωσεις σου...Με κολακευεις! Δεν έγινα δα και κανας γνωστής, απλα εχω μια τρελα με τη λεπτομέρεια και συνεχώς μαθαίνω για τα πράγματα μου !
-
Η sport line εκδοση κοπαναει περισσότερο?Ειναι το αυτοκινητο οπως φαινεται στο site της BMW?
-
Η sport line εκδοση κοπαναει περισσότερο?Ειναι το αυτοκινητο οπως φαινεται στο site της BMW?Όχι. Απλά έρχεται με στανταρ τα σπορ καθίσματα, άλλες ταπετσαρίες, αισθητικά εκτός κάποια πράγματα σε σχέση με την xline , άλλη στάνταρ ζάντα. Αυτή που βλέπεις στο site είναι 19αρα.
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα. Με πήραν απο την bmw να κάνω έναν δωρεαν έλεγχο πριν κλείσω την 2ετία και να με ενημερώσουν για την τυχόν επέκταση της εγγυήσης. Ξέρει κανείς το κόστος και για πόσο χρονικό διάστημα είναι? Α...και κάτι άλλο σκέφτομαι με τοποθετήσω αντιηλιακές μεβράνες, αλλά δεν ξλερω ποιες να προτιμήσω. Αυτές που τοποθετούνται χωρίς να βγεί η εσωτερική ταπετσαρία ή αυτές που τοποθετούνται με την αφαίρεση των πλαινών. Το πρόβλημα μου είναι εαν θα βγουν τα πλαινα θα τα κουμπώσουν ξανά καλά ή θα τρίζουν? Είναι δηλαδή εύκολη διαδικασία ή απαιτεί γνώσεις .....λέω εγώ τώρα. Καλό βράδυ σε όλους..
BMW X1 2016